פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד ראשל"צ, שני, 21:05(ותודה לפליקס)

16 נובמבר 2015, 13:53

my man כתב:
צ'שר כתב:
my man כתב:
צ'שר כתב:התחרפנתם אה?

לוקחים את זה ואני מהמר שלא בקושי רב.

מתערבים?

מתערבים.

:)

אז מה אתה מציע?

תאתגר אותנו אחי.. מה שתציע

16 נובמבר 2015, 14:31

למה תמיד מתעלמים ממני בהפגנתיות?

16 נובמבר 2015, 14:32

יש פה פעם בכמה הודעות מישו מוזר...הוא לא התאבד או משו כזה?

16 נובמבר 2015, 14:38

יאללה יאללה.
יא תתבייש לך.

הרעיון שלי להתערבות היה מעולה.

16 נובמבר 2015, 14:44

אולי השחקנים ינסו להוכיח למאמן החדש שהם ראויים לסגל ??

16 נובמבר 2015, 14:45

צ'שר כתב:
my man כתב:
צ'שר כתב:
my man כתב:
צ'שר כתב:התחרפנתם אה?

לוקחים את זה ואני מהמר שלא בקושי רב.

מתערבים?

מתערבים.

:)

אז מה אתה מציע?

תאתגר אותנו אחי.. מה שתציע

חתימה לחודש...

תמונה

16 נובמבר 2015, 14:48

yzafrir כתב:אולי השחקנים ינסו להוכיח למאמן החדש שהם ראויים לסגל ??

די עם הסיפור של "השחקנים לא רוצים". זו לא הבעיה. השחקנים רוצים, פשוט הסגל דפוק. זו הבעיה.

בכל מקרה, גם במצב הנוכחי, אנחנו עדיין אמורים להיות פייבורטים מול ראשון.

16 נובמבר 2015, 15:38

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:אולי השחקנים ינסו להוכיח למאמן החדש שהם ראויים לסגל ??

די עם הסיפור של "השחקנים לא רוצים". זו לא הבעיה. השחקנים רוצים, פשוט הסגל דפוק. זו הבעיה.

בכל מקרה, גם במצב הנוכחי, אנחנו עדיין אמורים להיות פייבורטים מול ראשון.

אני מזמן אומר שהפתרון היחיד הוא לתת לשחקנים לעשות את מה שהם יודעים, ולא להמציא את הגלגל. רוצ'סטי בחיים לא ישמור כמו דיאמנטידיס, גם אם חייה של אמא שלו יהיו תלוים בזה. הוא יודע להפציץ שלשות ולפעמים גם להפעיל גבוה בפיק-נ-רול. אז שיעשה את מה שהוא יודע.

במכבי לאורך השנים הביאו שחקנים לא מתאימים, ואחר כך באו אליהם בטענות שהם לא רוצים... אני רק אזכיר את מצ'באן, שהוא 4 כל חייו, שנדרש לשחק 5 במכבי, ואחר כך אמרו שהוא חרא שחקן. וכאלה יש רשימה ארוכה מאוד.

16 נובמבר 2015, 15:42

felix_r כתב:אני מזמן אומר שהפתרון היחיד הוא לתת לשחקנים לעשות את מה שהם יודעים, ולא להמציא את הגלגל. רוצ'סטי בחיים לא ישמור כמו דיאמנטידיס, גם אם חייה של אמא שלו יהיו תלוים בזה. הוא יודע להפציץ שלשות ולפעמים גם להפעיל גבוה בפיק-נ-רול. אז שיעשה את מה שהוא יודע.

במכבי לאורך השנים הביאו שחקנים לא מתאימים, ואחר כך באו אליהם בטענות שהם לא רוצים... אני רק אזכיר את מצ'באן, שהוא 4 כל חייו, שנדרש לשחק 5 במכבי, ואחר כך אמרו שהוא חרא שחקן. וכאלה יש רשימה ארוכה מאוד.

דבר ראשון - אתה צודק.

הבעיה היא שאם תיתן לרוצ'סטי לעשות מה שהוא יודע, אתה לא תגיע לשום מקום, פשוט כי הוא לא שחקן מספיק טוב להוביל את הסגל הנוכחי של מכבי עם "מה שהוא יודע".
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 16 נובמבר 2015, 15:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

16 נובמבר 2015, 15:43

roy1000 כתב:[quote="felix_r]אני מזמן אומר שהפתרון היחיד הוא לתת לשחקנים לעשות את מה שהם יודעים, ולא להמציא את הגלגל. רוצ'סטי בחיים לא ישמור כמו דיאמנטידיס, גם אם חייה של אמא שלו יהיו תלוים בזה. הוא יודע להפציץ שלשות ולפעמים גם להפעיל גבוה בפיק-נ-רול. אז שיעשה את מה שהוא יודע.

במכבי לאורך השנים הביאו שחקנים לא מתאימים, ואחר כך באו אליהם בטענות שהם לא רוצים... אני רק אזכיר את מצ'באן, שהוא 4 כל חייו, שנדרש לשחק 5 במכבי, ואחר כך אמרו שהוא חרא שחקן. וכאלה יש רשימה ארוכה מאוד.[/quote]

דבר ראשון - אתה צודק.

הבעיה היא שאם תיתן לרוצ'סטי לעשות מה שהוא יודע, אתה לא תגיע לשום מקום, פשוט כי הוא לא שחקן מספיק טוב להוביל את הסגל הנוכחי של מכבי עם "מה שהוא יודע".[/quote]

בדיוק בגלל זה פארמר פה! הוא צריך להוביל את הקבוצה קדימה!
אני מאד מקווה שהסירוס שעושים לשחקן הזה ייפסק מיידית!

16 נובמבר 2015, 15:45

my man כתב:בדיוק בגלל זה פארמר פה! הוא צריך להוביל את הקבוצה קדימה!

אבל אז אתה חוזר לבעיה שהם לא מסוגלים לשחק ביחד וגם לא מסוגלים להתחלק בהובלה. טבק חתך את רוצ'סטי מייד אחרי שהגיע לויטוריה. מעניין מה הוא יעשה איתו הפעם.

16 נובמבר 2015, 15:48

roy1000 כתב:
my man כתב:בדיוק בגלל זה פארמר פה! הוא צריך להוביל את הקבוצה קדימה!

אבל אז אתה חוזר לבעיה שהם לא מסוגלים לשחק ביחד וגם לא מסוגלים להתחלק בהובלה. טבק חתך את רוצ'סטי מייד אחרי שהגיע לויטוריה. מעניין מה הוא יעשה איתו הפעם.

צריך למצוא את האיזון של שניהם. זו עבודה לא פשוטה שבטח גודס ואבן לא הצליחו לעשות...אם טבק יצליח מה טוב...

אגב, עוד אף אחד לא אמר מה קורה עם אבן ובוגטין???

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד ראשל"צ - שני 21:05

16 נובמבר 2015, 15:49

לא יודע מה עם בוגטין, אבל אין סרט כזה שאבי אבן לא ממשיך.

16 נובמבר 2015, 15:51

MTA2311 כתב:לא יודע מה עם בוגטין, אבל אין סרט כזה שאבי אבן לא ממשיך.

לדעתי זה עוד יותר חמור ממינויו של המקורב...

16 נובמבר 2015, 15:55

my man כתב:

הכל חמור. בגלל זה אני לא מבין את איחולי ההצלחה למינהם.

16 נובמבר 2015, 15:58

MTA2311 כתב:
my man כתב:

הכל חמור. בגלל זה אני לא מבין את איחולי ההצלחה למינהם.

אוף אתה צודק! אבל אני פשוט לא מסוגל לדמיין תסריט עוד יותר גרוע מזה שאנחנו חלק ממנו כרגע...אנחנו בתחתית של התחתית...
כישלון נוסף יביא עלינו שיאי בושה ובזיון שעוד לא הכרנו.
סורי, לא מסוגל לייחל לזה...

16 נובמבר 2015, 15:59

roy1000 כתב:
felix_r כתב:אני מזמן אומר שהפתרון היחיד הוא לתת לשחקנים לעשות את מה שהם יודעים, ולא להמציא את הגלגל. רוצ'סטי בחיים לא ישמור כמו דיאמנטידיס, גם אם חייה של אמא שלו יהיו תלוים בזה. הוא יודע להפציץ שלשות ולפעמים גם להפעיל גבוה בפיק-נ-רול. אז שיעשה את מה שהוא יודע.

דבר ראשון - אתה צודק.

הבעיה היא שאם תיתן לרוצ'סטי לעשות מה שהוא יודע, אתה לא תגיע לשום מקום, פשוט כי הוא לא שחקן מספיק טוב להוביל את הסגל הנוכחי של מכבי עם "מה שהוא יודע".

אההה... הבנתי, כי עכשיו אנחנו הולכים לפיינל-פור! נכון.

כרגע אתה לא מגיע לכלום, ואפילו בליגה אתה בקושי מנצח, כי לאף אחד לא נותנים לעשות את מה שהוא יודע!

16 נובמבר 2015, 16:03

felix_r כתב:אההה... הבנתי, כי עכשיו אנחנו הולכים לפיינל-פור! נכון.

כרגע אתה לא מגיע לכלום, ואפילו בליגה אתה בקושי מנצח, כי לאף אחד לא נותנים לעשות את מה שהוא יודע!

נכון, אבל גם כשיתנו להם לעשות מה שהם יודעים, עדיין לא נגיע לכלום (אפיו לא לטופ 16) פשוט כי הקו הקידמי גרוע בצורה חסרת תקדים ושני השחקנים המרכזיים בקו האחורי דורכים אחד לשני על הרגליים.

16 נובמבר 2015, 16:16

roy1000 כתב:
felix_r כתב:אההה... הבנתי, כי עכשיו אנחנו הולכים לפיינל-פור! נכון.

נכון, אבל גם כשיתנו להם לעשות מה שהם יודעים, עדיין לא נגיע לכלום (אפיו לא לטופ 16) פשוט כי הקו הקידמי גרוע בצורה חסרת תקדים ושני השחקנים המרכזיים בקו האחורי דורכים אחד לשני על הרגליים.

אתה רואה עתידות? אני מדבר על מה שכבר קרה, על עובדה. ומציע לנסות משהו אחר בתיקווה שזה מה שיביא שיפור. אבל אתה כבר יודע כל דבר שיקרה בעתיד...

16 נובמבר 2015, 16:35

felix_r כתב:אתה רואה עתידות? אני מדבר על מה שכבר קרה, על עובדה. ומציע לנסות משהו אחר בתיקווה שזה מה שיביא שיפור. אבל אתה כבר יודע כל דבר שיקרה בעתיד...

פליקס, אתה לוקח ילד שמן ולא אתלטי ואמור לו איך לשפר את טכניקת הריצה שלו. אז יופי, יכול להיות שזה יוריד אותו מתוצאה של 30 שניות בריצת 100 מטר ל- 25 שניות. בשני המקרים הוא יסיים במקום האחרון.... לא צריך להיות צופה עתידות בשביל לדעת את זה.
פרסם תגובה