MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:עזבו את המשבר בפסיכולוגי של לשחק מחוץ לישראל כ״כ הרבה זמן.
אתם משווים את פאקינג רוט שהשיא של הקריירה שלו זה רבע נגד פנר׳ המביכים להלפרין שהספיק להיות חלק מקבוצה שלוקחת את היורוליג וחלק מקבוצות שמגיעות לפיינל פור? הלפרין היה חמישייה שנייה של היורוליג.
אם רוט כזה יותר טוב אז למה דווקא הוא יהיה זה שיראה את הנבחרת מהטלויזיה בסלון?
עם כל הכבוד למה שהלפרין עשה בעבר, מה הוא עשה בשנים האחרונות?
הלפרין כבר כמה שנים חי על אדי הבאזז מהנבחרות הצעירות
מה הוא עשה בשנים האחרונות? דפק 10 נקודות( ב45% מה-3), 5 אסיסטים, 3 ריבאונדים ורנקינג של 14 ביורוקאפ. זה היה כולה לפני שנה. מה רוט עשה? מה לנדסברג עשה? מה כהן עשה? מה פניני עשה?
דבר ראשון, 10 נקודות ביורוקאפ - להביא!!!
דבר שני, הוא נעלם מרבית העונה ברוסיה
דבר שלישי, זה לא שאני מגנה על אחרים, אבל להגיד שבגלל שלהלפרין קוראים הלפרין ולרוט קוראים רוט אז זה ברור שהלפרין יותר טוב אחרי שהוא לא עשה כמעט כלום בשנים האחרונות..זה תגובה אוטומטית ולפי דעתי לא נכונה
הלפרין שוחרר משלוש קבוצות שונות בשלוש שנים בגלל אותה סיבה בדיוק - כל המאמנים הרגישו שהוא נעלם, לא רוצה להיות בקבוצה, לא לוקח אחריות..בקיצור, איכזב אותם
יש פה ישראלי שנתן מספרים כאלה ביורוקאפ? יש פה ישראלי שבכלל שיחק במסגרת אירופאית?
זאת תגובה די מתנשאת בתכלס. הלפרין שחקן משמעותית יותר טוב מרוט, והוא הוכיח את זה לאורך כל הקריירה שלו. אז נכון, הוא נתן שנה לא טובה, אבל רק בן אדם ששונא את הלפרין כמוך יכול להגיד שהוא פחות טוב מרוט בגלל שנה אחת לא טובה.
מאמנים שלא הכירו את הלפרין לפני שהחתימו אותו, מן הסתם התאכזבו. הוא לא מנהיג, ולא שחקן מוביל. הוא צריך לעלות מהספסל ל10-15 דקות וזהו. מי שמצפה ממנו ליותר, ואז מתאכזב, הוא טיפש.
אני לא חושבת שזאת תגובה מתנשאת
אני גם לא מבינה איך אני זאת שנזרקת לכלבים כשאני אמרתי שלמרות שאני לא אוהבת את הלפרין אני רוצה שהוא יגיע
אני לא חושבת שיש איזשהו שחקן כדורסל בעולם שמדבר עם הקבוצה שרוצה להחתים אותו ואומר ''תקשיבו, אני לא מנהיג, אני לא אהיה שם במאני-טיים, אני אעלם להרבה חלקים בעונה ואני טוב רק ל-10-15 דקות''
אם אתה אומר דבר כזה או חושב דבר כזה על עצמך אז עדיף שלא תהיה שחקן כדורסל
כל שחקן כדורסל צריך להאמין שהוא יכול להיות חלק אינטגרלי מקבוצה וכל קבוצה צריכה להאמין ששחקן שהיא מחתימה יהיה שם ברגעים החשובים
אני לא חושבת שנכון להגיד על הלפרין אחרי העונה האחרונה שלו באולי', העונה שהוא כמעט ולא היה בה ברוסיה והעונה הסופר-מאכזבת בגרמניה שרק בשנה האחרונה הוא לא היה טוב
כבר הרבה שנים שהוא לא מעל שחקנים ישראליים אחרים מעשית אלא רק על הנייר
שיוכיח אחרת ואני אשנה את דעתי, בשמחה
אני רוצה רק את טובת הקבוצה ואם זה אומר שהלפרין יהיה תותח כל משחק וישתיק אותי אז אין לי בעיה