המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:toja27 כתב:אני הייתי הולך דווקא על הקונספט של רודריגז מריאל, כשהחמישייה השניה תהיה יותר קטלנית בהתקפה. אם כך, החמישייה הראשונה:
רייס- היקמן- פניני- סמית- ג'יימס
החמישייה השניה:
יוגב-לאנדסברג-אינגלס-בלו-סופו
כמובן שלכל משחק יש את הצרכים המיוחדים שלו וצריך לעשות לפעמים התאמות, אבל בגדול הייתי עושה משהו כזה.
מודל ריאל יכול לעבוד כשיש לך שחקנים כמו יול, מירוטיץ', פרננדז וטומיץ'... עם החמישייה הזאת אתה נותן פור 12 לכל יריבה בפתיחת המשחקים...
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:אני הייתי הולך דווקא על הקונספט של רודריגז מריאל, כשהחמישייה השניה תהיה יותר קטלנית בהתקפה. אם כך, החמישייה הראשונה:
רייס- היקמן- פניני- סמית- ג'יימס
החמישייה השניה:
יוגב-לאנדסברג-אינגלס-בלו-סופו
כמובן שלכל משחק יש את הצרכים המיוחדים שלו וצריך לעשות לפעמים התאמות, אבל בגדול הייתי עושה משהו כזה.
מודל ריאל יכול לעבוד כשיש לך שחקנים כמו יול, מירוטיץ', פרננדז וטומיץ'... עם החמישייה הזאת אתה נותן פור 12 לכל יריבה בפתיחת המשחקים...
לא לכל יריבה ולא בהכרח 12. אם החמישייה הזאת תפתח ברב המשחקים, זה עניין של זמן עד שהחמישייה הראשונה תבין שיש לה אחריות להוביל במשחק. זה יותר עניין מנטלי לדעתי.
jol9 כתב:אני הייתי מנסה את החמישייה ששיחקה מצויין ברבע השלישי היום - אוחיון, אינגלס, לאנדסברג, סמית' וג'יימס.
אם חושבים קצת יותר מאוזן ושקול, אז החמישייה תהיה כנראה עם היקמן, יוגי, סמית', אינגלס וג'יימס, וכשבלו יחזור לכושר, אולי הוא יעלה בחמישייה, הבעיה
היא שאני לא רואה את מי אני מעדיף להוציא ממנה (אולי את היקמן).
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, מרסר, עידן ו־25 אורחים