פבראני חתם לשנתיים!!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פבראני חתם לשנתיים!!!

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 10 יולי 2015, 04:25

roy1000 כתב:
felix_r כתב:אני מאוד חושש מההחתמה הזאת! :rolleyes

מצד אחד זאת יכולה להיות גנבה, אבל גם יכולה להיות נפילה חזקה

אני דווקא בסדר עם זה. מכל הסגל, זה השחקן שאפשר להמר עליו. בוא הולך להיות סנטר מחליף (לפחות בהתחלה) ואם יתברר כפלופ, אני מניח שלהנהלה לא תהיה בעיה להחליף אותו.

הימור אחד בסגל שלם זה משהו סביר לדעתי.[/quote]

אני לא חושב שהוא הולך להיות סנטר מחליף , בכל זאת מבחינת יקריירה יש לו בהחלט קבלות והבנתי שגם באנ בי איי הוא שיחק לא רע בכלל בבוסטון .

מבחינתי אני בהחלט יקבל אם מכבי תנסה נלהשלים את הסגל בשחקני 'מציאה ' זולים יחסית עם פוטנציאל כי עד עכשיו הכניסו את היד לכיס עמוק עמוק , גם פבראני ב600 אלף הוא לא שחקן זול .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי אחדשיודע » 10 יולי 2015, 06:45

צריך להגיד שמדובר בשחקן ששיחק 37 משחקים בלבד ב-NBA, כולם בעונת 13/14, כאשר בילה חלק מהעונה הזאת בקבוצת הבת של בוסטון בדי-ליג (הפציעה שסיימה לו את העונה בפברואר התרחשה שם). הוא עבר ניתוח ראשון בברך שמאל במרץ 2014, חזר להתאמן באופן מלא בקיץ (לקראת עונת 14/15), אבל חש כאבים ונפיחות בברך הבעייתית ונאלץ לעבור ניתוח שני באוקטובר 2014, ששוב השבית אותו לתקופה ארוכה. בוסטון חתכה אותו בדצמבר.

עכשיו, להביא שחקן עם היסטוריית פציעות באותה ברך, שלא שיחק שנה וחצי במשחקים רשמיים - לא משנה כמה תהפכו את זה, זה הימור (גם אם מדובר בהימור מושכל אחרי שבחנו אותו). אוקיי, הימור אחד, סביר. אבל אם הוא הולך להרוויח 600 אלף דולר בעונה (לטעמי סכום גבוה מידי ביחס למצבו הנוכחי), ומכבי מתכוונת לחסוך בשאר העמדות - זה כבר הימור על הימור. לא אוהב את הקונספט הזה, אם וכאשר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי cannon » 10 יולי 2015, 08:42

הגיע גם לאתר הרשמי. בהצלחה!
cannon

הודעהעל ידי roy1000 » 10 יולי 2015, 08:46

אחדשיודע כתב:צריך להגיד שמדובר בשחקן ששיחק 37 משחקים בלבד ב-NBA, כולם בעונת 13/14, כאשר בילה חלק מהעונה הזאת בקבוצת הבת של בוסטון בדי-ליג (הפציעה שסיימה לו את העונה בפברואר התרחשה שם). הוא עבר ניתוח ראשון בברך שמאל במרץ 2014, חזר להתאמן באופן מלא בקיץ (לקראת עונת 14/15), אבל חש כאבים ונפיחות בברך הבעייתית ונאלץ לעבור ניתוח שני באוקטובר 2014, ששוב השבית אותו לתקופה ארוכה. בוסטון חתכה אותו בדצמבר.

עכשיו, להביא שחקן עם היסטוריית פציעות באותה ברך, שלא שיחק שנה וחצי במשחקים רשמיים - לא משנה כמה תהפכו את זה, זה הימור (גם אם מדובר בהימור מושכל אחרי שבחנו אותו). אוקיי, הימור אחד, סביר. אבל אם הוא הולך להרוויח 600 אלף דולר בעונה (לטעמי סכום גבוה מידי ביחס למצבו הנוכחי), ומכבי מתכוונת לחסוך בשאר העמדות - זה כבר הימור על הימור. לא אוהב את הקונספט הזה, אם וכאשר.

