המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Thorin כתב:להשאיר את שניהם, שחקנים זולים ונותנים תמורה מלאה למחיר שלהם.
תהיו מציאותיים, מכבי לא הולכת לעשות מהפכה בקו האחורי ולהנחית פה את פארגו+קית'.
צריך להנחית רכז אחד טוב(פלאניניץ'\בובי בראון\פארגו) ולצד אוחיון,ריקי ולוגאן יש לנו קו אחורי ראוי מאוד.
הבעיה הגדולה היא בצבע שם חייבים להנחית לצד ג'יימס (שגם ככה יהיה יקר בעונה הבאה) סנטר מוכח שיעלה ביוקר.
אלמוג כתב:Thorin כתב:להשאיר את שניהם, שחקנים זולים ונותנים תמורה מלאה למחיר שלהם.
צריך להנחית רכז אחד טוב(פלאניניץ'\בובי בראון\פארגו) ולצד אוחיון,ריקי ולוגאן יש לנו קו אחורי ראוי מאוד.
הבעיה הגדולה היא בצבע שם חייבים להנחית לצד ג'יימס (שגם ככה יהיה יקר בעונה הבאה) סנטר מוכח שיעלה ביוקר.
אמנם אני בעד לשחרר את שניהם, אבל יש משהו במה שאתה רושם.
ההבדל לדעתי בחלוקת הדעות הרבה הזו, נובעת בעיקר כי חלק מהאוהדים השלימו עם המצב שמכבי כבר לא מכוונת פיינל-פור, וחלק מהאוהדים לא מוכנים לקבל את זה.
אני כרגע לא מצליח להשלים עם זה וכולי ציפייה שהם יעזבו ובמקומם יוחתמו בקו האחורי זרים שבאמת שווים טופ אירופאי.
or163 כתב:את היקמן צריך להשאיר לדעתי,
עם לוגאן יש לי בעיה מצד אחד הוא אחד הקלעים הטובים באירופה, אך מצד שני הוא מאוד לא יציב וגם אני חושב שאפשר למצוא גארד יותר מגוון במחיר שלו.
כרגע אני בעד להשאיר את היקמן ונוטה לשחרר את לוגאן.
Thorin כתב:להשאיר את שניהם, שחקנים זולים ונותנים תמורה מלאה למחיר שלהם.
חנו'ש כתב:האם באמת הדבר הכי טוב שאנחנו מצליחים למצוא על השניים האלה זה ש"הם זולים ותורמים הרבה ממה שהם מרוויחים"?
פעם אמרנו על השחקנים שלנו שהם:
השחקן הכי טוב באירופה
הרכז/סנטר הכי איכותיים ביבשת
אחד מהסקוררים הטובים ביורוליג ועוד
היום המיטב שאפשר להפיק מהם זה שהם מספקים את הסחורה ביחס למחיר
כבוד גדול.....
חנו'ש כתב:האם באמת הדבר הכי טוב שאנחנו מצליחים למצוא על השניים האלה זה ש"הם זולים ותורמים הרבה ממה שהם מרוויחים"?
השחקן הכי טוב באירופה
כבוד גדול.....
החציל האצטקי כתב:שאלות כאלה יכולים לשאול כל העונה.
את התשובות נותנים בסוף.
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:שאלות כאלה יכולים לשאול כל העונה.
את התשובות נותנים בסוף.
למה? כי משחק אחד לפה או לשם יבטל את מה שראינו בכל העונה?
העונה התחילה בספטמבר ונתנו להם עד אפריל כשהסוף ממש קרוב וכולנו יודעים מה יש להם להציע ומכירים אותם
אין שום הבדל בין לשאול את זה עכשיו לבין לשאול את זה בסוף העונה
אם היית שואל את זה במשחק גביע ווינר כשלוגאן תפר איזה 11 שלשות הייתי אומרת לך לחכות אבל עכשיו? יש לנו מספיק אינפורמציה בשביל לא להחליט על סמך משחק אחד טוב או רע אם אנחנו רוצים אותם פה או לא
החציל האצטקי כתב:יוני, אנחנו שמים לעצמנו רגליים לא מעט פעמים עם הישראלים. גיא פניני זה גול עצמי כי הוא כבר היה קרוב למעמד של שחקן חמישיה ראוי ביורוליג (היה כזה לכל דבר ועניין בהצלבה-פיינל פור של 2011). ליאור ויותם הם חבר'ה שהפן המנטלי-פסיכולוגי אצלם פשוט זוועתי. ילדים מפונקים שעלו על האולימפוס מוקדם מדי ונמצאים בדעיכה מתמדת. גם יוגב בבעיה דומה, אם כי הוא גם הרבה פחות מוכשר משניהם.
האלטרנטיבה שלך הייתה יכולה להיות נכונה אם המגמות היו אחרות. אין אף ישראלי שבעליה כרגע ובמצב הזה מכבי לא יכולה ולא צריכה לקדם אותם, וזו הסיבה היחידה לריבוי הזרים.
ברגע שיש לך שחקן ישראלי שאתה יודע שהוא צעיר, בעליה ועם פוטנציאל להפוך למשהו באירופה אתה הולך עליו בכל הכוח. זה קיים ביוון בשפע ואצלנו רחוק מאוד מהמציאות.
השנה ניסו את זה עם יוגב למרות שכמעט לכולם היה ברור שזה לא זה.
הכי מפחיד שאתה פשוט לא רואה את האופק.
השחקן הכי טוב באירופה
כבוד גדול.....
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:שאלות כאלה יכולים לשאול כל העונה.
את התשובות נותנים בסוף.
למה? כי משחק אחד לפה או לשם יבטל את מה שראינו בכל העונה?
העונה התחילה בספטמבר ונתנו להם עד אפריל כשהסוף ממש קרוב וכולנו יודעים מה יש להם להציע ומכירים אותם
אין שום הבדל בין לשאול את זה עכשיו לבין לשאול את זה בסוף העונה
אם היית שואל את זה במשחק גביע ווינר כשלוגאן תפר איזה 11 שלשות הייתי אומרת לך לחכות אבל עכשיו? יש לנו מספיק אינפורמציה בשביל לא להחליט על סמך משחק אחד טוב או רע אם אנחנו רוצים אותם פה או לא
ג'רמי פארגו הפך מהמשחק השני בהצלבה עד לסוף העונה שלו במכבי משחקן טוב מאוד אבל לא לגמרי יציב לסגנו של אלוהים.
הייתי מחכה, אף אחד לא מצמיד לי אקדח לראש ומבקש ממני להחליט עכשיו, ואני תמיד מצפה ומקווה להפתעות. זה בדיוק הזמן שבו נמדדים השחקנים הגדולים, אז שעכשיו אמהר להחליט?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], גל גל ו־21 אורחים