סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי עשויה להביא גבוה בינואר, מדלי עלול לשלם את המחיר

הודעהעל ידי roy1000 » 23 נובמבר 2012, 20:04

אני מנחש שמדלי ישוחרר ושלא יובא שום מחליף. ייתכן מאוד שזה יקרה אפילו השבוע.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2012, 21:07

roy1000 כתב:אני מנחש שמדלי ישוחרר ושלא יובא שום מחליף. ייתכן מאוד שזה יקרה אפילו השבוע.

כמה שיותר מהר, יותר טוב.
פשוט שחקן עלוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי aribari24 » 23 נובמבר 2012, 21:17

דיןוויד היה מאוד תקיף בראיון בנוגע לניק לוגאן ושרמדיני: "הם חייבים להעלות את הרמה, לא הייתי מספיק ברור?"
aribari24

הודעהעל ידי קודי » 23 נובמבר 2012, 21:24

לא חושב שיש עוד סיבה שקנר-מדלי ילבש צהוב. לגבי לוגאן - כנראה שלא סתם אובראדוביץ ואיבאנוביץ ויתרו עליו בקלות. מדובר בשחקן כל כך לא יציב וכל כך חד גוני שזה מדהים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2012, 21:28

קודי כתב:לא חושב שיש עוד סיבה שקנר-מדלי ילבש צהוב. לגבי לוגאן - כנראה שלא סתם אובראדוביץ ואיבאנוביץ ויתרו עליו בקלות. מדובר בשחקן כל כך לא יציב וכל כך חד גוני שזה מדהים.

הבעיה שלי איתו זה לא מה שציינת, אלא שהוא שחקן שלא רק שלא יודע איך להועיל לקבוצה כשלא הולך לו בקליעה, אלא רק מזיק, ובצורה מאוד משמעותית.
קורה שהכדורים לא נכנסים, אבל רבאק, אתה רואה ששון ג'יימס מכניס זריקות עם התחת, ושליאור קולע בלי הפסקה - תחפש אותם, תפתח להם את המשחק, תשחק קבוצתי...

בקטע הזה הוא מאוד מאכזב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 23 נובמבר 2012, 21:30

אם מכבי לא תעשה חילוף משמעותי שכולל החתמת סנטר רציני גם במחיר של הכנסת היד עמוק לכיס, אז כנראה לקבוצה הזו יש שתי מטרות אמיתיות ותו לא: טופ 16 ואיזון תקציבי. זו קבוצה שלא שווה רבע גמר גם עם הרבה מזל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 23 נובמבר 2012, 21:32

jol9 כתב:
קודי כתב:לא חושב שיש עוד סיבה שקנר-מדלי ילבש צהוב. לגבי לוגאן - כנראה שלא סתם אובראדוביץ ואיבאנוביץ ויתרו עליו בקלות. מדובר בשחקן כל כך לא יציב וכל כך חד גוני שזה מדהים.

הבעיה שלי איתו זה לא מה שציינת, אלא שהוא שחקן שלא רק שלא יודע איך להועיל לקבוצה כשלא הולך לו בקליעה, אלא רק מזיק, ובצורה מאוד משמעותית.
קורה שהכדורים לא נכנסים, אבל רבאק, אתה רואה ששון ג'יימס מכניס זריקות עם התחת, ושליאור קולע בלי הפסקה - תחפש אותם, תפתח להם את המשחק, תשחק קבוצתי...

בקטע הזה הוא מאוד מאכזב.

כי הוא פשוט חד גוני בצורה מדהימה - יודע אך ורק לקלוע שלשות. לא מסוגל לחדור, ליצור, לנהל משחק, לשמור או לקחת ריבאונד. אם הוא לא קולע אז הוא מזיק וגם הקליעה שלו מאוד מאוד לא יציבה. אבל את כל זה ידעו אנשי מכבי עוד בקיץ (הוא שיחק נגדם 11 משחקים בשנתיים האחרונות) וגם כל ילד בפורום הזה. בקצב הזה בלאט הולך לזרוק אותו לקצה הספסל ולעשות בו מעשה אובראדוביץ.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 23 נובמבר 2012, 21:36

הבעיה היא שעכשיו מחכים למכבי שלושה משחקים נגד קבוצות ברמת יורוצ׳אלנג׳ ועוד כמה משחקי ליגה נגד נמושות וסביר שנשמע עוד כמה שבועות שהכל עכשיו מתחבר והקבוצה נראית מצויין. עד שנקבל מכה בראש בטופ 16.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2012, 21:39

קודי כתב:
jol9 כתב:

בקטע הזה הוא מאוד מאכזב.

כי הוא פשוט חד גוני בצורה מדהימה - יודע אך ורק לקלוע שלשות. לא מסוגל לחדור, ליצור, לנהל משחק, לשמור או לקחת ריבאונד. אם הוא לא קולע אז הוא מזיק וגם הקליעה שלו מאוד מאוד לא יציבה. אבל את כל זה ידעו אנשי מכבי עוד בקיץ (הוא שיחק נגדם 11 משחקים בשנתיים האחרונות) וגם כל ילד בפורום הזה. בקצב הזה בלאט הולך לזרוק אותו לקצה הספסל ולעשות בו מעשה אובראדוביץ.

כן, זה נכון.
אני עדיין חושב שבשביל מכבי הוא יכול להיות יעיל. אין טעם לזרוק אותו לקצה הספסל, כי אין מי שיישחק במקומו (סה"כ יש בקבוצה עוד 2 גארדים נורמליים בקבוצה חוץ ממנו).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 23 נובמבר 2012, 21:40

aribari24 כתב:דיןוויד היה מאוד תקיף בראיון בנוגע לניק לוגאן ושרמדיני: "הם חייבים להעלות את הרמה, לא הייתי מספיק ברור?"

ובמשחק הבא שוב קיינר-מדלי ישחק 20 דקות ושוב הוא יחרב למכבי את המשחק. מה שווה בדיוק התקיפות של בלאט?
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 23 נובמבר 2012, 22:01

אגב, אם אין כסף לא הייתי שולל גם לשחרר שני שחקנים (נניח קנר-מדלי ושרמדיני. אין מספיק גארדים טובים כדי לוותר על לוגאן) ולהחתים במקומם גבוה אחד טוב.
קודי

הודעהעל ידי er79 » 23 נובמבר 2012, 22:11

קודי כתב:אגב, אם אין כסף לא הייתי שולל גם לשחרר שני שחקנים (נניח קנר-מדלי ושרמדיני. אין מספיק גארדים טובים כדי לוותר על לוגאן) ולהחתים במקומם גבוה אחד טוב.

זו גם דעתי, רק שבכל זאת הייתי מנסה גם לרחרח סביב בלו ולא להסתפק רק בסנטר. 2 תמורת 2. אם לא אפשרי, הייתי מביא את ביינס תמורת שרמדיני ומדלי. שניהם בין כה וכה לא תורמים בכלום ושום דבר.
er79

הודעהעל ידי שחף » 23 נובמבר 2012, 22:13

בלו כבר אמר שלא יחזור השנה.
שחף

הודעהעל ידי er79 » 23 נובמבר 2012, 22:24

שחף כתב:בלו כבר אמר שלא יחזור השנה.

אני יודע, אני מודע לכך שהסיכויים קלושים, אבל צריך לנסות. בסופו של דבר הכסף+התשוקה לחזרה לכדורסל ישחקו פה תפקיד.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 נובמבר 2012, 22:42

קודי כתב:אם מכבי לא תעשה חילוף משמעותי שכולל החתמת סנטר רציני גם במחיר של הכנסת היד עמוק לכיס, אז כנראה לקבוצה הזו יש שתי מטרות אמיתיות ותו לא: טופ 16 ואיזון תקציבי. זו קבוצה שלא שווה רבע גמר גם עם הרבה מזל.

אנחנו כבר חצי עשור ב״איזון תקציבי״
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 24 נובמבר 2012, 07:34

בוואלה טוענים שבלאט רוצה גם גבוה וגם גארד. יש רי רק דבר אחד לומר על זה - too late!
הרי כבר בתחילת העונה כולנו צרחנו כאן שחסר סנטר וחסר גארד יוצר אבל בלאט הסכים לאכול את הדייסה הרקובה שבישל לו דני פדרמן אז עכשיו שגם יבלע אותה. בלאט לא יכול להסתתר מאחורי אף אחד מאחר שהוא הסכים לאמן את הסגל הזה. אני בספק מאוד מאוד גדול אם בלאט יקבל סנטר אז ברור שגארד הוא לא יקבל. אגב, הקיץ האחרון מראה לנו שכנראה בפורום הזה יש כמה אנשים שמבינים כדורסל לא פחות ממקבלי ההחלטות במכבי.
הרי מי בדיוק חשבו שיהיה הגו טו גאי בקו האחורי? ומי בדיוק חשבו שיהיה הסנטר של הקבוצה? 
קודי