הסכום לא כזה משנה. אין ספק שמדובר בהימור, אבל יש לך באותה העמדה את אמבקווה, ככה כשגם אם אתה נופל איתו, זה לא כזה נורא.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 10 יולי 2015, 08:53

רשמי. קיבלתי סמס. יש מצב שיש לו זיקה כלשהי ליהדות? מעניין. בכל מקרה, למרות שיש לי תחושות לא טובות לגביו, במיוחד לאור הפציעות, מאחל לו הצלחה רבה.
er79

הודעהעל ידי אחדשיודע » 10 יולי 2015, 09:00

הסכום לא משנה? אנחנו מדברים על מכבי או צסק"א? הסכום ועוד איך משנה. אם אתה נופל עם שחקן שמרוויח 600 אלף דולר זה לא אותו דבר כמו ליפול על שחקן שמרוויח 300 אלף דולר. ככל שהסכום גדול יותר, ככה ההימור גדול יותר. ככל שאתה משקיע יותר במקום אחד, זה יורד ממקום אחר. אני מפחד מאוד מכל הדיבורים עליו כמניה בטוחה ואני מקווה מאוד שההשקעה בו לא תבוא ע"ח השקעה במקומות אחרים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 יולי 2015, 09:06

אחד ההימורים הגדולים של מכבי בשנים האחרונות.
מבחינת נתונים, הוא יכול להיות שחקן מצויין. אבל פציעות יכולות לגמור שחקן.
אני מקווה שמכבי יודעת מה היא עושה.

בכל אופן שיהיה לו בהצלחה, שחקן מעניין. עכשיו מכבי צריכה למצוא 4 שמתאים לשחק לצידו (שחקן התקפה טוב).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 10 יולי 2015, 09:11

אחדשיודע כתב:הסכום לא משנה? אנחנו מדברים על מכבי או צסק"א? הסכום ועוד איך משנה. אם אתה נופל עם שחקן שמרוויח 600 אלף דולר זה לא אותו דבר כמו ליפול על שחקן שמרוויח 300 אלף דולר. ככל שהסכום גדול יותר, ככה ההימור גדול יותר. ככל שאתה משקיע יותר במקום אחד, זה יורד ממקום אחר. אני מפחד מאוד מכל הדיבורים עליו כמניה בטוחה ואני מקווה מאוד שההשקעה בו לא תבוא ע"ח השקעה במקומות אחרים.

הם הביאו השנה את פארמר בני מליון ורצו את מקל בעוד מליון וחצי. איך זה יכול להיות פאבריני ב- 300 או 600 אף ישנה את התמונה לגבי הזר האחרון שיגיע? יגיע שחקן זול לעמדה 4 ככה או ככה, והכסף של פבאריני לא משנה את זה.

מי מדבר עליו כמניה בטוחה? הוא הימור.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 יולי 2015, 09:13

תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 10 יולי 2015, 09:21

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:הסכום לא משנה? אנחנו מדברים על מכבי או צסק"א? הסכום ועוד איך משנה. אם אתה נופל עם שחקן שמרוויח 600 אלף דולר זה לא אותו דבר כמו ליפול על שחקן שמרוויח 300 אלף דולר. ככל שהסכום גדול יותר, ככה ההימור גדול יותר. ככל שאתה משקיע יותר במקום אחד, זה יורד ממקום אחר. אני מפחד מאוד מכל הדיבורים עליו כמניה בטוחה ואני מקווה מאוד שההשקעה בו לא תבוא ע"ח השקעה במקומות אחרים.

הם הביאו השנה את פארמר בני מליון ורצו את מקל בעוד מליון וחצי. איך זה יכול להיות פאבריני ב- 300 או 600 אף ישנה את התמונה לגבי הזר האחרון שיגיע? יגיע שחקן זול לעמדה 4 ככה או ככה, והכסף של פבאריני לא משנה את זה.

מי מדבר עליו כמניה בטוחה? הוא הימור.

