המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:הנדריקס מעולם לא שיחק 4 ליותר מכמה דקות. הפיינל פור האחרון שעוד ראינו הרבה שחקנים מהסוג הזה משחקים 4 היה לפני 8 שנים כשפאו זכו עם באטיסט ודיקודיס בעמדה 4. השנה לא הייתה אף קבוצה בפיינל פור בלי 4 שקולע שלשות, גם אם זה לא בדיוק תחום ההתמחות שלו(וורונטסביץ' נניח). קשה לגרום לשחקן כמו הנדריקס שהתרגל כל הקריירה שלו לשחק בצבע לרוץ פתאום החוצה לקלעים כמו ג'יג'י דאטומה ודולמן. הנדריקס הוא גם לא שחקן פוסט כזה טוב. מאוד שבלוני ומכני. הוא הימור בטוח יחסית אבל אני פשוט לא חושב שהוא מתאים.
felix_r כתב:שחף כתב:הנדריקס מעולם לא שיחק 4 ליותר מכמה דקות. הפיינל פור האחרון שעוד ראינו הרבה שחקנים מהסוג הזה משחקים 4 היה לפני 8 שנים כשפאו זכו עם באטיסט ודיקודיס בעמדה 4. השנה לא הייתה אף קבוצה בפיינל פור בלי 4 שקולע שלשות, גם אם זה לא בדיוק תחום ההתמחות שלו(וורונטסביץ' נניח). קשה לגרום לשחקן כמו הנדריקס שהתרגל כל הקריירה שלו לשחק בצבע לרוץ פתאום החוצה לקלעים כמו ג'יג'י דאטומה ודולמן. הנדריקס הוא גם לא שחקן פוסט כזה טוב. מאוד שבלוני ומכני. הוא הימור בטוח יחסית אבל אני פשוט לא חושב שהוא מתאים.
לא רק קשה, אלא בעיקר בשביל מה? נגמרו שחקני 4 בשוק?
בשביל מה מראש להחתים שחקן שרגיל לשחק סנטר ולעשות לו הסבה?
MTA2311 כתב:מדברים פה על הנדריקס כבר איזה 5 עמודים. בתכלס, סיכוי מאוד נמוך שיביאו אותו. לא יכול להיות שיעשו טעות בוטה כל כך.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:מדברים פה על הנדריקס כבר איזה 5 עמודים. בתכלס, סיכוי מאוד נמוך שיביאו אותו. לא יכול להיות שיעשו טעות בוטה כל כך.
אני מדבר אליו בעיקר בגלל שאני חושש מאוד מבואו. יהיה חבל עד מאוד לזרוק לפח את כל התקציב הרב שהושקע בקיץ הזה על ידי החתמות מטומטמות של שחקנים שאנחנו לא צריכים בעמדות שאנחנו לא צריכים.
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:rc4991 כתב:עוד לא הגענו לחמישים עמודים
מוחק את הת'רד ומרחיק אותך מהפורום לצמיתות
יהיה פה ממש מצ'עמם בלי כרמל..
כבר התרגלתי אליה לצערי.
ראיתי בת'רד הקודם שכבר מצאת לעצמך מחליף
yzafrir כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:מדברים פה על הנדריקס כבר איזה 5 עמודים. בתכלס, סיכוי מאוד נמוך שיביאו אותו. לא יכול להיות שיעשו טעות בוטה כל כך.
אני מדבר אליו בעיקר בגלל שאני חושש מאוד מבואו. יהיה חבל עד מאוד לזרוק לפח את כל התקציב הרב שהושקע בקיץ הזה על ידי החתמות מטומטמות של שחקנים שאנחנו לא צריכים בעמדות שאנחנו לא צריכים.
כל שנה יש את ההחתמה הזאת של שחקן מיותר לעמדה שלא צריך ( לינהרט , אינגלס ) אלא שהחתמת הנדריקס מעלה את זה לרמת טמטום חדשה כי זה להחתים שחקן שהוא בכלל סנטר ולתת לו לשחק בעמדה שהוא לא מתאים עשרים אף שחקן אחר בעמדה הזאת . אין לי בעיה אם הצוות רוצה גיבוי למקרה שנופלים עם ויטור , אבל לא על חשבון שחקן בעמדה 4
מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:rc4991 כתב:עוד לא הגענו לחמישים עמודים
מוחק את הת'רד ומרחיק אותך מהפורום לצמיתות
יהיה פה ממש מצ'עמם בלי כרמל..
כבר התרגלתי אליה לצערי.
ראיתי בת'רד הקודם שכבר מצאת לעצמך מחליף
רגע, באמת חשבת שאת באותו מעמד עם חציל?
אותך אני לא מעריץ, רק מסמפט קלות..
(בבקשה שלא יכאב)
toja27 כתב:עצם העובדה שלאמפה לא הצליח בשום מקום גם לאחר עזיבתו ממכבי מראה שלאמפה היה טעות בהערכת יכולות של השחקן למרות הפוטנציאל לכאורה שיש לו.
ישנה בעייתיות מסוימת עם הנדריקס ב תפקיד 4 אבל יש גם יתרונות שציינתי לפני כן. נראה שרובכם מתרכזים רק על הבעייתיות. מכבי לא הולכת להביא את ראנדולף ולא את מקלין ולא דריק בראון. המקסימום שתקבלו כאן זה הרנגודי שנראה כרגע שגם זה לא הולך לקרות ומה גם שגם הוא לא מספיק טוב להיות ה4 הראשי של הקבוצה. סיכוי גבוה שאם לא הנדריקס נקבל איזה שחקן כמו תומפסון או פאטווי . אני מעדיף את הנדריקס בלי למצמץ.
jol9 כתב:toja27 כתב:עצם העובדה שלאמפה לא הצליח בשום מקום גם לאחר עזיבתו ממכבי מראה שלאמפה היה טעות בהערכת יכולות של השחקן למרות הפוטנציאל לכאורה שיש לו.
ישנה בעייתיות מסוימת עם הנדריקס ב תפקיד 4 אבל יש גם יתרונות שציינתי לפני כן. נראה שרובכם מתרכזים רק על הבעייתיות. מכבי לא הולכת להביא את ראנדולף ולא את מקלין ולא דריק בראון. המקסימום שתקבלו כאן זה הרנגודי שנראה כרגע שגם זה לא הולך לקרות ומה גם שגם הוא לא מספיק טוב להיות ה4 הראשי של הקבוצה. סיכוי גבוה שאם לא הנדריקס נקבל איזה שחקן כמו תומפסון או פאטווי . אני מעדיף את הנדריקס בלי למצמץ.
קודם כל דעתך לגיטימית לגמרי. אני אישית חושב, שכשיש לך 3 שחקנים, שלא יכולים לשחק אחד עם השני,
זה די בעייתי.
הנדריקס לא מספיק זריז בשביל לשמור על מרבית מספרי ה-4 ביורוליג. מצד שני הוא לא בדיוק שחקן פוסט-אפ
שיכול לנצח את הכוח שלו מולם בהתקפה, וככה בעצם אנחנו די מפסידים כשהוא משחק ב-4 (חוץ מנושא הריבאונד).
אני כן יכול לראות מצב שבו הנדריקס היה עוזר לנו מול פנר למשל, ואני מניח שוסלי לא היה חוגג עליו
גל גל כתב:תאמת שאני יהיה מאוד מרוצה אם עמדה 4 תורכב מאופייבו ותומפסון או פטוואי 2 מהשחקנים האלה בעמדה 4 זה סבבה לאללה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־24 אורחים