פיני מדבר ב-103

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פיני מדבר ב103

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אוקטובר 2015, 21:50

חלאס עם השטות הזו של "ירושלים מהבולים". הוא אמר את זה בהקשר שלקח להם זמן להגיב ללנדסברג. אל תוציאו את זה מההקשר.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 26 אוקטובר 2015, 21:51

roy1000 כתב:חלאס עם השטות הזו של "ירושלים מהבולים". הוא אמר את זה בהקשר שלקח להם זמן להגיב ללנדסברג. אל תוציאו את זה מההקשר.

נכון!
אבל בכ"ז זו נחמתם של עניים ועלובים כמונו...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוקטובר 2015, 21:52

לגמרי. פיני פשוט פותח הכל ומדבר כמעט בלי סייגים.
היחיד שהוא לא נגע בו הוא דני פדרמן, ואני חושב שזה בשביל להשאיר פתח לחזרה שלו למכבי.
אני חושב שפיני יודע שימיו של גיא ספורים, ושגם ניקולה כנראה ייבעט החוצה, ובעצם הוא יוכל להגיע למועדון כGM,
ודן שמיר כמאמן.

אני חושב ששניהם יסכימו לעשות את זה בעבור שכר סמלי יחסית, ובלי הרבה דרישות תקציביות, ולכן מהלך שכזה הוא לחלוטין
סביר.
אבל בשביל שזה יקרה כאמור - ההנהלה תצטרך לקבל כאן פאקניג החלטה, מה שהם לא מסוגלים לעשות כבר כמה שנים.
לפטר את ניקולהף אבי אבן ואת גיא, ולצאת לדרך חדשה עם אנשי מקצוע חדשים, וסמכויות משמעותיות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אוקטובר 2015, 22:03

my man כתב:וואו! בחיים לא שמענו מישהו מתוך המועדון(גם אם לא ממש עכשיו) מדבר ככה על מה שקורה שם..
לא שמעתי ממנו משהוא שנשמע מוגזם כמעט כל מה שאמר נאמר גם פה בפורום מבלי להיות חלק מהמועדון בפועל(חוץ מיוסי כמובן ;) )

הנקודות המרכזיות:

אם מפסידים לססארי הכסא של גודס כבר לא יתנדנד יותר אלא הוא פשוט ייפול!

אז השמועות על ניקולה הן לא רק שמועות. מנותק מהצוות המקצועי. ליקק לדני בשביל לקבל סמכויות. ומשם הגיע למצב שהוא ודני מחליטים על הכל אבל הכל!אפילו ברמת אימון הכושר של קובלסקי איך לרוץ ואיך לעמוד וכמה עומסים...כמו כן ניקו הוא הסוכן של בנדר שהונחת על גודס על אף אי הסכמתו.

אבי אבן הוא בס"ה מקורב שמתוקף קרבתו לפדרמן'ס נמצא במקום שבו הוא נמצא. אין לו שום מקצועיות- כותב שטויות בדוחות הסקאוט בוחר שחקנים לפי דברים חיצוניים ולא על פי התאמה למועדון.
קובלסקי ופיני פוטרו כי אמרו את מה שהם חשבו לראשי המועדון.

פיני מונה ללא ידיעתו של וויצ'יץ' אם הוא היה יודע הוא לא היה נותן לזה לקרות..
האקדמיה היא בולשיט והיתה שכונה! הטיסות לחו"ל בקדם עונה רק עולות כסף.

מחלקת הסקאוטינג היא בדיחה ובראשם הוא אבי אבן!

חייבים להעיף את וויצ'יץ.

גודס צריך לעשות התאמות לסגל השחקנים שלו. גודס לא משחק איתם נכון. גם אם יש שחקנים שלא עושים הגנה צריך לדעת להעלים את זה...

"ירושלים מהבולים"

אבי אבן עזב את גודס אתמול וגודס נשאר עם בוגטין אתמול בחדר ההלבשה.
גודס נשאר לבד - אין לו עם מי לדבר במועדון.

שיטת הניהול מביאה למכבי - כדורסל לא שמח ולא מהנה.

יש הדלפות לעיתונאים של ידיעות שאפילו גודס לא יודע. הכל מאחורי הגב.
הבדיחה היא שבעונה שעברה מישהו מההנהלה הדליף דברים מחדר ההלבשה משיחה של גודס והצוות המקצועי והשחקנים נקנסו ב1000 שקל על ההדלפה.

הבעיה של גודס כרגע שהוא לא משנה קונספציה בסגנון המשחק ולכן הקבוצה לא יוצאת מהבוץ.

"לא אחזור לאמן" "מקסימום ילדים ונוער"

ברגע שהכתיבו לגודס והוא לא התנגד אז הוא מקבל על הראש את מה שהביא על עצמו.

"לא יכול לסלוח על מה שעשו לקובלסקי ואלון שטיין"

תודה אורי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 26 אוקטובר 2015, 22:21

טוב ראיון מעניין מאוד יש לומר, כנה מאוד אני בטוח שיש נטייה קלה לדברים שלו אבל לא משהו רציני, סהכ נשמע אמין.
המסקנה העיקרית שלי מהראיון היא לתת לאנשים מקצועיים יותר להחליט על בניית הקבוצה ולקבל החלטות מקצועיות. ועושה רושם שההנהלה הצעירה בשילוב עם וויצ'יץ' כוחניים מדי ופחות מדי ענווה. לפטר את אבי קובלסקי על כי אמר את דעתו האישית שלא נראתה להם אחרי כל כך הרבה שנים ובכלל להכתיב לאיש מקצוע כזה איך להעביר אימון כושר נשמע לי חסר ענווה שזה דבר מזיק מאוד לכל ארגון.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אוקטובר 2015, 22:30

אשמע את הראיון כשאגיע הביתה

יוני, פיני לא יבוא לפה בחיים....הוא סרבן ראיונות ידוע ולקח לי זמן לשכנע אותו להתראיין אצלי
יכול להיות שעכשיו דברים השתנו אצלו אבל קשה לי להאמין
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אוקטובר 2015, 22:43

עוד משהו מעניין שפיני אומר זה שגודס צריך לוותר לחלוטין על הגנה ולנסות לקלוע 100 נקודות למשחק. הוא אמר שהשחקנים של מכבי לא יכולים (רוצ'סטי/לנדסברג) או לא רוצים (פארמר) לעשות הגנה ואין טעם להילחם בזה. צריך לנסות לנצח משחקים בהתקפה.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 26 אוקטובר 2015, 22:46

ראיון מדהים, לא זוכר דבר כזה באף ענף ספורט אצל אף אחד. פשוט שופך כל מה שהצטבר לו על הלב ויש לו הרבה.

על ניקולה כולם דיברו, אבל מקצועית אני מבין ממנו שהוא היה משחק אחרת עם הרכב השחקנים הזה, הוא מקווה שגיא ישנה קונספציה במהירות לפני שיהיה מאוחר מדי. לדעתו אפשר להצליח גם עם קבוצה מוכשרת התקפית ובעייתית הגנתית. כנראה יותר פוזשנים בהתקפה .
הוא אומר שגיא צריך להרים טלפון לשמיר כדי שיעזור לו , מה שיש לו על הספסל לא מנוסה ולא מספיק טוב.

הוא אומר בעצם שהוא פרש סופית מאימון מקצועני ואם יחזור אי פעם למכבי אז רק בתפקיד מקצועי אחר. קיבל הצעת אימון לא מזמן אבל דחה אותה.

כל כך חבל שהגענו לזה שפיני וניקולה לא מסוגלים היום ללחוץ יד אחד לשני, שניהם חלק מתור הזהב של מכבי .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוקטובר 2015, 22:48

rc4991 כתב:אשמע את הראיון כשאגיע הביתה

יוני, פיני לא יבוא לפה בחיים....הוא סרבן ראיונות ידוע ולקח לי זמן לשכנע אותו להתראיין אצלי

זה לא בדיוק ראיון אתה יודע...
מדובר באוהדי מכבי, ואין ספק שרוב הפורום אוהד את פיני.
מה גם שהוא יכול לבחור למה להתייחס ולמה לא...

בכל מקרה - סתם רעיון נחמד. ד"א, גם אלון שטיין יכול להיות מעניין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 26 אוקטובר 2015, 22:52

אדגר פו כתב:ראיון מדהים, לא זוכר דבר כזה באף ענף ספורט אצל אף אחד. פשוט שופך כל מה שהצטבר לו על הלב ויש לו הרבה.

על ניקולה כולם דיברו, אבל מקצועית אני מבין ממנו שהוא היה משחק אחרת עם הרכב השחקנים הזה, הוא מקווה שגיא ישנה קונספציה במהירות לפני שיהיה מאוחר מדי. לדעתו אפשר להצליח גם עם קבוצה מוכשרת התקפית ובעייתית הגנתית. כנראה יותר פוזשנים בהתקפה .
הוא אומר שגיא צריך להרים טלפון לשמיר כדי שיעזור לו , מה שיש לו על הספסל לא מנוסה ולא מספיק טוב.

הוא אומר בעצם שהוא פרש סופית מאימון מקצועני ואם יחזור אי פעם למכבי אז רק בתפקיד מקצועי אחר. קיבל הצעת אימון לא מזמן אבל דחה אותה.

כל כך חבל שהגענו לזה שפיני וניקולה לא מסוגלים היום ללחוץ יד אחד לשני, שניהם חלק מתור הזהב של מכבי .

דברים כאלו קורים בחיים ויכול להיות שיבוא יום והם אכן ילחצו את היד אחד לשני. שניהם מתכוונים לעשות רק טוב, פשוט רואים את הדברים בצורה שונה .

לגבי העניין המקצועי, פיני רמז עדינות כבר בכמה ראיונות שהוא לא כל כך מסכים עם הדרך של גיא ושהיה משנה אותה. כמובן שהוא דואג להזכיר כל פעם שהוא איש עבודה שמחוייב מאוד לתפקיד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוקטובר 2015, 23:15

toja27 כתב:
אדגר פו כתב:ראיון מדהים, לא זוכר דבר כזה באף ענף ספורט אצל אף אחד. פשוט שופך כל מה שהצטבר לו על הלב ויש לו הרבה.

דברים כאלו קורים בחיים ויכול להיות שיבוא יום והם אכן ילחצו את היד אחד לשני. שניהם מתכוונים לעשות רק טוב, פשוט רואים את הדברים בצורה שונה .

אני לא בטוח.
באופן מוזר, הנושא של ניקולה ובנדר, קצת חמק מציפורני הפורום. מה שהועלה בראיון, ועוד לפני, זה שחלק מההחלטות של ניקולה
הן לא ענייניות, ויש כאן ניגוד עניינים ברור.
שתי דוגמאות בולטות - ההתמהמהות בהחתמת שחקן לעמדה 4, והנסיעה לארה"ב. שתיהן קשורות לבנדר לדעתי.
זה לא מקרי שפתאום הוא הוקפא על הספסל.

מעבר לכך, פיני פותח כאן עוד נושא חשוב, שלא דובר כאן מספיק.
האם ייתכן שאבי קובלסקי מפוטר מתפקידו, בגלל שלא נענה לדרישות של ניקולה לשנות את שיטת האימונים? מי זה ניקולה
ומה הקשר שלו לאימוני כושר בדיוק?
ואיך דני פדרמן נותן לזה לקרות? מה הוא עיוור? טיפש? מזוכיסט?

ומה תגיד על זיזיץ' ופלאניניץ'? שניהם הוחתמו בתיווכו של ניקולה, ושניהם היו עלובים.

האמת שכל הסיפור איתו נראה מוזר. אני לא יכול לחשוב על החלטה אחת, על מהלך אחד, על קביעה אחת חיובית שניקולה מתקשר אליה
באופן ישיר. לעומת זאת, שליליות... ממש לא חסר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 26 אוקטובר 2015, 23:30

יוני, אני מזכיר לך שאת הנסיעות לארצות הברית עשינו גם שנה שעברה ללא קשר לבנדר. זאת החלטה של מכבי לנסות לשווק את עצמה מחוץ לישראל.

כל העניין עם קובלסקי הוא חמור מבחינתי שלא היה צריך לקרות. פיני אמר נכון, קובלסקי לא קובע לי אם אני צריך לשמור הגנה איזורית ואני לא קובע לו אם השחקנים צריכים לשבת או לעמוד. כל אחד מומחה בתחומו. זאת טעות של ניקולה שחושב שהכדורסל הומצא ומובן הכי טוב לאנשים ממדינות אקסיוגוסלביות וטעות של דני שפשוט נתן יותר מדי קרדיט לניקולה ופחות מדי לקובלסקי שנחשב מאמן כושר ברמה גבוהה. אני חושב שלימים שניהם יבינו שהייתה כאן טעות שלהם.
אני חושב שקל ליפול על ניקולה עם כל מה שקשור לבנדר בגלל הקרבה שלהם. ובכל זאת, אני עדיין חושב שלשלב את בנדר בקבוצה הבוגרת הוא רעיון לא רע בכלל. הבעיה היא שיש לא מעט פגמים שצריך לתקן וכעת במצב שנוצר, החיסרון של 4 מחליף בשל מורגש ביותר. במצב אידיאלי יותר, כשיש מאמן שמצליח לנווט את הקבוצה בצורה טובה יותר, גבוה טוב במקום פבראני, ורנדל בריא(ואולי גם גארד הגנתי ואתלטי) התוספת של בנדר הייתה מרגישה הרבה יותר חיובית.
אני חושב שהתפיסה שניקולה בא לשרת את האינטרסים של עצמו בקבוצה היא קרה מדי למרות שהיא קופצת בקלות לעין. אני בטוח שהמועדון הזה נמצא אצלו בלב והכוונות שלו טובות . רק שניקולה כמו פיני הוא איש דומיננטי שכנראה חושב שהוא מבין טוב מכולם כי הוא מגיע ממדינה כמו קרואוטיה שנושמת כדורסל. אני בטוח שהסיפור שונה ממה שרב האנשים מאמינים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 26 אוקטובר 2015, 23:33

ודרך אגב, ניקולה יעץ לאנשי מכבי לא לקחת את דארקו פלאניניץ וההם סברו ההפך ולקחו אותו בכל זאת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוקטובר 2015, 23:41

toja27 כתב:יוני, אני מזכיר לך שאת הנסיעות לארצות הברית עשינו גם שנה שעברה ללא קשר לבנדר. זאת החלטה של מכבי לנסות לשווק את עצמה מחוץ לישראל.

כל העניין עם קובלסקי הוא חמור מבחינתי שלא היה צריך לקרות. פיני אמר נכון, קובלסקי לא קובע לי אם אני צריך לשמור הגנה איזורית ואני לא קובע לו אם השחקנים צריכים לשבת או לעמוד. כל אחד מומחה בתחומו. זאת טעות של ניקולה שחושב שהכדורסל הומצא ומובן הכי טוב לאנשים ממדינות אקסיוגוסלביות וטעות של דני שפשוט נתן יותר מדי קרדיט לניקולה ופחות מדי לקובלסקי שנחשב מאמן כושר ברמה גבוהה. אני חושב שלימים שניהם יבינו שהייתה כאן טעות שלהם.
אני חושב שקל ליפול על ניקולה עם כל מה שקשור לבנדר בגלל הקרבה שלהם. ובכל זאת, אני עדיין חושב שלשלב את בנדר בקבוצה הבוגרת הוא רעיון לא רע בכלל. הבעיה היא שיש לא מעט פגמים שצריך לתקן וכעת במצב שנוצר, החיסרון של 4 מחליף בשל מורגש ביותר. במצב אידיאלי יותר, כשיש מאמן שמצליח לנווט את הקבוצה בצורה טובה יותר, גבוה טוב במקום פבראני, ורנדל בריא(ואולי גם גארד הגנתי ואתלטי) התוספת של בנדר הייתה מרגישה הרבה יותר חיובית.
אני חושב שהתפיסה שניקולה בא לשרת את האינטרסים של עצמו בקבוצה היא קרה מדי למרות שהיא קופצת בקלות לעין. אני בטוח שהמועדון הזה נמצא אצלו בלב והכוונות שלו טובות . רק שניקולה כמו פיני הוא איש דומיננטי שכנראה חושב שהוא מבין טוב מכולם כי הוא מגיע ממדינה כמו קרואוטיה שנושמת כדורסל. אני בטוח שהסיפור שונה ממה שרב האנשים מאמינים.

יכול להיות שאתה צודק...
אני גם חושב שלשלב אותו בסגל של מכבי זה לא רעיון רע, אלא שהביצוע כאן היה רע.

עזוב רגע את אופייבו ואונואקו שהגיעו אחרי שהעונה התחילה.
מכבי בנתה סגל שכולל את השחקנים הבאים בקו הקדמי (ערב פתיחת העונה):
- בנדר: ילד בן 18, שקיבל את ההזדמנות להיות ה-4 השני שלנו
- רנדל: שחקן נפלא לכל הדעות. הבעיה היא שהוא נפלא בערך כמו שהוא פצוע
- אמבקווה: סבבה
- פבראני: כלום ושום דבר

זהו. זה הקו הקדמי. זה הקו הקדמי שאמור לקחת את מכבי לפיינל פור, או לפחות להצלבה.
כאן הסיפור נגמר בעצם, ומי שבנה את הקבוצה כשל בצורה מכפירה, ולדעתי לניקולה היה משקל מאוד גדול בדבר הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 26 אוקטובר 2015, 23:51

היה לי ברור שפיני יוציא את מה שיש לו בבטן מתישהו. יכול להיות אחלה אורח בפורום.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 אוקטובר 2015, 00:34

שמעו, אם יש משהו חיובי בתקופה המזדיינת הזאת, זה שהחרא מתחיל לצוף. דברים מתחילים לצאת החוצה. רק ככה נוכל להתחיל להשתקם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 27 אוקטובר 2015, 00:34

jol9 כתב:
rc4991 כתב:אשמע את הראיון כשאגיע הביתה

זה לא בדיוק ראיון אתה יודע...
מדובר באוהדי מכבי, ואין ספק שרוב הפורום אוהד את פיני.
מה גם שהוא יכול לבחור למה להתייחס ולמה לא...

בכל מקרה - סתם רעיון נחמד. ד"א, גם אלון שטיין יכול להיות מעניין.

אני יכול לנסות
אולי שטיין יותר ריאלי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 27 אוקטובר 2015, 10:40

אחלה ראיון , פיני הוא איש מקצוע בכל רמ"ח אבריו , אין אוהד מכבי בכדורסל שלא מתחלחל מתוכן הדברים , זה אשכרה כמו לגלות שהשכן שלך הוא רוצח סדרתי.
בכל מקרה גם פיני העביר ביקורת מרומזת על גודס (הקבוצה צריכה לשחק אחרת , זאת קבוצה התקפה , צריך לשחק התקפה) , אבל לטעמי בגלל שהם חברים , הוא היה מאד עדין , פה לדעתי קצת התפספס הראיון.
אני בטוח שפיני יודע שעם חומר השחקנים הנוכחי של מכבי היא יכולה וצריכה לשחק הרבה יותר טוב , אבל הוא לא יגיד את זה.
נחמד לראות את ההגנה שהוא נותן לקובלסקי , אבל גם פה , יש הרבה מין היחסים הקרובים שלהם , רק להזכיר , זה אותו קובלסקי שתחת הניהול שלו , 3 שחקנים של מכבי גמרו את העונה אשתקד , סילבן חזר מוקדם מדי משברי מאמץ (איזה מאמץ הוא משקיע? בלקלוע?) , ועונה לפני זה , הצוות של קובלסקי גמר לשון ג'יימס את הקרייריה , אז נכון שקובלסקי הוא אגדה בכל הקשור לכושר , אבל לא צריך גם מייד לתייג את דבריו של פיני כדברי אלוהים חיים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 27 אוקטובר 2015, 10:51

אנקראם, קובלסקי היה מאמן הכושר, לא הרופא של הקבוצה.

אני מסכים איתך שיש בעיה ברורה עם הצוות הרפואי שקבע שפבראני כשיר, שהרג את שון ג'יימס עם פריצת דיסק ושהחזיר את סילבן לשחק עם שברי הליכה. מכבי צריכה להחליף את הרופאים, אבל אין לזה שום קשר לקובלסקי.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 27 אוקטובר 2015, 11:14

לפי אבי סגל אחת הסיבות שדני פרמן הלך זה שמזרחי החליט בניגוד לדעתו להחתים את יבזורי.
יש היום כתבה שלו ושל סהר על מה שקורה בתוך ההנהלה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים