המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:לא יודע איך יש לכם כוח בכלל לניתוחי עומק.
הכל גמור. השמידו לנו את המועדון.
my man כתב:ראיתי את המשחק אצל חבר...והוא גר רחוק רצח ורק עכשיו חזרנו. מאז המשחק אני עם דמעות בעיניים. נפלה האימפריה.
כשכתבתי על נפילת האימפריה אחרי העוד הפסד למגדל בהיכל לא ידעתי שזה יבוא בבום כזה גדול עכשיו.
מה עכשיו? עכשיו מה? יורוקאפ? עונות פיננסיות ברבאק? יציעים ריקים בהיכל? תבוסות משפילות לנמושות הליגה? מה עם החוזה ל10 שנים ביורוליג? הוא כבר חתום או שידיחו אותנו בבושת פנים?
הפדרמנים לא ימכרו את המועדון לעולם?
felix_r כתב:my man כתב:ראיתי את המשחק אצל חבר...והוא גר רחוק רצח ורק עכשיו חזרנו. מאז המשחק אני עם דמעות בעיניים. נפלה האימפריה.
כשכתבתי על נפילת האימפריה אחרי העוד הפסד למגדל בהיכל לא ידעתי שזה יבוא בבום כזה גדול עכשיו.
מה עכשיו? עכשיו מה? יורוקאפ? עונות פיננסיות ברבאק? יציעים ריקים בהיכל? תבוסות משפילות לנמושות הליגה? מה עם החוזה ל10 שנים ביורוליג? הוא כבר חתום או שידיחו אותנו בבושת פנים?
אל תקח ללב. זה באמת עצוב מה שקרה כאן, אבל זה עדיין לא אומר שנפלה האימפריה.
אפילו למועדון הכי עשיר באירופה - צסקא, קרה בעונת 2011 שהיא לא העפילה לטופ-16.
לפעמים דבר כזה צריך לקרות כדי "לנקות את האורוות".
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:ראיתי את המשחק אצל חבר...והוא גר רחוק רצח ורק עכשיו חזרנו. מאז המשחק אני עם דמעות בעיניים. נפלה האימפריה.
ואתה באמת חושב ומאמין שינקו את האורוות?
felix_r כתב:my man כתב:ראיתי את המשחק אצל חבר...והוא גר רחוק רצח ורק עכשיו חזרנו. מאז המשחק אני עם דמעות בעיניים. נפלה האימפריה.
er79 כתב:הניקוי אורוות היחיד שצריך להיות פה זה שהבעלים הזבל הזה ימכור את הקבוצה למישהו עם כסף שאכפת לו. לעת עתה אני שורף כסף ומבצע זעזוע מהותי, מביא את מקל שעומד להיחתך, בודק אל יש אפשרות להחזיר את פארגו כי הליגה הסינית מסתיימת מוקדם למיטב זיכרוני, ומביא סנטר טוב. מביא גם את קזלאוסקאס או במקרה הפחות טוב מנסה לשכנע את ארז בכל זאת להגיע. עושה הכל כדי לנסות להציל משהו מהעונה הזאת. פרמאר ורוצ'סטי, או לפחות אחד מהם, חייבים ללכת. לשני הסנטרים המעאפנים שלנו גם אין מקום. זה הכל.
jol9 כתב:er79 כתב:הניקוי אורוות היחיד שצריך להיות פה זה שהבעלים הזבל הזה ימכור את הקבוצה למישהו עם כסף שאכפת לו. לעת עתה אני שורף כסף ומבצע זעזוע מהותי, מביא את מקל שעומד להיחתך, בודק אל יש אפשרות להחזיר את פארגו כי הליגה הסינית מסתיימת מוקדם למיטב זיכרוני, ומביא סנטר טוב. מביא גם את קזלאוסקאס או במקרה הפחות טוב מנסה לשכנע את ארז בכל זאת להגיע. עושה הכל כדי לנסות להציל משהו מהעונה הזאת. פרמאר ורוצ'סטי, או לפחות אחד מהם, חייבים ללכת. לשני הסנטרים המעאפנים שלנו גם אין מקום. זה הכל.
מקל ופארגו?? לא תודה. שני אגואים בגודל של דני פדרמן זה לא מה שאנחנו צריכים.
מכבי צריכה שחקנים שהם מחוייבים קודם כל לקבוצה. שחקנים מהסוג של פרקינס, שון ג'יימס, דייויד בלו וכו'.
אבל שחקנים כאלה עכשיו אי אפשר למצוא.
זה בדיוק מה שדיברתי עליו אתמול או שלשום. מכבי לא יכולה עכשיו לקבל החלטות פזיזות. זהו - העונה הזאת כרגע גמורה.
עכשיו יש זמן. לחשוב בנחת, לקבל החלטות ארוכות טווח, להכין תכנית מסודרת איך יוצאים מהמצב הזה.
למשל, סוגר עם קזלאוסקס על חוזה החל מהעונה הבאה, ל3-4 שנים, ונותן לו חופש פעולה מקצועי (כלומר מאמן שהוא גם GM).
או, מוצא GM מקצועי אמיתי, עם נסיון ומוטיבציה, וכנ"ל - נותן לו חוזה ל3-4 שנים, ומאפשר לו לעבוד.
מה שבטוח, זה שהעונה הזאת מוכיחה לנו שכסף גדול לאו דווקא מביא תוצאות.
מבחינתי, כל מי שהיתה לו יד מקצועית בכל מה שקרה בשנתיים האחרונות, צריך לעזוב, ואלה שלא יכולים לעזוב (כמו הבעלים), צריכים לקחת
צעד אחורה, ולהפסיק להתערב בעניינים מקצועיים. יותר ברור מזה, זה כבר לא יכול להיות.
er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:הניקוי אורוות היחיד שצריך להיות פה זה שהבעלים הזבל הזה ימכור את הקבוצה למישהו עם כסף שאכפת לו. לעת עתה אני שורף כסף ומבצע זעזוע מהותי, מביא את מקל שעומד להיחתך, בודק אל יש אפשרות להחזיר את פארגו כי הליגה הסינית מסתיימת מוקדם למיטב זיכרוני, ומביא סנטר טוב. מביא גם את קזלאוסקאס או במקרה הפחות טוב מנסה לשכנע את ארז בכל זאת להגיע. עושה הכל כדי לנסות להציל משהו מהעונה הזאת. פרמאר ורוצ'סטי, או לפחות אחד מהם, חייבים ללכת. לשני הסנטרים המעאפנים שלנו גם אין מקום. זה הכל.
מקל ופארגו?? לא תודה. שני אגואים בגודל של דני פדרמן זה לא מה שאנחנו צריכים.
מכבי צריכה שחקנים שהם מחוייבים קודם כל לקבוצה. שחקנים מהסוג של פרקינס, שון ג'יימס, דייויד בלו וכו'.
אבל שחקנים כאלה עכשיו אי אפשר למצוא.
זה בדיוק מה שדיברתי עליו אתמול או שלשום. מכבי לא יכולה עכשיו לקבל החלטות פזיזות. זהו - העונה הזאת כרגע גמורה.
עכשיו יש זמן. לחשוב בנחת, לקבל החלטות ארוכות טווח, להכין תכנית מסודרת איך יוצאים מהמצב הזה.
למשל, סוגר עם קזלאוסקס על חוזה החל מהעונה הבאה, ל3-4 שנים, ונותן לו חופש פעולה מקצועי (כלומר מאמן שהוא גם GM).
או, מוצא GM מקצועי אמיתי, עם נסיון ומוטיבציה, וכנ"ל - נותן לו חוזה ל3-4 שנים, ומאפשר לו לעבוד.
מה שבטוח, זה שהעונה הזאת מוכיחה לנו שכסף גדול לאו דווקא מביא תוצאות.
מבחינתי, כל מי שהיתה לו יד מקצועית בכל מה שקרה בשנתיים האחרונות, צריך לעזוב, ואלה שלא יכולים לעזוב (כמו הבעלים), צריכים לקחת
צעד אחורה, ולהפסיק להתערב בעניינים מקצועיים. יותר ברור מזה, זה כבר לא יכול להיות.
אגו שמגו, שחרור פארגו היה טעות, הוא פשוט היה צריך גארד טוב לידו, הוא היחיד שניסה בהצלבה והיחיד שניסה בליגה. אתה לא יכול להגיד על פרמאר שהוא מנסה. והאגו של מקל מתבטא אולי מחוץ למגרש, במגרש הוא נטול אגו. אני בספק אם פרמאר ורוצ'סטי הן אופציות טובות יותר כרגע
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Mitelka, מרסר, שמוליק ו־19 אורחים