המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אני מנחש שמדלי ישוחרר ושלא יובא שום מחליף. ייתכן מאוד שזה יקרה אפילו השבוע.
קודי כתב:לא חושב שיש עוד סיבה שקנר-מדלי ילבש צהוב. לגבי לוגאן - כנראה שלא סתם אובראדוביץ ואיבאנוביץ ויתרו עליו בקלות. מדובר בשחקן כל כך לא יציב וכל כך חד גוני שזה מדהים.
jol9 כתב:קודי כתב:לא חושב שיש עוד סיבה שקנר-מדלי ילבש צהוב. לגבי לוגאן - כנראה שלא סתם אובראדוביץ ואיבאנוביץ ויתרו עליו בקלות. מדובר בשחקן כל כך לא יציב וכל כך חד גוני שזה מדהים.
הבעיה שלי איתו זה לא מה שציינת, אלא שהוא שחקן שלא רק שלא יודע איך להועיל לקבוצה כשלא הולך לו בקליעה, אלא רק מזיק, ובצורה מאוד משמעותית.
קורה שהכדורים לא נכנסים, אבל רבאק, אתה רואה ששון ג'יימס מכניס זריקות עם התחת, ושליאור קולע בלי הפסקה - תחפש אותם, תפתח להם את המשחק, תשחק קבוצתי...
בקטע הזה הוא מאוד מאכזב.
קודי כתב:jol9 כתב:קודי כתב:לא חושב שיש עוד סיבה שקנר-מדלי ילבש צהוב. לגבי לוגאן - כנראה שלא סתם אובראדוביץ ואיבאנוביץ ויתרו עליו בקלות. מדובר בשחקן כל כך לא יציב וכל כך חד גוני שזה מדהים.
הבעיה שלי איתו זה לא מה שציינת, אלא שהוא שחקן שלא רק שלא יודע איך להועיל לקבוצה כשלא הולך לו בקליעה, אלא רק מזיק, ובצורה מאוד משמעותית.
קורה שהכדורים לא נכנסים, אבל רבאק, אתה רואה ששון ג'יימס מכניס זריקות עם התחת, ושליאור קולע בלי הפסקה - תחפש אותם, תפתח להם את המשחק, תשחק קבוצתי...
בקטע הזה הוא מאוד מאכזב.
כי הוא פשוט חד גוני בצורה מדהימה - יודע אך ורק לקלוע שלשות. לא מסוגל לחדור, ליצור, לנהל משחק, לשמור או לקחת ריבאונד. אם הוא לא קולע אז הוא מזיק וגם הקליעה שלו מאוד מאוד לא יציבה. אבל את כל זה ידעו אנשי מכבי עוד בקיץ (הוא שיחק נגדם 11 משחקים בשנתיים האחרונות) וגם כל ילד בפורום הזה. בקצב הזה בלאט הולך לזרוק אותו לקצה הספסל ולעשות בו מעשה אובראדוביץ.
aribari24 כתב:דיןוויד היה מאוד תקיף בראיון בנוגע לניק לוגאן ושרמדיני: "הם חייבים להעלות את הרמה, לא הייתי מספיק ברור?"
קודי כתב:אגב, אם אין כסף לא הייתי שולל גם לשחרר שני שחקנים (נניח קנר-מדלי ושרמדיני. אין מספיק גארדים טובים כדי לוותר על לוגאן) ולהחתים במקומם גבוה אחד טוב.
שחף כתב:בלו כבר אמר שלא יחזור השנה.
קודי כתב:אם מכבי לא תעשה חילוף משמעותי שכולל החתמת סנטר רציני גם במחיר של הכנסת היד עמוק לכיס, אז כנראה לקבוצה הזו יש שתי מטרות אמיתיות ותו לא: טופ 16 ואיזון תקציבי. זו קבוצה שלא שווה רבע גמר גם עם הרבה מזל.
LIAV10 כתב:קודי כתב:אם מכבי לא תעשה חילוף משמעותי שכולל החתמת סנטר רציני גם במחיר של הכנסת היד עמוק לכיס, אז כנראה לקבוצה הזו יש שתי מטרות אמיתיות ותו לא: טופ 16 ואיזון תקציבי. זו קבוצה שלא שווה רבע גמר גם עם הרבה מזל.
אנחנו כבר חצי עשור ב״איזון תקציבי״
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־22 אורחים