roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:אני באמת לא מבין מה שאתה אומר. מצד אחד אתה אתה אומר שאין הגבלת תקציב (שזה לא פחות ממגוחך) ויחד עם זאת אתה טוען שיביאו 4 זול לא משנה מה. איפה ההיגיון בדברים שלך? ואני לעומתך לא קבוע כלום לגבי מי שבוא ובכמה, כי אין לי מושג מה התקציב וכמה מוכנים להשקיע. אני כן אומר שאני מפחד מהשלכות של החתמה כזאת, בסכום הזה (על מה שנקרא "הימור") - אם זה יביא לחיסכון בעמדה אחרת שצריכה חיזוק. אגב, זר אחד לעמדה 4 זה כבר חיסכון. במצב אופטימלי היו מביאים שני שחקנים בכירים לעמדה הזאת.
מה שאני אומר, זה שמכבי בברור לא עובדים בצורה של איזה תקציב אחד מוגדר שמתחלק בין כל השחקנים. הם פשוט עושים מה שבא להם. זה לא שהוצאה גדול היותר בעמדה את מקטינה את ההוצאה בעמדה אחרת. כמו שאתה רואה, זה שמקל לא הגיע במליון וחצי דולר ממש לא מגדיל את התקציב לעמדות אחרות. שחקן זול יגיע לעמדה 4 בין אם פבאריני היה חותם על 100 אלף או 600 אלף. ככה מכבי עובדת.
מקל + פארמר בקבוצה אחת זה לא יותר מלוקש שמכבי האכילה את התקשורת, אם אתה שואל אותי. לא האמנתי לזה ולא אאמין לזה גם אם מקל יהיה ללא קבוצה באוקטובר. ברגע שפארמר הגיע, האופציה הזאת ירדה. לחלוטין לא חושב שמכבי עובדת ללא תקציב מוגדר, ואין לי ספק שהפדרמנים סופרים כל שקל שהם מוציאים מהכיס. לפעמים יש חריגות, ואולי השנה החליטו להשקיע יותר, אבל גם זה סביר להניח נעשה באופן אחראי ובסכומים מוגדרים.
וכמו שאמרתי, עצם זה שמדברים על שחקן אחד בלבד שיגיע לעמדה 4 - בתת מודע כבר החליטו שההימור עליו הוא מוצלח, עוד לפני שראינו דקת משחק ממנו.
600 אלף דולר (נטו) על הימור זה לא הולך ברגל, ואני מאוד מקווה שזה לא יביא לחיסכון וישפיע על האחר/ים שיגיע/ו. בדיוק מזה חששתי כשהחתימו את פארמר, שיפילו עלינו הימור אחרי הימור. שוב, לא אומר שזה בהכרח יקרה, אבל חושש.