הודעהעל ידי קודי » 24 נובמבר 2012, 07:36

LIAV10 כתב:
קודי כתב:אם מכבי לא תעשה חילוף משמעותי שכולל החתמת סנטר רציני גם במחיר של הכנסת היד עמוק לכיס, אז כנראה לקבוצה הזו יש שתי מטרות אמיתיות ותו לא: טופ 16 ואיזון תקציבי. זו קבוצה שלא שווה רבע גמר גם עם הרבה מזל.

אנחנו כבר חצי עשור ב״איזון תקציבי״

אבל השנה הגזימו עם זה לגמרי והלכו לקיצוניות של רווח בכל מחיר.
קודי

הודעהעל ידי aribari24 » 24 נובמבר 2012, 07:47

1) לחשוב שבמקור הקבוצה עוד נבנתה ללא יוגב אוחיון - אלהים יישמור.

2) למצוא קבוצות שיהיו מוכנות לקחת את החוזה של השחקנים שישוחררו, זה לא קל
aribari24

הודעהעל ידי מני » 24 נובמבר 2012, 08:03

1. מכבי קבוצה של 5 שחקנים בלבד: אוחיון, גיימס ,אליהו, סמית ,והיקמן אי אפשר לנצח כלום רק עם 5 שחקנים כל השאר לא בפוקוס ,אי אפשר לנצח כלום ככה (אה אולי את פוקום, ושאלון).
2. פדרמן לא יעשה שום שינוי עד שלא ימצא קבוצה שתקלוט את מדלי או שמרדיני ותשלם את מלוא השכר שלהם (איזה קבוצה תעשה זאת???).
3. לפי דעתי צריך לשחרר את מדלי ושמרדיני יחד ולהביא גבוהה כ-5 כמחליף לגיימס ,ואת תומס להעביר לעמדה 4 כמחליף לליאור.
4. מכבי כנראה יביאו גבוהה ב- 200K -300K שלא יתרום כלום (במקרה של מדלי ושמרדיני שתורמים רק נזק הוא בטוח יתרום יותר).
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2012, 08:19

ספורט5 גם מדברים על הרצון לשחרר את מדלי ואת שרמדיני ולקלוט סנטר במקומם.

אני לא מאמין שמכבי תביא גם גארד וגם גבוה.
א - זה יקר מדי
ב - אני לא חושב שהיא תוכל למצוא שני שחקנים ברמה המתאימה בשלב הזה של העונה

לכן, מזעור נזקים זה הדבר הנכון לעשות.
בנוגע למדלי צריך לפעול לדעתי כבר עכשיו. ברור שהוא שחקן שלא תורם כלום, ורק מזיק (ולא משנה מה הסיבות). לכן, מבחינתי בשלב הראשון, מציאת קבוצה
שתיקח על עצמה חלק משכרו, זה הדבר הכי נכון לעשות.
בשלב השני אפשר לנסות למצוא קבוצה לשרמדיני ולהביא גבוה במקומו.

בגזרת הקו האחורי, מכבי נמצאת גם כן במצב לא פשוט. הבעיה הגדולה היא ששני הגארדים הזרים, לא משחקים קבוצתי, ולא מפעילים את הגבוהים (למעט
הבלחות פה ושם).
בנוסף, הם גם לא שני שחקני go to ולא ממש יודעים לייצר לעצמם, אלא אם מדובר בזריקות קשות, שלפעמים נופלות פנימה, אבל לא משהו אמין מדי.

לכן יש כאן דילמה כפולה:
1 - האם מביאים חיזוק לקו האחורי (לא ישחררו אף אחד כי בסה"כ לא מדובר בשחקנים רעים בניגוד לחברינו מדלי)?
2 - אם כן, האם מחזקים את נושא הריכוז או יכולת הסקורינג?

לדעתי, בשלב הזה של העונה, לא הייתי יוצא להרפתקה כפולה, ולא הייתי מחפש חיזוק לקו האחורי. במקום זה, הייתי מנסה להשתמש יותר בשחקני הספסל, ובודק
איך אפשר להפיק מהם כמה דקות של ריכוז וצבירת נקודות, והרי אלה שני דברים שרוט ולאנדסברג יודעים לעשות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־22 אורחים