MTA2311 כתב:my man כתב:אין סרטון?
זה לא כלכלי להכין סרטון לשחקן שבא לחודשיים. דני לא פראייר.
אבל לארינזה הכינו...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:my man כתב:אין סרטון?
זה לא כלכלי להכין סרטון לשחקן שבא לחודשיים. דני לא פראייר.
אדגר פו כתב:אפשר כבר להתבלבל עם כל השמות הניגריים האלו השנה במכבי. לדעתי זו פעם ראשונה בהיסטוריה שאני לא אזכור את כל שמות הזרים יותר מיום אחרי שהעונה תיגמר.
חנו'ש כתב:אדגר פו כתב:אפשר כבר להתבלבל עם כל השמות הניגריים האלו השנה במכבי. לדעתי זו פעם ראשונה בהיסטוריה שאני לא אזכור את כל שמות הזרים יותר מיום אחרי שהעונה תיגמר.
אתה זוכר את כל הזרים שעברו פה בעונת אפי??
אגב, כינויים זה הקטע שלי כרגע: הברזילאי, השמן, ההוא מחיפה וכ'ו, עובד לא רע עד כה...
חנו'ש כתב:אדגר פו כתב:אפשר כבר להתבלבל עם כל השמות הניגריים האלו השנה במכבי. לדעתי זו פעם ראשונה בהיסטוריה שאני לא אזכור את כל שמות הזרים יותר מיום אחרי שהעונה תיגמר.
אתה זוכר את כל הזרים שעברו פה בעונת אפי??
אגב, כינויים זה הקטע שלי כרגע: הברזילאי, השמן, ההוא מחיפה וכ'ו, עובד לא רע עד כה...
jol9 כתב:MTA2311 כתב:ירוויח 22 אלף דולר בחודש לפי פיק.
לא הגיוני... זה כמו המשכורת של רוי באקדמיה...
בן82 כתב:דני שלנו גאון. אולי שייקח את הקונספט שלו צעד קדימה ויתחיל להחתים שחקנים למשחקים בודדים? אולי לרבעים מסוימים? אולי לפוזשנים ספציפיים?
roy1000 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:ירוויח 22 אלף דולר בחודש לפי פיק.
לא הגיוני... זה כמו המשכורת של רוי באקדמיה...
תודה רבה באמת. ככה בדיוק מתחילות השמועות ואחר כך הטוקבקיסטים חוגגים.
קובי כתב:אני לא רוצה להתייחס להחתמה הזו באופן מקצועי. בוא נדבר על ההתנהלות.
מה זה הרעיון הזה של החתמה למספר חודשים של שחקנים?
אין במכבי חשיבה על אופק? לשנים הקרובות? לשחקנים שמאמינים בהם שיכולים להתאים למערכת לטווח הרחוק?
ועוד שאלה אינפורמטיבית באותו ההקשר - כמה שחקנים הגיעו למכבי באיחור לעונה והיו אפקטיביים תוך חודשיים?
מכביסט31 כתב:צריך להעביר את הבחור שיעור במכביזם דחוף עוד לפני שהוא נוחת. הציטוט עם ירושלים פשוט הזוי..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], kfir, מרסר ו־61 אורחים