עד כמה קריטי המשחק ביום חמישי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עד כמה קריטי המשחק ביום חמישי?

הודעהעל ידי קודי » 30 נובמבר 2013, 17:04

roy1000 כתב:
קודי כתב:המשחק בחמישי הרבה יותר חשוב למכבי אבל לא בלאט. אם בלאט רוצה בכלל להיות מסוגל לחשוב על הצלבה הוא צריך לנצח במלחה. תבטסה שם והוא יפוטר ויתעסק בעיקר בפרחים בגינה. זו עוד בעיה בחוסר הגיבוי שבלאט זוכה לן מההנהלה.

בלאט מגיע למשחק אפי בירינבוים שלו. הטעות הכי גדולה שהוא יכול עשות זה לעלות עם ההרכב הכי חזק כי זה משחק שאין לו מה להרוויח ממנו - רק להפסיד. זה בדיוק המשחק שבו הוא צריך להושיב את שחקני המפתח בחוץ. אי אפשר יהיה לפטר אותו אם הוא ישחק בלי סמית', ג'יימס ויוגב. הוא יכול להגיד שהם פצועים ולעלות עם נעימי. מצד שני, אם הוא עולה עם ההרכב החזק ובכל זאת מקבל בראש, יקרה לו ביודק מה שקרה לאפי באותו המצב.

לא משנה באיזה הרכב בלאט יעלה במלחה, אם הוא יובס שם הוא ילך הביתה. לכן אין לו את הפריבילגיה לשמור על השחקנים המובילים ליום חמישי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 נובמבר 2013, 17:07

למה אתה חושב שאין מה להרוויח מהמשחק הזה?
ניצחון פה ישתיק הרבה מאוד אנשי תקשורת( ואוהדים) שבטוחים שירושלים הפכה להיות הקבוצה הבכירה בארץ. זה הישג תודעתי משמעותי מאוד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 17:16

קודי כתב:לא משנה באיזה הרכב בלאט יעלה במלחה, אם הוא יובס שם הוא ילך הביתה. לכן אין לו את הפריבילגיה לשמור על השחקנים המובילים ליום חמישי.

זו בדיוק הטעות שעשה אפי והביאה לפיטורים שלו. אין לבלאט מה להרוויח מהמשחק במלחה. רק להפסיד. זו תהיה טעות לעלות עם השחקנים הבכירים. דווקא במהלך של להושיב בצד כמה שחקנים מובילים בלאט יכול להוריד את מפלס הפאניקה ולהראות שהוא עדיין בשליטה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 17:19

MTA2311 כתב:למה אתה חושב שאין מה להרוויח מהמשחק הזה?
ניצחון פה ישתיק הרבה מאוד אנשי תקשורת( ואוהדים) שבטוחים שירושלים הפכה להיות הקבוצה הבכירה בארץ. זה הישג תודעתי משמעותי מאוד.

ממש לא. לירושלים יש את כל התירוצים בעולם. אליהו רק הגיע, עדיין חסר להם גארד זר וכו'. כבר היינו בסרט הזה - אין מה להרוויח מנצחון עם ההרכב הבכיר.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 נובמבר 2013, 17:23

אין להם שום תירוץ.
בדיוק כמו שאף אחד לא נתן לבלו, שהיה בחוץ שנה וחצי, אף שניית חסד, גם ליאור לא יקבל אף אחת כזאת. בטח אחרי שני משחקים טובים.
גם למכבי חסר רכז זר, מישהו נותן לה הנחות על זה?

כולם כבר הכתירו את ירושלים כקבוצה החדשה של המדינה, כפייבוריטית במשחק ביום שני ואולי גם כפייבוריטית לאליפות. ניצחון שם, ישתיק הרבה מאוד אנשים, וייתן הרבה מאוד ביטחון לשחקנים ולמאמן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 30 נובמבר 2013, 17:52

מסכים לגמרי עם אור. אין לי ספק שכולם במערכת יתייחסו למשחק הזה כמאסט ווין, והאמת למכבי יש הרבה מה להרוויח מהמשחק הזה.

בלי קשר, אי אפשר להוציא את המשחק הזה מהקונטקסט שלו - 3 הפסדי ליגה כבר יש, כולל בדרבי. המערכת חייבת ניצחון משמעותי, וניצחון על מגדל במלחה הוא
ניצחון משמעותי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 18:52

jol9 כתב:מסכים לגמרי עם אור. אין לי ספק שכולם במערכת יתייחסו למשחק הזה כמאסט ווין, והאמת למכבי יש הרבה מה להרוויח מהמשחק הזה.

בלי קשר, אי אפשר להוציא את המשחק הזה מהקונטקסט שלו - 3 הפסדי ליגה כבר יש, כולל בדרבי. המערכת חייבת ניצחון משמעותי, וניצחון על מגדל במלחה הוא
ניצחון משמעותי.

אתה שוכח שגם עם ההרכב החזק אפשר לקבל בראש כמו בדרבי. ניצחון במשחק הזה יישכח בתוך יומיים. הפסד עם ההרכב החזק יהיה סוף הדרך של בלאט וחגיגה תקשורתית של שבועות.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 נובמבר 2013, 19:18

roy1000 כתב:
jol9 כתב:מסכים לגמרי עם אור. אין לי ספק שכולם במערכת יתייחסו למשחק הזה כמאסט ווין, והאמת למכבי יש הרבה מה להרוויח מהמשחק הזה.

ניצחון משמעותי.

אתה שוכח שגם עם ההרכב החזק אפשר לקבל בראש כמו בדרבי. ניצחון במשחק הזה יישכח בתוך יומיים. הפסד עם ההרכב החזק יהיה סוף הדרך של בלאט וחגיגה תקשורתית של שבועות.

נו בסדר, זה כמו להגיד - בוא לא נצא מהבית כי יש סיכון שנידרס ע"י טרקטור...

צריך לנסות לנצח את המשחק מה שלא יהיה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 19:23

jol9 כתב:נו בסדר, זה כמו להגיד - בוא לא נצא מהבית כי יש סיכון שנידרס ע"י טרקטור...

צריך לנסות לנצח את המשחק מה שלא יהיה.

יש קרבות שעדיף לא להילחם בהם כי יש לך מעט מאוד להרוויח והרבה להפסיד. המהלך החכם הוא לשמור כוחות ליום חמישי (שזה המשחק החשוב באמת). הסיכוי שזה יקרה הוא קלוש.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 30 נובמבר 2013, 20:20

roy1000 כתב:

ניצחון משמעותי.

אתה יכול להגיד את זה על כל משחק ליגה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 30 נובמבר 2013, 20:22

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני גם בדיוק חשבתי על זה... לדעתי בכל מקרה שלא יהיה, שני הבתים יהיו טובים מאוד, ולא משנה באיזה מקום תסיים מכבי.
פרט לריאל, צסקא, בארסה ואולי אול' ופנר, מכבי לא צריכה להסתכל על אף אחת מלמטה.
לכן בהנחה ובתקווה שהחמישייה הנ"ל תתחלק ל3 ו-2, אז למכבי יש סיכוי טוב להפיל להצלבה. התקווה היא ליפול בבית שיש בו 2 מהשלוש ולא כ"כ משנה איזה 2 (אולי אפילו עדיף להיות עם ריאל
כדי שלא יהיה סיכוי לקבל אותם בהצלבה).

בשורה התחתונה מקום ראשון או שלישי זה מה שאני הייתי מעדיף לפי הפירוט שלך (ולא בטוח שקובאן עדיפה לנו מאשר ויטוריה).

תחשוב שמקום שלישי זה בית עם ריאל, פנר/בארסה וקובאן. הסיכוי לסיים בבית כזה במקום יותר טוב מ- 4 הוא קטן, וממקום 4, אתה מקבל את אולימפיאקוס או פנר/בארסה בהצלבה וזה ייגמר בעוד שחיטה כמו בשנה שעברה. המקום הראשון נותן לך ייתרון די גדול, מה גם שהפסד ביום חמישי ועוד הפסד באתונה יכולים לדרדר אותך למקום רביעי ואז הסיפור גמור ואפשר ללכת הביתה ופשוט לא להופיע לטופ 16.

בקיצור, המשחק ביום חמישי הוא הרבה יותר חשוב מהמשחק ביום שני (שהוא בעיקר על הכבוד), ככה שהדבר הרציונלי לעשות זה לשמור על הכוחות ליום חמישי, אבל אני בספק אם יש למישהו אומץ להסתכן בתבוסה במלחה.

אני קונה כבר עכשיו הצלבה נגד אולימפיאקוס בלי ביתיות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 20:45

rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

ניצחון משמעותי.

אתה יכול להגיד את זה על כל משחק ליגה

הפסדים במלחה ובדרבי מספקים חומר לשבועות. זה לא כמו הפסד בנס ציונה שנשכח תוך כמה ימים. לא סתם אפי סיים את תפקידו אחרי הפסד במלחה בדיוק באותו הזמן, ולהזכירך, מכבי הייתה במצב יותר טוב בעונת אפי.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 30 נובמבר 2013, 21:44

רוי, אולי עדיף שנפסיד במלחה ובלאט ילך? אחרי שהקבוצה תיכשל עם גודס לא יהיה את מי להאשים חוץ מג'וניור 1 וג'וניור 2 שהורסים את הקבוצה, ואולי הם יעופו מפה.
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 22:27

שחף כתב:רוי, אולי עדיף שנפסיד במלחה ובלאט ילך? אחרי שהקבוצה תיכשל עם גודס לא יהיה את מי להאשים חוץ מג'וניור 1 וג'וניור 2 שהורסים את הקבוצה, ואולי הם יעופו מפה.

ואתה בטוח שבלאט לא שורד גם הפסד במלחה? אני לא חשבתי שהוא ישרוד את הדרבי.
מה שבטוח זה שרכבת החלפת המאמן מגיעה לתחנה האחרונה. אם בלאט עדיין מאמן ביום שלישי, הוא כנראה יגמור את העונה וגודס יחליף אותו רק בעונה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 נובמבר 2013, 22:30

שחף כתב:רוי, אולי עדיף שנפסיד במלחה ובלאט ילך? אחרי שהקבוצה תיכשל עם גודס לא יהיה את מי להאשים חוץ מג'וניור 1 וג'וניור 2 שהורסים את הקבוצה, ואולי הם יעופו מפה.

שחף, הדברים שאתה כותב קצת מרגיזים.
אתה באמת רוצה לראות עכשיו עוד שנתיים-שלוש של כשלונות עד שמישהו אולי יעז לעלות על בדל שפתיים איזשהי האשמה מרומזת על השך דני?

לא ברצינות - אני לא רוצה את זה. אני רוצה קבוצה יותר מעניינת ויותר טובה, עם דני או בלעדיו. ממש לא בא עכשיו שחזור של השנתיים האחרונות
עוד כמה שנים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 22:39

jol9 כתב:שחף, הדברים שאתה כותב קצת מרגיזים.
אתה באמת רוצה לראות עכשיו עוד שנתיים-שלוש של כשלונות עד שמישהו אולי יעז לעלות על בדל שפתיים איזשהי האשמה מרומזת על השך דני?

לא ברצינות - אני לא רוצה את זה. אני רוצה קבוצה יותר מעניינת ויותר טובה, עם דני או בלעדיו. ממש לא בא עכשיו שחזור של השנתיים האחרונות
עוד כמה שנים.

יוני, בינתיים אנחנו רק ממשיכים להתדרדר מעונה לעונה והכדור לא נעצר. מה שאתה רוצה לא רלוונטי. מכבי היא קבוצת ליגה בינונית ואנחנו נפסיד עוד לא מעט משחקי ליגה העונה בין אם אתה רוצה או לא.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 נובמבר 2013, 22:43

roy1000 כתב:
jol9 כתב:שחף, הדברים שאתה כותב קצת מרגיזים.

עוד כמה שנים.

יוני, בינתיים אנחנו רק ממשיכים להתדרדר מעונה לעונה והכדור לא נעצר. מה שאתה רוצה לא רלוונטי. מכבי היא קבוצת ליגה בינונית ואנחנו נפסיד עוד לא מעט משחקי ליגה העונה בין אם אתה רוצה או לא.

אז צריך לדאוג שיתקנו את זה, ולא לחכות שמכבי תגיע למצב של פלייאוף תחתון כדי שאולי מישהו ירמוז על ההנהלה...

ואנחנו לא קבוצת ליגה בינונית.. באמת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2013, 22:53

jol9 כתב:אז צריך לדאוג שיתקנו את זה, ולא לחכות שמכבי תגיע למצב של פלייאוף תחתון כדי שאולי מישהו ירמוז על ההנהלה...

תקרא לזה איך שאתה רוצה - מכבי היא לא קבוצת ליגה דומיננטית העונה. חיפה לדוגמא היא קבוצה יותר טובה כרגע. מגדל עם אליהו גם כנראה יותר טובה.

בגלל מצב הישראלים גם יהיה מאוד קשה לתקן את זה בשנים הקרובות.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 30 נובמבר 2013, 23:04

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אז צריך לדאוג שיתקנו את זה, ולא לחכות שמכבי תגיע למצב של פלייאוף תחתון כדי שאולי מישהו ירמוז על ההנהלה...

תקרא לזה איך שאתה רוצה - מכבי היא לא קבוצת ליגה דומיננטית העונה. חיפה לדוגמא היא קבוצה יותר טובה כרגע. מגדל עם אליהו גם כנראה יותר טובה.

בגלל מצב הישראלים גם יהיה מאוד קשה לתקן את זה בשנים הקרובות.

נכון. אבל עדיין, לא צריך להגזים.
בוא נראה מה יהיה מחרתיים. עבור בלאט זה משחק מאוד קריטי, וגם למכבי כולה לדעתי זה משחק מאוד חשוב. יכול להיות שדווקא המשחק החשוב בחמישי
יחייב את בלאט להשתמש ברוטציה רחבה ולתת דקות משמעותיות לשחקנים אחרים שאולי ייתנו למכבי את האקסטרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי עגל הזהב » 01 דצמבר 2013, 07:50

:worship
עגל הזהב

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים