29 נובמבר 2013, 12:03
rc4991 כתב:felix_r כתב:טוב, תמשיך לחיות באשליות
זה יהיה הזוי להביא את ג'קסון אחרי השנתיים שלו בצסק"א?
קודם שיבדקו את השוק ואם אין רכז טוב עד מיליון דולר אז אני מסכים שעדיף שאוחיון יפתח מראש וישקיעו בעמדה אחרת
29 נובמבר 2013, 13:00
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:טוב, תמשיך לחיות באשליות
קודם שיבדקו את השוק ואם אין רכז טוב עד מיליון דולר אז אני מסכים שעדיף שאוחיון יפתח מראש וישקיעו בעמדה אחרת
זה הזוי שאתה מסרב להפנים את המצב בשטח
(בלי קשר, ג'קסון לא שווה מיליון דולר והוא לא מנהל משחק טוב יותר מאוחיון)
29 נובמבר 2013, 13:02
toja27 כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:טוב, תמשיך לחיות באשליות
מצטער על הבוטות, אבל מי זה ארון ג'קסון ומה הוא הוכיח? ראיתי אותו משחק הרבה פעמים ולא ראיתי ממנו שום דבר שאפשר לחלום עליו
29 נובמבר 2013, 15:12
29 נובמבר 2013, 16:05
LIAV10 כתב:הוא באמת מנהל משחק טוב, אבל קצת לוקה בהתקפה, כמו אוחיון.
29 נובמבר 2013, 16:44
29 נובמבר 2013, 18:19
felix_r כתב:אתם ממשיכים להתעלם מהחוקים בליגה וחוזרים על הטעות של דני פדרמן.
אם אנחנו לא פורשים מהליגה, חייבים לשנות גישה בבניית הסגל. חייבים שלפחות הישראלי הכי טוב בסגל יפתח בחמישייה גם ביורוליג וגם בליגה, כדי שלא יהיה בלגן במעבר בין התחרויות, כדי שלא נצטרך להשאיר 3 שחקנים בחוץ בכל משחק, וגם כדי שהשחקנים יהיו רגילים לשחק באותה החמישייה.
אם נוסיף את הצורך הזה למציאות, בה מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לקנות רכז מהשורה הראשונה, נגיע למסקנה אחת ויחידה: אוחיון חייב להיות הרכז הפותח!
אילו דני פדרמן ודיוויד בלאט היו מגיעים למסקנה הזאת בקיץ, הסגל שלנו היה נראה טוב בהרבה. לדוגמא, במקום שני קומבו-גארדים היקמן ורייס, יכולנו להביא לאנגפורד אחד בעמדה 2. אותו כסף, פחות רוחב, יותר איכות.
29 נובמבר 2013, 19:30
roy1000 כתב:felix_r כתב:אתם ממשיכים להתעלם מהחוקים בליגה וחוזרים על הטעות של דני פדרמן.
אם אנחנו לא פורשים מהליגה, חייבים לשנות גישה בבניית הסגל. חייבים שלפחות הישראלי הכי טוב בסגל יפתח בחמישייה גם ביורוליג וגם בליגה, כדי שלא יהיה בלגן במעבר בין התחרויות, כדי שלא נצטרך להשאיר 3 שחקנים בחוץ בכל משחק, וגם כדי שהשחקנים יהיו רגילים לשחק באותה החמישייה.
אם נוסיף את הצורך הזה למציאות, בה מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לקנות רכז מהשורה הראשונה, נגיע למסקנה אחת ויחידה: אוחיון חייב להיות הרכז הפותח!
אילו דני פדרמן ודיוויד בלאט היו מגיעים למסקנה הזאת בקיץ, הסגל שלנו היה נראה טוב בהרבה. לדוגמא, במקום שני קומבו-גארדים היקמן ורייס, יכולנו להביא לאנגפורד אחד בעמדה 2. אותו כסף, פחות רוחב, יותר איכות.
אתה צודק, אבל מה אתה עושה שנה הבאה? בלו כבר גומר את הסוס, לנדסברג לא ממש מתקדם, ופרט לשניים שב- NBA, אין שום ישראלי שאתה יכול להביא למכבי. אוחיון ופניני מסיימים חוזה. האם אתה משאיר את שניהם במחירים מופקעים (והם ישתמשו בירושלים ובחיפה בשביל לקבל חוזים מופקעים)? או שאתה מוותר על אוחיון והולך רק על פניני עם רכז זר ונעימי כמחליף?
אחרי שמכבי ויתרה על הלפרין ואליהו ל- 3 שנים הקרובות, זה כמעט בלתי אפשרי לבנות סגל יורוליג עם שני ישראלים בחמישייה, ואפילו לא בטוח שאחד (אם אוחיון יעזוב).
30 נובמבר 2013, 18:49
felix_r כתב:אתם ממשיכים להתעלם מהחוקים בליגה וחוזרים על הטעות של דני פדרמן.
30 נובמבר 2013, 18:55
felix_r כתב:קודם כל אני לא יודע כלום על חוזה של אוחיון. לא מעט פעמים נאמר, שהוא תם על חוזה חדש, אבל בסוף אני ממש לא יודע מה המצב.
לפי מה שנכתב ב"ישראל היום" החוזה של אליהו בגירסתו הסופית מאפשר לו בקיץ ללכת לכל מקום, כולל מכבי. אז יש עדיין אפשרות שיחזור.
אבל אם הוא לא חוזר ולא יהיה לנו ישראלי שני שיוכל להיות שחקן חמישייה ביורוליג, במקרה כזה עוד נוכל לאלטר, אבל לפחות שחקן ישראלי 1 בחמישייה אנחנו חייבים. ראינו כבר בחודשיים האחרונות שאי אפשר אחרת.
30 נובמבר 2013, 18:58
rc4991 כתב:אנחנו לא נראים חרא בליגה בגלל החוקים שבליגה אלא בגלל שאנחנו קבוצה עם ישראלים בינוניים וזרים שלא שוברי שיוויון
תסכים איתי שאנחנו דורסים את הליגה עם פארגו ולאנגפורד במקום רייס והיקמן
30 נובמבר 2013, 19:27
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אנחנו לא נראים חרא בליגה בגלל החוקים שבליגה אלא בגלל שאנחנו קבוצה עם ישראלים בינוניים וזרים שלא שוברי שיוויון
גם עם כריס פול ולברון ג'יימס מכבי הייתה דורסת אל הליגה. לא הם ולא פארגו ולנגפורד הולכים להגיע למכבי. אני חיים בעולם של רייסים והיקמנים.
30 נובמבר 2013, 19:32
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:אנחנו לא נראים חרא בליגה בגלל החוקים שבליגה אלא בגלל שאנחנו קבוצה עם ישראלים בינוניים וזרים שלא שוברי שיוויון
גם עם כריס פול ולברון ג'יימס מכבי הייתה דורסת אל הליגה. לא הם ולא פארגו ולנגפורד הולכים להגיע למכבי. אני חיים בעולם של רייסים והיקמנים.
לדעתי לאנגפורד כאן שנה הבאה ובכלל יש סיכוי שפדרמן יעשה כמה החתמות מרשימות אחרת נוקיה יהיה חצי ריק
30 נובמבר 2013, 20:31
30 נובמבר 2013, 20:34
rc4991 כתב:אני חושב שההנהלה יכולה לבנות פה בקלות קבוצה חזקה אבל בינתיים פדרמן העדיף להוריד את התקציב כי במילא אף אחד לא יתלונן והמנויים ימשיכו להימכר (מה שכבר לא יקרה אחרי העונה הזאת)
בעונה האחרונה של פיני כבר התחילו הדיבורים על איזון תקציבי וכך גם מכבי סיימה אותה,זה לא הזוי להעמיד תקציב של אותה עונה ועם התקציב הזה אפשר לבנות אחלה סגל
30 נובמבר 2013, 20:39
16 ינואר 2014, 22:47
16 ינואר 2014, 22:50
16 ינואר 2014, 22:50
16 ינואר 2014, 22:51