המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:''תפסיקו לשחק כמו בחורות''?
שתיחנק גיא, שתיחנק
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''תפסיקו לשחק כמו בחורות''?
שתיחנק גיא, שתיחנק
מה?
מכביסט30 כתב:תגידו, שאלה רצינית: מישהו פעם ראה פתיחות נפל שכאלה על בסיס קבוע לקבוצות כמו ברצלונה, ריאל, צסק״א? מישהו בקבוצות האלה בכלל מסוגל להרשות לעצמו לבוא למשחק בצורה בזויה שכזאת?
אני מבין הליגה גמורה, מכבי במקום הראשון בפער גדול, שבוע הבא גביע נגד אותה קבוצה.. אבל פשוט לא מקובל עליי בלשון המעטה שקבוצה של מכבי תיראה כך. זה פשוט ביזוי הכדורסל. איכס...
MTA2311 כתב:מכביסט30 כתב:תגידו, שאלה רצינית: מישהו פעם ראה פתיחות נפל שכאלה על בסיס קבוע לקבוצות כמו ברצלונה, ריאל, צסק״א? מישהו בקבוצות האלה בכלל מסוגל להרשות לעצמו לבוא למשחק בצורה בזויה שכזאת?
אני מבין הליגה גמורה, מכבי במקום הראשון בפער גדול, שבוע הבא גביע נגד אותה קבוצה.. אבל פשוט לא מקובל עליי בלשון המעטה שקבוצה של מכבי תיראה כך. זה פשוט ביזוי הכדורסל. איכס...
לא נמאס לך קצת לכתוב את הודעות התוכחה האלה אחרי רבע וחצי כל משחק ליגה?
יוסי22 כתב:סמית עושה הכול נכון .. חוץ מלשים את הכדור בסל ...
מכביסט30 כתב:תגידו, שאלה רצינית: מישהו פעם ראה פתיחות נפל שכאלה על בסיס קבוע לקבוצות כמו ברצלונה, ריאל, צסק״א? מישהו בקבוצות האלה בכלל מסוגל להרשות לעצמו לבוא למשחק בצורה בזויה שכזאת?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־36 אורחים