המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:חדשות טובות מאוד לגבי שון ג'יימס. חוזה משודרג ל 4 שנים זה הצעד הנכון לגביו.
מגיע כל הכבוד לג'יימס. הוא בהחלט היה יכול להשיג חוזה עתק בקבוצה אחרת באירופה, אבל הוא מאוד אוהב את הקבוצה והחליט להמשיך בפחות כסף. שון ג'יימס הוא מזן נדיר של שחקנים שלא רודפים רק אחרי הכסף הגדול, כמו הרבה שחקנים אחרים שהיו במכבי.
לגבי היקמן- לדעתי טעות של מכבי.
היקמן שחקן שעל הנייר העמיד מספרים טובים ביורוליג, אבל המספרים האלו משקרים. היקמן שחקן שמשיג סטטיסטיקה לא רעה, אבל התרומה שלו על המשחק לא חיובית. הוא מנהל משחק גרוע, וחסר קליעה יציבה.
מכבי לא הייתה צריכה לממש את האופציה, ולחסוך את הכסף של החוזה שלו כדי להביא רכז בכיר. מכבי עם התקציב הנמוך שלה ממש לא צריכה להחזיק זרים בינוניים כמו היקמן בעלות יחסית גבוהה.
CYellow7 כתב:שמואל1 כתב:חדשות טובות מאוד לגבי שון ג'יימס. חוזה משודרג ל 4 שנים זה הצעד הנכון לגביו.
מגיע כל הכבוד לג'יימס. הוא בהחלט היה יכול להשיג חוזה עתק בקבוצה אחרת באירופה, אבל הוא מאוד אוהב את הקבוצה והחליט להמשיך בפחות כסף. שון ג'יימס הוא מזן נדיר של שחקנים שלא רודפים רק אחרי הכסף הגדול, כמו הרבה שחקנים אחרים שהיו במכבי.
היקמן שחקן שעל הנייר העמיד מספרים טובים ביורוליג, אבל המספרים האלו משקרים. היקמן שחקן שמשיג סטטיסטיקה לא רעה, אבל התרומה שלו על המשחק לא חיובית. הוא מנהל משחק גרוע, וחסר קליעה יציבה.
מכבי לא הייתה צריכה לממש את האופציה, ולחסוך את הכסף של החוזה שלו כדי להביא רכז בכיר. מכבי עם התקציב הנמוך שלה ממש לא צריכה להחזיק זרים בינוניים כמו היקמן בעלות יחסית גבוהה.
מנהל משחק גרוע?למה הוא צריך לנהל משחק אם הוא SG?גם קובי בראיינט מנהל משחק גרוע, אז מה?
ומאיפה המצאת את זה שיש לו קליעה לא יציבה?תפסיק לזרוק דברים באוויר.
יופי, נחסוך 500 אלף דולר(עלות גבוהה?אתה אמיתי?) ונביא רכז..מי יהיה הSG?אוחיון?לא חשבת על זה שצריך עמדות נוספות חוץ מרכז?
שמואל1 כתב:CYellow7 כתב:שמואל1 כתב:חדשות טובות מאוד לגבי שון ג'יימס. חוזה משודרג ל 4 שנים זה הצעד הנכון לגביו.
מנהל משחק גרוע?למה הוא צריך לנהל משחק אם הוא SG?גם קובי בראיינט מנהל משחק גרוע, אז מה?
ומאיפה המצאת את זה שיש לו קליעה לא יציבה?תפסיק לזרוק דברים באוויר.
יופי, נחסוך 500 אלף דולר(עלות גבוהה?אתה אמיתי?) ונביא רכז..מי יהיה הSG?אוחיון?לא חשבת על זה שצריך עמדות נוספות חוץ מרכז?
היקמן רכז, זאת העמדה שהוא משחק בה.
כמובן שהוא יכול לזוז לעמדה 2, אבל הקליעה שלו לא מספיק טובה (כן כן, מאיפה אתה המצאת שיש לו קליעה יציבה?)
החציל האצטקי כתב:שמואל, היקמן שיחק העונה כמעט תמיד ב2.
בהרכבים מסויימים עם לוגאן ואוחיון יחד שיחק אפילו ב3.
הוא לא קורא מצבים, לא מוסר דגול ולא יצירתי מספיק כדי לשחק כרכז.
הוא חודר נהדר, קלעי טוב וסקורר ברמה טובה מאוד לעמדה 2. הוא גם שומר וחוטף טוב.
הבעיה שלו היא שהוא 1.88 ולא 1.98, זה הכל.
שחף כתב:יש!!!!! הגארד האיכותי שחיכינו לו הגיע!!!!!! איזה כיף!!!!!!
CYellow7 כתב:MTA2311 כתב:CYellow7 כתב:שחף כתב:יש!!!!! הגארד האיכותי שחיכינו לו הגיע!!!!!! איזה כיף!!!!!!
בוא תביא שם של שחקן טוב יותר במחיר הזה.
משחק בליגה א' איזה בחור שעושה בית ספר לכל הליגה, בשביל משכורת מינימום. אני מציע שנחתים אותו, כי לא נקבל יותר טוב במחיר הזה.
תעשה לי טובה. היקמן נתן את העונה הכי טוב מכל השחקנים. יותר מג'יימס ויותר מסמית'. זה שיש עליו תגית של שחקן טיפש(שיהיה הכי טיפש בעולם, אבל נקודות הוא עושה, הוא די יעיל וגם שומר טוב), שחקן לקבוצות קטנות(מזה ההמצאה הזאת?) וכו' לא אומר שזה בהכרח נכון.
לא רק אני חושב שהיקמן הראשון שצריך להמשיך. גם פיני, צביקה, מליניאק, סהר ועוד פרשנים חושבים שכדאי להשאיר את היקמן.
חוץ מזה הוא שחקן די זול ולהשאיר אותו כגארד שלישי זה מעולה.
CYellow7 כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:ג'יימס- מצויין.
היקמן- פחות מצויין.
אני לא מחשיב את עצמי שייך לחובבי היקמן, אבל אני ממש לא רואה את ההבדל שאתה רואה.
להיקמן יש רק בעיה אחת, הוא לא רכז.
מצד שני לג'יימס יש ים של בעיות כי הוא טוב רק בדבר אחד - חסימות.
מסכים. אני לא מבין איך הופכים את היקמן לשחקן גרוע וכששחקנים שהוכיחו את עצמם פחות העונה הם קונצנזוס.
אם היקמן כזה גרוע, אז מכבי בעצם צריכה לשחרר גם את ג'יימס וסמית' כי הם היו הרבה יותר חלשים ממנו - במיוחד בשלבי ההכרעה של העונה.
שחף כתב:יש לי תחושה שמכבי קצת קפצה מעל הפופיק עם החוזה החדש של ג'יימס. 4 שנים? על שחקן בן 29 שמבוסס בעיקר בעיקר על אתלטיות? אני מאוד אוהב את שון, אבל ראינו גם אתמול שהאיש לא באיזור החיוג של התותחים ששיחקו במכבי כמות כזאת של שנים(פארקר או ניקולה).
שחף כתב:יש לי תחושה שמכבי קצת קפצה מעל הפופיק עם החוזה החדש של ג'יימס. 4 שנים? על שחקן בן 29 שמבוסס בעיקר בעיקר על אתלטיות? אני מאוד אוהב את שון, אבל ראינו גם אתמול שהאיש לא באיזור החיוג של התותחים ששיחקו במכבי כמות כזאת של שנים(פארקר או ניקולה).
CYellow7 כתב:כל קבוצה שרוצה להגיע לרמות הגבוהות חייבת 2 סנטרים. וג'יימס סנטר מעולה בשבילנו, בלי אגו, מקריב המון למען הקבוצה, קבוצתי. שמח שהוא נשאר לאיתנו לעוד הרבה שנים.
היקמן?בניגוד לכולם, אני חושב שזה נכון להשאירו. הוא די זול ובכסף הזה לא נביא שחקן שיתן יותר. אני מאמין גם שהעונה השניה שלו ואולי לצד רכז טוב הוא יהיה טוב יותר.
Allan Turing כתב:היקמן נתן עונה מצויינת בשביל שחקן כמעט ללא רקע, לקבוצה (שפעם היתה) גדולה.
זה שמשאירים את היקמן זה ממש לא רע, אם בונים עליו שיוביל את מכבי להצלחות באירופה, זה רע מאד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot] ו־18 אורחים