פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: גיא פניני

03 דצמבר 2012, 07:40

קצת עצוב שכל מה שיש להגיד על פניני זה שהוא פרובוקטיבי. הוא כבר הרבה מאוד זמן לא פוגע. לאחרונה הוא גם הפך לשומר רע. כל עוד סמית' פה זה לא כל כך מפריע לי, אבל סמית' לא יהיה פה עוד הרבה זמן, ועם מדיניות ההנהלה בשנים האחרונות, סביר שנחתים שנה הבאה איזה ילדון אמריקאי מהדי ליג במקומו, ואז זה שפניני לא ברמה של יורוליג יתנקם בנו.

פליקס, לפני המשחק אמרת שפניני צריך לקבל יותר דקות. אז אתמול הוא קיבל ונראה כמו פח...

03 דצמבר 2012, 08:38

דווקא פניני פתח את העונה די טוב , זה רק בשלושת המשחקים האחרונים ביורוליג שהוא לא נראה טוב...כנראה עובר עליו משהו בזמן האחרון....
דוין סמית' הוא בדיוק אותו מקרה כמו איידסון , פארגו , מוריס או כל שחקן שהבאנו בזול ופרץ פה . עכשיו צריך יהיה לשלם לו את הערך האמיתי שלו . אותי הוא הפתיע מאוד לטובה לא בכשרון או בכדורסל לא הכי אטרקטיבי שלו אלא ביעילות ובשקט שלו ובלחימה שלו .
שחקן מאוד חשוב לקבוצה ואני בדעה שלשחקנים כאלו כן צריך לשלם הרבה .

03 דצמבר 2012, 08:47

כדאי מאוד שגיא יתחיל לשחק.. בשביל לקלל הוא יכול לשבת ביציע.

בלי טיפת ציניות, שחקן שנושא בתואר שנשאו מיקי ברקוביץ טל ברודי ודרק שארפ לא יכול ואסור לו להתנהג ככה

מקווה מאוד שייקח לתשומת ליבו.

03 דצמבר 2012, 08:53

מה זה לעזאזל?!
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4314775,00.html
איזו סיבה הגיונית יש לפניני להגיד דבר כזה?!
אני כבר לא יודע למי להאמין...

03 דצמבר 2012, 09:01

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2592641

אם זה נכון אני לוקחת את כל מה שאמרתי בחזרה
זה עובר את גבולות הטראש טוק וזה מגעיל
אם זה נכון, ואין לי בעיה להאמין שזה נכון, אני מקווה שפניני ייענש

03 דצמבר 2012, 09:04

נו באמת !!!!!!
אם חשבתי שלשודרבאנד יש קצת שכל אז עכשיו לא רק שאין לו שכל , הוא טיפש ברמות הכי גבוהות שיש .
נראה לכם באמת הגיוני שפנינ ידבר ככה ?????
זה כבר הופך להיות הזוי מיום ליום ואם יעמידו את פניני לדין על זה זה פשוט חרפה !!!!
בחיים שלי לא שמעתי דברים כלכך לא הגיניים עד שאני מתחיל לחשוב ששולדבאד באמת צריך טיפול כי הוא שומע קולות מדברים אליו....
לפחות מתן נאור היה מספיק חכם בשביל לשמור על שתיקה ולא להמציא דברים בשביל לחמם סתם את האוירה..

03 דצמבר 2012, 09:08

yzafrir כתב:נו באמת !!!!!!
אם חשבתי שלשודרבאנד יש קצת שכל אז עכשיו לא רק שאין לו שכל , הוא טיפש ברמות הכי גבוהות שיש .
זה כבר הופך להיות הזוי מיום ליום ואם יעמידו את פניני לדין על זה זה פשוט חרפה !!!!
בחיים שלי לא שמעתי דברים כלכך לא הגיניים עד שאני מתחיל לחשוב ששולדבאד באמת צריך טיפול כי הוא שומע קולות מדברים אליו....
לפחות מתן נאור היה מספיק חכם בשביל לשמור על שתיקה ולא להמציא דברים בשביל לחמם סתם את האוירה..

האמת? כן, אני רואה מצב שפניני יגיד דברים כאלה בשביל להוציא שחקנים מדעתם
ראו בטלוויזיות בבירור שהוא אומר ''יא זבל, יא אפס, אתה בן של ז*נה''
אני לא אומרת שהוא אמר את זה כי את זה לא ראינו במצלמות, אני כן אומרת שאני לא אופתע בכלל אם הוא אמר את זה אחרי מה שהמצלמות תפסו אתמול
למה? כי כל מה שרשמתי שכן נתפס במצלמות נאמר מיד כשפניני עלה למגרש..הוא עשה את זה אך ורק בשביל לעצבן את שולדבראנד..זה לא שהיה ביניהם איזשהו כסאח מהרבע הראשון
אז כן, אני חושבת שאם לשחקן יש אומץ לעלות למגרש וישר להתחיל קלל יש לו גם אומץ לעשות את זה
אני מקווה ששולדבראנד משקר אבל אני לא אופתע אם לא

03 דצמבר 2012, 09:10

yzafrir כתב:נו באמת !!!!!!

