felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אין לי בעיה אם חוסר היציבות של לוגאן, זה לרוב מאפיין עיקרי בחייו של קלעי (גם בלו לא היה סמל ליציבות גדולה....)
יש לי בעיה אם זה שבימים שלא הולך ללוגאן, הוא מתעקש יותר מידי, ממשיך לקחת זריקות קשות, לא מרגיש את זה שלא הולך ושעדיף למסור לשחקן אחר.
יש משהו שקצת מזכיר לי אפילו את אלן אנדרסון באספקט הזה (חוץ מזה שאנדרסון היה שחקן מוכשר ומגוון יותר וגם סוציופת שיתר השחקנים לא אהבו גם מחוץ למגרש - מה שלא נכון לגבי לוגאן לפי הבנתי).
אם לא הולך לך, פשוט תנסה לגרום לכמה שפחות נזק!!
לא מסכים עם זה.
הסטטיקסטיקה מראה, שהאחוזים גם ל3 וגם ל3 של לוגאן טובים יותר גם מאלה של היקמן וגם מאלה של סמית'.
אז מתי בדיוק הוא מתעקש לזרוק כשלא הולך לו?
ב 10 המשחקים ביורוליג עד עכשיו, לוגאן לקח 79 זריקות מהשדה, 7.9 זריקות בממוצע למשחק.
זה בכלל לא הרבה. לדעתי אפילו פחות מדי עבור קלעי
נתחיל מזה שהסטטיסטיקה יכולה להראות הרבה דברים, אבל בסופו של דבר שנינו ראינו את המשחקים, וזה מה שחשוב.
ללוגאן היו 4 משחקים עם מדד גרוע של 4 ומטה, ממוצע הזריקות שלו באותם משחקים היה 7.25 (כמעט זהה לממוצע הכללי), האחוזים שלו מהשדה ב-4 משחקים אלה היו 27% - אחוזים רעים למדי.
כלומר, העובדה שבמשחקים הרעים שלו, הוא קלע באחוזים גרועים לא גרמה לו לקחת פחות זריקות מהרגיל (וגם לא גרמה לו לתרום יותר באספקטים האחרים)
לא מקובל עלי. מספר הזריקות שלו גם ככה נמוך. איך הוא היה יודע שזה לא היום שלו אם לא היה לוקח את הזריקות האלה? הוא אמור לנחש באופן תיאורטי?![]()
לדעתי, הסטטיסטיקה דווקא מראה, שהוא צריך לקחת הרבה יותר זריקות ממה שהוא זורק, כי האחוזים שלו יותר טובים משאר השחקנים בקו האחורי.
כל עוד הוא קולע באחוזים האלה, שיזרוק גם 8 פעמים מבחוץ מבחינתי, אבל שנינו יודעים שהאחוזים האלה ממש לא משקפים את מה שהוא עשה לאורך הקריירה.
בוא נראה מה הוא יעשה בטופ 16.