21 אפריל 2015, 00:33
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:שמעו זה יישמע הזוי אבל נכנסתי קצת לצ'ה...נקודת האור שלי היא לקרוא את התגובות שלהם והשמחה שלהם מההפסד שלנו... הם אשכרה פתחו 3 אשכולות נפרדים של התענגות מההפסד שלנו..
זו נקודת האור שלי...הם קבוצה קטנה ושום אליפות עם כוכבית לא תוציא אותם מזה...
אין לנו אלטרנטיבה בארץ!ולעולם לא תהיה!
אני אוכל לצחוק על זה רק אם וכאשר ניקח אליפות
לדעתי זה בכלל לא משנה...שייקחו...הליגה הזו בנויה רק בשביל לגנוב ממכבי את האליפות ששייכת לה בצדק!
אז השנה יש בית חוץ ושנה הבאה שוב פיינל פור עם הסכם ל3 שנים...זו לא אליפות באמת...
לראות את הסדרות פלייאוף ברחבי העולם גורם לי לרצות למות מקנאה...בחיים זה כבר לא יהיה פה. פה המטרה היא אחת- שלמכי לא תהיה אליפות!
כולן פה ככה קטנות...
שהפועל יקחו אליפות? שהקבוצה שאפשר להגיד עליה ''לעולם לא תרימו צלחת'' תרים צלחת? אתה יותר גרוע מהתבוסתנות של שמואל
לא! פשוט איבדתי לחלוטין עניין בליגה הזו ברגע שהחליטו שחוזרים לפיינל פור!
כבר האמנתי שהולכים לחזור לסדרות של 3 ואז ל5...ואז בום טראח!
לדעתי מכבי צכה לעזוב את הסירחון הזה אתמול...
21 אפריל 2015, 00:34
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:שמעו זה יישמע הזוי אבל נכנסתי קצת לצ'ה...נקודת האור שלי היא לקרוא את התגובות שלהם והשמחה שלהם מההפסד שלנו... הם אשכרה פתחו 3 אשכולות נפרדים של התענגות מההפסד שלנו..
זו נקודת האור שלי...הם קבוצה קטנה ושום אליפות עם כוכבית לא תוציא אותם מזה...
אין לנו אלטרנטיבה בארץ!ולעולם לא תהיה!
אני אוכל לצחוק על זה רק אם וכאשר ניקח אליפות
לדעתי זה בכלל לא משנה...שייקחו...הליגה הזו בנויה רק בשביל לגנוב ממכבי את האליפות ששייכת לה בצדק!
אז השנה יש בית חוץ ושנה הבאה שוב פיינל פור עם הסכם ל3 שנים...זו לא אליפות באמת...
לראות את הסדרות פלייאוף ברחבי העולם גורם לי לרצות למות מקנאה...בחיים זה כבר לא יהיה פה. פה המטרה היא אחת- שלמכי לא תהיה אליפות!
כולן פה ככה קטנות...
שהפועל יקחו אליפות? שהקבוצה שאפשר להגיד עליה ''לעולם לא תרימו צלחת'' תרים צלחת? אתה יותר גרוע מהתבוסתנות של שמואל
לא! פשוט איבדתי לחלוטין עניין בליגה הזו ברגע שהחליטו שחוזרים לפיינל פור!
כבר האמנתי שהולכים לחזור לסדרות של 3 ואז ל5...ואז בום טראח!
לדעתי מכבי צכה לעזוב את הסירחון הזה אתמול...
להגיד ''שכל קבוצה תזכה באליפות חוץ מהפועל'' היה יותר טוב ממה שאמרת
רואים שיש לך ילדים אם אמרת ''בום טראח''
21 אפריל 2015, 00:38
Holiday_Armadillo כתב:להגיד ''שכל קבוצה תזכה באליפות חוץ מהפועל'' היה יותר טוב ממה שאמרת
חחח
את לא מבינה...לא מעניין אותי מי ייקח! אני עובר לראות את בלאט ויורוליג וזהו! שמגדל יקחו שעכברושייה תיקח מה איכפת לי?! איבדו אותי לגמרי!!!...
21 אפריל 2015, 00:39
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:להגיד ''שכל קבוצה תזכה באליפות חוץ מהפועל'' היה יותר טוב ממה שאמרת
חחח
את לא מבינה...לא מעניין אותי מי ייקח! אני עובר לראות את בלאט ויורוליג וזהו! שמגדל יקחו שעכברושייה תיקח מה איכפת לי?! איבדו אותי לגמרי!!!...
לא מקובל עליי שהפועל ייקחו
21 אפריל 2015, 03:08
נקודות האור שלי הן:
1. גיא גודס - משום שאני מאמין שלמרות ההפסד הוא השתפר העונה בתור מאמן, וובנוסף הוא קיבל ניסיון שיעזור לו בעונות הבאות שלו במכבי.
2. בריאן רנדל ודווין סמית' - ואני לא צריך להוסיף אף מילה.
3. סילבן לנדסברג - מכיוון שאני מאמין שהוא עוד יעלה את הרמה שלו וזה יעזור למכבי בעתיד.
4. גם לפני שתי עונות כשהפסדנו בסוויפ בהצלבה (לריאל מדריד) לא האמנו שעונה אחר כך נזכה בגביע היורוליג, אז אני עוד אופטימי לגבי העונה הבאה.
5. שהצלחנו לעלות להצלבה השנה על אף שהיה כמעט תסריט שנסיים את העונה האירופית כבר בטופ 16.
6. שהצלחנו לנצח חלק מהקבוצות היותר חזקות באירופה השנה, על אף שהעונה יש לנו קבוצה לא יציבה אבל מוכשרת מאוד.
21 אפריל 2015, 03:22
שיש לנו חבורה של שחקנים שאולי לא ברמה הראויה למכבי אבל שמה לשים הכל על המגרש ברגע האמת והם עושים את זה טוב.
21 אפריל 2015, 04:03
שהחורף ארוך השנה והקייץ לא מניע ...
21 אפריל 2015, 09:18
בתכלס הקבוצה מיצתה את הסגל שלה , אולי היא היתה שווה 3-1 בסדרה הזאת אבל לא יותר מזה.
1. רנדל - הוכיח היום שהוא בא למשחקים גדולים , נתן אתמול משחק אדיר.
2. דווין סמית - שווה מקום בחמשייה השנייה של היורוליג , שחקן ענק , שנתן סדרה חלשה , ויורוליג מצויין.
3. פארגו - הגיע לסדרה , התן כל מה שיכול , סבל מזה שהיה לבד בקו האחורי של מכבי , אבל לא הפעיל טוב את הקבוצה.
4. גודס - עונת בכורה סבירה ביורוליג , לא יכל להגיע הרבה עם סופו במצבו וספסל מאד חלש.
5. לינהרט - הברקה של צוות הסקאוטינג , שווה את הסכומים ששולמו עליו.
6. לאנדסברג - היה עושה הרבה יותר אם לא היה נפצע , נמצא בכושר לא כ"כ טוב , אבל התקדם מאד העונה.
7. אלכסנדר - החתמה סבירה באמצע עונה , פוטנציאל שיישאר רק אם תהיה לו אזרחות.
לסיכום קצר שאינו קשור לנושא התרד:
שלפנר התברר שהיקמן סיים את העונה היא פנתה להוארטל , אחרי זה לזיזיס , שפניני גמר את העונה מכבי לא הביאו כלום , תראו מי ניצח אותנו במשחק 2 ו 3.
הנהלת מכבי שידרה מספר דברים , א. שמספיק לה הצלבה , ב. שלא אכפת לה לאבד אליפות. זאת הסיבה שלא הגיע לכאן גל מקל או מחליף להיינס , הספיק להם.
מכבי התחילו את העונה עם אינפלציה בעמדות 3 , לינהרט הוחתם כי במכבי לא ידעו איך סמית יחזור מהניתוח , בסופו של דבר , לינהרט שיחק רק ביורוליג , פניני נפצע בתחילת העונה וגמר אותה , לאנדסברג נפצע ולא שיחק כל הסיבוב השני , בא רע לסדרה.
בסופו של דבר עם כל האינפלציה הזאת , דווין הגיע לסדרה שהוא פצוע , מותש , מול קבוצה שבאה למחוק אותו , אחרי שהוא משחק את מירב הדקות ביורוליג ובליגה, לא תירוץ ליכולת שלו בסדרה אבל עוד נדבך שאפשר להסתכל עליו.
מכבי לא תוכל להמשיך קדימה ללא תרומה התקפית של יוגב אוחיון , אני לא מצליח להבין איך במכבי לא בונים תוכנית לאוחיון לשיפור הקליעה שלו , בעיקר מהקו , עם יוגב , מכבי משחקת 4 נגד 5 בהתקפה.
נמאס כבר מהתקפה שהיא "בואו ניתן את הכדור לפארגו ונתפלל שיהיה בסדר" , גם אם זה הצליח עם רייס אשתקד בסוף , זה לא כדורסל , אני לא מצליח להבין איך אי אפשר להעביר 2 מסירות כמו שצריך ומסתפקים בבידוד כל פעם.
גודס עשה טעות עם טיוס , אין סרט שבמהלך ההגנתי האחרון אלכסנדר מועדף עליו , לבלאט בוודאות זה לא היה קורה.
אני לא יודע מה התרומה של פיני לצוות המקצועי , אבל גם ההנהלה וגם הצוות המקצועי שידרו הרבה מאד חוסר אמון בסגל שלהם , ביחוד פיני , אני בספק אם אובראדוביץ' היה עושה דבר כזה ,
חוסר האמון של הנהלת מכבי והצוות המקצועי בשחקנים הובילו לזה שבסוף השחקנים לא האמינו שהם מסוגלים לעשות את זה.
חוץ מרנדל , אף אחד במכבי לא הביא את ה אקסטרות לנצח את משחק אתמול , אף אחד , בעוד בפנר , זיזיס נתן תרומה , כל פעם שהיה צריך סל הוא בא או מזיזיזס ,
או מגאודלוק , או מפרלדזיז , או מבוגדאנוביץ' , כל אחד תורם , במכבי זה פארגו נגד כל העולם שאף אחד לא נוגע בכדור.
לאנדסברג היה אחוז אימה , כנראה אצלו זה או תחנה אחרונה , או הפטרות מהכדור מבלי להסתכל לסל , היה מאד אנמי אתמול ועזר יותר לטורקים מאשר לנו , היינס עלה רק בגלל שגודס התייאש מלאנדסברג.
נקווה ששנה הבאה יחזקו את הקבוצצה איפה שצריך , הקו הקדמי קרוב לוודאי יפורק לחלוטין (סופו , טיוס , אלכסנדר - אם לא יקבל אזרחות) , אם ימשיכו עם פארגו הוא חייב גארד איכותי נוסף על ידו , לא יכול להיות שרק פארגו ואוחיון מסוגלים להוביל כדור ,
בעמדות 3-4 אנחנו די בסדר.
צריך גם לזכור שהאליפות מוכרעת על הפרש סלים , אם גודס לא יפתור את בעיית ההחנקויות האלו של 20 נקודות הפרש בממוצע , אני לא אתפלא אם המשחק הקובע ביד אליהו מול הפועל ירושליים יהיה לפרוטוקול בלבד.
21 אפריל 2015, 10:55
אביהוא כתב:שיש לנו חבורה של שחקנים שאולי לא ברמה הראויה למכבי אבל שמה לשים הכל על המגרש ברגע האמת והם עושים את זה טוב.
אח שלו, התבלבלת עם ת'רד התסכול...
22 אפריל 2015, 00:57
my man כתב:אביהוא כתב:שיש לנו חבורה של שחקנים שאולי לא ברמה הראויה למכבי אבל שמה לשים הכל על המגרש ברגע האמת והם עושים את זה טוב.
אח שלו, התבלבלת עם ת'רד התסכול...
אבל אתה יודע מה היה קורה אם הייתי נכנס שמה לזון
23 אפריל 2015, 22:34
שאולי פדרמן יחליט לעשות טיול בנפאל ויחליט שנמאס לו לנהל קבוצות כדורסל.
04 מאי 2015, 13:14
שאלבא ברלין מעוניינת בגודס.
04 מאי 2015, 13:46
מסכים. רק בזכותכם ובזכות ההומור שלכם אני מצליח לשרוד את הקבוצה הזאת..
God bless you all.
04 מאי 2015, 14:04
ששיר לי שיר תמלא אצלי את החלל של חמישי בלי מכבי
07 מאי 2015, 18:30
שמפה אפשר רק לעלות. (אין עוד הרבה עד לתחתית, נכון?)
07 מאי 2015, 18:31
בהנחה שמכבי נשארת במקום מבחינת תקציב, צוות אימון, ישראלים- יש תחתית.
היא בוודאי לא תעלה להצלבה בשנה הבאה.