אלמוג כתב:התנין כתב:אני לא מדבר עליך ספציפית. פשוט הבעת תמיהה למה כתבתי ''מכביזם וכל הבולשיט הזה''.. אז הסברתי לך למה התכוונתי: לאנשים שלוקחים את המילה ''מכביזם'' ומייחסים לה כל מיני תכונות שמאפיינות אדם ''מנצח'', ''לא לובש אדום'' וכו'.. לא מבין מה לא הבנת פה.
שאלת אם הייתי אוהד הפועל ירושלים, במידה והיא היתה משחקת יפה.. אז היום ברור שלא, אבל אם במקום מכבי היתה זו הפועל שמביאה את כל ההצלחות באירופה בילדותי, סביר להניח שהייתי אוהד אותה, וכמוני אחוז נכבד מאוהדי מכבי.
נו אז אני עכשיו חוזר לנושא. הסיטואציה שנוצרה. אתה כבר אוהד מכבי, לטוב ולרע.
עכשיו, לא מפריע לך ששחקן פוגע במועדון כלכך(אם נעזוב את הצד הרגשי והמעצבן) ויוצר תקדים שהמון שחקנים יהיו יכולים לנהוג כמוהו?
יחזרו עם חוזה שמן אחרי בוררות למכבי, ובנוסף לכל גם הקהל יעודד אותם כאילו כלום?
העיקר שהעונה ניהיה קבוצה קצת יותר חזקה(עם כל הכבוד לאוחיון, הוא לא יעשה שינוי כזה משמעותי)
יפה, וכאן אתה צריך לבוא בטענות לא לאוחיון, אלא למכבי שהסכימה לתת לו את החוזה שאותו הוא רצה לפני כל הבלאגן, למרות שהיא ניצחה בבוררות. קשה לי לבוא לאוחיון בטענות, כי למרות שהוא ניסה לשבור חוזה, ברור לי כמה כוחו של הכסף בעולם בו אנחנו חיים הוא גדול. כסף עיוור כבר את עיניהם של הגדולים ביותר והכוח שלו הוא בלתי נתפס.
תיאורתית, יותר קל לי לבוא בטענות למכבי שכמו שאמרת, העדיפה לשדרג לו את החוזה במקום להביא בעלות שלו ושל רוט רכז טוב יותר. אבל אני פשוט חושב שבמקרה הזה אוחיון יכול להועיל הרבה למכבי.