המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מדהים לראות איך דייוויד שומר על עצמו.
נראה כאילו הוא יכול לפתוח בחמישייה בMSG מחר.
MTA2311 כתב:מדהים לראות איך דייוויד שומר על עצמו.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מדהים לראות איך דייוויד שומר על עצמו.
כל השינוי שהוא עבר היה קשור אל השינוי האישיותי שהוא עבר ובכלל לא היה קשור לכדורסל, אז אני לא מופתעת שהוא שומר על עצמו
יש שחקנים שברור לגמרי שעם הכמות שהם אוכלים, ברגע שהם יפרשו מכדורסל הם יהפכו לעגלות
כמו בארקלי ואני לא אתפלא אם גם כריס פול בעתיד, שלא לדבר על דיאו שכבר עכשיו יכול ללמד את זלמנסון דבר או שניים
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מדהים לראות איך דייוויד שומר על עצמו.
כל השינוי שהוא עבר היה קשור אל השינוי האישיותי שהוא עבר ובכלל לא היה קשור לכדורסל, אז אני לא מופתעת שהוא שומר על עצמו
יש שחקנים שברור לגמרי שעם הכמות שהם אוכלים, ברגע שהם יפרשו מכדורסל הם יהפכו לעגלות
כמו בארקלי ואני לא אתפלא אם גם כריס פול בעתיד, שלא לדבר על דיאו שכבר עכשיו יכול ללמד את זלמנסון דבר או שניים
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:מדהים לראות איך דייוויד שומר על עצמו.
רפי בוגטין מנצח את כולם
שמואל1 כתב:מזכיר לכולם, המשחק היום בשעה 19:00
מכביסט31 כתב:באתר ערוץ הספורט כותבים שיש צפי ל12,000 צופים במשחק הערב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים