המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:השופטים לקחו מלאנדסברג בלוק יפה
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:השופטים לקחו מלאנדסברג בלוק יפה
השופטים לקחו למכבי הרבה דברים....
פשוט שיפוט מגעיל.
שמתם לב כמה פעמים חיפה הלכה לקו?
כל הנקודות דל חיפה ברבע הזה הם מהקו!!
rc4991 כתב:אני ממש מרחם על שרמאדיני,אין אף שחקן שיודע להפעיל אותו
felix_r כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:השופטים לקחו מלאנדסברג בלוק יפה
פשוט שיפוט מגעיל.
צודקת ב 1000%
er79 כתב:rc4991 כתב:אני ממש מרחם על שרמאדיני,אין אף שחקן שיודע להפעיל אותו
אני כבר הפסקתי לקנות את השטיק הזה. חלאס, פשוט מדובר בשחקן גרוע וגמלוני, כשלון של בלאט ללא ספק. מקיינר מדלי עוד אולי נקבל משהו, שרמדיני פשוט רע, וזה כך מתחילת העונה.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:השופטים לקחו מלאנדסברג בלוק יפה
פשוט שיפוט מגעיל.
צודקת ב 1000%
כמו תמיד....
rc4991 כתב:er79 כתב:rc4991 כתב:אני ממש מרחם על שרמאדיני,אין אף שחקן שיודע להפעיל אותו
אני כבר הפסקתי לקנות את השטיק הזה. חלאס, פשוט מדובר בשחקן גרוע וגמלוני, כשלון של בלאט ללא ספק. מקיינר מדלי עוד אולי נקבל משהו, שרמדיני פשוט רע, וזה כך מתחילת העונה.
אתה ממש טועה,נכון ששרמאדיני רך וגמלוני אבל הוא שחקן פיק אנד רול מעולה וגם יש לו קליעה טובה מחצי מרחק
הוא הרבה פעמים מגיע למצב של קרש-סל/צעד וחצי אחרי החסימה אבל אין אף שחקן שמוסר לו
er79 כתב:rc4991 כתב:er79 כתב:rc4991 כתב:אני ממש מרחם על שרמאדיני,אין אף שחקן שיודע להפעיל אותו
אתה ממש טועה,נכון ששרמאדיני רך וגמלוני אבל הוא שחקן פיק אנד רול מעולה וגם יש לו קליעה טובה מחצי מרחק
הוא הרבה פעמים מגיע למצב של קרש-סל/צעד וחצי אחרי החסימה אבל אין אף שחקן שמוסר לו
בינתיים עוד לא ראיתי שטעיתי. שחקן פשוט רע. את הדברים הטובים שלו אולי ראית בעונה שעברה. אולי זה עבד בקאנטו, אבל קאנטו זו לא מכבי. אשמח לטעות, נכון לרגע זה אני לא טועה.
LIAV10 כתב:היום סטול שיכנע אותי שהוא יכול להיות רכז מצויין, אין לידו שחקני התקפה מי יודע כמה..
מזכיר את חואן חוזה בראה..
er79 כתב:rc4991 כתב:er79 כתב:rc4991 כתב:אני ממש מרחם על שרמאדיני,אין אף שחקן שיודע להפעיל אותו
בינתיים עוד לא ראיתי שטעיתי. שחקן פשוט רע. את הדברים הטובים שלו אולי ראית בעונה שעברה. אולי זה עבד בקאנטו, אבל קאנטו זו לא מכבי. אשמח לטעות, נכון לרגע זה אני לא טועה.
שחף כתב:LIAV10 כתב:היום סטול שיכנע אותי שהוא יכול להיות רכז מצויין, אין לידו שחקני התקפה מי יודע כמה..
מזכיר את חואן חוזה בראה..
לסטול יש קליעה נהדרת, אני לא בטוח שהוא מספיק זריז להיות שחקן יורוליג יעיל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים