דעתכם על הסגל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

הסגל העונה יכול להצליח?

יכול להצליח רק עם חיזוק (סנטר) ומאמן איכותי
11
65%
יכול להצליח עם חיזוק (סנטר) וגודס
2
12%
יכול להצליח עם מאמן איכותי אבל בלי חיזוק
2
12%
לא יכול להצליח בכל מקרה
2
12%

סך הכול הצבעות : 17

Re: דעתכם על הסגל

הודעהעל ידי roy1000 » 06 נובמבר 2015, 16:17

סטייסמה מספיק טוב למה שמכבי צריכים. גם צ'אק הייס היהי פנוי עד לפני כמה ימים. מה עם גרג סמית'?
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 נובמבר 2015, 16:19

rc4991 כתב:
התנין כתב:פארמר ורוצ'סטי זה ממש לא להכנס לקטנות. מדובר בשחקנים שכ"א מהם עולה יותר ממיליון דולר. דמיין לך איזה שחקן ניתן היה להביא לעמדת הסנטר בסכומים האלה.

אני לא מדבר עכשיו על בניה בדיעבד, את מי היית מביא במקום וכו'
הדיבורים הם נטו על הסגל הקיים ועד כמה אתה מרוצה ממנו

נכון ששניהם לא משהו בינתיים (הרבה מזה בגלל המאמן לדעתי) אבל הם עדיין צמד שחקנים איכותי

גם אנדרסון ואידסון היו שחקנים איכותיים מאוד, שלא התאימו לשחק ביחד בכלל, וחירבו ככה עונה שלמה. אבל הם היו שניהם שחקנים סופר ורסטילים וטובים גם התקפית וגם הגנתית.
אז על אחת כמה וכמה פארמר ורוצ׳סטי שלא יכולים לשמור, שניהם לא חודרים מספיק טובים, ולא טובים בלי הכדור ביד.
זה לא ילך נקודה. מה תעשה מפה עם מה שיש לך תלוי במאמן, ואני מאמין שאפשר להוציא משניהם המון, אבל זה חייב לבוא ע״ח אוחיון.

רוי- אני חושב שחסר גבוה ארוך. עוד 1.96 בעמדה 5 לא יעזור כבר. צריך שחקן עם נוכחות וניידות שיתאים לשחק ליד אופייבו ורנדל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 06 נובמבר 2015, 16:20

הוספתי סקר
מוזמנים להצביע
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 נובמבר 2015, 16:23

rc4991 כתב:הוספתי סקר
מוזמנים להצביע

תשמע, חסרה פה אופציה של חיזוק. תתאים את הסקר.
אתה שואל על הסגל הזה ללא חיזוק ועם המאמן הנוכחי? הוא לא יגיע לכלום.
אתה שואל על הסגל הזה עם המאמן הנוכחי, עם חיזוק? הוא לא יגיע לכלום.
אתה שואל על הסגל הזה עם חיזוק לא מתאים? הוא לא יגיע לכלום.
אתה שואל על הסגל הזה עם מאמן אחר, בלי חיזוק? הוא לא יגיע לכלום.

עם מאמן אחר, וחיזוק מתאים- אפשר לדבר.
הצבעתי 1 כרגע.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 06 נובמבר 2015, 16:24

החציל האצטקי כתב:
rc4991 כתב:
התנין כתב:פארמר ורוצ'סטי זה ממש לא להכנס לקטנות. מדובר בשחקנים שכ"א מהם עולה יותר ממיליון דולר. דמיין לך איזה שחקן ניתן היה להביא לעמדת הסנטר בסכומים האלה.

נכון ששניהם לא משהו בינתיים (הרבה מזה בגלל המאמן לדעתי) אבל הם עדיין צמד שחקנים איכותי

גם אנדרסון ואידסון היו שחקנים איכותיים מאוד, שלא התאימו לשחק ביחד בכלל, וחירבו ככה עונה שלמה. אבל הם היו שניהם שחקנים סופר ורסטילים וטובים גם התקפית וגם הגנתית.
אז על אחת כמה וכמה פארמר ורוצ׳סטי שלא יכולים לשמור, שניהם לא חודרים מספיק טובים, ולא טובים בלי הכדור ביד.
זה לא ילך נקודה. מה תעשה מפה עם מה שיש לך תלוי במאמן, ואני מאמין שאפשר להוציא משניהם המון, אבל זה חייב לבוא ע״ח אוחיון.

רוי- אני חושב שחסר גבוה ארוך. עוד 1.96 בעמדה 5 לא יעזור כבר. צריך שחקן עם נוכחות וניידות שיתאים לשחק ליד אופייבו ורנדל.

אני לא מסכים
דבר ראשון לדעתי הסיבה שאידסון ואנדרסון לא הצליחו יחד היתה בגלל שאנדרסון הד קייס משוגע (וזה גם ההפך מאידסון האנמי)
דבר שני, אני הייתי אולי הראשון שאמר שעדיף לשחק כמה שפחות עם פארמר ורוצ'סטי ביחד אבל עדיין זה לא בצורה כזאת קיצונית
אפשר להגיע למצב שהם איזה רבע שעה לא ישחקו יחד על המגרש ויבואו יותר לידי ביטוי לבד, כשגם כשהם ביחד צריך לתת את הכדור לפרמאר ולשחק על רוצ'סטי כקלעי נטו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 נובמבר 2015, 16:29

rc4991 כתב:
החציל האצטקי כתב:
rc4991 כתב:

אני לא מסכים
דבר ראשון לדעתי הסיבה שאידסון ואנדרסון לא הצליחו יחד היתה בגלל שאנדרסון הד קייס משוגע (וזה גם ההפך מאידסון האנמי)
דבר שני, אני הייתי אולי הראשון שאמר שעדיף לשחק כמה שפחות עם פארמר ורוצ'סטי ביחד אבל עדיין זה לא בצורה כזאת קיצונית
אפשר להגיע למצב שהם איזה רבע שעה לא ישחקו יחד על המגרש ויבואו יותר לידי ביטוי לבד, כשגם כשהם ביחד צריך לתת את הכדור לפרמאר ולשחק על רוצ'סטי כקלעי נטו

שמע רוני, פארמר ורוצ׳סטי זה מצב קיים. אין מה לדבר עליו יותר מדי.
בקיץ, דעתי הייתה שאת הכסף של אחד מהם צריך לנתב לראדוליצה. אמרתי את זה מאפריל בערך. יתרה מכך אמרתי גם שאני אעדיף רכז פחות טוב (אבל כזה שיתפקד כרכז אמיתי, וישמור), וסנטר- אבל זה אני.
אפשר להסתדר עם שניהם ואפשר להסתדר איתם טוב!
רוצ׳סטי כבר עולה מהספסל ועושה את זה אפילו טוב מאוד! הבעיה היא שפארמר לא מתופקד כרכז ושיוגב משחק. פארמר צריך לרכז, יוגב צריך לעודד, ומשם אפשר יהיה להתקדם. כל זה תלוי בזה שיהיה מישהו שגם ישמור בעמדה 2, ו3, ו5 כי כרגע אף אחד לא עושה את זה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 06 נובמבר 2015, 16:29

החציל האצטקי כתב:רוי- אני חושב שחסר גבוה ארוך. עוד 1.96 בעמדה 5 לא יעזור כבר. צריך שחקן עם נוכחות וניידות שיתאים לשחק ליד אופייבו ורנדל.

לסטייסמה וסמית' יש גובה. צ'אק הייז כבר הוכיח שהוא יכול לשחק 5 גם בלי גובה, אבל הוא כבר לא רלוונטי. גם ג'רום ג'ורדן שהוא פחות טוב הגנתית עדיין פנוי. שוב, לא מדובר בשחקנים מאוד יקרים, בטח שלא בשלב הזה של העונה.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 06 נובמבר 2015, 16:32

החציל האצטקי כתב:
מוזמנים להצביע

הצבעתי 1 כרגע.

שיניתי, למרות שאני חושב שזה הופך את הסקר לפחות רלוונטי כי הכוונה שלי לדעת מה הדעה נטו על הסגל כרגע
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 נובמבר 2015, 16:34

rc4991 כתב:
החציל האצטקי כתב:
מוזמנים להצביע

הצבעתי 1 כרגע.

שיניתי, למרות שאני חושב שזה הופך את הסקר לפחות רלוונטי כי הכוונה שלי לדעת מה הדעה נטו על הסגל כרגע

זה לגיטימי אחי, יכולת לשנות גם את האופן בו אתה שואל, זה גם סבבה. תחליט מה בא לך... :thumbup
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 06 נובמבר 2015, 16:35

החציל האצטקי כתב:
rc4991 כתב:
החציל האצטקי כתב:
מוזמנים להצביע

הצבעתי 1 כרגע.

זה לגיטימי אחי, יכולת לשנות גם את האופן בו אתה שואל, זה גם סבבה. תחליט מה בא לך... :thumbup

לא משנה נשאיר ככה :D
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 נובמבר 2015, 16:37

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:רוי- אני חושב שחסר גבוה ארוך. עוד 1.96 בעמדה 5 לא יעזור כבר. צריך שחקן עם נוכחות וניידות שיתאים לשחק ליד אופייבו ורנדל.

לסטייסמה וסמית' יש גובה. צ'אק הייז כבר הוכיח שהוא יכול לשחק 5 גם בלי גובה, אבל הוא כבר לא רלוונטי. גם ג'רום ג'ורדן שהוא פחות טוב הגנתית עדיין פנוי. שוב, לא מדובר בשחקנים מאוד יקרים, בטח שלא בשלב הזה של העונה.

אתה מבין אבל שחיזוק הוא פשוט לא רלוונטי כשהמאמן לא מסוגל להכניס אף שחקן לאף תבנית?
הוא לא מוציא מאף שחקן שלו את מה שהוא אמור לתת! אפילו דווין סמית׳, שהוא האמ-אמא של הבאנקרים, לא מסוגל לתת לו הגנה מה שהיה בעבר לחם חוקו!

שים על המגרש 40 דקות יחד את פארמר, לנדסברג, סמית׳, אופייבו ואיתי שגב ואתה מסוגל לשחק כדורסל הרבה יותר שמח ויעיל ממה שאנחנו רואים פה על בסיס קבוע.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 06 נובמבר 2015, 16:44

אחד הדברים הכי מביכים שני פדרמן אמר זה ש"לא חייבים סנטר" וגם "הבולס והווריורס לקחו אליפויות בלי סנטרים". אז זה נכון שאתה לא חייב סנטר שייתן לך 15 נקודות ממשחק חפירות בפוסט, אבל אתה חייב סנטר שיודע לשחק הגנה מעמדה 5, בין עם זה help defense, פיק אנד רול או חסימות. לווריורס יש את בוגוט ודריימונד גרין, ולבולס היו שורה של שחקנים החל מקרטרייט, לונגלי, ועד וונינגטון. לשושלת של פיני היה את באסטון בתפקיד הזה.

גם גרג פופוביץ' לא יצליח בלי שיפתרו את הבעיה הזו.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 נובמבר 2015, 16:49

roy1000 כתב:אחד הדברים הכי מביכים שני פדרמן אמר זה ש"לא חייבים סנטר" וגם "הבולס והווריורס לקחו אליפויות בלי סנטרים". אז זה נכון שאתה לא חייב סנטר שייתן לך 15 נקודות ממשחק חפירות בפוסט, אבל אתה חייב סנטר שיודע לשחק הגנה מעמדה 5, בין עם זה help defense, פיק אנד רול או חסימות. לווריורס יש את בוגוט ודריימונד גרין, ולבולס היו שורה של שחקנים החל מקרטרייט, לונגלי, ועד וונינגטון. לשושלת של פיני היה את באסטון בתפקיד הזה.

דיברתי על זה פה כמה פעמים. הבחור מזלזל במשחק הכדורסל. זה נובע מהיותו טיפש. קשה לי לשפוט אדם טיפש. אני פשוט מרחם עליו, אבל בעיקר על עצמי, על כך שהאושר שלי תלוי במידת מה בידיים שמונעות על ידי המוח המצומק הזה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2015, 16:56

אני לא חושב שהוא טיפש. אבל אני כן חושב שהוא מזלזל מאוד באוהדים, וגם במי שמראיין אותו.
הוא מתנשא ושחצן - לא ע"פ ההתנהלות מול התקשורת (שם הוא תופס פוזה של הבחור הנחמד מהדירה ליד) אלא ע"פ ההתנהלות בתוך הקבוצה,
וע"פ המעשים.

האמירה הזאת באמת היתה מגוחכת, וחיכיתי שמישהו יזכיר את השמות של קרטרייט, לונגלי ואחרים.
הבולס ההם היו קבוצה מושלמת. מושלמת. שחקני צבע גדולים וחזקים, שחקני הגנה וריבאונד מדהימים בעמדה 4 (הוראס גראנט ורודמן).
קלעים אוטומטיים משלוש, שחקני כנף אתלטיים...
אה ואיזה מייק אחד וסקוטי.

כנ"ל בווריורס שבנויים פשוט נהדר, ומעל הכל יש להם את סטף קרי.

דני פדרמן פשוט הרס את המועדון הזה, וגם עכשיו, הנוכחות שלו שם, היא כנראה הסיבה לסחבת ולמשחקי הכוח האלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 נובמבר 2015, 17:01

למה הוא לא טיפש יוני?
אני חושב שהבן אדם מטומטם אמיתי. לא רק שחצן ויהיר, אלא אשכרה טמבל.
מה עושה אותו חכם בכלל? למה שיקבל את הקרדיט הזה ממני?
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 06 נובמבר 2015, 17:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 06 נובמבר 2015, 17:01

החציל האצטקי כתב:
roy1000 כתב:אחד הדברים הכי מביכים שני פדרמן אמר זה ש"לא חייבים סנטר" וגם "הבולס והווריורס לקחו אליפויות בלי סנטרים". אז זה נכון שאתה לא חייב סנטר שייתן לך 15 נקודות ממשחק חפירות בפוסט, אבל אתה חייב סנטר שיודע לשחק הגנה מעמדה 5, בין עם זה help defense, פיק אנד רול או חסימות. לווריורס יש את בוגוט ודריימונד גרין, ולבולס היו שורה של שחקנים החל מקרטרייט, לונגלי, ועד וונינגטון. לשושלת של פיני היה את באסטון בתפקיד הזה.

דיברתי על זה פה כמה פעמים. הבחור מזלזל במשחק הכדורסל. זה נובע מהיותו טיפש. קשה לי לשפוט אדם טיפש. אני פשוט מרחם עליו, אבל בעיקר על עצמי, על כך שהאושר שלי תלוי במידת מה בידיים שמונעות על ידי המוח המצומק הזה.

עוגן הגנתי זה א' ב' של כדורסל. גם הקאבס נראו כמו אשפה עד שהגיע מוזגוב. אני באמת לא מבין איך בנאדם שניהל את מכבי וקיבל החלטות מקצועיות במשך שנים לא יודע את זה. איך אמרו פעם? מוציא שם רע לחלטורה.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 נובמבר 2015, 17:04

יצא שהצבעתי פעמיים ..
לא נורא.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 נובמבר 2015, 17:06

חוזר ואומר:
LIAV10 כתב:גודס, אבן וארינזה אאוט, קזלאוסקאס, שמיר וג׳ף אדריאן אין.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 06 נובמבר 2015, 17:06

החציל האצטקי כתב:למה הוא לא טיפש יוני?
אני חושב שהבן אדם מטומטם אמיתי. לא רק שחצן ויהיר, אלא אשכרה טמבל.
מה עושה אותו חכם בכלל? למה שיקבל את הקרדיט הזה ממני?

האמת שאין צורך להיות גאון הדור בשביל להיות GM של קבוצת כדורסל. הבעיה בדני היא שהוא לא לקח את העבודה ברצינות ולא למד את העבודה.

אני חושב שאתה יכול להיות GM טוב גם בלי להיות שחקן או מאמן. אני חושב שאם דני פדרמן היה משקיע ולומד את המקצוע כמו שצריך, הוא יכל לעשות את העבודה בצורה טובה ולא היה אומר דברים מביכים כמו שאמר בראיון. אבל מה לעשות, האיש חלטוריסט.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 נובמבר 2015, 17:07

אני עם ליאב, ג'ף אדריאן לא רע .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: BIG sofo, felix_r, Google [Bot], מרסר ו־19 אורחים