ת'רד מכירת חיסול ועונת 2016/17 מכבי לאן?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מכירת חיסול ועונת 2016/17 מכבי לאן?

הודעהעל ידי dod » 13 נובמבר 2015, 01:20

זה הזמן לצטט את לינקולן:
"אפשר לעבוד על חלק מהאנשים כל הזמן, ועל כל האנשים חלק מהזמן, אבל אי אפשר לעבוד על כל האנשים כל הזמן."
dod

הודעהעל ידי jol9 » 13 נובמבר 2015, 01:26

MTA2311 כתב:לא יודע איך יש לכם כוח בכלל לניתוחי עומק.
הכל גמור. השמידו לנו את המועדון.

איי איי איי... איזה בכיין. "השמידו לנו את המועדון"... אז תמצא אחר. בשביל זה יש גוגל.

הנה למשל
http://www.golden-house.co.il/?CategoryID=175
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 13 נובמבר 2015, 01:43

אני חושב שגם לארגוני האוהדים יש איזה חלק בדבר הזה. כאילו, מתוך 100 אחוז שההנהלה אשמה ב-90 מהם ועוד 5 של גודס, יש עוד איזה 2-3 אחוזים של האוהדים שנתנו להתנהלות המחורבנת הזו להמשיך בשנים האחרונות והחליטו למחותך רק כשהוסיפו צבע אדום על הגופיות. כאילו שזה מה שדופק את המועדון ולא חבורת השיכורים שיושבת בהנהלה.
שחף

הודעהעל ידי אדם » 13 נובמבר 2015, 02:21

גם פיני וגם בעוד כמה מקומות אמרו שלמכבי יש תכסף ,הכסף הוא לא הבעיה ושיש למכבי אנשים במועדון שיכולים להביא את הכסף,בטח מדובר על המשקיעים שנכנסו שותפים,בנוסף היורוליג יביא יותר כסף שנה הבאה.
ככה שלדעתי כסף יש השאלה מה רוצים לעשות איתו.
אני לא חושב שיש צורך להיכנס לעונה פיננסית,רק אם זו קמצנות של ההנהלה,אבל לחסוך אחרי איבוד המותג,במיוחד בזירה המקומית,זה פשוט לאבד הכל,עוד לא נגמרה השנה ואני בטוח שאם ימשך ככה אנחנו הולכים לראות היכל אם קרחות,בריחת ספונסרים ושלטי פרסום וזכויו5ת שידור ,אני לא חושב שיתנו לזה לקרות,כי דבר כזה משמעותו קבורה של המועדון ,כל התקציב כל החשבונות והאיזון ילכו לפח ומזה לא נצא.
במשך שנים מכבי בהתה תקציב שקול מאוזן על סמך ההצלחה על סמך זה שמכהי מותג,וקיבלה זכויות שידור וספונסרים ומנוים וידעה להרים תקציב ,מספיק שהפועל תכנס ליורוליג וזו פגיעה בנו ,הערוצים ירוצו לפרסם ולהשקיע ולקנות זכויות כי זה חדש ורענן.
דקווא השנים הקרובות הם החשובות ביותר ,בשנים שהפועל נכנסת לתמונה ונלחמת איתנו על ההכרה ועל מעגלי הכסף של זכויות שידור ספונסרים,וגם על שחקנים ישראלים,אסור לנו לתת להנהלה או בכלל להנהלה אסור להשלים או להוריד תראש להיפך ,גם בתקציב פחות מהשנה אפשר לבנות קבוצה לפינל פור,השאלה איך בונים ומי מבאים,ולא שמערכת סקאוטינג קקמיקה תשלוט במועדון.
דווקא שנה הבאה שהיורליג נכנס לתקופה חדשה ,ווגם שאנחנו לא יודעים איך תיגמר העונה אם בעוד איבוד אליפות ,אסור לנו ללכת אחורה או לחסכונות ,להיפך בעיני,פשוט צריך להביא את השחקנים הנכונים .

לדעתי זו תקופה סבירה לבנות קבוצה מחדש,לא צריך לסתום חורים ולוותר ולהיתעורר בפגרה הבאה ,פעם אחת לעבוד נכון להיתנהל נכון,יש פה היזדמנות לשחרר את מי שצריך,לעבוד כדי להצליח לעשות פעולות ולנסות כדי להצליח ,כמו הפועל ערושלים שנה שעברה,אני רואה הנהלות כל הזמן מנסות ועושות ומחליפות,רק אצלנו הכל כבד ומסורבל.
זו היזדמנות לשחרר שחקנים,זה לא כל כך הרבה או כרוך בהוצאות,נשאר עוד 5 חודשים לחוזה של פארמר ואני בטוח שמישו יקח אותו וישלים לו את החוזה,בנוסף פבראני אני מאמין שימצאו,ולגבי אנואקו ואופיבו זה גם ככה עד סוף החודש ככה שלא כרוך ביותר מידי,בנוסף אני משחרר את אמבאקווה אין מנוס מזה זה משו שחיב.
אני מביא גארד בעמדה 2 שייצר יחדור ,מישו אתלטי,חזק מגוון.
לגבוהים אני מביא 4 סטרץ פור סגנון לוק באביט או קלארק בסגנון,ואם אין אז שיקן כמו גף אדריאן.
סנטר 2.11 ,או יותר מישו אם מושג לכדורסל,ומריץ את הקבוצה מנסה לקחת תאליפות והגביע השנה ומכין תקבוצה הזו לשנה הבאה על ידי זה שהיא רצה חצי שנה אימונים מעכשיו אם הסגל הקיים.
אי אפשר להגיד הרבה כסף וכאלה,מזה משנה אם פארמר ילך עכשיו או בסוף שנה ומזה משנה אם הקבוצה תביא עכשיו מחליפים או בעתיד,אם הקבוצה רוצה להצליח זה מצריך שינוי,קבוצה מועדון שרוצה להצליח משנה ומחליף,גם הכוכב כבר החליפו והביאו 3 שחקנים וגם ירושלים שנה שעברה ניסתה וניסתה .
אדם

הודעהעל ידי אדם » 13 נובמבר 2015, 03:09

אני לא מבין את הדיבורים האלה על לסגור תשלאטר וכל הדיבורים על הסוף,כאילו זה עובר לידנו כאילו הכשלון לא קשור אלינו ובואו נשלים אם המצב ואם ההיתרסקות.
השאלה שלי למה?,זה תלוי בנו איפה הצעקה שלנו האמירה שלנו,למה אנחנו לא מתאגדים ביחד ועושים מעשה,למה כל הקהל גם והולך דקה לפני המשחק במקום לזרוק דברים למגרש ולצעוק ולכעוס ,ולמה לא לתת בוז של 10 דקות ולא של 5 שניות בדרך לחניה,איפה הלחכות בחוץ זועמים וצועקים ופשוט לגרום להם לפחד,אתם חושבים שבאולימפיאקוס זה עובר ככה?,למה אנחנו משלימים ולא מזיזים אצבע,למה אנחנו מדברים כאילו זה לידנו.
הרי ברגעים כאלה נמדדים האוהדים,אם האוהדים שקטים ההנהלה הבעלים חים בשקט וברוגע,שיש רעש ולחץ הנהלה פועלת יש לה דריב וסיבה,תראו בכל מקום שיש רעש ואמירה ולחץ ההנהלה בסופו של דבר פועלת ,אוהדים זה המועדון בלי אוהדים אין זכות קיום לשום מועדון,כי אצלנו בשנה הבאה אוהדי הרוחקסים כבר לא יגיעו ובסוף אלה אנחנו שנוסעים לחול לפינל פורים שישנו בחוץ לפני פאף בולוניה,שצעקנו על הזמל באדום בחולצה ועוד
האמירה עלינו של אוהדי הצלחות לא רחוקה מהאמת אם ניתן למועדון הזה להיתפרק ולהידרדר ,הרי אם אנחנו באמת מאמינים בזה אז קדימה .
אני מוכן לבוא מאילת ולתת יד לכל דבר זה מועדון שחשוב לי,וגרם לי המון שמחות ורגעים של אושר והיתרגשות וחוויות לכל החים,ורגעים הכי מאושרים בחיים שלי ,רגעי מתח ורגעים אדירים .
אני אוהד מכבי מ95 כמדומני ,שזה גיל 8 ,אני זוכר את המהלך של קטש ששם סל ודקה אחרי זה חטף מעדי גורדון בגביע כאילו זה היום .
אדם

הודעהעל ידי my man » 13 נובמבר 2015, 04:01

ראיתי את המשחק אצל חבר...והוא גר רחוק רצח ורק עכשיו חזרנו. מאז המשחק אני עם דמעות בעיניים. נפלה האימפריה.
כשכתבתי על נפילת האימפריה אחרי העוד הפסד למגדל בהיכל לא ידעתי שזה יבוא בבום כזה גדול עכשיו.
מה עכשיו? עכשיו מה? יורוקאפ? עונות פיננסיות ברבאק? יציעים ריקים בהיכל? תבוסות משפילות לנמושות הליגה? מה עם החוזה ל10 שנים ביורוליג? הוא כבר חתום או שידיחו אותנו בבושת פנים?
הפדרמנים לא ימכרו את המועדון לעולם?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 13 נובמבר 2015, 04:09

my man כתב:ראיתי את המשחק אצל חבר...והוא גר רחוק רצח ורק עכשיו חזרנו. מאז המשחק אני עם דמעות בעיניים. נפלה האימפריה.
כשכתבתי על נפילת האימפריה אחרי העוד הפסד למגדל בהיכל לא ידעתי שזה יבוא בבום כזה גדול עכשיו.
מה עכשיו? עכשיו מה? יורוקאפ? עונות פיננסיות ברבאק? יציעים ריקים בהיכל? תבוסות משפילות לנמושות הליגה? מה עם החוזה ל10 שנים ביורוליג? הוא כבר חתום או שידיחו אותנו בבושת פנים?

אל תקח ללב. זה באמת עצוב מה שקרה כאן, אבל זה עדיין לא אומר שנפלה האימפריה.
אפילו למועדון הכי עשיר באירופה - צסקא, קרה בעונת 2011 שהיא לא העפילה לטופ-16.
לפעמים דבר כזה צריך לקרות כדי "לנקות את האורוות".
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 13 נובמבר 2015, 04:13

felix_r כתב:
my man כתב:ראיתי את המשחק אצל חבר...והוא גר רחוק רצח ורק עכשיו חזרנו. מאז המשחק אני עם דמעות בעיניים. נפלה האימפריה.

ואתה באמת חושב ומאמין שינקו את האורוות?

נ.ב
אני כרגע עם נטיות אובדניות אז תיזהר בתשובה שלך. היא צריכה איכשהו להכיל אופטימיות בתוכה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 13 נובמבר 2015, 04:18

my man כתב:
felix_r כתב:

ואתה באמת חושב ומאמין שינקו את האורוות?

כמובן. זה באמת מצער, שהדבר לא נעשה כבר בקיץ, אבל פדרמן האב תמיד היה סלחני יותר להפסדים, ולכן המכה לא הייתה חזקה מספיק. עכשיו אפילו הוא יקלוט שחייבים ניקוי אורוות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 13 נובמבר 2015, 09:02

הניקוי אורוות היחיד שצריך להיות פה זה שהבעלים הזבל הזה ימכור את הקבוצה למישהו עם כסף שאכפת לו. לעת עתה אני שורף כסף ומבצע זעזוע מהותי, מביא את מקל שעומד להיחתך, בודק אל יש אפשרות להחזיר את פארגו כי הליגה הסינית מסתיימת מוקדם למיטב זיכרוני, ומביא סנטר טוב. מביא גם את קזלאוסקאס או במקרה הפחות טוב מנסה לשכנע את ארז בכל זאת להגיע. עושה הכל כדי לנסות להציל משהו מהעונה הזאת. פרמאר ורוצ'סטי, או לפחות אחד מהם, חייבים ללכת. לשני הסנטרים המעאפנים שלנו גם אין מקום. זה הכל.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 13 נובמבר 2015, 09:07

אי אפשר להביא את מקל לפני סוף השלב הראשון. הוא שיחק כבר ביורוליג ולכן לא יכול לשחק במכבי עד שיסתיים השלב הראשון. בכל מקרה, מקל זה לא השחקן שמכבי צריכה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 13 נובמבר 2015, 09:30

felix_r כתב:

2 שאלות:
1 - מה צסקא עשתה אחרי העונה ההיא? כלומר איזה ניקוי אורוות היא עשתה?
2 - מה אתה חושב שמכבי צריכה לעשות כדי לנקות את האורוות? (להעיף את ווייצ'יץ' זה קל. כולנו יודעים שזה לא יפתור שום בעיה).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 13 נובמבר 2015, 09:39

er79 כתב:הניקוי אורוות היחיד שצריך להיות פה זה שהבעלים הזבל הזה ימכור את הקבוצה למישהו עם כסף שאכפת לו. לעת עתה אני שורף כסף ומבצע זעזוע מהותי, מביא את מקל שעומד להיחתך, בודק אל יש אפשרות להחזיר את פארגו כי הליגה הסינית מסתיימת מוקדם למיטב זיכרוני, ומביא סנטר טוב. מביא גם את קזלאוסקאס או במקרה הפחות טוב מנסה לשכנע את ארז בכל זאת להגיע. עושה הכל כדי לנסות להציל משהו מהעונה הזאת. פרמאר ורוצ'סטי, או לפחות אחד מהם, חייבים ללכת. לשני הסנטרים המעאפנים שלנו גם אין מקום. זה הכל.

מקל ופארגו?? לא תודה. שני אגואים בגודל של דני פדרמן זה לא מה שאנחנו צריכים.
מכבי צריכה שחקנים שהם מחוייבים קודם כל לקבוצה. שחקנים מהסוג של פרקינס, שון ג'יימס, דייויד בלו וכו'.
אבל שחקנים כאלה עכשיו אי אפשר למצוא.

זה בדיוק מה שדיברתי עליו אתמול או שלשום. מכבי לא יכולה עכשיו לקבל החלטות פזיזות. זהו - העונה הזאת כרגע גמורה.
עכשיו יש זמן. לחשוב בנחת, לקבל החלטות ארוכות טווח, להכין תכנית מסודרת איך יוצאים מהמצב הזה.
למשל, סוגר עם קזלאוסקס על חוזה החל מהעונה הבאה, ל3-4 שנים, ונותן לו חופש פעולה מקצועי (כלומר מאמן שהוא גם GM).

או, מוצא GM מקצועי אמיתי, עם נסיון ומוטיבציה, וכנ"ל - נותן לו חוזה ל3-4 שנים, ומאפשר לו לעבוד.

מה שבטוח, זה שהעונה הזאת מוכיחה לנו שכסף גדול לאו דווקא מביא תוצאות.
מבחינתי, כל מי שהיתה לו יד מקצועית בכל מה שקרה בשנתיים האחרונות, צריך לעזוב, ואלה שלא יכולים לעזוב (כמו הבעלים), צריכים לקחת
צעד אחורה, ולהפסיק להתערב בעניינים מקצועיים. יותר ברור מזה, זה כבר לא יכול להיות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 13 נובמבר 2015, 09:51

jol9 כתב:
er79 כתב:הניקוי אורוות היחיד שצריך להיות פה זה שהבעלים הזבל הזה ימכור את הקבוצה למישהו עם כסף שאכפת לו. לעת עתה אני שורף כסף ומבצע זעזוע מהותי, מביא את מקל שעומד להיחתך, בודק אל יש אפשרות להחזיר את פארגו כי הליגה הסינית מסתיימת מוקדם למיטב זיכרוני, ומביא סנטר טוב. מביא גם את קזלאוסקאס או במקרה הפחות טוב מנסה לשכנע את ארז בכל זאת להגיע. עושה הכל כדי לנסות להציל משהו מהעונה הזאת. פרמאר ורוצ'סטי, או לפחות אחד מהם, חייבים ללכת. לשני הסנטרים המעאפנים שלנו גם אין מקום. זה הכל.

מכבי צריכה שחקנים שהם מחוייבים קודם כל לקבוצה. שחקנים מהסוג של פרקינס, שון ג'יימס, דייויד בלו וכו'.

זה בדיוק מה שדיברתי עליו אתמול או שלשום. מכבי לא יכולה עכשיו לקבל החלטות פזיזות. זהו - העונה הזאת כרגע גמורה.
עכשיו יש זמן. לחשוב בנחת, לקבל החלטות ארוכות טווח, להכין תכנית מסודרת איך יוצאים מהמצב הזה.
למשל, סוגר עם קזלאוסקס על חוזה החל מהעונה הבאה, ל3-4 שנים, ונותן לו חופש פעולה מקצועי (כלומר מאמן שהוא גם GM).

או, מוצא GM מקצועי אמיתי, עם נסיון ומוטיבציה, וכנ"ל - נותן לו חוזה ל3-4 שנים, ומאפשר לו לעבוד.

מבחינתי, כל מי שהיתה לו יד מקצועית בכל מה שקרה בשנתיים האחרונות, צריך לעזוב, ואלה שלא יכולים לעזוב (כמו הבעלים), צריכים לקחת
צעד אחורה, ולהפסיק להתערב בעניינים מקצועיים. יותר ברור מזה, זה כבר לא יכול להיות.

אגו שמגו, שחרור פארגו היה טעות, הוא פשוט היה צריך גארד טוב לידו, הוא היחיד שניסה בהצלבה והיחיד שניסה בליגה. אתה לא יכול להגיד על פרמאר שהוא מנסה. והאגו של מקל מתבטא אולי מחוץ למגרש, במגרש הוא נטול אגו. אני בספק אם פרמאר ורוצ'סטי הן אופציות טובות יותר כרגע
er79

הודעהעל ידי itai7 » 13 נובמבר 2015, 09:55

felix_r כתב:

+1 זאת העונה עם וושביץ' לא?
itai7

הודעהעל ידי roy1000 » 13 נובמבר 2015, 09:57

יש עכשיו בגולד את משחק הגמר של השושלת מול ויטוריה. באותה טאו שיחקו סקולה, מצ'יגאוסקס (בשיאו), קלדרון ופריג'יוני. ויטוריה של אז הייתה לוקחת את היורוליג היום בהליכה. הרמה באירופה ירדה בכמה דרגות בעשור האחרון.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 13 נובמבר 2015, 09:58

פארגו נתן עונה רעה, מלאה בעליות וירידות, ולמרות שגודס רצה אותו, אין לו מקום במכבי. עובדה שהוא גם לא מצא שום קבוצה אחרת
ביורוליג.
תראה את רייס בטופ של הטופ, ותראה את פארגו. זה בדיוק ההבדל.

מקל זה שחקן שכבר 3-4 שנים לא משחק כדורסל ברצף ברמות הדרושות. זה בלון נפוח, שלא עשה כלום בקריירה שלו, אבל ההמולה סביבו
היא כאילו מינימום מדובר בסרחיו רודריגז.
מכבי לא צריכה עוד רכז מוגבל, שלא מסוגל לקלוע ממטר ומשחק לאט יותר מאלכס מאריץ'.

לזכותו של מקל ייאמר שהוא פייטר, שעובד על המגרש, ולא בא להעביר את הזמן כמו פארמר, ולכן הוא בוודאי יהיה עדיף על פארמר,
אבל אני לא הייתי מסנדל את הסגל של מכבי ומחזיק בו שני רכזים כמו מקל ואוחיון. זה לא נראה לי נכון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 13 נובמבר 2015, 10:04

er79 כתב:
jol9 כתב:

אגו שמגו, שחרור פארגו היה טעות, הוא פשוט היה צריך גארד טוב לידו, הוא היחיד שניסה בהצלבה והיחיד שניסה בליגה. אתה לא יכול להגיד על פרמאר שהוא מנסה. והאגו של מקל מתבטא אולי מחוץ למגרש, במגרש הוא נטול אגו. אני בספק אם פרמאר ורוצ'סטי הן אופציות טובות יותר כרגע

הליגה הסינית מסתיימת באזור מרץ. לא יודע כמה השמות משם רלוונטיים לעונה הזו.
אם כבר סינים וזה, בריסיי רייט חתם שם בסוף?
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 13 נובמבר 2015, 10:10

אני לא יודע אם ברייסי רייט חתם בסופו של דבר בסין, אבל זה השחקן האחרון שמכבי צריכה. אם באמת מביאים גארד במקום אחת הפרימדונות, זה צריך להיות גארד פיזי וגבוה שישחק הגנה. אין שםו טעם להחליף פרימדונה אחת באחרת.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 13 נובמבר 2015, 11:07

כמה צעדים שחייבים להתבצע במהירות
1. החתמת מאמן עם שם- קאזלאוסקאס. גם אם העונה הזאת אבודה מבחינת מה שמכבי תעשה באירופה, יש שני תארים בליגה. מכבי לא יכולה להלהרשות לעצמה להמשיך לתבזות. בהתחשב בזה שאף מאמן לא יסכים לחוזה של פחות משנה וחצי המאמן שיבוא צריך להיות מישהו שאפשר יהיה לסמוך עליו בעונה הבאה, גם אם התקציב יהיה נמוך יותר.
2. פיטורי כל האינטרסנטים בקבוצה- אבי אבן, ניקולה. אם יש עוד כאלו הם גם צריכים ללכת.
3. הבאת סקאוט אמיתי. אם ההנהלה ומודל התקציב הנוכחי נשארים, צריך סקאוט אמיתי שמסוגל למצוא שחקנים טובים במחירים נמוכים. משהו שהיה קיים בקבוצה אגב בעבר.
4. הבאת סנטר- גם אם המטרה תהיה לחסוך, אני לא חושב שמכבי יכולה לקחת אליפות עם הקו הקדמי הנוכחי.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Mitelka, מרסר, שמוליק ו־19 אורחים