שאראס רוצה 400 אלף דולר לפי הפרסום האחרון, אם אין למכבי 400 אלף אז לא צריך להביא אף אחד. שחקנים בינוניים יש לנו בכל עמדה, לא צריך סתם להעמיס.
אבל קודם נראה איך נפטרים מהחוזה של עבמ"דלי, ככל שעובר הזמן ואין לו קונים הסחורה עשויה להירקב במחסן שלנו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בנימין נעמן כתב:אם זה אכן מה שהוא דורש אז יש על מה לדבר עפ"י שאני לא חושב הוא מה שמכבי צריכה.
מכבי צריכה כוח מ3, ואם אליהו לא נשאר אז גם 4.
ובוודאי שחייבים להפטר ממדלי במהירות האפשרית....
yehooda כתב:אם מכבי מצליחה להיפטר מהחוזה של מדלי, רצוי להביא את נאכבר במקומו שעדיין יעיל ויכול להוות כתחליף ליכולות ההתקפיות שדיויד בלו הביא בזמנו לדעתי ניתן להביא אותו בסביבות ה-400 אלף ובנוסף להביא קלעי איכותי עתיר ניסיון זה יכול להיות גארד גבוה כמו קוסטאס וסילידיס מבילבאו וזה יכול להיות גארד נמוך כמו לסטר האדסון שעכשיו שחקן חופשי.
מה שברור מכבי חייבת שתי קלעים מהדרג הראשון באירופה בשתי העמדות 2 ו -4.
Maccabikid כתב:yehooda כתב:אם מכבי מצליחה להיפטר מהחוזה של מדלי, רצוי להביא את נאכבר במקומו שעדיין יעיל ויכול להוות כתחליף ליכולות ההתקפיות שדיויד בלו הביא בזמנו לדעתי ניתן להביא אותו בסביבות ה-400 אלף ובנוסף להביא קלעי איכותי עתיר ניסיון זה יכול להיות גארד גבוה כמו קוסטאס וסילידיס מבילבאו וזה יכול להיות גארד נמוך כמו לסטר האדסון שעכשיו שחקן חופשי.
מה שברור מכבי חייבת שתי קלעים מהדרג הראשון באירופה בשתי העמדות 2 ו -4.
אני אמנם לא יודע אך כמו שזה נראה אנחנו נהיה עם 6 זרים העונה, מה גם שאני לא רואה את נאכבר ככוכב, וגם וסילידיס הוא לא זה שיקח אותנו שלב אחד קדימה. אני באמת חושב שצריך סוף סוף להשקיע את הכסף שנותר (ונותר הרבה) ולהשקיע בשחקן שיכול לקחת אותנו קדימה, השחקן האידיאלי עבורנו הוא משהו סטייל טרנס מוריס מ2008, היה עדיף שהכוכב יהיה רכז, אבל זה כבר לא יקרה. רק עמדה 4 פתוחה חשופה ופרוצה לחלוטין, חייבים שחקן גדול שם, אחד שיודע לעשות הכל. ולא פחות חשוב מזה - לקלוע טוב.
jol9 כתב:ד"א אני לא יודע אם שמתם לב, אבל בניית הסגל נכנסה לקיפאון. למכבי יש עוד כמה סוגיות בלתי פתורות כמו אליהו, מדלי ואוחיון וכמובן גם הסאגות הקבועות של כל קיץ
שאראס והלפרין, אבל אני לא רואה את מכבי עושה מהלך משמעותי נוסף פרט למשחק כיסאות כלשהו בין השחקנים שהזכרתי...
בנימין נעמן כתב:jol9 כתב:ד"א אני לא יודע אם שמתם לב, אבל בניית הסגל נכנסה לקיפאון. למכבי יש עוד כמה סוגיות בלתי פתורות כמו אליהו, מדלי ואוחיון וכמובן גם הסאגות הקבועות של כל קיץ
שאראס והלפרין, אבל אני לא רואה את מכבי עושה מהלך משמעותי נוסף פרט למשחק כיסאות כלשהו בין השחקנים שהזכרתי...
מה קיפאון? פחות משבוע בלי החתמה זה קיפאון? מו"מ זה עניין של זמן
בנימין נעמן כתב:jol9 כתב:ד"א אני לא יודע אם שמתם לב, אבל בניית הסגל נכנסה לקיפאון. למכבי יש עוד כמה סוגיות בלתי פתורות כמו אליהו, מדלי ואוחיון וכמובן גם הסאגות הקבועות של כל קיץ
מה קיפאון? פחות משבוע בלי החתמה זה קיפאון? מו"מ זה עניין של זמן