בהפועל אומרים שיש להם הוכחות ממצלמת הטלוויזיה ושאם צריך הם גם יביאו קורא שפתיים, לכן אתה פשוט לא יכול לבטל את הפרסום הזה על סמך האהדה שלך לקבוצה שהשחקן הזה מייצג.. זה ילדותי. עד שלא יוכח אחרת, פניני מוריד הרבה מהאהדה שלי אליו כשחקן וכבנאדם ומחזיר את עצמו רחוק רחוק אחורה לתקופה הפוחזת שלו בירושלים. באמת ובתמים חשבתי שהוא קצת התבגר מאז..
אגב, אני בטוח שגם שולדברנד ממש לא שה תמים בסיפור הזה, יכול להיות שגם הוא אמר דברים קשים שגרמו גיא להגיב ככה, אבל כמובן שאני בחיים לא אצדיק אימרה שכזאת.. פניני נכשל בגדול במבחן האיפוק אם זה אכן קרה..

03 דצמבר 2012, 09:21

אני מקווה מאוד שפניני לא מספיק טיפש בשביל להגיד דברים כאלה
אני מאוד יתאכזב אם יתברר שזה נכון

03 דצמבר 2012, 09:23

חברים,
אם שולדבראנד אומר אמת ואלו באמת הקללות שספג מפניני
אני חושב שגיא לא ראוי להיות הקפטן עם כל הצער
יש גבול דק בין טראש טוק לגיטימי ללאחל סרטן לאבא של מישהו ולקרוא לא נאצי, ואם כך הדברים פניני עבר את הגבול הזה קילומטרים

זה ממש מביש

03 דצמבר 2012, 09:38

jol9 כתב:אני מקווה שאתה לא באמת מסתמך על טוקבקים.
לפי הטוקבקיסטים רפאל נדאל ויוסיין בולט הם מלאים בחומרים ממריצים וזהבה גלאון היא ראש הממשלה הבאה

אין לי מושג, אבל התגובות עליו חוזרות בכל כתבה. יכול להיות שזה קשקוש ויכול להיות שלא. בוא נגיד שאני לא אפול מהכסא אם זה אמיתי.

03 דצמבר 2012, 09:41

לא חושב שמישהו ישקר ככה. אני הצלחתי לקלוט "אתה זבל", אבל היו עוד דברים שלא הבנתי.

03 דצמבר 2012, 09:58

לפי הסרטון הזה http://one.co.il/Article/209304.html נראה ששולדרבראנד דובר אמת,פשוט בושה!!
אני לא רוצה להיות מזוהה עם שחקן כזה ובטח שלא יהיה קפטן של הקבוצה שלי,חשבתי שהוא התבגר אבל כנראה שזה חזק ממנו.
ולכל אלה שיגידו לי שזה חלק מהמשחק.... אז לא! ששחקן מאחל לשחקן אחר ולאבא שלו סרטן וקורא לו נאצי אני חושב שזו חציית גבול.
אני חשבתי שזה טבעי לתת לאליהו להיות הקפטן אבל כנראה שזה רק אני.

03 דצמבר 2012, 10:16

לפני ששולחים אנשים (שולדברנד) לטיפול פסיכיאטרי באמירות חד משמעיות, כדאי שתצפו בסרטון שמפורסם ב-ONE ו-YNET.

פניני מאז ומתמיד היה שחקן מלוכלך. לא אשכח לו את הכניסה הסופר מסוכנת על ליאור אליהו בפרי סיזן נגד מכבי, כששיחק בהפועל ירושלים, לפני מספר שנים.
תמיד הצחיקה אותי ההשוואה של אוהדי מגדל, שבאו לפה ואמרו שגם שארפ מלוכלך. איך אפשר להשוות ?

ועכשיו הוא בצד שלנו. מ"גיא פניני מת", הוא הפך ביום אחד ל"שחקן נשמה" ולקפטן הקבוצה.

תמיד הייתה לי תקווה שהוא יתבגר, ישתנה, אבל זה פשוט לא קורה. זה אצלו ב-DNA. שנה אחר שנה, עם אותם שטיקים מלוכלכים. מה שהכי מפריע לי, זה שהגועל יוצא אצלו גם כנגד שחקנים ישראלים ואפילו חברים לנבחרת. זה פשוט דוחה.