אני באמת לא מבין מה שאתה אומר. מצד אחד אתה אתה אומר שאין הגבלת תקציב (שזה לא פחות ממגוחך) ויחד עם זאת אתה טוען שיביאו 4 זול לא משנה מה. איפה ההיגיון בדברים שלך? ואני לעומתך לא קבוע כלום לגבי מי שבוא ובכמה, כי אין לי מושג מה התקציב וכמה מוכנים להשקיע. אני כן אומר שאני מפחד מהשלכות של החתמה כזאת, בסכום הזה (על מה שנקרא "הימור") - אם זה יביא לחיסכון בעמדה אחרת שצריכה חיזוק. אגב, זר אחד לעמדה 4 זה כבר חיסכון. במצב אופטימלי היו מביאים שני שחקנים בכירים לעמדה הזאת.

מי מדבר עליו כמניה בטוחה? לא מדבר עליך ספציפית, אבל עצם זה שמדברים רק על עוד זר אחד שיגיע מלבדו, או על 4 "זול" שיגיע - כנראה שבונים עליו יותר מאשר כהימור.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 10 יולי 2015, 09:27

אחדשיודע כתב:אני באמת לא מבין מה שאתה אומר. מצד אחד אתה אתה אומר שאין הגבלת תקציב (שזה לא פחות ממגוחך) ויחד עם זאת אתה טוען שיביאו 4 זול לא משנה מה. איפה ההיגיון בדברים שלך? ואני לעומתך לא קבוע כלום לגבי מי שבוא ובכמה, כי אין לי מושג מה התקציב וכמה מוכנים להשקיע. אני כן אומר שאני מפחד מהשלכות של החתמה כזאת, בסכום הזה (על מה שנקרא "הימור") - אם זה יביא לחיסכון בעמדה אחרת שצריכה חיזוק. אגב, זר אחד לעמדה 4 זה כבר חיסכון. במצב אופטימלי היו מביאים שני שחקנים בכירים לעמדה הזאת.

מה שאני אומר, זה שמכבי בברור לא עובדים בצורה של איזה תקציב אחד מוגדר שמתחלק בין כל השחקנים. הם פשוט עושים מה שבא להם. זה לא שהוצאה גדול היותר בעמדה את מקטינה את ההוצאה בעמדה אחרת. כמו שאתה רואה, זה שמקל לא הגיע במליון וחצי דולר ממש לא מגדיל את התקציב לעמדות אחרות. שחקן זול יגיע לעמדה 4 בין אם פבאריני היה חותם על 100 אלף או 600 אלף. ככה מכבי עובדת.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 יולי 2015, 09:29

קרדיט ל- ONE

תמונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 יולי 2015, 09:31

מאמן הקבוצה, גיא גודס: "אנחנו שמחים על החתימה של פבראני במכבי. ויטור מגיע מאוד רעב אחרי שנה וחצי ללא משחק רשמי עקב פציעה. הוא ערך אצלנו בדיקות רפואיות מקיפות ועבר אותן בהצלחה. מבחינת כדורסל הוא משחק גם עם הגב לסל וגם קולע מבחוץ ויכול להוסיף לנו הרבה. ויטור מגיע נחוש ועם המון מוטיבציה להראות שהוא שייך לרמה הכי גבוהה באירופה, וזה בהחלט יתרון".
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 10 יולי 2015, 09:44

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:אני באמת לא מבין מה שאתה אומר. מצד אחד אתה אתה אומר שאין הגבלת תקציב (שזה לא פחות ממגוחך) ויחד עם זאת אתה טוען שיביאו 4 זול לא משנה מה. איפה ההיגיון בדברים שלך? ואני לעומתך לא קבוע כלום לגבי מי שבוא ובכמה, כי אין לי מושג מה התקציב וכמה מוכנים להשקיע. אני כן אומר שאני מפחד מהשלכות של החתמה כזאת, בסכום הזה (על מה שנקרא "הימור") - אם זה יביא לחיסכון בעמדה אחרת שצריכה חיזוק. אגב, זר אחד לעמדה 4 זה כבר חיסכון. במצב אופטימלי היו מביאים שני שחקנים בכירים לעמדה הזאת.

מה שאני אומר, זה שמכבי בברור לא עובדים בצורה של איזה תקציב אחד מוגדר שמתחלק בין כל השחקנים. הם פשוט עושים מה שבא להם. זה לא שהוצאה גדול היותר בעמדה את מקטינה את ההוצאה בעמדה אחרת. כמו שאתה רואה, זה שמקל לא הגיע במליון וחצי דולר ממש לא מגדיל את התקציב לעמדות אחרות. שחקן זול יגיע לעמדה 4 בין אם פבאריני היה חותם על 100 אלף או 600 אלף. ככה מכבי עובדת.

מקל + פארמר בקבוצה אחת זה לא יותר מלוקש שמכבי האכילה את התקשורת, אם אתה שואל אותי. לא האמנתי לזה ולא אאמין לזה גם אם מקל יהיה ללא קבוצה באוקטובר. ברגע שפארמר הגיע, האופציה הזאת ירדה. לחלוטין לא חושב שמכבי עובדת ללא תקציב מוגדר, ואין לי ספק שהפדרמנים סופרים כל שקל שהם מוציאים מהכיס. לפעמים יש חריגות, ואולי השנה החליטו להשקיע יותר, אבל גם זה סביר להניח נעשה באופן אחראי ובסכומים מוגדרים.

וכמו שאמרתי, עצם זה שמדברים על שחקן אחד בלבד שיגיע לעמדה 4 - בתת מודע כבר החליטו שההימור עליו הוא מוצלח, עוד לפני שראינו דקת משחק ממנו.
600 אלף דולר (נטו) על הימור זה לא הולך ברגל, ואני מאוד מקווה שזה לא יביא לחיסכון וישפיע על האחר/ים שיגיע/ו. בדיוק מזה חששתי כשהחתימו את פארמר, שיפילו עלינו הימור אחרי הימור. שוב, לא אומר שזה בהכרח יקרה, אבל חושש.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אדגר פו » 10 יולי 2015, 10:20

שיהיה לבחור בהצלחה.
סך הכול נראה שהשנה הולכים על כישרון מוכח וצריך לקוות שהפאזל יתחבר לקבוצה אחת טובה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 יולי 2015, 10:28

אני מרוצה
זה הימור, אבל אני אוהבת את ההימור
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 10 יולי 2015, 10:33

לא יודע למה כולם החליטו שאין לו משחק עם הגב לסל , אולי לא הכי מלוטש אבל בהחלט עושה כמה פעולות עם הגב לסל לפי הסירטונים , זה ממש לא דיאור פישר או לאמפה ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי rc4991 » 10 יולי 2015, 10:33

שיהיה בהצלחה
יכול להתברר כסנטר טופ 3 באירופה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 10 יולי 2015, 10:44

הוא לא נראה עם משקל עודף לפי התמונה אבל קשה לדעת
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 10 יולי 2015, 11:06

שיהיה לו הרבה בהצלחה. מכבי זאת פלטפורמה מצויינת מצד אחד להבריק ולחזור לקדמת הבמה, ואני מאמין שיהיה לו הרבה מה לתת.

נקווה שיהיה בריא, ויחד עם אמבקווה ואחד הצעירים יש כאן קו קדמי מעניין.

מה שנשאר כרגע הוא לאייש את עמדה 4. זאת עמדה שהיא סימן שאלה. מצד אחד, אם היו מצליחים להביא את מקלין, הייתי אומר
שהוא ופניני בגיבוי של שגב/רום או שניהם, זה די ויותר.
מצד שני, מקלין כבר לא רלוונטי, אז חוזרים לאופציית רנדל. הבעיה שרנדל לא נותן משחק פנים ולא קליעה, אבל כן הגנה משובחת בכל העמדות.

עושה רושם, שהרבה יהיה תלוי ביכולת של גיא פניני לחזור לכושר מהפציעה הקשה שלו. אם זה יקרה, אז רנדל זה בסדר גמור, אם לא,
אז אנחנו בבעייה

שיהיה לפבראני בהצלחה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־30 אורחים