החמישייה שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: החמישייה שלכם

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 11 אוקטובר 2013, 11:42

אני אגיד לכם למה אני חושב שבלאט אשם : אם הבין ( והבין אם הוא לא אדיוט ) שכשירדה אופצית פארגו אם באמת היתה הוא לא יקבל איזה רכז על למה לא ללכת על שאראס ? יש לו בדיוק מה שחסר למכבי מנהיגות וכושר ריכוז עילאי גם בגילו , רייס במילא לא היה משחק 40 ד'ק אז למה הפסילה של שאראס " הוא שייך לעבר ' ? רק בגלל בלאט מכבי נתקעת עם 'רכזים ' שהם קומבואים פרועים וטיפשים כי כמה פעמים יפול פה איזה פוקס סטייל פארגו ? בגלל הקיבעון הזה תמיד נשאר או בלי סנטר מאסיבי כי בלאט לא אוהב כאלה אירופאים ( מזל שהוא הסכים להחזיר את סופו ) או בלי רכז אמיתי .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי rc4991 » 11 אוקטובר 2013, 12:14

צודק,שאראס הפתרון לצרות שלנו
הרי ברור שכולנו היינו תוקפים אותו ואת ההנהלה אם הוא היה הרכז שלנו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 11 אוקטובר 2013, 12:30

jol9 כתב:
toja27 כתב:אני הייתי הולך דווקא על הקונספט של רודריגז מריאל, כשהחמישייה השניה תהיה יותר קטלנית בהתקפה. אם כך, החמישייה הראשונה:
רייס- היקמן- פניני- סמית- ג'יימס
החמישייה השניה:
יוגב-לאנדסברג-אינגלס-בלו-סופו

כמובן שלכל משחק יש את הצרכים המיוחדים שלו וצריך לעשות לפעמים התאמות, אבל בגדול הייתי עושה משהו כזה.

מודל ריאל יכול לעבוד כשיש לך שחקנים כמו יול, מירוטיץ', פרננדז וטומיץ'... עם החמישייה הזאת אתה נותן פור 12 לכל יריבה בפתיחת המשחקים...

לא לכל יריבה ולא בהכרח 12. אם החמישייה הזאת תפתח ברב המשחקים, זה עניין של זמן עד שהחמישייה הראשונה תבין שיש לה אחריות להוביל במשחק. זה יותר עניין מנטלי לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 11 אוקטובר 2013, 13:46

toja27 כתב:
jol9 כתב:
toja27 כתב:אני הייתי הולך דווקא על הקונספט של רודריגז מריאל, כשהחמישייה השניה תהיה יותר קטלנית בהתקפה. אם כך, החמישייה הראשונה:
רייס- היקמן- פניני- סמית- ג'יימס
החמישייה השניה:
יוגב-לאנדסברג-אינגלס-בלו-סופו

כמובן שלכל משחק יש את הצרכים המיוחדים שלו וצריך לעשות לפעמים התאמות, אבל בגדול הייתי עושה משהו כזה.

מודל ריאל יכול לעבוד כשיש לך שחקנים כמו יול, מירוטיץ', פרננדז וטומיץ'... עם החמישייה הזאת אתה נותן פור 12 לכל יריבה בפתיחת המשחקים...

לא לכל יריבה ולא בהכרח 12. אם החמישייה הזאת תפתח ברב המשחקים, זה עניין של זמן עד שהחמישייה הראשונה תבין שיש לה אחריות להוביל במשחק. זה יותר עניין מנטלי לדעתי.

תראה, אני אוהב כדורסל קבוצתי, בטח בפתיחת משחקים כשהשחקנים עוד קרים יחסית, זה חשוב שכולם ייכנסו למשחק.
לפתוח עם רייס והיקמן זה כאילו להגיד אני משחק ראש בקיר במשך 5-6 דקות. לפעמים זה יעבוד, אבל מול קבוצות טובות, זה ייגרם בפור לטובת היריבה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 11 אוקטובר 2013, 15:24

jol9 כתב:אני הייתי מנסה את החמישייה ששיחקה מצויין ברבע השלישי היום - אוחיון, אינגלס, לאנדסברג, סמית' וג'יימס.

אם חושבים קצת יותר מאוזן ושקול, אז החמישייה תהיה כנראה עם היקמן, יוגי, סמית', אינגלס וג'יימס, וכשבלו יחזור לכושר, אולי הוא יעלה בחמישייה, הבעיה
היא שאני לא רואה את מי אני מעדיף להוציא ממנה (אולי את היקמן).

לגמרי.
אוחיון, אינגלס, לאנדסברג, סמית' וג'יימס חמישייה שמבליטה מאוד את אינגלס וסמית' שיודעים לשחק יחד וגם את לאנדסברג (כי אינגלס+ סמית' פותחים את המשחק ומרכזים את תשומת הלב דבר שנותן לו יותר חופש פעולה לחתוך לכדורים נוחים מתחת לסל , או לקלוע לשלוש). בנוסף נטל הקליעה לא נופל על אוחיון שיש לו יחסית הרבה אופ' מסירה.

מחליף ראשון ל- 4 העמדות חוץ מסנטר : היקמן (ואז סמית'/אינגלס ישחקו 4)
מחליף ראשון לסנטר: סופו

*אני מקווה שבלו יהיה בכושר משחק סביר כי טיוס מיותר לחלוטין (אם כבר כסנטר שלישי או לזמנים שסופו או ג'יימס יהיו פצועים). אין 4 נורמאלי לכן עדיף שסמית' או אינגלס יהיו על תקן 4 בהרכבים מסוימים ע"מ לנצל מיס מאצ' לפחות בהתקפה.
*נעימי פשוט לא גארד למכבי. מקסימום להפועל ירושלים (וגם בגזרת הישראלים שמה יש יותר בכירים ממנו לדעתי למשל כדיר).
*רייס אכזבה . הוא נראה כל כך קטן שהוא על המגרש. ששארפ שיחק לא הרגישו את חסרון הגובה שלו בכל פעולה. רייס לא אינטנסיבי, שומר רע, לא יודע להבין מה היתרונות שלו כשחקן נמוך ומה החסרונות שלו וזו שורש הבעיה. משחקן נמוך נדרשת יותר יכולת לחשיבה מהירה, תנועה, אינטנסיבות וזריזות ידיים שתפצה על חוסר גובה, כוח פיזי, קליעה... ולרייס כנראה אין את זה ברמות הגבוהות. רייס נראה אדיש מאוד מנטאלית במשחקים שראיתי אותו והתקווה שלי שהוא פשוט משחק בהילוך שלישי בגלל שהוא לא סופר משחקי אימון. בשלב זה הייתי שם אותו כגארד שהייעוד שלו ללחוץ על גארדים יריבים ולנסות ליצור לחץ וחטיפות גם במחיר עבירות שלו.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, מרסר, עידן ו־25 אורחים