פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: אלכס טיוס חתם רשמית במכבי

01 יולי 2013, 22:11

שיהיה לו בהצלחה. סה"כ מדובר בשחקן טוב ובחור טוב. אנחנו מכירים אותו היטב, על יתרונותיו וחסרונותיו.
אני בסה"כ חושב שבלאט יכול להפיק מטיוס תפוקה יפה.

יש כאן אבל שתי בעיות שכבר דיברו עליהן כאן - טיוס חייב לשחק בצבע אחרת הוא לא אפקטיבי בהתקפה וטיוס הוא לא 4.
מנגד מדובר בשחקן הגנה די טוב, שגם יכול להצליח היטב בהגנת החילופים של בלאט.

נחכה ונראה מי יהיו עוד בקו הקדמי, ורק אח"כ נוכל להחליט אם ההחתמה הזאת היא טובה, סבירה או חסרת הגיון.

שיהיה לו בהצלחה בכל מקרה.

01 יולי 2013, 22:15

ישששששש איזה טירוף ת'יוס וסמית'
ממש התגשמות כל הפנטזיות שלי
אנחנו הולכים לקרוע את היורוקאפ!!!!

01 יולי 2013, 22:23

שחף כתב:ישששששש איזה טירוף ת'יוס וסמית'

סוף סוף מישהו שחושב כמוני שמדובר בשחקנים בינוניים

01 יולי 2013, 22:38

rc4991 כתב:

בלי להעליב, אתה קצת חופר עם זה.
אף אחד לא חושב שהם סטארים, הם שחקנים משלימים, זה שהם הולכים להשלים את טייריס רייס זה כבר אשמת מי שהנחית אותו.

01 יולי 2013, 22:43

רק אני מופתעת שיש פה 23 תגובות?(עכשיו 24)
הימרתי על 8-10

01 יולי 2013, 23:04

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:

אף אחד לא חושב שהם סטארים, הם שחקנים משלימים, זה שהם הולכים להשלים את טייריס רייס זה כבר אשמת מי שהנחית אותו.

מילא סמית' אבל טיוס?
זה כל כך ברור שמביאים אותו רק כי הוא ישראלי
הבן אדם לא קולע מטר מהסל אז למה להביא אותו?ועוד לעמדה 4?
מצטער שאני חופר לפעמים אבל זה בגלל שאני פורק עכשיו תסכול על עונה שלמה שהולכת (שוב) לפח
זה ממש מתסכל אותי ואני לא יכול לא לרשום את זה בהודעות שלי

01 יולי 2013, 23:08

rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:

מילא סמית' אבל טיוס?
מצטער שאני חופר לפעמים אבל זה בגלל שאני פורק עכשיו תסכול על עונה שלמה שהולכת (שוב) לפח

ברור שזה בגלל שהוא ישראלי, ו...? מה רע?

01 יולי 2013, 23:30

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:

מילא סמית' אבל טיוס?

ברור שזה בגלל שהוא ישראלי, ו...? מה רע?

אולי שהוא נגר ברמות מטורפות? :roll:
יכולנו להוסיף עוד 200 אלף דולר ולהביא שחקן הרבה יותר טוב וגם בכסף שלו יש שחקנים יותר טובים אבל הוא קיבל חוזה בגלל שהוא ישראלי
זה פשוט טמטום שמכבי מחתימה שחקנים חלשים שלוקחים לנו חלק נכבד מהתקציב רק בגלל תעודת הזהות שלהם

01 יולי 2013, 23:37

אתה צריך גם ישראלים בקבוצה מן הסתם.
נגר נגר, אבל עם רכז טוב אפשר להוציא ממנו תפוקה התקפית מסויימת, גם אלי-הופ זה סוג של מהלך כדורסל.
הגנתית הוא בטח טוב.

02 יולי 2013, 06:22

LIAV10 כתב:אתה צריך גם ישראלים בקבוצה מן הסתם.
נגר נגר, אבל עם רכז טוב אפשר להוציא ממנו תפוקה התקפית מסויימת, גם אלי-הופ זה סוג של מהלך כדורסל.
הגנתית הוא בטח טוב.

נכון , יותר מיזה למה להוציא עוד 200K על מחליף בעמדה 4 ? לא שילמנו מספיק על מחליפים בעמדה 4 ?
טיוס יכול בהחלט להיות תוספת טובה מאוד שנה הבאה בתור מחליף ואני חושב שזו החתמה טובה גם מקצועית וגם כלכלית וגם הגיונית...

02 יולי 2013, 10:41

הגנתית הוא בטח טוב.

אתה צריך ישראלים טובים או כאלה שלפחות לא יעלו הרבה
טיוס גם שחקן בינוני וגם יעלה לא קצת ולדעתי זו בניה מפגרת

02 יולי 2013, 10:45

rc4991 כתב:
הגנתית הוא בטח טוב.

לא יעלה הרבה?הוא יעלה מאוד מאוד מעט. מה נהייתם דני פדרמן?
כמה נראה לך שגבוה ישראלי במכבי אמור לקבל?100 אלף?
טיוס היה יכול להשיג חוזה יותר טוב אבל העדיף לבוא למכבי בחוזה נמוך. הוא שיחק ביורוליג והיה לא רע בכלל.
אם אתה חושב שעדיף להביא איזה יוני ניר ב100 אלף במקומו ולחסוך ל"כוכב" אז יש לך טעות חמורה. כבר ניסינו את זה פעם וראינו איך זה נגמר(עונת ארויו ונגריו).

טיוס אגב, הוא הגבוה הישראלי הטוב ביותר שיש בשוק. אליהו אומנם מוכשר יותר, אבל עולה לנו פי 2 מטיוס ולא תורם שום ריבאונד, שום הגנה ושום פיזיות ועוצמה. טיוס אומנם לא כל כך מוכשר ולא הכי נוצץ אבל הוא יעיל ויספק ריבאונד, הגנה וכוח.
ומזה הקישקוש הזה שהוא לא עולה מטר מהסל?גם אליהו עם כל הכבוד לא קולע מטר מהסל. אליהו זורק גויבות וטיוס מטביע ;)

02 יולי 2013, 11:16

CYellow7 כתב:
rc4991 כתב:
הגנתית הוא בטח טוב.

לא יעלה הרבה?הוא יעלה מאוד מאוד מעט. מה נהייתם דני פדרמן?
כמה נראה לך שגבוה ישראלי במכבי אמור לקבל?100 אלף?
טיוס היה יכול להשיג חוזה יותר טוב אבל העדיף לבוא למכבי בחוזה נמוך. הוא שיחק ביורוליג והיה לא רע בכלל.
אם אתה חושב שעדיף להביא איזה יוני ניר ב100 אלף במקומו ולחסוך ל"כוכב" אז יש לך טעות חמורה. כבר ניסינו את זה פעם וראינו איך זה נגמר(עונת ארויו ונגריו).

טיוס אגב, הוא הגבוה הישראלי הטוב ביותר שיש בשוק. אליהו אומנם מוכשר יותר, אבל עולה לנו פי 2 מטיוס ולא תורם שום ריבאונד, שום הגנה ושום פיזיות ועוצמה. טיוס אומנם לא כל כך מוכשר ולא הכי נוצץ אבל הוא יעיל ויספק ריבאונד, הגנה וכוח.
ומזה הקישקוש הזה שהוא לא עולה מטר מהסל?גם אליהו עם כל הכבוד לא קולע מטר מהסל. אליהו זורק גויבות וטיוס מטביע ;)

1.הוא יעלה לך מעל לחצי מיליון דולר במונחים של זר,חלדעתי הוא לא שווה את הסכום הזה
2.הישראלים לא אלה שיעשו לנו את ההבדל ולכן עדיף לפעמים להביא שחקן קצת פחות טוב אבל שעולה הרבה פחות וכך להשקיע יותר בזרים ובישראלים הטובים באמת(אם יש כאלה)
3.אני לא מבקש שחקן בקליבר של ארויו אבל אני כן חושב שאנחנו צריכים לבנות קבוצה משלוש מעמדות/דרגים:
הראשון: 2-3 שחקנים טובים מהדרג השני של אירופה
השני: 5-6 שחקנים משלימים שתכונות הבולטות שלהם ישלימו את השחקנים הבכירים
השלישי: 2-3 שחקנים שיסתמו חורים ויתנו אנרגיות מהספסל ויוכלו לשמש לפעמים כאקס פקטור

02 יולי 2013, 11:24

1 . זר של חצי מליון דולר לא מבטיח לך יותר ממה שטיוס יכול לתת לך . למעשה טיוס יביא לך בטוח יותר ממה שמדלי הביא לך בעמדה 4 ויותר ממה שתומאס הביא לך בעמדה 5 . זרים לא מוכרים במחיר הזה הם הימור , וטיוס לפחות שחקן שמכירים טוב ויודעים מה נקבל .
2.איזה גבוהה ישראלי אתה מכיר שיהיה יותר זול ממנו ויביא את אותן יכולות ? גם בעמדות אחרות אני לא מכיר שחקנים שיסכימו לחתום במחיר כזה ויביאו יותר ממה שהוא יכול לתת...
3. שחקן מהדרג השני (לאנגפורד , פלאנניץ' ...) עולה 1.5 מליון יורו נטו ? כמה כאלו אתה חושב שיגיעו? תשובה : 0
ה100-200 שתחסוך אם תביא שחקן יותר זול מטיוס לא יעשו את ההבדל והם לא הסיבה שבגללה לא נקבל שחקן אחד אפילו מהדרג השני...אתה פשוט עוד לא הפנמת את המציאות של הקבוצה הזאת כנראה .
אני לפני סיום עונה כשמדברים על שנה הבאה , עדיין מפנטז על שחקנים מהדרג השני , אבל ככל שעונת המלפפונים מתקדמת אני מבין את המצב ומשלים איתו . אתה כנראה עוד לא שם...

02 יולי 2013, 12:08

rc4991 כתב:
הגנתית הוא בטח טוב.

זה אולי נכון, אבל כרגע חוץ ממנו ואליהו אני לא מכירה אף גבוה ישראלי שרלוונטי עבור מכבי ואתה לא מצפה להציף את הקו הקדמי ב-4 זרים לפחות (2 סנטרים ו-2 פורוורדים)??

02 יולי 2013, 22:50

ראיון עם הבחור
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2656607
האמת שיש דבר אחד טוב בהחתמה שלו וזה שנוכל לשחק לפעמים איתו ועם ג'יימס ביחד בהרכב הגנתי נהדר
פרסם תגובה