המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אדגר פו כתב:כי מוני ידע להתחבר לאנשים, להיכנס להם ללב ולגרום להם לרצות להיות בחברתו.
זרים אהבו מאוד את מכבי גם בגללו, נתן להם הרגשה של בית, היום מנהל כזה חסר במכבי באספקט הזה.
עדיין, הוא רימה בצורה די בוטה את האנשים האלה והם עדיין אהבו אותו. זה החלק המפתיע.
felix_r כתב:roy1000 כתב:אדגר פו כתב:כי מוני ידע להתחבר לאנשים, להיכנס להם ללב ולגרום להם לרצות להיות בחברתו.
זרים אהבו מאוד את מכבי גם בגללו, נתן להם הרגשה של בית, היום מנהל כזה חסר במכבי באספקט הזה.
עדיין, הוא רימה בצורה די בוטה את האנשים האלה והם עדיין אהבו אותו. זה החלק המפתיע.
אני ממש לא בטוח ש"רימה" זאת המילה הנכונה. הוא היה משקיע כסף לשחקנים במשך לא מעט שנים, והם היו ממש מרוצים כשהיה עושה להם 20% רווחים בשנה. וכאשר הוא הפסיד את הכסף, הוא התאבד, כי לא יכול היה לסבול את המצב, שהוא לא יכול להחזיר לשחקנים את הכסף שלהם.
דבר כזה יכול לקרוא לך בכל חברת השקעות פרטית. יכולים להפסיד לך את הכסף. רק בשונה ממקרה מוני פנאן, הם לא יתאבדו אלא יספרו לך סיפורים שזה לא באשמתם...
פליקס, מה שאתה אומר זה נכון ברמה העובדתית, אבל אדם פרטי ללא רשיון לעסוק בהשקעות לא אמור לעשות את זה, ובטח לא לשכנע אנשים קרובים אליו לשים אצלו את הכסף.
לצורך העניין די ברור לי שלא מדובר בברנרד מיידוף שפשוט רימה ועשק אנשים, אבל בכל זאת מדובר במעשים לא אחראיים, גם אם הכוונות שלו היו טובות, ואני כמוך מאמין שהן היו טובות
felix_r כתב:פליקס, מה שאתה אומר זה נכון ברמה העובדתית, אבל אדם פרטי ללא רשיון לעסוק בהשקעות לא אמור לעשות את זה, ובטח לא לשכנע אנשים קרובים אליו לשים אצלו את הכסף.
לצורך העניין די ברור לי שלא מדובר בברנרד מיידוף שפשוט רימה ועשק אנשים, אבל בכל זאת מדובר במעשים לא אחראיים, גם אם הכוונות שלו היו טובות, ואני כמוך מאמין שהן היו טובות
ברור שזה לא היה חוקי. זאת עובדה שאין להתווכח עליה, גם אם אנחנו יודעים שהבנקים שודדים אותנו באופן "חוקי" לחלוטין...
נ.ב. אתה יודע מהו הכלל הראשון שמלמדים אנשים בקורס ליועצי השקעות? לעולם אל תשקיע את הכסף שלך, רק של אחרים!
jol9 כתב:felix_r כתב:פליקס, מה שאתה אומר זה נכון ברמה העובדתית, אבל אדם פרטי ללא רשיון לעסוק בהשקעות לא אמור לעשות את זה, ובטח לא לשכנע אנשים קרובים אליו לשים אצלו את הכסף.
ברור שזה לא היה חוקי. זאת עובדה שאין להתווכח עליה, גם אם אנחנו יודעים שהבנקים שודדים אותנו באופן "חוקי" לחלוטין...
נ.ב. אתה יודע מהו הכלל הראשון שמלמדים אנשים בקורס ליועצי השקעות? לעולם אל תשקיע את הכסף שלך, רק של אחרים!
![]()
תראה, בסוף גם יועצי ההשקעות צריכים להשקיע במשהו...
ועוד משהו...
מעבר לעניין החוקיות, יש כאן כאמור גם בעיה התנהלותית של מוני, שלקח כספים של אנשים קרובים ויקרים לו והשקיע אותם באופן לא אחראי.
felix_r כתב:roy1000 כתב:אדגר פו כתב:כי מוני ידע להתחבר לאנשים, להיכנס להם ללב ולגרום להם לרצות להיות בחברתו.
אני ממש לא בטוח ש"רימה" זאת המילה הנכונה. הוא היה משקיע כסף לשחקנים במשך לא מעט שנים, והם היו ממש מרוצים כשהיה עושה להם 20% רווחים בשנה. וכאשר הוא הפסיד את הכסף, הוא התאבד, כי לא יכול היה לסבול את המצב, שהוא לא יכול להחזיר לשחקנים את הכסף שלהם.
דבר כזה יכול לקרוא לך בכל חברת השקעות פרטית. יכולים להפסיד לך את הכסף. רק בשונה ממקרה מוני פנאן, הם לא יתאבדו אלא יספרו לך סיפורים שזה לא באשמתם...
בן82 כתב:לא היה עוד שחקן ששיחק כל כך מעט במכבי והשאיר חותם כל כך ענק. בשנתיים הוא הצליח לבסס את עצמו אולי כגדול הרכזים של מכבי בכל הזמנים, וזה לא נעצר על המגרש. האהדה אליו ברחוב, וגם הבאזז שהוא ייצר אצל עיתונאים - אני לא זוכר דבר כזה מכדורסלן זר. היה אליל במלוא מובן המילה.
פעם נתקלתי בו ברחוב ומרוב התרגשות לא יכולתי לחשוב על שום דבר שנון להגיד, אז פשוט יצא לי כזה עם האגודל![]()
הוא לא כל כך הבין מה רציתי![]()
![]()
אדגר פו כתב:בן82 כתב:לא היה עוד שחקן ששיחק כל כך מעט במכבי והשאיר חותם כל כך ענק. בשנתיים הוא הצליח לבסס את עצמו אולי כגדול הרכזים של מכבי בכל הזמנים, וזה לא נעצר על המגרש. האהדה אליו ברחוב, וגם הבאזז שהוא ייצר אצל עיתונאים - אני לא זוכר דבר כזה מכדורסלן זר. היה אליל במלוא מובן המילה.
פעם נתקלתי בו ברחוב ומרוב התרגשות לא יכולתי לחשוב על שום דבר שנון להגיד, אז פשוט יצא לי כזה עם האגודל![]()
הוא לא כל כך הבין מה רציתי![]()
![]()
חתימה לנכדים לא הבאת ?
rc4991 כתב:איזה באסה שהוא לא הסכים להתראיין לראיון הקבוצתי שהכנתי
אדגר פו כתב:rc4991 כתב:איזה באסה שהוא לא הסכים להתראיין לראיון הקבוצתי שהכנתי
שונא תקשורת הבחור, בטח תקשורת ישראלית, אז אתה אכלת אותה, מו נמי.
אני עוד זוכר את הקטעים שלו עם אופירע מ one.
החציל האצטקי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.405.200078.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־13 אורחים