דייויד בלו חזר מפרישה ויתאמן עם מכבי בתקופה הקרובה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייויד בלו חוזר מפרישה

הודעהעל ידי roy1000 » 21 ספטמבר 2013, 00:23

תרגום:

בלו: "נגמר לי הכסף, לא הלך לי עם הנסיונות להשתלב בחזרה בארה"ב, ואני זקוק דחוף לעודה כמה מאות אלפים בשביל להסתדר. אמנם לא שיחקתי שנתיים, ואני בן 33, אבל אני אבקש לפחות את אותו השכר שהרווחתי בעונה האחרונה".

לא הייתי נופל לפתיון הזה.
roy1000

הודעהעל ידי קובי » 21 ספטמבר 2013, 00:37

נוטה להסכים עם רוי, בעיקר אחרי ששמעתי את פיני בסיום המשחק. אדם, שקצת מכיר יותר את הנפשות הפועלות.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 ספטמבר 2013, 00:40

קובי כתב:נוטה להסכים עם רוי, בעיקר אחרי ששמעתי את פיני בסיום המשחק. אדם, שקצת מכיר יותר את הנפשות הפועלות.

מה הוא אמר?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 21 ספטמבר 2013, 00:42

כהן או בלו? ברור שבלו.
השאלה העיקרית היא שוב כמה כסף הוא ירצה כי מבחינת יכולת אני מאמין שככל שהעונה תמשיך הוא יחזור לעצמו.
תמונה
refael

הודעהעל ידי קובי » 21 ספטמבר 2013, 00:45

Holiday_Armadillo כתב:
קובי כתב:נוטה להסכים עם רוי, בעיקר אחרי ששמעתי את פיני בסיום המשחק. אדם, שקצת מכיר יותר את הנפשות הפועלות.

מה הוא אמר?

שאצלו כסף מדבר ואם הוא היה רוצה באמת לחזור לשחק כדורסל ולא לשחק רק בשביל כסף, היה מבקש 200K נטו ומקבל חוזה ממכבי במקום.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 ספטמבר 2013, 00:52

קובי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מה הוא אמר?

שאצלו כסף מדבר ואם הוא היה רוצה באמת לחזור לשחק כדורסל ולא לשחק רק בשביל כסף, היה מבקש 200K נטו ומקבל חוזה ממכבי במקום.

לפי ספורט5 העלות היא 350K לעונה
האמת? לא חשבתי שנוכל(או שצריך)להביא אותו בפחות והאמת שחשבתי שהוא יבקש בסביבות ה-600K נטו
אם הוא דורש 350K מבחינתי צריך לעשות לו מבחן כשירות ואם הוא בכושר גופני נהדר כמו שהוא אומר אז להחתים על המקום
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 ספטמבר 2013, 01:07

חזרתי עכשיו הביתה וזה ממש מרגש אותי, מקווה שיקרה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ספטמבר 2013, 01:11

קובי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מה הוא אמר?

אצלו כסף מדבר, אבל הוא שיחק לא מעט שנים במכבי בסכומים האלה? לא נראה לי סביר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

Re: דייויד בלו חוזר מפרישה?

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ספטמבר 2013, 01:12

מכביסט28 כתב:הידיעה בוואלה באמת קצת פחות אופטימית מבחינתנו מספורט5. זה באמת נראה שבלו יחזור לאחת האירופאיות הבכירות, שבטוח יציעו לו את השכר שהוא ירצה ובלו הוא אחד שאוהב כסף לדעתי.. בקיצור, אני לא מי יודע מה אופטימי לגביו..

למה שאחת מהאירופאיות הבכירות תציע לו חוזה עכשיו?
זה סתם אמירות של מו"מ לדעתי.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 21 ספטמבר 2013, 01:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 ספטמבר 2013, 01:14

האמת יש לי תחושה שיגיע מהסיבה שבשנים האחרונות מינימום שלושה דייוידים במכבי זה באנקר, השנה יש רק שניים (בינתיים)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 ספטמבר 2013, 01:58

לפי ONE וספורט 5 , הכיוון הוא שבלו חוזר למכבי ת"א.
מכבי חייבת ללכת על המהלך הזה. בלו הוא שחקן שמנצח משחקים. ווינר עצום, קלעי אוטומטי. אחד השחקנים האהובים עליי בשנים האחרונות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 ספטמבר 2013, 02:04

תזכורת למי ששכח

תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 21 ספטמבר 2013, 02:21

Holiday_Armadillo כתב:
קובי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מה הוא אמר?

לפי ספורט5 העלות היא 350K לעונה
האמת? לא חשבתי שנוכל(או שצריך)להביא אותו בפחות והאמת שחשבתי שהוא יבקש בסביבות ה-600K נטו
אם הוא דורש 350K מבחינתי צריך לעשות לו מבחן כשירות ואם הוא בכושר גופני נהדר כמו שהוא אומר אז להחתים על המקום

לפי פיני לפחות, מכבי נמצאת כבר בפתיחת העונה בגרעון ולהוסיף עוד 700K, נשמע לו סכום מופרז.
נחייה ונראה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 21 ספטמבר 2013, 08:02

מכיוון שדי ברור שכהן לא יראה הרבה דקות ביורוליג אז עדיף להשאילו תמורת בלו . אם הוא יראה כושר טוב אז הרווחנו 4 פותח ליורוליג וגם ליאור ירד לגמרי מהפרק....
מה שכן יכול להיות שזה תרגיל מתוכנן של מכבי ובלו כדי להלחיץ את ליאור לחתום ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 21 ספטמבר 2013, 09:07

לא נראה לי. אליהו ומכבי זה הסטוריה, וטוב שכך. לגבי בלו, 350 אלף לא הייתי ממצמץ פעמיים. השאלת כהן תכסה את רוב הפער הזה. אם הוא בכושר, ולדעתי הוא בכושר טוב וחסר לו רק כושר משחק, למכבי אסור למצמץ לשנייה. הוא שחקן אדיר
er79

הודעהעל ידי שרון » 21 ספטמבר 2013, 09:54

חברים ראיתי את שני המשחקים של מכבי. בלו הוא בדיוק מה שחסר למכבי. גם אם הוא 50% ממה שהיה הוא בדיוק החלק החסר בפאזל. למכבי קבוצה שיכולה להתחבר יפה עם שתי בעיות עמדה 4-קלעי ורכז.
לגבי הרכז יש אפשרות שריס היקמן ויוגב יתנו פתרון לגבי עמדה 4 קולעת אף אחד לא שם. ג'ק כהן ממש לא ברמה- כרגע , סמית לא 4 כך גם איגלס.
אם מכבי לא יכולה להתמודד עם שכר זה אין לה מה לחפש ועלינו כאוהדים להביע מחאה.
ניתן לפתור את הנושא הכספי כך שנעימי (שמאד רציתי שישאר אבל מוכן לוןתר עליו בשביל בלו) וכהן יושאלו, יחתימו את בלו לשנתיים , בשנה הראשונה שכר נמוך יותר ובשנה השניה גבוה יותר.פניני מסיים הסכם בשנה הבאה ואפשר לאזל בשנה הבאה את השכר של בלו.
בקיצור חייבים, ואנחנו כאוהדים חייבים להביע עמדה ודיעה!
שרון

הודעהעל ידי er79 » 21 ספטמבר 2013, 10:05

שרון כתב:חברים ראיתי את שני המשחקים של מכבי. בלו הוא בדיוק מה שחסר למכבי. גם אם הוא 50% ממה שהיה הוא בדיוק החלק החסר בפאזל. למכבי קבוצה שיכולה להתחבר יפה עם שתי בעיות עמדה 4-קלעי ורכז.
לגבי הרכז יש אפשרות שריס היקמן ויוגב יתנו פתרון לגבי עמדה 4 קולעת אף אחד לא שם. ג'ק כהן ממש לא ברמה- כרגע , סמית לא 4 כך גם איגלס.
אם מכבי לא יכולה להתמודד עם שכר זה אין לה מה לחפש ועלינו כאוהדים להביע מחאה.
ניתן לפתור את הנושא הכספי כך שנעימי (שמאד רציתי שישאר אבל מוכן לוןתר עליו בשביל בלו) וכהן יושאלו, יחתימו את בלו לשנתיים , בשנה הראשונה שכר נמוך יותר ובשנה השניה גבוה יותר.פניני מסיים הסכם בשנה הבאה ואפשר לאזל בשנה הבאה את השכר של בלו.
בקיצור חייבים, ואנחנו כאוהדים חייבים להביע עמדה ודיעה!

הייתי אומר שרכז איכותי הוא הבעיה והוא החלק החסר בפאזל (ויסלחו לי אוחיון ורייס) ולא עמדה 4, אבל מה שכן, לחלוטין לא אתנגד לבלו. אני מת על השחקן הזה. צריך אבל גם לקחת בחשבון שאחד מהטריו היקמן, אינגלס את סמית' ייפגע מהמהלך ויירד לספסל, אלא אם כן בלאט ימשיך להמר על סמול בול ויעלה את בלו מהספסל.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ספטמבר 2013, 10:56

yzafrir כתב:מכיוון שדי ברור שכהן לא יראה הרבה דקות ביורוליג אז עדיף להשאילו תמורת בלו . אם הוא יראה כושר טוב אז הרווחנו 4 פותח ליורוליג וגם ליאור ירד לגמרי מהפרק....
מה שכן יכול להיות שזה תרגיל מתוכנן של מכבי ובלו כדי להלחיץ את ליאור לחתום ?

נראה לך שמכבי עוד רוצה את ליאור?
אם היא הייתה מציעה לו חוזה היום הוא היה חותם בלי לחשוב פעמיים. אין לו אלטרנטיבות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 21 ספטמבר 2013, 11:16

לדעתי, דיוויד בלו הוא הרבה יותר היסטוריה מאליהו. הוא היה, היה טוב, טוב שהיה, אבל לא צריך יותר.
צריך לצעוד קדימה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

Re: דייויד בלו חוזר מפרישה?

הודעהעל ידי שחף » 21 ספטמבר 2013, 13:01

jol9 כתב:אני מבין את ההתרגשות. באמת יכול להיות סיפור מעניין, וגם יש מקום בשבילו בסגל כנראה.

עם זאת, צריך לזכור שגם בעונתו האחרונה לפני הפרישה, בלו התקשה גם בהגנה וגם בריבאונד, והיה בעצם קלעי גדול וזהו.
אחרי שנה וחצי מחוץ למגרשים ברמה המקצוענית, אני צופה קושי עוד יותר גדול בעניינים שהזכרתי. את הקליעה אני בטוח שהוא לא איבד וגם לא את האופי.

הייתי שמח אם היה חוזר. זה היה מאזן את הסגל מעט יותר.

אני חושב שפדרמן באמת פנה לקווין לאב, אבל הוא סירב בנימוס לחוזה של 350K. אפילו ג'יימס גיסט כבר מרוויח היום יותר בפאו לדעתי.\
בנימה יותר רצינית, אינגלס לא 4. הוא 2-3. הוא לא אמור ללכת מכות עם הלורבקים של היורוליג בצבע, וגם סמית' לא.

בהנחה שבלו לא השמין ברמות מטורפות ובכושר סביר, זה משהו שהייתי הולך עליו בלי להסס בכלל.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־29 אורחים