המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל, מה אתה מציע שיקרה? שיפטרו את בלאט?
מי בדיוק אמור לשלם את המחיר?
לא יודע , אבל משהו צריך לקרות. לא יתכן שדבר כזה יעבור בשתיקה.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל, מה אתה מציע שיקרה? שיפטרו את בלאט?
אבל מה?
אם אתה רוצה שמשהו יקרה, אתה בערך צריך לדעת מה. אתה רוצה שיגיע שחקן חיזוק? שישחררו שחקן? שיפטרו את המאמן?
מה הכיוון?
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל, מה אתה מציע שיקרה? שיפטרו את בלאט?
אבל מה?
אם אתה רוצה שמשהו יקרה, אתה בערך צריך לדעת מה. אתה רוצה שיגיע שחקן חיזוק? שישחררו שחקן? שיפטרו את המאמן?
מה הכיוון?
שחרור שחקן והחתמת חיזוק זו תגובה מספקת לדעתי שמצד אחד תגרום לרעידת אדמה ומצד שני לחיזוק הקבוצה.
קודי כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל, מה אתה מציע שיקרה? שיפטרו את בלאט?
אבל מה?
מה הכיוון?
שחרור שחקן והחתמת חיזוק זו תגובה מספקת לדעתי שמצד אחד תגרום לרעידת אדמה ומצד שני לחיזוק הקבוצה.
אתה באמת רוצה עוד ״חיזוק״ ב-20 אלף דולר לחודש?
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל, מה אתה מציע שיקרה? שיפטרו את בלאט?
אבל מה?
מה הכיוון?
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל, מה אתה מציע שיקרה? שיפטרו את בלאט?
אבל מה?
מה הכיוון?
שמואל1 כתב:קודי כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:אבל מה?
מה הכיוון?
אתה באמת רוצה עוד ״חיזוק״ ב-20 אלף דולר לחודש?
אני לא רוצה "חיזוק", אני רוצה חיזוק. אבל רצונות לחוד ומציאות לחוד. כל עוד פדרמן מנהל את הקבוצה, נמשיך לחטוף תבוסות והשפלות מקבוצות צמרת.
זה כבר הפך לדבר שבשגרה, אף אחד לא מתרגש מזה.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל, מה אתה מציע שיקרה? שיפטרו את בלאט?
מקאדו 3 כתב:צודק !!! משהו באמת צריך לקרות , לתת למגדל נראש , להוציא את כל העצבים עליהם , להוביל נ20 הפרש 5 שניות לסיום ולדפוק להם עוד שלשה על הראש לתקוע את הסכין ולהמשיך לסובב ולסובב תוך כדיי חיוך ארסי לעגני ומזלזל ובסוף בסוף כשהמשחק יגמר לפתוח בשירה אדירה יאללה הביתה יאללה הביתה יאללה הביתה , תאמין לי אם חצי מזה יתממש אז כוס אמו כל ההפסד לצסקא עם חצי הרכב ...
jol9 כתב:אני לא הייתי בונה על זה יותר מדי.
אני מקווה שמכבי תמנצח, אבל תבוסה לא תהיה שם.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני לא הייתי בונה על זה יותר מדי.
אני מקווה שמכבי תמנצח, אבל תבוסה לא תהיה שם.
זה תלוי באיך מכבי יעלו למשחק. אם השחקנים יעלו בטירוף של המשחק במדריד, זה צריך להיגמר בתבוסה. אם הם יעלו כמו לצסק"א, זה ייגמר בתבוסה לצד השני.
jol9 כתב:אז אתה אומר שתהיה תבוסה בכל מקרה?![]()
אני מאמין שמכבי תבוא יותר טובה, אבל היקמן ושות' לא מספיק טובים בשביל להביס, וכרגע הקבוצה לא באותו כושר בו היתה לפני 2-3 שבועות. היא חייבת להחזיר לעצמה את הביטחון.
MTA2311 כתב:זה רציני מה שקורה פה?
מכבי לא תקבל בראש גם אם היא תשחק עם אלטיט, הררי וז'יזיץ' 40 דקות.
אם סמית' וטיוס יתלבשו, זה אמור להיות עוד ניצחון ליגה.
MTA2311 כתב:ממש לא מזלזל בירושלים. הם קבוצת יורוקאפ טובה בסך הכל. רק שאנחנו קבוצת יורוליג טובה, עם סגל הרבה יותר טוב ומאמן יותר טוב. בנוסף אנחנו גם משחקים בבית.
הסיכוי שנקבל בראש הוא בערך כמו הסיכוי שהיה לנו לנצח את צסקא אתמול.
וכן, מישהו צריך לתת קונטרה להזויים שמאדירים פה קבוצת יורוקאפ בכל ת'רד אפשרי. בטח כשהם עושים את זה על חשבון מכבי.
MTA2311 כתב:ממש לא מזלזל בירושלים. הם קבוצת יורוקאפ טובה בסך הכל. רק שאנחנו קבוצת יורוליג טובה, עם סגל הרבה יותר טוב ומאמן יותר טוב. בנוסף אנחנו גם משחקים בבית.
הסיכוי שנקבל בראש הוא בערך כמו הסיכוי שהיה לנו לנצח את צסקא אתמול.
וכן, מישהו צריך לתת קונטרה להזויים שמאדירים פה קבוצת יורוקאפ בכל ת'רד אפשרי. בטח כשהם עושים את זה על חשבון מכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־26 אורחים