המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:נוטה להסכים עם רוי, בעיקר אחרי ששמעתי את פיני בסיום המשחק. אדם, שקצת מכיר יותר את הנפשות הפועלות.
Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:נוטה להסכים עם רוי, בעיקר אחרי ששמעתי את פיני בסיום המשחק. אדם, שקצת מכיר יותר את הנפשות הפועלות.
מה הוא אמר?
קובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:נוטה להסכים עם רוי, בעיקר אחרי ששמעתי את פיני בסיום המשחק. אדם, שקצת מכיר יותר את הנפשות הפועלות.
מה הוא אמר?
שאצלו כסף מדבר ואם הוא היה רוצה באמת לחזור לשחק כדורסל ולא לשחק רק בשביל כסף, היה מבקש 200K נטו ומקבל חוזה ממכבי במקום.
קובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:נוטה להסכים עם רוי, בעיקר אחרי ששמעתי את פיני בסיום המשחק. אדם, שקצת מכיר יותר את הנפשות הפועלות.
מה הוא אמר?
שאצלו כסף מדבר ואם הוא היה רוצה באמת לחזור לשחק כדורסל ולא לשחק רק בשביל כסף, היה מבקש 200K נטו ומקבל חוזה ממכבי במקום.
מכביסט28 כתב:הידיעה בוואלה באמת קצת פחות אופטימית מבחינתנו מספורט5. זה באמת נראה שבלו יחזור לאחת האירופאיות הבכירות, שבטוח יציעו לו את השכר שהוא ירצה ובלו הוא אחד שאוהב כסף לדעתי.. בקיצור, אני לא מי יודע מה אופטימי לגביו..
Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:נוטה להסכים עם רוי, בעיקר אחרי ששמעתי את פיני בסיום המשחק. אדם, שקצת מכיר יותר את הנפשות הפועלות.
מה הוא אמר?
לפי ספורט5 העלות היא 350K לעונה
האמת? לא חשבתי שנוכל(או שצריך)להביא אותו בפחות והאמת שחשבתי שהוא יבקש בסביבות ה-600K נטו
אם הוא דורש 350K מבחינתי צריך לעשות לו מבחן כשירות ואם הוא בכושר גופני נהדר כמו שהוא אומר אז להחתים על המקום
שרון כתב:חברים ראיתי את שני המשחקים של מכבי. בלו הוא בדיוק מה שחסר למכבי. גם אם הוא 50% ממה שהיה הוא בדיוק החלק החסר בפאזל. למכבי קבוצה שיכולה להתחבר יפה עם שתי בעיות עמדה 4-קלעי ורכז.
לגבי הרכז יש אפשרות שריס היקמן ויוגב יתנו פתרון לגבי עמדה 4 קולעת אף אחד לא שם. ג'ק כהן ממש לא ברמה- כרגע , סמית לא 4 כך גם איגלס.
אם מכבי לא יכולה להתמודד עם שכר זה אין לה מה לחפש ועלינו כאוהדים להביע מחאה.
ניתן לפתור את הנושא הכספי כך שנעימי (שמאד רציתי שישאר אבל מוכן לוןתר עליו בשביל בלו) וכהן יושאלו, יחתימו את בלו לשנתיים , בשנה הראשונה שכר נמוך יותר ובשנה השניה גבוה יותר.פניני מסיים הסכם בשנה הבאה ואפשר לאזל בשנה הבאה את השכר של בלו.
בקיצור חייבים, ואנחנו כאוהדים חייבים להביע עמדה ודיעה!
yzafrir כתב:מכיוון שדי ברור שכהן לא יראה הרבה דקות ביורוליג אז עדיף להשאילו תמורת בלו . אם הוא יראה כושר טוב אז הרווחנו 4 פותח ליורוליג וגם ליאור ירד לגמרי מהפרק....
מה שכן יכול להיות שזה תרגיל מתוכנן של מכבי ובלו כדי להלחיץ את ליאור לחתום ?
jol9 כתב:אני מבין את ההתרגשות. באמת יכול להיות סיפור מעניין, וגם יש מקום בשבילו בסגל כנראה.
עם זאת, צריך לזכור שגם בעונתו האחרונה לפני הפרישה, בלו התקשה גם בהגנה וגם בריבאונד, והיה בעצם קלעי גדול וזהו.
אחרי שנה וחצי מחוץ למגרשים ברמה המקצוענית, אני צופה קושי עוד יותר גדול בעניינים שהזכרתי. את הקליעה אני בטוח שהוא לא איבד וגם לא את האופי.
הייתי שמח אם היה חוזר. זה היה מאזן את הסגל מעט יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־29 אורחים