המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:אתם יודעים מה הרי גם אם ננצח את ה3 אז נפסיד את הרביעי...
בעעעעעעעעעע.....
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אתם יודעים מה הרי גם אם ננצח את ה3 אז נפסיד את הרביעי...
בעעעעעעעעעע.....
עדיף לא להפסיד ביום העצמאות..ועוד לטורקים
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אתם יודעים מה הרי גם אם ננצח את ה3 אז נפסיד את הרביעי...
בעעעעעעעעעע.....
עדיף לא להפסיד ביום העצמאות..ועוד לטורקים
אה עדיף? אז בטח הם ינצחו... כמו שהיה עדיף לנצח אחד בחוץ לפני שמגיעים לארץ...
מכביסט30 כתב:תרחישים לפי סדר הסבירות בו הם יקרו:
1. מכבי תנצח את המשחק הקרוב בהיכל ותפסיד בערב יום העצמאות.
2. מכבי תפסיד כבר בשני הקרוב. סוויפ משפיל לטורקים.
3. מכבי תנצח את שני המשחקים בהיכל, תחזור לטורקיה ותפסיד.
4. מכבי תנצח את 3 המשחקים הקרובים, תעשה מהפך אדיר, תקדימי והיסטורי ותעפיל לפיינל פור!
...
75680. מכבי תנצח את 3 המשחקים הקרובים, תעשה מהפך אדיר, תקדימי והיסטורי, תעפיל לפיינל פור, תיקח אותו בback to back המדהים ביותר בהיסטוריה של הכדורסל!!! במשחק הגמר: 30 נק', 15 ריב', 10 אס', 8 חט' ושלשה על הבאזר מהחצי בכל רבע למרקז היינס.
יוסי22 כתב:הם לא יהירים , הם גאים בהצלחות שלהם ויש להם הרבה מאוד .rc4991 כתב:יוסי22 כתב:מזל שהמועדון לא לוזר כמו האוהדים שלו .
מכבי חייבת לקחת את המשחק הזה אחרי שלקחה את המשחקים מול ברצלונה וריאל שהן קבוצות טובות יותר מפנרבחצ'ה .
רק שגודס יצליח כבר לכפות את סגנון המשחק של מכבי ולא יגרר למה שאוברדוביץ' רוצה שזה שלשות של אוחיון ו-15 זריקות של רנדל .
גם מזל שאנחנו לא יהירים כמו המנהלים שלנו
זו המציאות , כל השאר זה ברבורים שלא קשורים לכלום .
.
תקח איזה מדד שאתה רוצה ... 5 שנים , 10 שנים , 15 שנים .
ב-5 שנים מכבי עם הצלבה (שמכבי איבדה על קריסה ברבע האחרון מול פרטיזן ) , גמר יורוליג , הצלבה מעולה , סוויפ מביך בהצלבה וגביע .
ב-5 שנים לפני זה מכבי עם 2 גמרים ורק פעם אחת מכבי עפה בטופ 16 .
מה היה ב-5 שנים לפני כולנו זוכרים .
מכבי בסך הכול פעם אחת לא היתה בהצלבה מאז שהתחילו סדרות ההצלבה , אני מבין שזה נראה לחלק מאיתנו מובן מאליו אבל זה לא .
מכביסט30 כתב:תרחישים לפי סדר הסבירות בו הם יקרו:
1. מכבי תנצח את המשחק הקרוב בהיכל ותפסיד בערב יום העצמאות.
2. מכבי תפסיד כבר בשני הקרוב. סוויפ משפיל לטורקים.
3. מכבי תנצח את שני המשחקים בהיכל, תחזור לטורקיה ותפסיד.
4. מכבי תנצח את 3 המשחקים הקרובים, תעשה מהפך אדיר, תקדימי והיסטורי ותעפיל לפיינל פור!
...
75680. מכבי תנצח את 3 המשחקים הקרובים, תעשה מהפך אדיר, תקדימי והיסטורי, תעפיל לפיינל פור, תיקח אותו בback to back המדהים ביותר בהיסטוריה של הכדורסל!!! במשחק הגמר: 30 נק', 15 ריב', 10 אס', 8 חט' ושלשה על הבאזר מהחצי בכל רבע למרקז היינס.
toja27 כתב:דרך אגב, אני חושב שביד אליהו הסיפור יהיה מאוד שונה. האנרגיות הביתיות נותנות להם המון. וגם לנו.
toja27 כתב:דרך אגב, אני חושב שביד אליהו הסיפור יהיה מאוד שונה. האנרגיות הביתיות נותנות להם המון. וגם לנו.
jol9 כתב:יוסי22 כתב:הם לא יהירים , הם גאים בהצלחות שלהם ויש להם הרבה מאוד .rc4991 כתב:יוסי22 כתב:מזל שהמועדון לא לוזר כמו האוהדים שלו .
מכבי חייבת לקחת את המשחק הזה אחרי שלקחה את המשחקים מול ברצלונה וריאל שהן קבוצות טובות יותר מפנרבחצ'ה .
רק שגודס יצליח כבר לכפות את סגנון המשחק של מכבי ולא יגרר למה שאוברדוביץ' רוצה שזה שלשות של אוחיון ו-15 זריקות של רנדל .
גם מזל שאנחנו לא יהירים כמו המנהלים שלנו
זו המציאות , כל השאר זה ברבורים שלא קשורים לכלום .
.
תקח איזה מדד שאתה רוצה ... 5 שנים , 10 שנים , 15 שנים .
ב-5 שנים מכבי עם הצלבה (שמכבי איבדה על קריסה ברבע האחרון מול פרטיזן ) , גמר יורוליג , הצלבה מעולה , סוויפ מביך בהצלבה וגביע .
ב-5 שנים לפני זה מכבי עם 2 גמרים ורק פעם אחת מכבי עפה בטופ 16 .
מה היה ב-5 שנים לפני כולנו זוכרים .
מכבי בסך הכול פעם אחת לא היתה בהצלבה מאז שהתחילו סדרות ההצלבה , אני מבין שזה נראה לחלק מאיתנו מובן מאליו אבל זה לא .
יוסי, אתה הורג אותי עם השטויות האלה, כמו גם בהקשר למשחק הראשון.
זה שאתה מוביל ובסוף מפסיד, לא אמור לשפר לנו או למישהו את התחושה, ועוד בפרספקטיבה היסטורית כמו בסדרה מול פרטיזן...
יוסי22 כתב:לא ... זה אומר שמכבי מועדון ענק שלצד "ניסים" במרכאות כפולות ומכופלות חווה קריסות ובסופו של דבר נמצא מקצועית במקום שהוא נמצא בזכות ולא בחסד .
Allan Turing כתב:פרה פרה. קודם כל שלא יהיה סוויפ. זה פשוט יותר ממה שאני יכול לספוג אחרי שבוע כזה, שהיה מהגרועים בחיי (ואני לא צוחק).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־25 אורחים