קבוצות שקשה להתחבר אליהן

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קבוצות שקשה להתחבר אליהן

הודעהעל ידי my man » 31 דצמבר 2014, 11:48

roy1000 כתב:בשלב הנוכחי בעונה שעברה, הקבוצה לא שיחקה כדורסל יותר טוב מהקבוצה הנוכחית. הת'רד הזה נראה לי חסר טעם כרגע. אני מניח שעוד בערך חודש המצב יתבהר ויהיה אפשר להבין טוס יותר לאן הקבוצה הזו הולכת.

שנה שעברה פתחנו את הטופ 16 ב0-4 קצת יותר טוב נראה לי...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 31 דצמבר 2014, 11:50

my man כתב:
roy1000 כתב:בשלב הנוכחי בעונה שעברה, הקבוצה לא שיחקה כדורסל יותר טוב מהקבוצה הנוכחית. הת'רד הזה נראה לי חסר טעם כרגע. אני מניח שעוד בערך חודש המצב יתבהר ויהיה אפשר להבין טוס יותר לאן הקבוצה הזו הולכת.

שנה שעברה פתחנו את הטופ 16 ב0-4 קצת יותר טוב נראה לי...

הפסד אחד לא אומר כלום. אני מאמין שיהיה בסדר.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 31 דצמבר 2014, 11:55

לדעתי יש לך טעות , הקבוצה שנה שעברה (שגם אליה לא התחברתי עד ההצלבה) , היתה קבוצה שהיה לה DNA הרבה יותר מסודר , הייתה היררכיה הרבה יותר מסודרת , 2 קבוצות , עם סופו ובלעדיו , סופו פותח , רייס ובלו עולים מהספסל , כדור נכנס פנימה כל עוד סופו במגרש (ולאיזורים בו הוא אפקטיבי!!!!!) , שחקנים שגורמים נזק הגנתי (סילבן) רואים מעט דקות , אינגלס עובד הרבה עם טיוס , חדירות של היקמן וכו'.

אז נכון שאיכות הכדורסל לא הייתה בשמיים , ונכון שתלשנו שיערות , אבל עדיין זאת היתה קבוצה שהציגה פי כמה וכמה רגעים הרבה יותר מוצלחים מזאת הנוכחית , אני בספק אם באטיסטה , היה מקבל כל כך הרבה נתיבים לצד שמאל שלו , שדייויד הוא המאמן.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 31 דצמבר 2014, 13:18

ankram כתב:

לדעתי יש לך טעות , הקבוצה שנה שעברה (שגם אליה לא התחברתי עד ההצלבה) , היתה קבוצה שהיה לה DNA הרבה יותר מסודר , הייתה היררכיה הרבה יותר מסודרת , 2 קבוצות , עם סופו ובלעדיו , סופו פותח , רייס ובלו עולים מהספסל , כדור נכנס פנימה כל עוד סופו במגרש (ולאיזורים בו הוא אפקטיבי!!!!!) , שחקנים שגורמים נזק הגנתי (סילבן) רואים מעט דקות , אינגלס עובד הרבה עם טיוס , חדירות של היקמן וכו'.

אז נכון שאיכות הכדורסל לא הייתה בשמיים , ונכון שתלשנו שיערות , אבל עדיין זאת היתה קבוצה שהציגה פי כמה וכמה רגעים הרבה יותר מוצלחים מזאת הנוכחית , אני בספק אם באטיסטה , היה מקבל כל כך הרבה נתיבים לצד שמאל שלו , שדייויד הוא המאמן.

אני מסכים בכל, פרט לשורה האחרונה. לדעתי בטיסטה הוא אנדרייטד פה בפורום. הוא שחקן טוב ויעיל, שעושה את העבודה שלו כבר די הרבה
שנים ברמה הזאת.

מעבר לכך, מכבי היא קבוצת הגנה עומדת חלשה מאוד. רואים את זה גם בליגה, וגם מול קבוצות חזקות יותר ביורוליג.

דווקא באופן די יפה, מכבי הצליחה לפתור את בעיית ריבאונד ההגנה שלה, שזה יפה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 31 דצמבר 2014, 13:46

בעונה שעברה בשלב הזה עדיין רצו להעיף מפה את רייס והקבוצה היתה מוזרה. אני לא אומרת שגם העונה הקבוצה תתגבש ככה ותגדל אופי כי אין לנו חומר אנושי כמו בלו ופניני ואפילו אינגלס וג׳יימס בחדר ההלבשה. אבל כבר בשלב הזה יש כאן שחקנים אדירים שכולם מתחברים אליהם (רנדל, סמית׳) או שחקנים שמאכזבים עכשיו אבל עדיין אהובים כמו סופו ופארגו.
זאת דווקא לא קבוצה שקשה להתחבר אליה אבל כרגע היא לא מלהיבה בכלל ואין בה שום דבר מ״רוח המועדון״, זה גם בגלל המאמן וגם בגלל חיזוק שלא מגיע.

הקבוצה של 2013 היא ללא ספק אחת הקבוצות הרעות שהיו פה מהבחינה הזאת. ושם עוד היה לנו את הישראלי ה״בכיר״, למי שתולה את חוסר החיבור שלו עכשיו במצב הישראלים.
Roni1

הודעהעל ידי yzafrir » 01 ינואר 2015, 16:12

גם אני חושב שזאת של 2013 וכמובן זאת של אפי היו הכי משעממות....
הקבוצה העונה היא רכבת הרים , כשהם משחקים יפה אז הם משחקים מאוד יפה ומלהיב אבל כשמשחקים לא טוב זה נראה ממש ממש רע . מה שמעצבן זה שלפעמים זה קורה במשחק אחד שמתחילים מעולה ובסוף מאבדים את זה כמו נגד פאו . אבל לפעמים קורה גם ההיפך ....
לגבי בטיסטה , אחד הנשמות הגדולות שהיו פה , לא יכול לשכוח את הבכי שלו אחרי ההפסד בעוד שהרבה אחרים ניראו אדישים...גם היה שחקן די יעיל בזמנו...נראה שהעלה מסת שריר ונראה מצויין השנה
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־38 אורחים