המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:תהרגו אותי, לא אופתע אם בתוך שנה-שנתיים, אולי לא העונה אבל בפרק הזמן הזה, פנחס חוזר לאמן את מכבי. לא שזה רע, הוא מאמן אדיר, אבל זה סוג של מפוצץ את הבלון שהמועדון מנסה לנפח, בדבר חזון חדש של הנהלה וצוות מקצועי צעיר לשנים הקרובות. אני מקווה שלמרות זאת גודס יצליח להפתיע עם כל הקשיים. נחכה ונראה.
er79 כתב:תהרגו אותי, לא אופתע אם בתוך שנה-שנתיים, אולי לא העונה אבל בפרק הזמן הזה, פנחס חוזר לאמן את מכבי. לא שזה רע, הוא מאמן אדיר, אבל זה סוג של מפוצץ את הבלון שהמועדון מנסה לנפח, בדבר חזון חדש של הנהלה וצוות מקצועי צעיר לשנים הקרובות. אני מקווה שלמרות זאת גודס יצליח להפתיע עם כל הקשיים. נחכה ונראה.
Roni1 כתב:אתם באמת חושבים שפיני יתן לגיא את המקום שלו?
הסיפור הזה הולך להסתיים לפני שאייל ברקוביץ׳ יעזוב את הפועל, אני אוהבת את פיני אבל זה פשוט לא יעבוד.
חנו'ש כתב:תקראו לי שמרנית, אבל אני עדיין חושבת שבחלוקת התפקידים הזו צריכה להיות היררכיה ברורה וזה צריך להיות הגיוני.
מאמן ראשי הוא הבוס, הוא בעל הקבוצה, הוא זה שגם מבחינה היסטורית אמור להיות המאמן הבכיר והטוב יותר בעוד שהעוזר אמור להיות כפוף לו, אמור להיות הפחות מנוסה, בעל שם מופחת, סוג של נחבא אל הכלים, נמצא רק בשביל להיות לעזר ויודע לפנות את הבמה ולהתרחק מאור הזרקורים.
אז זה נחמד שמנסים להיות יצירתיים ומנסים לצאת מהקופסא וכל זה, אבל לקחת בנאדם שגם אם ינסה עד מחר, זה פשוט לא באופי שלו לא להיות במרכז הבמה, לא לקחת את כל הזרקורים עליו ולנהל את ההצגה, ולשים אותו בתפקיד המשני??
הם יכולים לקוות כמה שהם רוצים שהזאב יצליח ללמוד להיות כבש, אבל פיני תמיד יישאר פיני - זה פשוט חזק ממנו.
שמואל1 כתב:אני חושב שפיני עצמו לא מבין למה הוא נכנס. זה בא לידי ביטוי בכל הראיונות שלו בימים האחרונים.
הוא טוען שזה לא משנה אם הטייטל של התפקיד שלו הוא GM או עוזר, והוא יעשה את אותו דבר. זה מוכיח שהוא לא באמת מבין את תפקיד העוזר.
גודס מצד שני משדר תמימות בהחלטה שלו. פיני לא יכול להיות עוזר מאמן. עזבו שהוא פיגורה רצינית, 3 פעמים אלוף אירופה וכל השאר. מבחינת אופי, אין לו את זה. גם אם הוא היה עם 0 תארים, זה כלל לא היה משנה את העובדה שאין לו את האופי המתאים להיות עוזר מאמן.
אם אתם שואלים אותי, זה מה שהולך לקרות- פיני יתחיל את העונה בתור עוזר מאמן, ומתישהו באיזור נובמבר-דצמבר הוא ושאר הצוות יבינו שזה לא בשבילו והוא יעבור להיות סוג של GM/יועץ מקצועי. אלון שטיין יהיה עוזר המאמן.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:אני חושב שפיני עצמו לא מבין למה הוא נכנס. זה בא לידי ביטוי בכל הראיונות שלו בימים האחרונים.
הוא טוען שזה לא משנה אם הטייטל של התפקיד שלו הוא GM או עוזר, והוא יעשה את אותו דבר. זה מוכיח שהוא לא באמת מבין את תפקיד העוזר.
גודס מצד שני משדר תמימות בהחלטה שלו. פיני לא יכול להיות עוזר מאמן. עזבו שהוא פיגורה רצינית, 3 פעמים אלוף אירופה וכל השאר. מבחינת אופי, אין לו את זה. גם אם הוא היה עם 0 תארים, זה כלל לא היה משנה את העובדה שאין לו את האופי המתאים להיות עוזר מאמן.
אם אתם שואלים אותי, זה מה שהולך לקרות- פיני יתחיל את העונה בתור עוזר מאמן, ומתישהו באיזור נובמבר-דצמבר הוא ושאר הצוות יבינו שזה לא בשבילו והוא יעבור להיות סוג של GM/יועץ מקצועי. אלון שטיין יהיה עוזר המאמן.
דבר ראשון, הוא לא אמר שGM ועוזר עושים את אותו הדבר.
דבר שני, את תפקידיו של העוזר קובע המאמן. אתה לא באמת חושב שגודס ופיני לא סגרו בינהם מראש מה הם יעשו, נכון?
אז פיני לא יישב מול הווידאו, ואלון שטיין יעשה את זה. פיני כן יעביר אימונים (לפחות את חלקם) והוא אמר את זה במפורש, ובנוסף אני מאמין שהוא גם יעבוד פרטנית עם שחקנים.
אני חושב שעיקר התרומה של פיני תהיה במהלך משחקים, ובהכנות הטקטיות לפני משחקים.
גודס מן הסתם יודע בדיוק מה הוא צריך לקבל מפיני, והוא לא יבקש ממנו פתאום להתחיל לשבת על הווידאו, או לסדר קונוסים על הקווים.
MTA2311 כתב:לא אמר את זה בשום צורה.
אמר שאם הוא היה בא להיות gm והיה עושה את אותו התפקיד שהוא יעשה בתור עוזר, אף אחד לא היה מרים גבה.
אמר שמה שמפריע זה הטייטל
מקובי כתב:קודם כל לגבי הפורום- מלבד הבעיות הרגילות (קוקיז...) יש לי פתאום מאתיים אלף פרסומות, גם מעל הדף וגם תוך כדי הת'רדים...
אף פעם זה לא היה לי ככה- זה לכולם או זה משהו בהגדרות שלי?
הופתעתי כמו כולכם על המהלך הזה (אמנם בתחילת הקיץ חשבתי שיבוא עוזר מאמן בכיר והתווכחתי על זה עם פליקס כמדומני... אבל לא חשבתי שיבוא המאמן הכי בכיר שיש בשוק...)
בהתחלה הייתי סקפטי לגבי ההצלחה אבל אחרי שקראתי את התגובות אני מתחיל לחשוב שיש למהלך הזה הרבה סיכויים להצליח, אני מאמין לפיני שהוא לא יתקע לגודס סכין בגב, זה לא משהו שמאמן במעמדו יעשה. מסכים עם אבי סגל שזה היה צריך להיעשות בצורה קצת שונה אבל מצד שני, פיני הוא חיית משחק ואני די רגוע שאני אדע שהוא על הספסל של הקבוצה שלי (אם הוא היה GM הוא לא בדיוק היה יכול לשבת על הספסל למרות שבמכבי עושים מה שהם רוצים בקטע הזה..).
אתם גם שוכחים שגודס הוא פריק קונטרול, ז"א אני לא בטוח שהוא ירצה שעוזר מאמן יעביר את האימונים וכד', לגבי הסקאוטינג על יריבות יש את אלון שטיין בשביל זה, פיני יהיה שם בשביל לתת רעיונות ולדון על מהלכים טקטיים ואסטרטגיים.
כמובן שיכול להיות שיהיו בעיות בדרך אבל אני (כמה מפתיע) אופטימי ומתחיל להתרגש מהמחשבה והחזרה שלו.
נ.ב.
לפי עשור דיוויד בלאט חזר אחורה להיות עוזר מאמן במכבי כשפיני חוזר כמשיח לעמדת המאמן הראשי... היום דיוויד בN.B.A ופיני עוזר מאמן מכבי... קארמה הזויה.
נ.ב. 2
לפני שבועיים בערך פיני ראיין את גודס בערוץ הספורט ... קצת משעשע היום לחשוב ששניהם ידעו שיש סיכוי שהם ישתפו פעולה בקרוב...בדיעבד זה שיחת כדורסל של הצוות המקצועי שלנו... אני עוד מעט אתפנה לראות את זה (ככה זה אחרי חודש מילואים...)
אצלי אין שום פרסומות. מצד שני יש לי חוסם פרסומות , אבל הוא בכלל לא מראה לי שהוא חסם משהו.
מקובי כתב:אצלי אין שום פרסומות. מצד שני יש לי חוסם פרסומות , אבל הוא בכלל לא מראה לי שהוא חסם משהו.
ככה זה היה אצלי תמיד, אני לא מבין מה השתנה :/
(ויש לי חוסם אבל זה עדיין קיים, אני לא רואה את הפרסומת אבל מופיע מלבן לבן גם למעלה וגם במהלך הת'רד..)
שמואל1 כתב:מקובי כתב:אצלי אין שום פרסומות. מצד שני יש לי חוסם פרסומות , אבל הוא בכלל לא מראה לי שהוא חסם משהו.
ככה זה היה אצלי תמיד, אני לא מבין מה השתנה :/
(ויש לי חוסם אבל זה עדיין קיים, אני לא רואה את הפרסומת אבל מופיע מלבן לבן גם למעלה וגם במהלך הת'רד..)
מעניין, באיזה דפדפן אתה משתמש?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים