פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד מכבי חיפה- ראשון 21:00

30 אפריל 2015, 23:16

חחחחח אם עכשיו עליתי מהספסל אני אהיה פנוי לשלוש?

30 אפריל 2015, 23:23

החציל האצטקי כתב:חחחחח אם עכשיו עליתי מהספסל אני אהיה פנוי לשלוש?

זה תלוי
על איזה ספסל אנחנו מדברים ופנוי לשלוש מה?

30 אפריל 2015, 23:37

Holiday_Armadillo כתב:

זה תלוי

???

30 אפריל 2015, 23:43

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זה תלוי

???

אני עדיין מחכה לתשובה
אני לא רוצה סתם להסיק שהוא מדבר על כדורסל

03 מאי 2015, 10:50

אז כשרנדל לא פצוע הוא חולה?!
מה נסגר- לנצח נישאר עם ג'ו וג'ייק?

03 מאי 2015, 10:56

שמואל1 כתב:לאחר הניצחון הלא משכנע על בני הרצליה, תצא מכבי כבר ביום ראשון למשחק חוץ לא פשוט בחיפה.
נקווה לראות המשכיות, ושמירה על המקום הראשון כמובן.

לא הבנתי. המשכיות של מה אתה רוצה לראות? בטח לא המשכיות של היכולת מהזמן האחרון.

03 מאי 2015, 11:15

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:לאחר הניצחון הלא משכנע על בני הרצליה, תצא מכבי כבר ביום ראשון למשחק חוץ לא פשוט בחיפה.
נקווה לראות המשכיות, ושמירה על המקום הראשון כמובן.

לא הבנתי. המשכיות של מה אתה רוצה לראות? בטח לא המשכיות של היכולת מהזמן האחרון.

המשכיות בניצחונות (מצרך נדיר אצל מכבי של השבועות האחרונים)

03 מאי 2015, 13:12

מה הסיפור עם רנדל ?

03 מאי 2015, 13:35

לדעתי יש כאן משהו יותר מורכב ממה שנאמר לנו.
קראתי איפשהו שהוא עשוי להעדר לתקופה ארוכה.

03 מאי 2015, 13:37

החציל האצטקי כתב:לדעתי יש כאן משהו יותר מורכב ממה שנאמר לנו.

וכאילו שלא ידענו שזה יקרה בשלב זה או אחר...כזה הוא הבחור שברירי משו...

הבעיה היא שמי שיחליף את מר ההגנה שלנו זה ג'ו-מה זה הגנה-אלכסנדר....
שיהיה לנו בהצלחה!

03 מאי 2015, 13:43

כתבתי כאן כבר קודם. זו ההזדמנות של מר "הגנה" להוכיח מה הוא שווה בהסתכלות לעתיד.
אני אישית משער שכבר ויתרו עליו, אבל אם הוא ישפר את היעילות שלו ויציג איזה go-to-move התקפי ושדרוג בהגנה הוא יוכל לעשות לעצמו שירות מצויין לקראת הקיץ.

גלדסטון מדווח שגם אלכס טיוס בחוץ.
לחיפה יש קו קדמי טוב מאוד בהשוואה לזה של הרצליה, ויש להם הגנה הרבה יותר טובה בקו האחורי (אולי אפילו יותר טובה ללא רוט שנעדר).
אני באמת מאמין שנפסיד או ננצח בדחק.

03 מאי 2015, 13:51

החציל האצטקי כתב:כתבתי כאן כבר קודם. זו ההזדמנות של מר "הגנה" להוכיח מה הוא שווה בהסתכלות לעתיד.
אני אישית משער שכבר ויתרו עליו, אבל אם הוא ישפר את היעילות שלו ויציג איזה go-to-move התקפי ושדרוג בהגנה הוא יוכל לעשות לעצמו שירות מצויין לקראת הקיץ.

לפי הדיווחים, למכבי יש על אלכסנדר אופציה בסכום מצחיק של 200 אלף דולר. למה שיוותרו עליו? הרי כל מחליף יעלה פי שתיים לפחות, ועוד לא הזכרתי את פוטנציאל האיזרוח. אני דווקא מאמין שהסיכוי שאלכסנדר יישאר הוא גבוה מאוד . בסכום הזה, שווה לתת לו צ'אנס לעונה נוספת ולראות אם הוא ישתפר. אין הרבה מה להפסיד איתו, זה לא איזה קיינר-מדלי במליון דולר.

03 מאי 2015, 13:54

החציל האצטקי כתב:לדעתי יש כאן משהו יותר מורכב ממה שנאמר לנו.

surprise surprise surprise

03 מאי 2015, 14:07

roy1000 כתב:לפי הדיווחים, למכבי יש על אלכסנדר אופציה בסכום מצחיק של 200 אלף דולר. למה שיוותרו עליו? הרי כל מחליף יעלה פי שתיים לפחות, ועוד לא הזכרתי את פוטנציאל האיזרוח. אני דווקא מאמין שהסיכוי שאלכסנדר יישאר הוא גבוה מאוד . בסכום הזה, שווה לתת לו צ'אנס לעונה נוספת ולראות אם הוא ישתפר. אין הרבה מה להפסיד איתו, זה לא איזה קיינר-מדלי במליון דולר.

