המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:סגל מלא+ משחק בית +יריבה בינונית מינוס.
מכבי צריכה להציג ניצחון משכנע.
MTA2311 כתב:סגל מלא+ משחק בית +יריבה בינונית מינוס.
dod כתב:MTA2311 כתב:סגל מלא+ משחק בית +יריבה בינונית מינוס.
אתה רציני?
בונה על היכולת ההתקפית מתחת לסל או על היכולת ההגנתית של הגארדים?
אולי על סמית' שיתעורר?
roy1000 כתב:אתם קצת מגזימים פה. מלאגה זה לא צסק"א. מלאגה היא קבוצה בינונית במקרה הטוב והיא הרבה פחות טובה ממכבי. גם עם הבעיות בקו הקידמי ועם הבעיות בעמדת המאמן ועם הבעיות ההגנתיות של הקבוצה, עדיין מכבי לא אמורה להתקשות מול קבוצה כל כך נחותה בהיכל.
עם כל הבעיות שלנו ב- 8 מ- 10 משחקים לפחות אנחנו מנצחים אותם.
toja27 כתב:אני חושב שאתה מגזים לצד השני. על הנייר מכבי אכן פייבוריטית, אבל מלאגה היא לא איזו קבוצה ליגה ב בישראל, ניצחה את מדריד לפני העונה במשחק רשמי וברמה שמכבי משחקת , מכבי להערכתי תתקשה לנצח את מלאגה גם בבית.
roy1000 כתב:toja27 כתב:אני חושב שאתה מגזים לצד השני. על הנייר מכבי אכן פייבוריטית, אבל מלאגה היא לא איזו קבוצה ליגה ב בישראל, ניצחה את מדריד לפני העונה במשחק רשמי וברמה שמכבי משחקת , מכבי להערכתי תתקשה לנצח את מלאגה גם בבית.
ראיתי את מלאגה במשחק בליגה הספרדית לפני כמה ימים. להגיד שהם קבוצה בינונית זו מחמאה בשבילם. עם רנדל, אני באמת לא חושב שמכבי תתקשה, גם ברמה הנמוכה שמכבי משחקת.
jol9 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:אני חושב שאתה מגזים לצד השני. על הנייר מכבי אכן פייבוריטית, אבל מלאגה היא לא איזו קבוצה ליגה ב בישראל, ניצחה את מדריד לפני העונה במשחק רשמי וברמה שמכבי משחקת , מכבי להערכתי תתקשה לנצח את מלאגה גם בבית.
ראיתי את מלאגה במשחק בליגה הספרדית לפני כמה ימים. להגיד שהם קבוצה בינונית זו מחמאה בשבילם. עם רנדל, אני באמת לא חושב שמכבי תתקשה, גם ברמה הנמוכה שמכבי משחקת.
יצא לך לראות גם את מכבי בשני המשחקים האחרונים?
אם כן, אז אתה אמור לדעת שלהגיד על מכבי ביכולת הזאת קבוצה בינונית, זאת גם סוג של מחמאה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:אני חושב שאתה מגזים לצד השני. על הנייר מכבי אכן פייבוריטית, אבל מלאגה היא לא איזו קבוצה ליגה ב בישראל, ניצחה את מדריד לפני העונה במשחק רשמי וברמה שמכבי משחקת , מכבי להערכתי תתקשה לנצח את מלאגה גם בבית.
יצא לך לראות גם את מכבי בשני המשחקים האחרונים?
אם כן, אז אתה אמור לדעת שלהגיד על מכבי ביכולת הזאת קבוצה בינונית, זאת גם סוג של מחמאה.
אם היו משחקים בלי רנדל זה היה משהו אחר. עם רנדל, מכבי טובה יותר ולא במעט.
my man כתב:מעניין אם סוףסוף נתחיל לזרוק שלשות כמו שצריך...
מכביסט31 כתב:my man כתב:מעניין אם סוףסוף נתחיל לזרוק שלשות כמו שצריך...
מעניין אם סופסוף נתחיל לשחק כדורסל לא אימפוטנטי..
מעניין אם סופסוף נשחק קצת הגנה..
מעניין אם סופסוף הדוגמן יראה שהוא קצת יותר שווה מיצור חסר חוליות..
מעניין אם..
roy1000 כתב:מכביסט31 כתב:my man כתב:מעניין אם סוףסוף נתחיל לזרוק שלשות כמו שצריך...
מעניין אם סופסוף נתחיל לשחק כדורסל לא אימפוטנטי..
מעניין אם סופסוף נשחק קצת הגנה..
מעניין אם סופסוף הדוגמן יראה שהוא קצת יותר שווה מיצור חסר חוליות..
מעניין אם..
הסיכוי שנשחק הגנה קלוש. נצטרך לנצח בהתקפה.
מי בדיוק אמור לשמור על קוזמינסקאס?
itai7 כתב:סמית' בעיקר ובטח קצת בנדר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים