סקר:כיצד תקבלו את אוחיון במכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

כיצד תקבלו את אוחיון במכבי?

אעודד אותו בנוקיה כמו כל שחקן אחר.הוא עשה מעשה לגיטימי ובחר בסוף להישאר במכבי
7
25%
לא אעודד אותו אך גם לא אשנא אותו.אומנם הוא עשה טעות אך הוא גם התנצל
17
61%
אשרוק לו בוז במשחקים הראשונים עד יעבור זעם.בכל זאת הוא שחקן מכבי
2
7%
אשרוק לו בוז למשך כל העונה.אין כפרה על מה שהוא עשה
2
7%

סך הכול הצבעות : 28

Re: סקר:כיצד תקבלו את אוחיון במכבי?

הודעהעל ידי התנין » 24 ספטמבר 2012, 12:58

אלמוג כתב:
התנין כתב:אני לא מדבר עליך ספציפית. פשוט הבעת תמיהה למה כתבתי ''מכביזם וכל הבולשיט הזה''.. אז הסברתי לך למה התכוונתי: לאנשים שלוקחים את המילה ''מכביזם'' ומייחסים לה כל מיני תכונות שמאפיינות אדם ''מנצח'', ''לא לובש אדום'' וכו'.. לא מבין מה לא הבנת פה.
שאלת אם הייתי אוהד הפועל ירושלים, במידה והיא היתה משחקת יפה.. אז היום ברור שלא, אבל אם במקום מכבי היתה זו הפועל שמביאה את כל ההצלחות באירופה בילדותי, סביר להניח שהייתי אוהד אותה, וכמוני אחוז נכבד מאוהדי מכבי.

נו אז אני עכשיו חוזר לנושא. הסיטואציה שנוצרה. אתה כבר אוהד מכבי, לטוב ולרע.
עכשיו, לא מפריע לך ששחקן פוגע במועדון כלכך(אם נעזוב את הצד הרגשי והמעצבן) ויוצר תקדים שהמון שחקנים יהיו יכולים לנהוג כמוהו?
יחזרו עם חוזה שמן אחרי בוררות למכבי, ובנוסף לכל גם הקהל יעודד אותם כאילו כלום?
העיקר שהעונה ניהיה קבוצה קצת יותר חזקה(עם כל הכבוד לאוחיון, הוא לא יעשה שינוי כזה משמעותי)

יפה, וכאן אתה צריך לבוא בטענות לא לאוחיון, אלא למכבי שהסכימה לתת לו את החוזה שאותו הוא רצה לפני כל הבלאגן, למרות שהיא ניצחה בבוררות. קשה לי לבוא לאוחיון בטענות, כי למרות שהוא ניסה לשבור חוזה, ברור לי כמה כוחו של הכסף בעולם בו אנחנו חיים הוא גדול. כסף עיוור כבר את עיניהם של הגדולים ביותר והכוח שלו הוא בלתי נתפס.
תיאורתית, יותר קל לי לבוא בטענות למכבי שכמו שאמרת, העדיפה לשדרג לו את החוזה במקום להביא בעלות שלו ושל רוט רכז טוב יותר. אבל אני פשוט חושב שבמקרה הזה אוחיון יכול להועיל הרבה למכבי.
התנין

הודעהעל ידי אלמוג » 24 ספטמבר 2012, 13:02

התנין כתב:
אלמוג כתב:
התנין כתב:אני לא מדבר עליך ספציפית. פשוט הבעת תמיהה למה כתבתי ''מכביזם וכל הבולשיט הזה''.. אז הסברתי לך למה התכוונתי: לאנשים שלוקחים את המילה ''מכביזם'' ומייחסים לה כל מיני תכונות שמאפיינות אדם ''מנצח'', ''לא לובש אדום'' וכו'.. לא מבין מה לא הבנת פה.
שאלת אם הייתי אוהד הפועל ירושלים, במידה והיא היתה משחקת יפה.. אז היום ברור שלא, אבל אם במקום מכבי היתה זו הפועל שמביאה את כל ההצלחות באירופה בילדותי, סביר להניח שהייתי אוהד אותה, וכמוני אחוז נכבד מאוהדי מכבי.

נו אז אני עכשיו חוזר לנושא. הסיטואציה שנוצרה. אתה כבר אוהד מכבי, לטוב ולרע.
עכשיו, לא מפריע לך ששחקן פוגע במועדון כלכך(אם נעזוב את הצד הרגשי והמעצבן) ויוצר תקדים שהמון שחקנים יהיו יכולים לנהוג כמוהו?
יחזרו עם חוזה שמן אחרי בוררות למכבי, ובנוסף לכל גם הקהל יעודד אותם כאילו כלום?
העיקר שהעונה ניהיה קבוצה קצת יותר חזקה(עם כל הכבוד לאוחיון, הוא לא יעשה שינוי כזה משמעותי)

יפה, וכאן אתה צריך לבוא בטענות לא לאוחיון, אלא למכבי שהסכימה לתת לו את החוזה שאותו הוא רצה לפני כל הבלאגן, למרות שהיא ניצחה בבוררות. קשה לי לבוא לאוחיון בטענות, כי למרות שהוא ניסה לשבור חוזה, ברור לי כמה כוחו של הכסף בעולם בו אנחנו חיים הוא גדול. כסף עיוור כבר את עיניהם של הגדולים ביותר והכוח שלו הוא בלתי נתפס.
תיאורתית, יותר קל לי לבוא בטענות למכבי שכמו שאמרת, העדיפה לשדרג לו את החוזה במקום להביא בעלות שלו ושל רוט רכז טוב יותר. אבל אני פשוט חושב שבמקרה הזה אוחיון יכול להועיל הרבה למכבי.

אני מאוד מכואזב ממכבי.
אבל אני מאשים את אוחיון בזה הרבה יותר מאת מכבי, מהסיבה הפשוטה - הוא הביא את המצב הזה לקיום, ולא מכבי.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי התנין » 24 ספטמבר 2012, 13:08

אין מה לעשות אלמוג. תרצה או לא תרצה היום קשה מאוד לחייב שחקן להישאר במקום בו הוא לא רוצה להישאר. אם מכבי כ''כ רצו אותו היו צריכים לפתוח לו את החוזה ולשדרג אותו כמו שעושים בכל קבוצה רצינית ביורוליג. חוזה הוא ממש לא קיר בימינו.
התנין

הודעהעל ידי אלמוג » 24 ספטמבר 2012, 13:16

התנין כתב:אין מה לעשות אלמוג. תרצה או לא תרצה היום קשה מאוד לחייב שחקן להישאר במקום בו הוא לא רוצה להישאר. אם מכבי כ''כ רצו אותו היו צריכים לפתוח לו את החוזה ולשדרג אותו כמו שעושים בכל קבוצה רצינית ביורוליג. חוזה הוא ממש לא קיר בימינו.

לא חוש שהיה צורך בלשדרג את החוזה, כמו שלא היה צורך בלקצץ את החוזה באם הוא נתן עונה חלשה.
העניין הוא שהוא ניסה לברוח באמצעים מגעילים ובצורה כלכך שפלה תוך כדי כפיות טובה מוחלטת. על זה לא אסלח לו.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי rc4991 » 24 ספטמבר 2012, 13:25

אז גם בו נוריד שכר לשחקנים שאיכזבו השנה ביחס לעלות שלהם
נראה לך הגיוני שמכבי תפנה לאליהו שיוריד 200-300 אלף מהשכר שלו כי הוא שיחק מתחת לציפיות?
ושבמידה והוא יסכים לוותר רק על 100 אלף מכבי תתעצבן ותעיף אותו מהקבוצה?

זה בעצם מה שאוחיון עשה לנו ועוד בסוף הוא זוכה לקבל את מה שרצה מלכתחילה(למרות שהפסיד בבוררות)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 24 ספטמבר 2012, 13:36

rc4991 כתב:אז גם בו נוריד שכר לשחקנים שאיכזבו השנה ביחס לעלות שלהם
נראה לך הגיוני שמכבי תפנה לאליהו שיוריד 200-300 אלף מהשכר שלו כי הוא שיחק מתחת לציפיות?
ושבמידה והוא יסכים לוותר רק על 100 אלף מכבי תתעצבן ותעיף אותו מהקבוצה?

זה בעצם מה שאוחיון עשה לנו ועוד בסוף הוא זוכה לקבל את מה שרצה מלכתחילה(למרות שהפסיד בבוררות)

בדיוק.
ועכשיו שהוא יקבל את תמיכת הקהל, מה נותר לנו לשדר?
אני לא בעד לשרוק בוז, אבל אני לא מעודד אותו! מבחינתי לעודד את אוחיון זה גם לתמוך בפעילות שהוא עשה, ולהראות לשאר השחקנים שהכל מסתדר לטובתם בסופו של דבר. ביחוד במכבי.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 ספטמבר 2012, 14:06

rc4991 כתב:

לא נכון.
יוגב רצה חוזה כמו של פניני ובורשטיין החל מהשנה - ואת זה הוא לי קיבל.
העונה הוא נשאר בדיוק עם אותו סכום כסף שהוא היה אמור לקבל מכתחילה.
הרעיון של חוזה ארוך טווח אולי הגיע מצדו של אוחיון (וגם זה אולי די גדול), אבל הוא אינטרס מובהק של מכבי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי התנין » 24 ספטמבר 2012, 15:42

אלמוג כתב:
התנין כתב:אין מה לעשות אלמוג. תרצה או לא תרצה היום קשה מאוד לחייב שחקן להישאר במקום בו הוא לא רוצה להישאר. אם מכבי כ''כ רצו אותו היו צריכים לפתוח לו את החוזה ולשדרג אותו כמו שעושים בכל קבוצה רצינית ביורוליג. חוזה הוא ממש לא קיר בימינו.

לא חוש שהיה צורך בלשדרג את החוזה, כמו שלא היה צורך בלקצץ את החוזה באם הוא נתן עונה חלשה.
העניין הוא שהוא ניסה לברוח באמצעים מגעילים ובצורה כלכך שפלה תוך כדי כפיות טובה מוחלטת. על זה לא אסלח לו.

אבל עובדה שזה עובד כך בכל אירופה. שחקנים רבים שחתומים על חוזה מסויים חותמים במהלך החוזה הקיים על חוזה חדש ומשודרג. וגם לא חסרים מקרים של שחקנים שנדרשו לקצץ בשכרם\נחתכו.
התנין

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים