Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:נדוביץ יכול להיות החתמה טובה מאוד אם יצליחו להחתים אותו לטווח ארוך
נדוביץ' לא היה גדול אפילו על הדי-ליג מה יגרום לכם לחשוב שהוא יהיה איזה סופרסטאר באירופה?
אם זה אפילו חצי אפשרי הייתי מנסה להביא את אח של קרי (סת' קרי) לכאן כי הוא נע בין קבוצות די-ליג כבר שנה
כי הוא גארד טוב עם חדירה טובה וניהול משחק טוב
לא יודע מה היה לו ב-NBA אבל לא הייתי שולל שחקן (בטח שלא צעיר) על סמך כישלון בליגה הזאת
מבחינת פוטנציאל נראה לי שהוא יכול להתפתח לגארד אירופאי מהטופ
מתי פעם אחרונה ראית אותו מנהל משחק טוב עם חודר לסל בצורה אימתנית? באליפות אירופה עד גיל צוציקים?
הוא היה הבטחה גדולה והוא אתלט גדול אבל הוא לא ישדרג את הקבוצה הזאת עכשיו ובטח שאין למכבי את האפשרות, היכולת או הזמן להחתים אותו לחוזה טווח ארוך בשביל שאולי עוד שלוש שנים יהיה שחקן סביר
מכבי צריכה מישהו שיעזור לה כרגע והוא ממש לא הבן אדם בשביל זה אלא אם כן מה שאתה חושב שיעזור למכבי זה שחקן שזורק 8 שלשות במשחק ואולי קולע אחת ובדרך מאבד גם 3-4 כדורים (וזה עוד כשהוא לא משחק הרבה)
הוא באמת לא עשה עוד משהו רציני באירופה אבל אל תשכחי שזה גם בגלל שהוא עבר ישר ל-NBA
אולי הוא כן יממש את הפוטנציאל שלו ונראה לי שהוא פשוט לא מתאים ל-NBA
אני באמת לא בטוח שהוא יתרום כבר עכשיו אבל בסך הכל זה שם סביר וכהחתמה ארוכת טווח יכולה להיות החתמה טובה