המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:וואו, אין לי מילים. משחק הירואי. טייריס, מצטער על המרורים שהאכלתי אותך בחלק מהעונה, קנית את עולמך
LIAV10 כתב:ומשום מה המשכת להתגרות בילדותיות כשאני והשאר אמרנו שהוא האכיל אותנו בכובע אתמול.
yzafrir כתב:er79 כתב:וואו, אין לי מילים. משחק הירואי. טייריס, מצטער על המרורים שהאכלתי אותך בחלק מהעונה, קנית את עולמך
כל הכבוד . להודות בטעות זו הגבורה האמיתית....
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:ומשום מה המשכת להתגרות בילדותיות כשאני והשאר אמרנו שהוא האכיל אותנו בכובע אתמול.
מצטער , לא ראיתי שאמרתם את זה...לוקח את דברי בחזרה .
נגמר הסיפור שלנו עם רייס שהתחיל עוד לפני תחילת העונה (בעונת המלפפונים בעצם...) , היום הוא שם את החותמת !!
רק רוי חסר לי פה , אבל זה בסדר אנחנו רגילים כשכל עונה הוא מספיד את הקבוצה ונעלם בסוף....
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:LIAV10 כתב:ומשום מה המשכת להתגרות בילדותיות כשאני והשאר אמרנו שהוא האכיל אותנו בכובע אתמול.
מצטער , לא ראיתי שאמרתם את זה...לוקח את דברי בחזרה .
נגמר הסיפור שלנו עם רייס שהתחיל עוד לפני תחילת העונה (בעונת המלפפונים בעצם...) , היום הוא שם את החותמת !!
רק רוי חסר לי פה , אבל זה בסדר אנחנו רגילים כשכל עונה הוא מספיד את הקבוצה ונעלם בסוף....
האמת היא שאני דואג לשלומו, מוזר שהוא נעלם, לא יודע אם זה בגלל כמות הכובעים שהוא אוכל.
תן לפחות איזה סימן שנדע שאתה בסדר.
שמואל1 כתב:yzafrir, לא מכובד. אנחנו בני אדם, ויש דרך לדבר גם אם אנחנו לא מסכימים אחד עם השני.
אני גם דואג לשלומו. הוא אחד המשתמשים הבולטים והאיכותיים כאן בפורום ומאוד חסר.
yzafrir כתב:זה לא יאמן , עזבו אתכם מכובעים ושטויות . גם אני שנחשב מאוהבי רייס עוד לפני שחתם לא באמת האמנתי שהוא מסוגל להיות השחקן שיוביל את הסגל הבינוני הזה לזכייה . ידעתי שיש לו אופי של ווינר וביצים של סוס . ידעתי שהוא רכז מאוד אנדרייטד עוד לפני שהגיע למכבי (התאהבתי בו בעונה שלו בריטאס דווקא) , אבל הבמהפך שהוא עשה ביכולת שלו בזמן כלכך קצר זה דבר שלא ראיתי בחיים שלי . שחקן שכבר היה 9-10 בסגל הפך להיות ה-MVP של הפיינלפור....
פשוט מדהים !!!
עכשיו משהו לגבי הויכוח בנוגע לפארגו . לא משנה מי יותר טוב , מה שמשנה זה האם הייתם רוצים לראות אותם משחקים יחד ? אני מאוד הייתי רוצה לראות פה צמד תאומים 3 ( צמד אחד : פארגו, פרקינס . צמד 2 : רייס היקמן...)
LIAV10 כתב:14 נקודות באוברטיים.
yzafrir כתב:נזכרתי את מי הוא מזכיר לי...ג'י אר הולדן...
Allan Turing כתב:yzafrir כתב:נזכרתי את מי הוא מזכיר לי...ג'י אר הולדן...
גי אר הולדן היה מת. הוא היה שחקן טוב, אבל לא זכור לי הופעה כזאת שלו אי-פעם.
תמיד היה לו שם את לנגדון ופאפאלוקאס לידו שיקבלו את ההחלטות החשובות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־41 אורחים