המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:התנין כתב:פארמר ורוצ'סטי זה ממש לא להכנס לקטנות. מדובר בשחקנים שכ"א מהם עולה יותר ממיליון דולר. דמיין לך איזה שחקן ניתן היה להביא לעמדת הסנטר בסכומים האלה.
אני לא מדבר עכשיו על בניה בדיעבד, את מי היית מביא במקום וכו'
הדיבורים הם נטו על הסגל הקיים ועד כמה אתה מרוצה ממנו
נכון ששניהם לא משהו בינתיים (הרבה מזה בגלל המאמן לדעתי) אבל הם עדיין צמד שחקנים איכותי
rc4991 כתב:הוספתי סקר
מוזמנים להצביע
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:התנין כתב:פארמר ורוצ'סטי זה ממש לא להכנס לקטנות. מדובר בשחקנים שכ"א מהם עולה יותר ממיליון דולר. דמיין לך איזה שחקן ניתן היה להביא לעמדת הסנטר בסכומים האלה.
נכון ששניהם לא משהו בינתיים (הרבה מזה בגלל המאמן לדעתי) אבל הם עדיין צמד שחקנים איכותי
גם אנדרסון ואידסון היו שחקנים איכותיים מאוד, שלא התאימו לשחק ביחד בכלל, וחירבו ככה עונה שלמה. אבל הם היו שניהם שחקנים סופר ורסטילים וטובים גם התקפית וגם הגנתית.
אז על אחת כמה וכמה פארמר ורוצ׳סטי שלא יכולים לשמור, שניהם לא חודרים מספיק טובים, ולא טובים בלי הכדור ביד.
זה לא ילך נקודה. מה תעשה מפה עם מה שיש לך תלוי במאמן, ואני מאמין שאפשר להוציא משניהם המון, אבל זה חייב לבוא ע״ח אוחיון.
רוי- אני חושב שחסר גבוה ארוך. עוד 1.96 בעמדה 5 לא יעזור כבר. צריך שחקן עם נוכחות וניידות שיתאים לשחק ליד אופייבו ורנדל.
rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:התנין כתב:פארמר ורוצ'סטי זה ממש לא להכנס לקטנות. מדובר בשחקנים שכ"א מהם עולה יותר ממיליון דולר. דמיין לך איזה שחקן ניתן היה להביא לעמדת הסנטר בסכומים האלה.
גם אנדרסון ואידסון היו שחקנים איכותיים מאוד, שלא התאימו לשחק ביחד בכלל, וחירבו ככה עונה שלמה. אבל הם היו שניהם שחקנים סופר ורסטילים וטובים גם התקפית וגם הגנתית.
אז על אחת כמה וכמה פארמר ורוצ׳סטי שלא יכולים לשמור, שניהם לא חודרים מספיק טובים, ולא טובים בלי הכדור ביד.
זה לא ילך נקודה. מה תעשה מפה עם מה שיש לך תלוי במאמן, ואני מאמין שאפשר להוציא משניהם המון, אבל זה חייב לבוא ע״ח אוחיון.
רוי- אני חושב שחסר גבוה ארוך. עוד 1.96 בעמדה 5 לא יעזור כבר. צריך שחקן עם נוכחות וניידות שיתאים לשחק ליד אופייבו ורנדל.
אני לא מסכים
דבר ראשון לדעתי הסיבה שאידסון ואנדרסון לא הצליחו יחד היתה בגלל שאנדרסון הד קייס משוגע (וזה גם ההפך מאידסון האנמי)
דבר שני, אני הייתי אולי הראשון שאמר שעדיף לשחק כמה שפחות עם פארמר ורוצ'סטי ביחד אבל עדיין זה לא בצורה כזאת קיצונית
אפשר להגיע למצב שהם איזה רבע שעה לא ישחקו יחד על המגרש ויבואו יותר לידי ביטוי לבד, כשגם כשהם ביחד צריך לתת את הכדור לפרמאר ולשחק על רוצ'סטי כקלעי נטו
החציל האצטקי כתב:רוי- אני חושב שחסר גבוה ארוך. עוד 1.96 בעמדה 5 לא יעזור כבר. צריך שחקן עם נוכחות וניידות שיתאים לשחק ליד אופייבו ורנדל.
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:הוספתי סקר
מוזמנים להצביע
תשמע, חסרה פה אופציה של חיזוק. תתאים את הסקר.
אתה שואל על הסגל הזה ללא חיזוק ועם המאמן הנוכחי? הוא לא יגיע לכלום.
אתה שואל על הסגל הזה עם המאמן הנוכחי, עם חיזוק? הוא לא יגיע לכלום.
אתה שואל על הסגל הזה עם חיזוק לא מתאים? הוא לא יגיע לכלום.
אתה שואל על הסגל הזה עם מאמן אחר, בלי חיזוק? הוא לא יגיע לכלום.
עם מאמן אחר, וחיזוק מתאים- אפשר לדבר.
הצבעתי 1 כרגע.
rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:הוספתי סקר
מוזמנים להצביע
הצבעתי 1 כרגע.
שיניתי, למרות שאני חושב שזה הופך את הסקר לפחות רלוונטי כי הכוונה שלי לדעת מה הדעה נטו על הסגל כרגע
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:הוספתי סקר
מוזמנים להצביע
הצבעתי 1 כרגע.
שיניתי, למרות שאני חושב שזה הופך את הסקר לפחות רלוונטי כי הכוונה שלי לדעת מה הדעה נטו על הסגל כרגע
זה לגיטימי אחי, יכולת לשנות גם את האופן בו אתה שואל, זה גם סבבה. תחליט מה בא לך...
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:רוי- אני חושב שחסר גבוה ארוך. עוד 1.96 בעמדה 5 לא יעזור כבר. צריך שחקן עם נוכחות וניידות שיתאים לשחק ליד אופייבו ורנדל.
לסטייסמה וסמית' יש גובה. צ'אק הייז כבר הוכיח שהוא יכול לשחק 5 גם בלי גובה, אבל הוא כבר לא רלוונטי. גם ג'רום ג'ורדן שהוא פחות טוב הגנתית עדיין פנוי. שוב, לא מדובר בשחקנים מאוד יקרים, בטח שלא בשלב הזה של העונה.
roy1000 כתב:אחד הדברים הכי מביכים שני פדרמן אמר זה ש"לא חייבים סנטר" וגם "הבולס והווריורס לקחו אליפויות בלי סנטרים". אז זה נכון שאתה לא חייב סנטר שייתן לך 15 נקודות ממשחק חפירות בפוסט, אבל אתה חייב סנטר שיודע לשחק הגנה מעמדה 5, בין עם זה help defense, פיק אנד רול או חסימות. לווריורס יש את בוגוט ודריימונד גרין, ולבולס היו שורה של שחקנים החל מקרטרייט, לונגלי, ועד וונינגטון. לשושלת של פיני היה את באסטון בתפקיד הזה.
גם גרג פופוביץ' לא יצליח בלי שיפתרו את הבעיה הזו.
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:אחד הדברים הכי מביכים שני פדרמן אמר זה ש"לא חייבים סנטר" וגם "הבולס והווריורס לקחו אליפויות בלי סנטרים". אז זה נכון שאתה לא חייב סנטר שייתן לך 15 נקודות ממשחק חפירות בפוסט, אבל אתה חייב סנטר שיודע לשחק הגנה מעמדה 5, בין עם זה help defense, פיק אנד רול או חסימות. לווריורס יש את בוגוט ודריימונד גרין, ולבולס היו שורה של שחקנים החל מקרטרייט, לונגלי, ועד וונינגטון. לשושלת של פיני היה את באסטון בתפקיד הזה.
גם גרג פופוביץ' לא יצליח בלי שיפתרו את הבעיה הזו.
דיברתי על זה פה כמה פעמים. הבחור מזלזל במשחק הכדורסל. זה נובע מהיותו טיפש. קשה לי לשפוט אדם טיפש. אני פשוט מרחם עליו, אבל בעיקר על עצמי, על כך שהאושר שלי תלוי במידת מה בידיים שמונעות על ידי המוח המצומק הזה.
LIAV10 כתב:גודס, אבן וארינזה אאוט, קזלאוסקאס, שמיר וג׳ף אדריאן אין.
החציל האצטקי כתב:למה הוא לא טיפש יוני?
אני חושב שהבן אדם מטומטם אמיתי. לא רק שחצן ויהיר, אלא אשכרה טמבל.
מה עושה אותו חכם בכלל? למה שיקבל את הקרדיט הזה ממני?
משתמשים הגולשים בפורום זה: BIG sofo, felix_r, Google [Bot], מרסר ו־19 אורחים