אומנם כן, יש לו את זה - הוא יודע להנהיג, להילחם על המגרש וגם לדבר יפה בתקשורת. אבל עם התנהגות כזו, הוא לא ראוי להיות משהו מייצג, בטח שלא קפטן מכבי תל אביב וגם אם הבנאדם הכי מתאים אחריו הוא הילד הטוב (ליאור אליהו), אבל כמובן שזה לא יקרה...
נערך לאחרונה על ידי קובי בתאריך 03 דצמבר 2012, 15:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.

03 דצמבר 2012, 10:32

אם הטענות נגד פניני נכונות, אז ההנהלה תהיה חייבת לעשות מעשה בנידון.
אם זה לקיחת סרט הקפטן ממנו, או אפילו השעיה לתקופה מסוימת.
מכבי לא יכולה לדבר במוסר כפול ולאסור מאוהדי הפועל מה שהיא מתירה לשחקניה!!

כבר לא נשארים לי כמעט שחקנים שאני יכולה להתחבר אליהם בבקבווצה הזו.... :?

03 דצמבר 2012, 11:06

חנו'ש כתב:אם הטענות נגד פניני נכונות, אז ההנהלה תהיה חייבת לעשות מעשה בנידון.

זה לא היה סיפור כל כך גדול אם במכבי לא היו יוצאים בקמפיין רב-שנתי לגבי שירי השואה. לא יכול להיות שמצד אחד במכבי יוצאים בקמפיין נגד האוהדים של הפועל ומצד שני, הקפטן משתמש בביטוי "נאצי".

דבר ראשון, חייבים לקחת ממנו את סרט הקפטן, ודבר שני, אני חושב שצריך לשקול ברצינות אם לחדש לו את החוזה. אני חושב שהחוזה שלו מסתיים בקיץ, ולדעתי, הוא די מיצה את עצמו בקבוצה, מכל הבחינות.

03 דצמבר 2012, 11:29

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 33480.html

בהילוך איטי ועם תרגום, לאלה שעדיין "מתקשים לראות".
אגב, מצאתי טעות בתרגום - בהתחלה הוא אומר לו "בן של זונה" ולא "בן זונה".

03 דצמבר 2012, 11:32

roy1000 כתב:
חנו'ש כתב:אם הטענות נגד פניני נכונות, אז ההנהלה תהיה חייבת לעשות מעשה בנידון.

זה לא היה סיפור כל כך גדול אם במכבי לא היו יוצאים בקמפיין רב-שנתי לגבי שירי השואה. לא יכול להיות שמצד אחד במכבי יוצאים בקמפיין נגד האוהדים של הפועל ומצד שני, הקפטן משתמש בביטוי "נאצי".

דבר ראשון, חייבים לקחת ממנו את סרט הקפטן, ודבר שני, אני חושב שצריך לשקול ברצינות אם לחדש לו את החוזה. אני חושב שהחוזה שלו מסתיים בקיץ, ולדעתי, הוא די מיצה את עצמו בקבוצה, מכל הבחינות.

ממש נסחפת,כמובן שגם אני מגנה אותו על המעשה אבל אני לא חושב שצריכים ללכת כל כך רחוק
לדעתי עונש כספי+השעיה למשחק או שנים יעשו את העבודה,כמובן שלפני זה צריך לעשות לא שיחה ולהסביר לו שחסר לו שהוא עושה את זה שוב

03 דצמבר 2012, 11:34

roy1000 כתב:
לפי הטוקבקיסטים רפאל נדאל ויוסיין בולט הם מלאים בחומרים ממריצים וזהבה גלאון היא ראש הממשלה הבאה

אין לי מושג, אבל התגובות עליו חוזרות בכל כתבה. יכול להיות שזה קשקוש ויכול להיות שלא. בוא נגיד שאני לא אפול מהכסא אם זה אמיתי.

עזוב. אם יהיה משהו אמיתי, התקשורת הצהובה (לא במובן המכביסטי) שלנו כבר תדוג את זה ותציף את זה החוצה.
אתה לא חובב טניס כנראה אבל כמעט בכל כתבת טניס בוואלה, מופיעים כמה מטומטמים שישר מדברים על נדאל ועל סמים.

אין מה להתייחס לזה.

03 דצמבר 2012, 11:36

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

עזוב. אם יהיה משהו אמיתי, התקשורת הצהובה (לא במובן המכביסטי) שלנו כבר תדוג את זה ותציף את זה החוצה.
אתה לא חובב טניס כנראה אבל כמעט בכל כתבת טניס בוואלה, מופיעים כמה מטומטמים שישר מדברים על נדאל ועל סמים.

אין מה להתייחס לזה.

חחח מישהו פה נעלב :laugh1
פרסם תגובה