המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט29 כתב:בינתיים מדובר בבינגו רציני, אבל אני חושב שאתם קופצים גבוה מדי עם התשבוחות וההכתרות לשלב הזה של העונה..
חכו עם זה קצת, כי הת'רד הזה יכול להפוך בקלות לת'רד נאצות במידה והאוסטרלי יתן איזה משחק-שניים חלשים...
חביב אורנג'ד כתב:אני אישיתי לא מפותע, אך הייתי חושב שנכון לצנן את ההתלהבות ולא להתחיל להמליך שחקנים בשלב כה מוקדם של העונה.
מה שכן מפתיע אותי זה שקבוצה כמו ברצלונה בחרה לוותר על שחקן כזה ועוד עבוק שחקן מזדקן ונגמר כמו בוסתיאן נאכבר.
בנוגע לאינגלס, אנו שוב עדים לזה שאין תחליף לכשרון. אינגלס הוא אחד השחקנים הכשרוניים ביותר שהיו כאן בשנים האחרונות ונראה שלצד הכשרון, הוא גם מביא הרבה חכמת משחק ולא מעט בטחון (מה שלא היה לשחקן כמו אידסון למשל). נצטרך לקוות שהוא רק ימשיך ככה.
שחף כתב:שמואל, תרגיע שם עם ההשוואות לפארקר. או שהזיכרון שלך מאוד קצר או שראית את פארקר בגיל 8 בערך. זה לא אותו לבל בכלל.
שמואל1 כתב:שחף כתב:שמואל, תרגיע שם עם ההשוואות לפארקר. או שהזיכרון שלך מאוד קצר או שראית את פארקר בגיל 8 בערך. זה לא אותו לבל בכלל.
לא בוצעה כאן שום השוואה לפארקר, בסך הכל אמרתי שלא היה שחקן שרשם מספרים כאלו מאז ימי פארקר.
פארקר כבודו במקומו מונח. לא היה ולא יהיה שחקן כמוהו במכבי.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:שחף כתב:שמואל, תרגיע שם עם ההשוואות לפארקר. או שהזיכרון שלך מאוד קצר או שראית את פארקר בגיל 8 בערך. זה לא אותו לבל בכלל.
לא בוצעה כאן שום השוואה לפארקר, בסך הכל אמרתי שלא היה שחקן שרשם מספרים כאלו מאז ימי פארקר.
פארקר כבודו במקומו מונח. לא היה ולא יהיה שחקן כמוהו במכבי.
ומה עם אלכס טיוס?
rc4991 כתב:שחקן ענק,מצדיק כל התשבוחות שלי עליו ואת הרצון שלי לראות אותו כאן כבר שנתיים.
נותן בדיוק את מה שציפיתי ממנו ומוכיח עד כמה הוא מגוון כשהוא זה שמנהל ברוב הזמן את המשחק.
הוא הפתיע אותי בקליעה שלו מבחוץ שבהחלט מרשימה,ברור שהוא לא פארקר (וגם לא קרוב לכך) אבל הוא שחקן נהדר
הדבר היחיד שאני מאוכזב ממנו זו ההגנה כי אני זוכר שבברצלונה הוא היה רוצח בהגנה ואני מקווה שזה גם יקרה אצלנו בהמשך
מכבי חייבת להציע לו כבר עכשיו חוזה ארוך יותר ומשודרג בתקווה שיחתום
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:שחקן ענק,מצדיק כל התשבוחות שלי עליו ואת הרצון שלי לראות אותו כאן כבר שנתיים.
נותן בדיוק את מה שציפיתי ממנו ומוכיח עד כמה הוא מגוון כשהוא זה שמנהל ברוב הזמן את המשחק.
הוא הפתיע אותי בקליעה שלו מבחוץ שבהחלט מרשימה,ברור שהוא לא פארקר (וגם לא קרוב לכך) אבל הוא שחקן נהדר
הדבר היחיד שאני מאוכזב ממנו זו ההגנה כי אני זוכר שבברצלונה הוא היה רוצח בהגנה ואני מקווה שזה גם יקרה אצלנו בהמשך
באמת?
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:שחקן ענק,מצדיק כל התשבוחות שלי עליו ואת הרצון שלי לראות אותו כאן כבר שנתיים.
באמת?
LIAV10 כתב:זכור לי שמאוד החזקת ממנו, אבל הפתיע אותי שבאמת חשבת שהוא יהיה עד כדי כך מרשים.
זכור לי גם שתקפו אותך על ההתלהבות הגדולה ממנו (גם אני, אופס) ודי הורדת ציפיות ממנו, לא יודע איך בדיוק לנסח, פתאום אמרת שהוא לא עד כדי כך טוב.
jay כתב:גם אני מאוכזב קצת מההגנה, כי גם אני זוכר קילר בברצלונה. הוא תמיד היה עולה עם אנרגיות מטורפות, דופק שלשות, אגרסיבי ומתזז בהגנה. לפחות נגד מכבי. וזה היה מאוד מרשים לסייז שלו. במכבי הוא מנומנם משהו. אולי בגלל שהוא משחק הרבה דקות ומחלק את האנרגיה שלו / לא צריך להוכיח את עצמו.
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:זכור לי שמאוד החזקת ממנו, אבל הפתיע אותי שבאמת חשבת שהוא יהיה עד כדי כך מרשים.
זכור לי גם שתקפו אותך על ההתלהבות הגדולה ממנו (גם אני, אופס) ודי הורדת ציפיות ממנו, לא יודע איך בדיוק לנסח, פתאום אמרת שהוא לא עד כדי כך טוב.
נכון,אם כי אני לא זוכר לגמרי מה אמרתי
לגבי אינגלס חשוב לי להבהיר שאני מציע אותו כי הוא שחקן נחמד שתורם בהרבה תחומים ויהיה זול מסמית' וכך נוכל להביא שחקנים טובים לעוד עמדות-אני לא בונה על אינגלס ככוכב אלא כמשלים זול
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־19 אורחים