המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:טרוי מרפי הוצע למכבי
http://www.sportando.net/eng/europe/isr ... -aviv.html
מישהו מכיר?ממליץ?יתרונות וחסרונות?הגנה והתקפה?
קולע מבחוץ וזהו..
פעם היה שחקן מצויין, היום אני בספק אם יכול לשמור..
דווקא לפני שלוש שנים בערך הוא ישב על חוזה די גדול בפייסרס אם אני לא טועה..
(5 עונות הוא עשה ממוצעים של דאבל דאבל בNBA)
יש לו גם פוסט טוב?איך הוא בתור סנטר?
בסך הכל מדובר בשחקן כישרוני שהעמיד ממוצעים גבוהים ב-NBA אך ירד ברמה(ובדקות)בשנים האחרונות וזה מסוג השחקנים שבלאט יכול להחזיר לשיאם
yzafrir כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:טרוי מרפי הוצע למכבי
http://www.sportando.net/eng/europe/isr ... -aviv.html
מישהו מכיר?ממליץ?יתרונות וחסרונות?הגנה והתקפה?
קולע מבחוץ וזהו..
פעם היה שחקן מצויין, היום אני בספק אם יכול לשמור..
דווקא לפני שלוש שנים בערך הוא ישב על חוזה די גדול בפייסרס אם אני לא טועה..
(5 עונות הוא עשה ממוצעים של דאבל דאבל בNBA)
יש לו גם פוסט טוב?איך הוא בתור סנטר?
בסך הכל מדובר בשחקן כישרוני שהעמיד ממוצעים גבוהים ב-NBA אך ירד ברמה(ובדקות)בשנים האחרונות וזה מסוג השחקנים שבלאט יכול להחזיר לשיאם
בלאט יכול להחזיר לשיאם שחקנים מתחת לשלושים שנימצאים בירידה לא בגלל סיבות בריאותיות (לוגן ?) , אבל שחקן בן 32 ובגובהה שלו קשה לי להאמין . שחקנים בגובהה הזה נישחקים מהר יותר מגארדים בגלל העומס על הגוף...
yzafrir כתב:מה שהכי מלחיץ זה שהסנטר היחיד שפנוי עכשיו נראה לי זה באטיסטה !!!!
LIAV10 כתב:לבאטיסטה יש את כל הכלים להיות סנטר מצויין (הן מבחינה םיזית והן מבחינת יכולת), השאלה אם לבלאט יש כוח לעבוד עם השחקן הזה שהוא מאוד מטומטם ולהפוך אותו ליעיל הרבה יותר וסנטר מצויין (בר ביצוע), לי אישית אין כוח בשביל זה ואני אפילו לא צריך להתאמץ כמו שבלט יהיה צריך..
p&p כתב:yzafrir כתב:מה שהכי מלחיץ זה שהסנטר היחיד שפנוי עכשיו נראה לי זה באטיסטה !!!!
נראה לי שהוא באפס לא?
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:לבאטיסטה יש את כל הכלים להיות סנטר מצויין (הן מבחינה םיזית והן מבחינת יכולת), השאלה אם לבלאט יש כוח לעבוד עם השחקן הזה שהוא מאוד מטומטם ולהפוך אותו ליעיל הרבה יותר וסנטר מצויין (בר ביצוע), לי אישית אין כוח בשביל זה ואני אפילו לא צריך להתאמץ כמו שבלט יהיה צריך..
אם הוא היה ילד חסר ניסיון אז אולי עוד היו מנסים אבל מכירים אותו כבר יותר מידי טוב בשביל לדעת שזה כמעט בילתי אפשרי .
הבנתי שהוא שוחרר !!??
ראדוליצה חתום עד כמה שידוע לי .
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:לבאטיסטה יש את כל הכלים להיות סנטר מצויין (הן מבחינה םיזית והן מבחינת יכולת), השאלה אם לבלאט יש כוח לעבוד עם השחקן הזה שהוא מאוד מטומטם ולהפוך אותו ליעיל הרבה יותר וסנטר מצויין (בר ביצוע), לי אישית אין כוח בשביל זה ואני אפילו לא צריך להתאמץ כמו שבלט יהיה צריך..
אם הוא היה ילד חסר ניסיון אז אולי עוד היו מנסים אבל מכירים אותו כבר יותר מידי טוב בשביל לדעת שזה כמעט בילתי אפשרי .
הבנתי שהוא שוחרר !!??
ראדוליצה חתום עד כמה שידוע לי .
LIAV10 כתב:אל תתפסו אותי במילה אבל אני חושב שהשחקנים הבאים חופשיים:
אייק דיוגו
אנתוני טוליבר (פורוורד יותר)
ג'רום ג'ורדן (בעל נסיון אירופאי)
דארקו מיליצ'יץ'
סולומון אלאבי
חסן וויטסייד
מאהמט אוקור (היה בדרך לריאל תמורת חוזה עתק?)
אסטבן באטיסטה (בדרך לקבל שחרור)
LIAV10 כתב:אל תתפסו אותי במילה אבל אני חושב שהשחקנים הבאים חופשיים:
אייק דיוגו
אנתוני טוליבר (פורוורד יותר)
ג'רום ג'ורדן (בעל נסיון אירופאי)
דארקו מיליצ'יץ'
סולומון אלאבי
חסן וויטסייד
מאהמט אוקור (היה בדרך לריאל תמורת חוזה עתק?)
אסטבן באטיסטה (בדרך לקבל שחרור)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים