המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:חלאס עם השטות הזו של "ירושלים מהבולים". הוא אמר את זה בהקשר שלקח להם זמן להגיב ללנדסברג. אל תוציאו את זה מההקשר.
my man כתב:וואו! בחיים לא שמענו מישהו מתוך המועדון(גם אם לא ממש עכשיו) מדבר ככה על מה שקורה שם..
לא שמעתי ממנו משהוא שנשמע מוגזם כמעט כל מה שאמר נאמר גם פה בפורום מבלי להיות חלק מהמועדון בפועל(חוץ מיוסי כמובן)
הנקודות המרכזיות:
אם מפסידים לססארי הכסא של גודס כבר לא יתנדנד יותר אלא הוא פשוט ייפול!
אז השמועות על ניקולה הן לא רק שמועות. מנותק מהצוות המקצועי. ליקק לדני בשביל לקבל סמכויות. ומשם הגיע למצב שהוא ודני מחליטים על הכל אבל הכל!אפילו ברמת אימון הכושר של קובלסקי איך לרוץ ואיך לעמוד וכמה עומסים...כמו כן ניקו הוא הסוכן של בנדר שהונחת על גודס על אף אי הסכמתו.
אבי אבן הוא בס"ה מקורב שמתוקף קרבתו לפדרמן'ס נמצא במקום שבו הוא נמצא. אין לו שום מקצועיות- כותב שטויות בדוחות הסקאוט בוחר שחקנים לפי דברים חיצוניים ולא על פי התאמה למועדון.
קובלסקי ופיני פוטרו כי אמרו את מה שהם חשבו לראשי המועדון.
פיני מונה ללא ידיעתו של וויצ'יץ' אם הוא היה יודע הוא לא היה נותן לזה לקרות..
האקדמיה היא בולשיט והיתה שכונה! הטיסות לחו"ל בקדם עונה רק עולות כסף.
מחלקת הסקאוטינג היא בדיחה ובראשם הוא אבי אבן!
חייבים להעיף את וויצ'יץ.
גודס צריך לעשות התאמות לסגל השחקנים שלו. גודס לא משחק איתם נכון. גם אם יש שחקנים שלא עושים הגנה צריך לדעת להעלים את זה...
"ירושלים מהבולים"
אבי אבן עזב את גודס אתמול וגודס נשאר עם בוגטין אתמול בחדר ההלבשה.
גודס נשאר לבד - אין לו עם מי לדבר במועדון.
שיטת הניהול מביאה למכבי - כדורסל לא שמח ולא מהנה.
יש הדלפות לעיתונאים של ידיעות שאפילו גודס לא יודע. הכל מאחורי הגב.
הבדיחה היא שבעונה שעברה מישהו מההנהלה הדליף דברים מחדר ההלבשה משיחה של גודס והצוות המקצועי והשחקנים נקנסו ב1000 שקל על ההדלפה.
הבעיה של גודס כרגע שהוא לא משנה קונספציה בסגנון המשחק ולכן הקבוצה לא יוצאת מהבוץ.
"לא אחזור לאמן" "מקסימום ילדים ונוער"
ברגע שהכתיבו לגודס והוא לא התנגד אז הוא מקבל על הראש את מה שהביא על עצמו.
"לא יכול לסלוח על מה שעשו לקובלסקי ואלון שטיין"
rc4991 כתב:אשמע את הראיון כשאגיע הביתה
יוני, פיני לא יבוא לפה בחיים....הוא סרבן ראיונות ידוע ולקח לי זמן לשכנע אותו להתראיין אצלי
יכול להיות שעכשיו דברים השתנו אצלו אבל קשה לי להאמין
אדגר פו כתב:ראיון מדהים, לא זוכר דבר כזה באף ענף ספורט אצל אף אחד. פשוט שופך כל מה שהצטבר לו על הלב ויש לו הרבה.
על ניקולה כולם דיברו, אבל מקצועית אני מבין ממנו שהוא היה משחק אחרת עם הרכב השחקנים הזה, הוא מקווה שגיא ישנה קונספציה במהירות לפני שיהיה מאוחר מדי. לדעתו אפשר להצליח גם עם קבוצה מוכשרת התקפית ובעייתית הגנתית. כנראה יותר פוזשנים בהתקפה .
הוא אומר שגיא צריך להרים טלפון לשמיר כדי שיעזור לו , מה שיש לו על הספסל לא מנוסה ולא מספיק טוב.
הוא אומר בעצם שהוא פרש סופית מאימון מקצועני ואם יחזור אי פעם למכבי אז רק בתפקיד מקצועי אחר. קיבל הצעת אימון לא מזמן אבל דחה אותה.
כל כך חבל שהגענו לזה שפיני וניקולה לא מסוגלים היום ללחוץ יד אחד לשני, שניהם חלק מתור הזהב של מכבי .
toja27 כתב:אדגר פו כתב:ראיון מדהים, לא זוכר דבר כזה באף ענף ספורט אצל אף אחד. פשוט שופך כל מה שהצטבר לו על הלב ויש לו הרבה.
על ניקולה כולם דיברו, אבל מקצועית אני מבין ממנו שהוא היה משחק אחרת עם הרכב השחקנים הזה, הוא מקווה שגיא ישנה קונספציה במהירות לפני שיהיה מאוחר מדי. לדעתו אפשר להצליח גם עם קבוצה מוכשרת התקפית ובעייתית הגנתית. כנראה יותר פוזשנים בהתקפה .
הוא אומר שגיא צריך להרים טלפון לשמיר כדי שיעזור לו , מה שיש לו על הספסל לא מנוסה ולא מספיק טוב.
הוא אומר בעצם שהוא פרש סופית מאימון מקצועני ואם יחזור אי פעם למכבי אז רק בתפקיד מקצועי אחר. קיבל הצעת אימון לא מזמן אבל דחה אותה.
כל כך חבל שהגענו לזה שפיני וניקולה לא מסוגלים היום ללחוץ יד אחד לשני, שניהם חלק מתור הזהב של מכבי .
דברים כאלו קורים בחיים ויכול להיות שיבוא יום והם אכן ילחצו את היד אחד לשני. שניהם מתכוונים לעשות רק טוב, פשוט רואים את הדברים בצורה שונה .
toja27 כתב:יוני, אני מזכיר לך שאת הנסיעות לארצות הברית עשינו גם שנה שעברה ללא קשר לבנדר. זאת החלטה של מכבי לנסות לשווק את עצמה מחוץ לישראל.
כל העניין עם קובלסקי הוא חמור מבחינתי שלא היה צריך לקרות. פיני אמר נכון, קובלסקי לא קובע לי אם אני צריך לשמור הגנה איזורית ואני לא קובע לו אם השחקנים צריכים לשבת או לעמוד. כל אחד מומחה בתחומו. זאת טעות של ניקולה שחושב שהכדורסל הומצא ומובן הכי טוב לאנשים ממדינות אקסיוגוסלביות וטעות של דני שפשוט נתן יותר מדי קרדיט לניקולה ופחות מדי לקובלסקי שנחשב מאמן כושר ברמה גבוהה. אני חושב שלימים שניהם יבינו שהייתה כאן טעות שלהם.
אני חושב שקל ליפול על ניקולה עם כל מה שקשור לבנדר בגלל הקרבה שלהם. ובכל זאת, אני עדיין חושב שלשלב את בנדר בקבוצה הבוגרת הוא רעיון לא רע בכלל. הבעיה היא שיש לא מעט פגמים שצריך לתקן וכעת במצב שנוצר, החיסרון של 4 מחליף בשל מורגש ביותר. במצב אידיאלי יותר, כשיש מאמן שמצליח לנווט את הקבוצה בצורה טובה יותר, גבוה טוב במקום פבראני, ורנדל בריא(ואולי גם גארד הגנתי ואתלטי) התוספת של בנדר הייתה מרגישה הרבה יותר חיובית.
אני חושב שהתפיסה שניקולה בא לשרת את האינטרסים של עצמו בקבוצה היא קרה מדי למרות שהיא קופצת בקלות לעין. אני בטוח שהמועדון הזה נמצא אצלו בלב והכוונות שלו טובות . רק שניקולה כמו פיני הוא איש דומיננטי שכנראה חושב שהוא מבין טוב מכולם כי הוא מגיע ממדינה כמו קרואוטיה שנושמת כדורסל. אני בטוח שהסיפור שונה ממה שרב האנשים מאמינים.
jol9 כתב:rc4991 כתב:אשמע את הראיון כשאגיע הביתה
יוני, פיני לא יבוא לפה בחיים....הוא סרבן ראיונות ידוע ולקח לי זמן לשכנע אותו להתראיין אצלי
יכול להיות שעכשיו דברים השתנו אצלו אבל קשה לי להאמין
זה לא בדיוק ראיון אתה יודע...
מדובר באוהדי מכבי, ואין ספק שרוב הפורום אוהד את פיני.
מה גם שהוא יכול לבחור למה להתייחס ולמה לא...
בכל מקרה - סתם רעיון נחמד. ד"א, גם אלון שטיין יכול להיות מעניין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים