07 אפריל 2015, 13:23
שמואל1 כתב:אני עדיין נפעם מההחתמה הזאת.
אתם לא נראה לא מבינים את משמעות ההודעה הזאת. מכבי משלמת 1.3 מיליון דולר לשחקן!!!!!! מאז ארויו לא היה דבר כזה.
דווין סמית' פשוט מלך ומכביסט אמיתי שחתם על החוזה הזה רק בתחילת אפריל. בקיץ המחיר שלו היה נוסק לשמיים כי ללא ספק מדובר באחד הפורוורדים האיכותיים באירופה.
עכשיו רק נותר לקוות שפדרמן ימשיך להשקיע כך גם בעמדות האחרות ואולי סוף סוף מכבי ת"א תחזור לעוצמתה וגדולתה.
07 אפריל 2015, 13:26
07 אפריל 2015, 13:27
07 אפריל 2015, 13:33
rc4991 כתב:שמואל במפגן דרמטיות חיובית
זה עוד לא ראינו ממנו
07 אפריל 2015, 13:50
07 אפריל 2015, 13:54
07 אפריל 2015, 13:55
חנו'ש כתב:וואו!!
הוא יעקוף בסוף החוזה את ניקולה, איך הוא הסכים לזה??![]()
אגב, מתי היתה הפעם האחרונה שמכבי החתימה את אחד השחקנים הכי טובים שלה באמצע עונה??
מאז ימי השושלת אני לא זוכרת שזה קרה - תמיד מחכים לקיץ ואז כמובן השחקן בורח לכסף הגדול שמחכה לו שם.
זה באמת חדש.....
ועוד משהו, לא היה עדיף לחכות לאחרי המשחק מול ברלין כדי לחתום??
ככה תהיה לו יותר מוטיבציה לתת משחק טוב, כי אז הוא יודע שמשחק רע שלו והפסד והדחה מהיורוליג עלול מבחינתו לגרום לזריקת החוזה לפח.
עכשיו לא ממש אכפת לו אם יהיה טוב או לא, הוא כבר מסודר.....
07 אפריל 2015, 14:05
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:וואו!!
אגב, מתי היתה הפעם האחרונה שמכבי החתימה את אחד השחקנים הכי טובים שלה באמצע עונה??
מאז ימי השושלת אני לא זוכרת שזה קרה - תמיד מחכים לקיץ ואז כמובן השחקן בורח לכסף הגדול שמחכה לו שם.
זה באמת חדש.....
ככה תהיה לו יותר מוטיבציה לתת משחק טוב, כי אז הוא יודע שמשחק רע שלו והפסד והדחה מהיורוליג עלול מבחינתו לגרום לזריקת החוזה לפח.
ההפך, לדעתי זה יתן לו זריקת מוטיבציה למחר. הוא יודע שיש ממנו ציפיות בגודל של 3.7 מיליון דולר נטו.
07 אפריל 2015, 14:06
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:וואו!!
זה באמת חדש.....
ההפך, לדעתי זה יתן לו זריקת מוטיבציה למחר. הוא יודע שיש ממנו ציפיות בגודל של 3.7 מיליון דולר נטו.
ציפיות יש רק בכרית...
הוא כבר חתם על החוזה, מה אכפת לו אם הוא מסריח את המגרש ביום חמישי??
למרת שאני די בטוחה שזה לא יקרה כי דווין שחקן תחרותי שמאוד רוצה בהצלחת הקבוצה.
07 אפריל 2015, 14:09
yehooda כתב:איזה טימטום יאאלללה. לשלם 3.7 מיליון נטו (7.4 מיליון דולר ברוטו) על שחקן בן 32 שעכשיו אמנם נחשב למצויין ובעוד שנה מי יודע מה יהיה איתו? זה פשוט טמטום בהתגלמותו.
07 אפריל 2015, 14:11
07 אפריל 2015, 14:11
יוסי22 כתב:איך הגעת לזה בדיוק ?
יש מס של 25% על השנה הראשונה ורוב השנה השניה , השלישית כנראה בשכר נמוך יותר גם משיקולי מיסוי .
כלומר זה יותר בכיוון של 1.7 מיליון ברוטו לשתי העונות הראשונות ו- 2.6 לעונה האחרונה .
וההנחה היא שבעוד שנה הוא יהיה טוב יותר כי זה מה שהיה עד עכשיו .
אגב , פארקר שהוא בהחלט מזכיר אותו עזב את מכבי בגיל 31 ל-3 עונות נהדרות בטורונטו אותן סיים עם ממוצע של 12 נקודות למשחק, האתלטיות קצת נפגעת אבל חוכמת במשחק והניסיון בהחלט מחפים על זה .
גיל 32 זה ממש לא גיל של סוף קריירה בשנים האחרונות אלא של חוזה קריירה .
07 אפריל 2015, 14:17
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:איך הגעת לזה בדיוק ?
יש מס של 25% על השנה הראשונה ורוב השנה השניה , השלישית כנראה בשכר נמוך יותר גם משיקולי מיסוי .
כלומר זה יותר בכיוון של 1.7 מיליון ברוטו לשתי העונות הראשונות ו- 2.6 לעונה האחרונה .
וההנחה היא שבעוד שנה הוא יהיה טוב יותר כי זה מה שהיה עד עכשיו .
אגב , פארקר שהוא בהחלט מזכיר אותו עזב את מכבי בגיל 31 ל-3 עונות נהדרות בטורונטו אותן סיים עם ממוצע של 12 נקודות למשחק, האתלטיות קצת נפגעת אבל חוכמת במשחק והניסיון בהחלט מחפים על זה .
גיל 32 זה ממש לא גיל של סוף קריירה בשנים האחרונות אלא של חוזה קריירה .
כתוב שמכבי הגיעו להסדר בנושא המיסוי. אני מנחש שהשכר בשנה הראשונה הוא גבוה יותר והיוא יורד בשנתיים הבאות. לדעתי, יש סיכוי שאת השנה השלישית הוא בכלל לא ישחק פה. בסך הכל החתמה מצויינת, אבל שילמו מחיר מלא על סמית'. לא הייתה פה הנחה.
07 אפריל 2015, 14:18
07 אפריל 2015, 14:19
07 אפריל 2015, 14:26
07 אפריל 2015, 14:29
07 אפריל 2015, 14:30
yehooda כתב:איזה טימטום יאאלללה. לשלם 3.7 מיליון נטו (7.4 מיליון דולר ברוטו) על שחקן בן 32 שעכשיו אמנם נחשב למצויין ובעוד שנה מי יודע מה יהיה איתו? זה פשוט טמטום בהתגלמותו.
07 אפריל 2015, 14:36
07 אפריל 2015, 14:55
יוסי22 כתב:אני ואתה לא יודעים מה הוא היה מקבל במקום אחר ...
אני מניח שהיו מחכים לקיץ וזה היה נגמר עם 2 מיליון דולר מריאל / ברצלונה , צסקא , פנרבחצ'ה ....כמו שכתבתי קודם , בניגוד לאיידסון הוא גם שווה את זה .
ואם הוא לא ישחק את השנה השלישית מכבי תשלם על זה ביוקר , אז איפה הרווח הגדול פה ? אני מניח כמוך שמשיקולי מס שמו יותר בשנים הראשונות אבל כלכלית זה אותו רעיון . הוא מקבל 3.7 ל-3 עונות ו 1.3 בעונה הראשונה . זה לפחות 350,000 דולר פחות מההצעות המקבילות בהנחה שהן היו 1.5 מיליון אירו ולא יותר ואני ממש לא בטוח בזה .
גם כרגע הוא ישחק במכבי בסכומים נמוכים יותר ממקומות אחרים כדי לשמור על יציבות ומכיוון שהוא מרגיש נוח במועדון , לא הייתי מבטל את זה לגמרי .
לא יעזור כלום אבל התחושה שדיברנו עליה שיש בו משהו שונה מרייס , היקמן , טיוס וכו' ויותר קרוב לפארקר , ניקולה מקבלת חיזוק ממשי .