המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:כנפיים זה שתי העמדות שליד הרכז.
בכל מקרה, התפקיד של בלו זה לא למסור לגבוהים, ולא בגללו סופו לא קיבל כדורים. אם לא הייתה לך אג'נדה נגדו, לא היית מזכיר את השם שלו בחיים.
yzafrir כתב:ואם לחזור לנושא אז היה ערב יחסית מוצלח לישראליות...אפילו חיפה שנחלשה לעומת שנה שעברה הפסידה בהפרש קטן יחסית לקבוצה טובה ממנה בהרבה...
איידסון שיחק רק 6 דקות אבל נראה מצויין וחד בדקות ששיחק...הדבר היחיד שאינגלס מזכיר בו את איידסון זה היכולת שלו לתפקד בכמה עמדות אבל הוא עושה את זה פחות טוב מאיידסון .
צ'אק מהיר ממנו , יותר אתלט ומוסר יותר טוב וגם הובלת הכדור שלו טובה יותר...בקיצור אינגלס זה גירסה משונמכת מעט של איידסון אבל אני עדיין בטוח שהוא יתרם לנו הרבה העונה...
חימקי ממשיכה להפסיד גם ביורוקאפ....
felix_r כתב:yzafrir כתב:ואם לחזור לנושא אז היה ערב יחסית מוצלח לישראליות...אפילו חיפה שנחלשה לעומת שנה שעברה הפסידה בהפרש קטן יחסית לקבוצה טובה ממנה בהרבה...
איידסון שיחק רק 6 דקות אבל נראה מצויין וחד בדקות ששיחק...הדבר היחיד שאינגלס מזכיר בו את איידסון זה היכולת שלו לתפקד בכמה עמדות אבל הוא עושה את זה פחות טוב מאיידסון .
צ'אק מהיר ממנו , יותר אתלט ומוסר יותר טוב וגם הובלת הכדור שלו טובה יותר...בקיצור אינגלס זה גירסה משונמכת מעט של איידסון אבל אני עדיין בטוח שהוא יתרם לנו הרבה העונה...
ןשכחת להוסיף שצ'אק גם היה עילוי בהגנה (לפחות כששיחק במכבי) מה שאי אפשר לומר על אינגלס
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:ואם לחזור לנושא אז היה ערב יחסית מוצלח לישראליות...אפילו חיפה שנחלשה לעומת שנה שעברה הפסידה בהפרש קטן יחסית לקבוצה טובה ממנה בהרבה...
ןשכחת להוסיף שצ'אק גם היה עילוי בהגנה (לפחות כששיחק במכבי) מה שאי אפשר לומר על אינגלס
אופפסס צודק.....
אגב , איך שחקן כמו נולן סמית' התגלגל לקבוצה קטנה ולא לקבוצת יורוליג ? נתן אחלה משחק פתיחה נגד בילבאו החזקה יחסית..
גל גל כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:ואם לחזור לנושא אז היה ערב יחסית מוצלח לישראליות...אפילו חיפה שנחלשה לעומת שנה שעברה הפסידה בהפרש קטן יחסית לקבוצה טובה ממנה בהרבה...
אופפסס צודק.....
אגב , איך שחקן כמו נולן סמית' התגלגל לקבוצה קטנה ולא לקבוצת יורוליג ? נתן אחלה משחק פתיחה נגד בילבאו החזקה יחסית..
שחקן נהדר עם הגנה מעולה פשוט הייתי שמח לראות אוו שנה הבאה במכבי כישרון ענק
yzafrir כתב:גל גל כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:ואם לחזור לנושא אז היה ערב יחסית מוצלח לישראליות...אפילו חיפה שנחלשה לעומת שנה שעברה הפסידה בהפרש קטן יחסית לקבוצה טובה ממנה בהרבה...
אופפסס צודק.....
שחקן נהדר עם הגנה מעולה פשוט הייתי שמח לראות אוו שנה הבאה במכבי כישרון ענק
או אולי כבר השנה אם רייס יכשל ?
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:ואם לחזור לנושא אז היה ערב יחסית מוצלח לישראליות...אפילו חיפה שנחלשה לעומת שנה שעברה הפסידה בהפרש קטן יחסית לקבוצה טובה ממנה בהרבה...
אופפסס צודק.....
rc4991 כתב:אולי ננסה באמת להביא עכשיו שחקן כמו סמית'?
הבעיה היחידה היא שהוא לא רכז טהור
yzafrir כתב:rc4991 כתב:אולי ננסה באמת להביא עכשיו שחקן כמו סמית'?
הוא קומבוגארד בדיוק כמו שבלאט אוהב...הוא שיחק בעונה הראשנה שלו במכלל בעמדה 2 לאחר שג'ון שייר תפס את עמדת הרכז והוא הוסט לעמדה 2 ...
אחרי ששייר עזב הוא כבר קיבל את המושכות בעמדת הרכז והיה מצויין...
הוא גם סקורר מעולה וגם רכז טוב (20 נק' , 5.1 אס' , 4.5 ריב בעונה האחרונה שלו בדיוק )
הוא נבחר סיבוב ראשון בדראפט אבל לא ממש שיחק וגם ניפצע מה שעצר את ההתקדמות שלו...
בקיצור שחקן שצפו לו עתיד לא רע בתור רכז בNBA ואיכשהו הגיע עד קרואטיה...
rc4991 כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:אולי ננסה באמת להביא עכשיו שחקן כמו סמית'?
הוא קומבוגארד בדיוק כמו שבלאט אוהב...הוא שיחק בעונה הראשנה שלו במכלל בעמדה 2 לאחר שג'ון שייר תפס את עמדת הרכז והוא הוסט לעמדה 2 ...
אחרי ששייר עזב הוא כבר קיבל את המושכות בעמדת הרכז והיה מצויין...
הוא גם סקורר מעולה וגם רכז טוב (20 נק' , 5.1 אס' , 4.5 ריב בעונה האחרונה שלו בדיוק )
הוא נבחר סיבוב ראשון בדראפט אבל לא ממש שיחק וגם ניפצע מה שעצר את ההתקדמות שלו...
בקיצור שחקן שצפו לו עתיד לא רע בתור רכז בNBA ואיכשהו הגיע עד קרואטיה...
האמת שקראתי עכשיו כמה דוחות סקאוטינג שכתבו עליו שהוא רכז סולידי +
אם כך אולי באמת כדאי לנו להחתים אותו כבר העונה
felix_r כתב:יום מוצלח לישראליות ביורוקאפ. שני נצחונות חוץ
עגל הזהב כתב:felix_r כתב:יום מוצלח לישראליות ביורוקאפ. שני נצחונות חוץ
אנילא יודע אם מישהו פה ראה את המשחקים, אבל המשחק של חיפה מול המקדונים האלה
היה די ברמה גבוהה וללא ספק מעניין!
הקבוצה המקדונית, שאני לא בטוח שמישהו פה מכיר בכלל, כוללת שחקנים אקס יגוסלבים שדפקו שם איזה 80-90% מהשדה, זה היה מטורף, פשוט לא הצליחו להחטיא גם כשהם ניסו
למזלה של חיפה אחת ההחטאות היחידות שלהם במשחק הגיעה בשניות האחרונות, מה שנתן לחיפה את הניצחון
עגל הזהב כתב:לא שמקום ראשון באדריאטית זה איזה משהו להתגאות בו
אבל בשביל קבוצה מקדונית זה מכובד, אני מאמין
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים