ג'ו אינגלס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ג'ו אינגלס- יחי המלך החדש?

הודעהעל ידי קובי » 02 נובמבר 2013, 03:22

אני חייב לציין שאני מאוד מופתע ומקווה שרק ימשיך כך...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי מכביסט24 » 02 נובמבר 2013, 06:09

בינתיים מדובר בבינגו רציני, אבל אני חושב שאתם קופצים גבוה מדי עם התשבוחות וההכתרות לשלב הזה של העונה..
חכו עם זה קצת, כי הת'רד הזה יכול להפוך בקלות לת'רד נאצות במידה והאוסטרלי יתן איזה משחק-שניים חלשים...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי er79 » 02 נובמבר 2013, 10:05

לחלוטין לא הופתעתי ועוד שחתם ידעתי שיש סיכוי טוב לגניבה של פוטנציאל שלא מומש עד תום כמו סופו. פסקואל טעה עם אינגלס. מדובר בשחקן ורסטילי שעושה כמעט הכל על המגרש. אני הייתי אפילו מרחיק לכת ונותן לו להוביל יותר את הכדור ולנהל יותר את המשחק כי ראיית המשחק שלו טובה מזו של רייס.
er79

הודעהעל ידי שחף » 02 נובמבר 2013, 11:55

שמואל, תרגיע שם עם ההשוואות לפארקר. או שהזיכרון שלך מאוד קצר או שראית את פארקר בגיל 8 בערך. זה לא אותו לבל בכלל.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 נובמבר 2013, 12:09

מכביסט29 כתב:בינתיים מדובר בבינגו רציני, אבל אני חושב שאתם קופצים גבוה מדי עם התשבוחות וההכתרות לשלב הזה של העונה..
חכו עם זה קצת, כי הת'רד הזה יכול להפוך בקלות לת'רד נאצות במידה והאוסטרלי יתן איזה משחק-שניים חלשים...

אתה חייב להחליף את התמונה בחתימה.
הוא נראה שם כמו ילד אוטיסט
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 נובמבר 2013, 13:44

אני אישיתי לא מפותע, אך הייתי חושב שנכון לצנן את ההתלהבות ולא להתחיל להמליך שחקנים בשלב כה מוקדם של העונה.
מה שכן מפתיע אותי זה שקבוצה כמו ברצלונה בחרה לוותר על שחקן כזה ועוד עבוק שחקן מזדקן ונגמר כמו בוסתיאן נאכבר.

בנוגע לאינגלס, אנו שוב עדים לזה שאין תחליף לכשרון. אינגלס הוא אחד השחקנים הכשרוניים ביותר שהיו כאן בשנים האחרונות ונראה שלצד הכשרון, הוא גם מביא הרבה חכמת משחק ולא מעט בטחון (מה שלא היה לשחקן כמו אידסון למשל). נצטרך לקוות שהוא רק ימשיך ככה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 02 נובמבר 2013, 14:06

חביב אורנג'ד כתב:אני אישיתי לא מפותע, אך הייתי חושב שנכון לצנן את ההתלהבות ולא להתחיל להמליך שחקנים בשלב כה מוקדם של העונה.
מה שכן מפתיע אותי זה שקבוצה כמו ברצלונה בחרה לוותר על שחקן כזה ועוד עבוק שחקן מזדקן ונגמר כמו בוסתיאן נאכבר.

בנוגע לאינגלס, אנו שוב עדים לזה שאין תחליף לכשרון. אינגלס הוא אחד השחקנים הכשרוניים ביותר שהיו כאן בשנים האחרונות ונראה שלצד הכשרון, הוא גם מביא הרבה חכמת משחק ולא מעט בטחון (מה שלא היה לשחקן כמו אידסון למשל). נצטרך לקוות שהוא רק ימשיך ככה.

הם הביאו את פאפאניקולאו מאולמפיאקוס, ויש את אברינס המקומי.
נאכבר הוא רק שחקן מחליף בבארסה, וגם הוא, אם אינני טועה, מחליף בעמדה 4
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 נובמבר 2013, 14:34

שחף כתב:שמואל, תרגיע שם עם ההשוואות לפארקר. או שהזיכרון שלך מאוד קצר או שראית את פארקר בגיל 8 בערך. זה לא אותו לבל בכלל.

לא בוצעה כאן שום השוואה לפארקר, בסך הכל אמרתי שלא היה שחקן שרשם מספרים כאלו מאז ימי פארקר.
פארקר כבודו במקומו מונח. לא היה ולא יהיה שחקן כמוהו במכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 02 נובמבר 2013, 14:47

שמואל1 כתב:
שחף כתב:שמואל, תרגיע שם עם ההשוואות לפארקר. או שהזיכרון שלך מאוד קצר או שראית את פארקר בגיל 8 בערך. זה לא אותו לבל בכלל.

לא בוצעה כאן שום השוואה לפארקר, בסך הכל אמרתי שלא היה שחקן שרשם מספרים כאלו מאז ימי פארקר.

ומה עם אלכס טיוס?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 נובמבר 2013, 15:36

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:

ומה עם אלכס טיוס?

כנ"ל, רק בצד השני של הסקאלה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 02 נובמבר 2013, 20:42

שחקן ענק,מצדיק כל התשבוחות שלי עליו ואת הרצון שלי לראות אותו כאן כבר שנתיים.
נותן בדיוק את מה שציפיתי ממנו ומוכיח עד כמה הוא מגוון כשהוא זה שמנהל ברוב הזמן את המשחק.
הוא הפתיע אותי בקליעה שלו מבחוץ שבהחלט מרשימה,ברור שהוא לא פארקר (וגם לא קרוב לכך) אבל הוא שחקן נהדר
הדבר היחיד שאני מאוכזב ממנו זו ההגנה כי אני זוכר שבברצלונה הוא היה רוצח בהגנה ואני מקווה שזה גם יקרה אצלנו בהמשך
מכבי חייבת להציע לו כבר עכשיו חוזה ארוך יותר ומשודרג בתקווה שיחתום
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 נובמבר 2013, 20:50

rc4991 כתב:שחקן ענק,מצדיק כל התשבוחות שלי עליו ואת הרצון שלי לראות אותו כאן כבר שנתיים.
נותן בדיוק את מה שציפיתי ממנו ומוכיח עד כמה הוא מגוון כשהוא זה שמנהל ברוב הזמן את המשחק.
הוא הפתיע אותי בקליעה שלו מבחוץ שבהחלט מרשימה,ברור שהוא לא פארקר (וגם לא קרוב לכך) אבל הוא שחקן נהדר
הדבר היחיד שאני מאוכזב ממנו זו ההגנה כי אני זוכר שבברצלונה הוא היה רוצח בהגנה ואני מקווה שזה גם יקרה אצלנו בהמשך

באמת?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 02 נובמבר 2013, 21:15

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:שחקן ענק,מצדיק כל התשבוחות שלי עליו ואת הרצון שלי לראות אותו כאן כבר שנתיים.

באמת?

כן,חוץ מהקליעה שלו מבחוץ שכמו שרשמתי הפתיעה אותי (ויש גם את הביאוס מההגנה)
אני ראיתי משחקים שלו באוסטרליה והוא ממש הרשים אותו שם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 נובמבר 2013, 21:19

LIAV10 כתב:

באמת?

כן, הוא באמת החזיק ממנו עוד לפני שהוא חתם פה.
זה ממש לא אומר שאפשר להחתים פה שחקנים על סמך היכולות בנבחרת, אבל הפעם הוא פגע( בינתיים)
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 נובמבר 2013, 21:22

זכור לי שמאוד החזקת ממנו, אבל הפתיע אותי שבאמת חשבת שהוא יהיה עד כדי כך מרשים.
זכור לי גם שתקפו אותך על ההתלהבות הגדולה ממנו (גם אני, אופס :) ) ודי הורדת ציפיות ממנו, לא יודע איך בדיוק לנסח, פתאום אמרת שהוא לא עד כדי כך טוב.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 02 נובמבר 2013, 21:40

LIAV10 כתב:זכור לי שמאוד החזקת ממנו, אבל הפתיע אותי שבאמת חשבת שהוא יהיה עד כדי כך מרשים.
זכור לי גם שתקפו אותך על ההתלהבות הגדולה ממנו (גם אני, אופס :) ) ודי הורדת ציפיות ממנו, לא יודע איך בדיוק לנסח, פתאום אמרת שהוא לא עד כדי כך טוב.

נכון,אם כי אני לא זוכר לגמרי מה אמרתי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jay » 02 נובמבר 2013, 23:36

גם אני מאוכזב קצת מההגנה, כי גם אני זוכר קילר בברצלונה. הוא תמיד היה עולה עם אנרגיות מטורפות, דופק שלשות, אגרסיבי ומתזז בהגנה. לפחות נגד מכבי. וזה היה מאוד מרשים לסייז שלו. במכבי הוא מנומנם משהו. אולי בגלל שהוא משחק הרבה דקות ומחלק את האנרגיה שלו / לא צריך להוכיח את עצמו.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 נובמבר 2013, 23:39

אני חושב שבברצלונה הוא פשוט היה חלק מההגנה הקבוצתית המצויינת שאפיינה את הקבוצה הזאת תחת פסקוואל.
בכל מקרה, מדובר בשחקן אינטילגנט גם בצד ההגנתי. הוא אולי לא איזה סטופר מטורף, אבל לא בשביל זה הוא פה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 03 נובמבר 2013, 00:56

jay כתב:גם אני מאוכזב קצת מההגנה, כי גם אני זוכר קילר בברצלונה. הוא תמיד היה עולה עם אנרגיות מטורפות, דופק שלשות, אגרסיבי ומתזז בהגנה. לפחות נגד מכבי. וזה היה מאוד מרשים לסייז שלו. במכבי הוא מנומנם משהו. אולי בגלל שהוא משחק הרבה דקות ומחלק את האנרגיה שלו / לא צריך להוכיח את עצמו.

בוא אני אספר לך משהו על ההגנה של אינגלס.
תנסה לנחש, מבלי לבדוק בסטטיסטיקה, כמה עבירות עשה אינגלס בשלושת המשחקים ביורוליג גם יחד.
עזוב, חבל על הניחושים, אני אספר לך: בשלושת המשחקים סך הכל אינגלס עשה עבירה אחת!!!
לא יאומן כי יסופר :D

אז יש מצב שזאת ההוראה של בלאט שאינגלס ישמור על עצמו מעבירות, כי הוא חשוב מאוד למשחק ההתקפה של מכבי, או שאינגלס בעצמו החליט שעל מנת לשחק 35 דקות בממוצע למשחק, הוא חייב להישמר מעבירות. לא יודע. אבל מה שבטוח, זה שבניגוד לברצלונה, שם היה שחקן מחליף, שלא היה זוכה להרבה דקות משחק, ויכול היה להרביץ חופשי בהגנה, במכבי הוא שחקן מרכזי, שחייב להזהר, וזו הסיבה שההגנה שלו לא כל כך מלהיבה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 נובמבר 2013, 01:07

rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:זכור לי שמאוד החזקת ממנו, אבל הפתיע אותי שבאמת חשבת שהוא יהיה עד כדי כך מרשים.

נכון,אם כי אני לא זוכר לגמרי מה אמרתי

לגבי אינגלס חשוב לי להבהיר שאני מציע אותו כי הוא שחקן נחמד שתורם בהרבה תחומים ויהיה זול מסמית' וכך נוכל להביא שחקנים טובים לעוד עמדות-אני לא בונה על אינגלס ככוכב אלא כמשלים זול
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־19 אורחים