ג׳ו לא משחק כדורסל גדול היום במכבי. הוא הראה פלאשים מדהימים (בעיקר בברצלונה ובמדריד) אבל הוא נראה יותר מדי כמו דג מחוץ למים- לא מבין את מקומו לא בהתקפה ולא בהגנה.
צוות המאמנים שלו הם לא האנשים המושלמים כדי להכניס אותו לתלם בוא נאמר, אבל דקות המשחק שהוא מקבל עכשיו הן יקרות מפז.

ברגע שאלכסנדר יראה שהוא מסוגל להיות שחקן חמישיה טוב במכבי ולנצח לה משחקים (בהגנה חזקה וביעילות גבוהה יותר בהתקפה)- הוא יקנה לעצמו את החוזה.
בעניין האזרחות- לא יתנו לו ללכת אם הוא יקבל אותה, זה די ברור.

03 מאי 2015, 14:22

החציל האצטקי כתב:ג׳ו לא משחק כדורסל גדול היום במכבי. הוא הראה פלאשים מדהימים (בעיקר בברצלונה ובמדריד) אבל הוא נראה יותר מדי כמו דג מחוץ למים- לא מבין את מקומו לא בהתקפה ולא בהגנה.
צוות המאמנים שלו הם לא האנשים המושלמים כדי להכניס אותו לתלם בוא נאמר, אבל דקות המשחק שהוא מקבל עכשיו הן יקרות מפז.

ברגע שאלכסנדר יראה שהוא מסוגל להיות שחקן חמישיה טוב במכבי ולנצח לה משחקים (בהגנה חזקה וביעילות גבוהה יותר בהתקפה)- הוא יקנה לעצמו את החוזה.
בעניין האזרחות- לא יתנו לו ללכת אם הוא יקבל אותה, זה די ברור.

החסרונות ידועים, ואני מסכים עם מה שכתבת בעניין הזה, אבל בהתחב במחיר הכל כך נמוך שלו, אני פשוט לא רואה את מכבי מוותרת עליו. ההימור הוא כל כך זול, שלדעתי מכבי תיקח אותו ותקווה שהוא ישתפר בעונה הבאה, בין אם יקבל אזרחות כבר בעונה הבאה ובין אם לא.

03 מאי 2015, 14:23

בשלב הזה של העונה אם שחקן כמו סמית' או רנדל נותנים משחק חלש אז זה כבר לא קובע כלום לגבי העתיד שלהם כי הם כבר הוכיחו את עצמם . באותה מידה אם היינס יתן סיום עונה אדירה זה לא צריך לשנות את העובדה שהוא צריך לעוף אחרי שקיבל כל כך הרבה הזדמנויות ונכשל . אבל אצל אלכסנדר זה שונה גם כי הוא לא קיבל הרבה הזדמנוית כי הוא בא באמצע העונה וגם כי הוא כבר הראה שיש לו פוטנציאל השכן קיבל הזדמנות אמיתית... הוא משחק על החוזה שלו

03 מאי 2015, 15:01

בפייסבוק של מכבי כתוב שרנדל חולה...

03 מאי 2015, 15:39

אביהוא כתב:בפייסבוק של מכבי כתוב שרנדל חולה...

רק בגלל מצבו השברירי , וחוסר הוודאות כלפי בריאותו (דווקא השנה היה לנו , טפו ,טפו מזל איתו) , הייתי משאיר אותו , אבל בשום פנים ואופן כ 4 הפותח שלנו , רנדל כאחד שעולה מהספסל הוא אינטנט דיפנס ויכול להשלים בצורה מושלמת כל 4 פותח.
אי אפשר לבנות עמדה שלמה על שחקן עם בריאות כ"כ שבירה.

03 מאי 2015, 16:00

ankram כתב:

רק בגלל מצבו השברירי , וחוסר הוודאות כלפי בריאותו (דווקא השנה היה לנו , טפו ,טפו מזל איתו) , הייתי משאיר אותו , אבל בשום פנים ואופן כ 4 הפותח שלנו , רנדל כאחד שעולה מהספסל הוא אינטנט דיפנס ויכול להשלים בצורה מושלמת כל 4 פותח.

אבל יכל להיות לו הרבה גיבויים איכותיים..ג'ו,פישר,כהן וכמובן סמית' כשפניני ישתלט חזרה על עמדה 3 בליגה.כל אלו יוכלו להוריד לו הרבה עומס בליגה שנה הבאה.
המצב הוא שחייב לבוא שחקן על חשבון אי הבאת שחקן אחר...

03 מאי 2015, 16:37

אביהוא כתב:
ankram כתב:

אבל יכל להיות לו הרבה גיבויים איכותיים..ג'ו,פישר,כהן וכמובן סמית' כשפניני ישתלט חזרה על עמדה 3 בליגה.כל אלו יוכלו להוריד לו הרבה עומס בליגה שנה הבאה.
המצב הוא שחייב לבוא שחקן על חשבון אי הבאת שחקן אחר...

גו' עוד טעון הוכחה ובטח לא ימשיך אם לא מקבל אזרחות , כהן לא רלוונטי בשלב הזה בקרייריה שלו , פישר הוא סנטר ולא יכול לשחק כ 4, ואני לא רוצה שוב הרכב גמדים של סמית' ב 4 או פניני.

עמדה 1 צריכה רכז זר , עמדה 5 צריכה סנטר זר , נשאר את מה מחזקים , עמדה 3 סבבה , עמדה 4 צריכה חיזוק ובטח עמדה 2 , רנדל כ 4 היחידי בסגל למעט אלכסנדר שלא ברור אם ימשיך איתנו , זה ממש לא מספיק וממש אי אפשר לבנות על הבריאות שלו.
פרסם תגובה