ת'רד המלפלפונים V5: ארצג בוואלה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים V5: ריצ'י הנדריקס מועמד? (מוהאהא)

הודעהעל ידי שחף » 14 יולי 2015, 22:14

הנדריקס מעולם לא שיחק 4 ליותר מכמה דקות. הפיינל פור האחרון שעוד ראינו הרבה שחקנים מהסוג הזה משחקים 4 היה לפני 8 שנים כשפאו זכו עם באטיסט ודיקודיס בעמדה 4. השנה לא הייתה אף קבוצה בפיינל פור בלי 4 שקולע שלשות, גם אם זה לא בדיוק תחום ההתמחות שלו(וורונטסביץ' נניח). קשה לגרום לשחקן כמו הנדריקס שהתרגל כל הקריירה שלו לשחק בצבע לרוץ פתאום החוצה לקלעים כמו ג'יג'י דאטומה ודולמן. הנדריקס הוא גם לא שחקן פוסט כזה טוב. מאוד שבלוני ומכני. הוא הימור בטוח יחסית אבל אני פשוט לא חושב שהוא מתאים.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 14 יולי 2015, 22:27

שחף כתב:הנדריקס מעולם לא שיחק 4 ליותר מכמה דקות. הפיינל פור האחרון שעוד ראינו הרבה שחקנים מהסוג הזה משחקים 4 היה לפני 8 שנים כשפאו זכו עם באטיסט ודיקודיס בעמדה 4. השנה לא הייתה אף קבוצה בפיינל פור בלי 4 שקולע שלשות, גם אם זה לא בדיוק תחום ההתמחות שלו(וורונטסביץ' נניח). קשה לגרום לשחקן כמו הנדריקס שהתרגל כל הקריירה שלו לשחק בצבע לרוץ פתאום החוצה לקלעים כמו ג'יג'י דאטומה ודולמן. הנדריקס הוא גם לא שחקן פוסט כזה טוב. מאוד שבלוני ומכני. הוא הימור בטוח יחסית אבל אני פשוט לא חושב שהוא מתאים.

לא רק קשה, אלא בעיקר בשביל מה? נגמרו שחקני 4 בשוק?
בשביל מה מראש להחתים שחקן שרגיל לשחק סנטר ולעשות לו הסבה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 יולי 2015, 22:29

felix_r כתב:
שחף כתב:הנדריקס מעולם לא שיחק 4 ליותר מכמה דקות. הפיינל פור האחרון שעוד ראינו הרבה שחקנים מהסוג הזה משחקים 4 היה לפני 8 שנים כשפאו זכו עם באטיסט ודיקודיס בעמדה 4. השנה לא הייתה אף קבוצה בפיינל פור בלי 4 שקולע שלשות, גם אם זה לא בדיוק תחום ההתמחות שלו(וורונטסביץ' נניח). קשה לגרום לשחקן כמו הנדריקס שהתרגל כל הקריירה שלו לשחק בצבע לרוץ פתאום החוצה לקלעים כמו ג'יג'י דאטומה ודולמן. הנדריקס הוא גם לא שחקן פוסט כזה טוב. מאוד שבלוני ומכני. הוא הימור בטוח יחסית אבל אני פשוט לא חושב שהוא מתאים.

לא רק קשה, אלא בעיקר בשביל מה? נגמרו שחקני 4 בשוק?
בשביל מה מראש להחתים שחקן שרגיל לשחק סנטר ולעשות לו הסבה?

כי גודס אוהב אותו?? :unsure
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 יולי 2015, 22:30

מדברים פה על הנדריקס כבר איזה 5 עמודים. בתכלס, סיכוי מאוד נמוך שיביאו אותו. לא יכול להיות שיעשו טעות בוטה כל כך.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדגר פו » 14 יולי 2015, 22:32

שימו לב מי מפמפם אותו בתקשורת כל הזמן בהקשר של מכבי או ירושלים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי felix_r » 14 יולי 2015, 22:33

MTA2311 כתב:מדברים פה על הנדריקס כבר איזה 5 עמודים. בתכלס, סיכוי מאוד נמוך שיביאו אותו. לא יכול להיות שיעשו טעות בוטה כל כך.

אני מדבר אליו בעיקר בגלל שאני חושש מאוד מבואו. יהיה חבל עד מאוד לזרוק לפח את כל התקציב הרב שהושקע בקיץ הזה על ידי החתמות מטומטמות של שחקנים שאנחנו לא צריכים בעמדות שאנחנו לא צריכים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יולי 2015, 23:03

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:מדברים פה על הנדריקס כבר איזה 5 עמודים. בתכלס, סיכוי מאוד נמוך שיביאו אותו. לא יכול להיות שיעשו טעות בוטה כל כך.

אני מדבר אליו בעיקר בגלל שאני חושש מאוד מבואו. יהיה חבל עד מאוד לזרוק לפח את כל התקציב הרב שהושקע בקיץ הזה על ידי החתמות מטומטמות של שחקנים שאנחנו לא צריכים בעמדות שאנחנו לא צריכים.

כל שנה יש את ההחתמה הזאת של שחקן מיותר לעמדה שלא צריך ( לינהרט , אינגלס ) אלא שהחתמת הנדריקס מעלה את זה לרמת טמטום חדשה כי זה להחתים שחקן שהוא בכלל סנטר ולתת לו לשחק בעמדה שהוא לא מתאים עשרים אף שחקן אחר בעמדה הזאת . אין לי בעיה אם הצוות רוצה גיבוי למקרה שנופלים עם ויטור , אבל לא על חשבון שחקן בעמדה 4
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מכביסט24 » 14 יולי 2015, 23:29

Holiday_Armadillo כתב:
מכביסט30 כתב:
rc4991 כתב:עוד לא הגענו לחמישים עמודים
מוחק את הת'רד ומרחיק אותך מהפורום לצמיתות

יהיה פה ממש מצ'עמם בלי כרמל..
כבר התרגלתי אליה לצערי.

ראיתי בת'רד הקודם שכבר מצאת לעצמך מחליף :beee

רגע, באמת חשבת שאת באותו מעמד עם חציל?
אותך אני לא מעריץ, רק מסמפט קלות..

(בבקשה שלא יכאב)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי אדגר פו » 14 יולי 2015, 23:33

yzafrir כתב:
felix_r כתב:

כל שנה יש את ההחתמה הזאת של שחקן מיותר לעמדה שלא צריך ( לינהרט , אינגלס ) אלא שהחתמת הנדריקס מעלה את זה לרמת טמטום חדשה כי זה להחתים שחקן שהוא בכלל סנטר ולתת לו לשחק בעמדה שהוא לא מתאים עשרים אף שחקן אחר בעמדה הזאת . אין לי בעיה אם הצוות רוצה גיבוי למקרה שנופלים עם ויטור , אבל לא על חשבון שחקן בעמדה 4

גיבוי לוויטור זה מעמסה על הסגל וגם מעמסה כספית. צריך לרכז את הכסף היכן שצריך בלבד.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יולי 2015, 23:44

מכביסט30 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
מכביסט30 כתב:
rc4991 כתב:עוד לא הגענו לחמישים עמודים
מוחק את הת'רד ומרחיק אותך מהפורום לצמיתות

יהיה פה ממש מצ'עמם בלי כרמל..
כבר התרגלתי אליה לצערי.

ראיתי בת'רד הקודם שכבר מצאת לעצמך מחליף :beee

רגע, באמת חשבת שאת באותו מעמד עם חציל?
אותך אני לא מעריץ, רק מסמפט קלות..

(בבקשה שלא יכאב)

אני מאחלת לכם חיים מאושרים ביחד ::
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 יולי 2015, 23:57

אל תקשיב לה אתה גבר אחושרמוטה.
כרמל גם אותך אני אוהב :thumbup
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 14 יולי 2015, 23:59

מי שמעדיף שחקנים כמו פאטוואי ותומפסון על פני שחקן כמו הנדריקס רק בגלל שהאחרון לא מתאים בול לעמדה אז שיבושם לו. אני מעדיף שחקנים יותר איכותיים גם אם הם לא מתאימים כמו בפאזל לתפקיד מסוים. לעשות התאמות זאת פחות בעיה מאשר לשחק עם שחקנים שהם פחות טובים מלכתחילה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שחף » 15 יולי 2015, 00:09

זה לא ממש נכון. הרבה יותר קל לגארדים להתאים את עצמם אחד לשני מאשר לגבוהים. מכבי בזמנו החתימה את למפה שהיה שחקן התקפה טוב אבל לא פיזי. לו היו בזמנו שני שחקנים אחרים במקם פישר ולאזמה יכול להיות שלאמפה היה אחלה החתמה.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 15 יולי 2015, 00:22

מילה על הנדריקס ועל מקל...

נתחיל במקל - אני דווקא חושב שזה מצויין שמכבי ממשיכה לשמור על קשר איתו. אין שום סיבה שמכבי תעשה לי-ם
את החיים קלים. היא יכולה ללחוץ, להלחיץ, לנהל מו"מ, לעלות את המחיר... זה בסדר גמור ואפילו מצויין.

לגבי הנדריקס - אני אוהב אותו, אבל הנדריקס הוא שחקן לא מתאים לסגל של מכבי, כי הוא פשוט
לא יכול לשחק לצד אף שחקן בקו הקדמי שלנו (חוץ מפניני).
הנדריקס הוא סנטר, ואין כאן שום עניין של הגמשת הגדרות. בדיוק כמו שטיוס מעולם לא יכול היה לשחק ב-4,
כך גם הנדריקס לא. וכמו שנאמר כאן, סנטרים כבר יש לנו שניים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 15 יולי 2015, 00:24

עצם העובדה שלאמפה לא הצליח בשום מקום גם לאחר עזיבתו ממכבי מראה שלאמפה היה טעות בהערכת יכולות של השחקן למרות הפוטנציאל לכאורה שיש לו.
ישנה בעייתיות מסוימת עם הנדריקס ב תפקיד 4 אבל יש גם יתרונות שציינתי לפני כן. נראה שרובכם מתרכזים רק על הבעייתיות. מכבי לא הולכת להביא את ראנדולף ולא את מקלין ולא דריק בראון. המקסימום שתקבלו כאן זה הרנגודי שנראה כרגע שגם זה לא הולך לקרות ומה גם שגם הוא לא מספיק טוב להיות ה4 הראשי של הקבוצה. סיכוי גבוה שאם לא הנדריקס נקבל איזה שחקן כמו תומפסון או פאטווי . אני מעדיף את הנדריקס בלי למצמץ.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 15 יולי 2015, 00:27

toja27 כתב:עצם העובדה שלאמפה לא הצליח בשום מקום גם לאחר עזיבתו ממכבי מראה שלאמפה היה טעות בהערכת יכולות של השחקן למרות הפוטנציאל לכאורה שיש לו.
ישנה בעייתיות מסוימת עם הנדריקס ב תפקיד 4 אבל יש גם יתרונות שציינתי לפני כן. נראה שרובכם מתרכזים רק על הבעייתיות. מכבי לא הולכת להביא את ראנדולף ולא את מקלין ולא דריק בראון. המקסימום שתקבלו כאן זה הרנגודי שנראה כרגע שגם זה לא הולך לקרות ומה גם שגם הוא לא מספיק טוב להיות ה4 הראשי של הקבוצה. סיכוי גבוה שאם לא הנדריקס נקבל איזה שחקן כמו תומפסון או פאטווי . אני מעדיף את הנדריקס בלי למצמץ.

קודם כל דעתך לגיטימית לגמרי. אני אישית חושב, שכשיש לך 3 שחקנים, שלא יכולים לשחק אחד עם השני,
זה די בעייתי.
הנדריקס לא מספיק זריז בשביל לשמור על מרבית מספרי ה-4 ביורוליג. מצד שני הוא לא בדיוק שחקן פוסט-אפ
שיכול לנצח את הכוח שלו מולם בהתקפה, וככה בעצם אנחנו די מפסידים כשהוא משחק ב-4 (חוץ מנושא הריבאונד).

אני כן יכול לראות מצב שבו הנדריקס היה עוזר לנו מול פנר למשל, ואני מניח שוסלי לא היה חוגג עליו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 15 יולי 2015, 00:35

jol9 כתב:
toja27 כתב:עצם העובדה שלאמפה לא הצליח בשום מקום גם לאחר עזיבתו ממכבי מראה שלאמפה היה טעות בהערכת יכולות של השחקן למרות הפוטנציאל לכאורה שיש לו.

קודם כל דעתך לגיטימית לגמרי. אני אישית חושב, שכשיש לך 3 שחקנים, שלא יכולים לשחק אחד עם השני,
זה די בעייתי.
הנדריקס לא מספיק זריז בשביל לשמור על מרבית מספרי ה-4 ביורוליג. מצד שני הוא לא בדיוק שחקן פוסט-אפ
שיכול לנצח את הכוח שלו מולם בהתקפה, וככה בעצם אנחנו די מפסידים כשהוא משחק ב-4 (חוץ מנושא הריבאונד).

אני כן יכול לראות מצב שבו הנדריקס היה עוזר לנו מול פנר למשל, ואני מניח שוסלי לא היה חוגג עליו

למה ?הנדריקס משחק פוסט אפ טוב. אם הוא משחק ב-4 אז בעצם הרווחת שחקן עם הרבה יותר כוח מאשר שחקן כמו תומפסון מתחת לסלים.
ישנה בעייתיות בהגנה באמת בכל הקשור לזריזות במיוחד על 4 שקולע זה אין ספק אבל מצד שני הנוכחות מתחת לסלים משתפרת בהרבה.
שוב צריך לבדוק את היתרונות מול החסרונות ומה האלטרנטיבות. מישהו באמת יהיה מרוצה כאן אם תומפסון ופאטוואי או אופייבו יהיו ה 4 הפותח של מכבי? נחכה ונראה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי גל גל » 15 יולי 2015, 00:41

תאמת שאני יהיה מאוד מרוצה אם עמדה 4 תורכב מאופייבו ותומפסון או פטוואי 2 מהשחקנים האלה בעמדה 4 זה סבבה לאללה
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר/אדווארדס,יוקו,דיבה
פאלמר/מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
הול,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי toja27 » 15 יולי 2015, 00:45

גל גל כתב:תאמת שאני יהיה מאוד מרוצה אם עמדה 4 תורכב מאופייבו ותומפסון או פטוואי 2 מהשחקנים האלה בעמדה 4 זה סבבה לאללה

טוב אז אני מניח שזה עניין של טעם כנראה. אבל כך בחשבון שמכבי רוצים להביא 4 אחד ומי שישלים אותו זה יהיה סמית\פניני ככה שזה יראה כנראה ככה סמית\פניני - אופייבו\ תומפסון\פאטוואי\הרנגודי.
כולם אותם סוג של שחקנים חוץ מתומפסון שיש לו יותר משחק פנים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Number8 » 15 יולי 2015, 02:39

אני ממש מתחיל להתבאס שלא הושג סיכום עם מקלין. השמות שעולים פה לאחרונה הם שמות גרועים למדיי לעמדה 4.
Number8

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־24 אורחים