יורוליג מחזור 6 - שאר המשחקים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג מחזור 6 - שאר המשחקים

הודעהעל ידי felix_r » 19 נובמבר 2015, 02:34

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:אתם יודעים מה יהיה מצחיק/עצוב (תלוי איך אתם רואים את זה)? חימקי זוכה ביורוליג ולא מקבלת כרטיס אוטומטית לשנה הבאה.

אל תדאג, הם יקבלו.

סביר להניח, אבל לא דובר על זה נכון לעכשיו. דיברו על 11 מקומות מובטחים לקבוצות עם רישיון A, אלופת היורוקאפ, 3 אלופות מליגות מקומיות ועולה מהמוקדמות.
מראש היו צריכים לשמור כרטיס מובטח לאחת מבין הקבוצות שלא מחזיקות ברישיון A - עפ״י הישגיהן באותה עונה ביורוליג.

כפי שאני מבין את זה, 3 האלופות לא באמת יהיו אלופות.

הם יגידו ששלושת הליגות הן:

1) ספרד
2) אדריאטית
3) VTB

ואז רק האלופה של אדריאטית היא כן האלופה, אבל בשתי הליגות האחרות זאת תהיה הקבוצה שתגיע הכי גבוה בלי לספור את אלה שכבר יש להן חוזה A.

לדוגמא, חימקי תגיע לגמר ה VTB ותפסיד לצסקא, אבל לצסקא כבר יש חוזה, אז חימקי תקבל כרטיס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 נובמבר 2015, 02:44

וככה הם מוותרים על הליגה הגרמנית והצרפתית שכל כך נלחמו עליהן במשך השנים? מאיפה המידע הזה? מעניין הסיפור.

בכל מקרה לדעתי הם צריכים לשמור כרטיס אחד מובטח (לעונה) בצד, אולי לקבוצה שתגיע להישגים הטובים ביותר ביורוליג מבין אלה שאין להן חוזה מובטח.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 19 נובמבר 2015, 02:54

אחדשיודע כתב:וככה הם מוותרים על הליגה הגרמנית והצרפתית שכל כך נלחמו עליהן במשך השנים?
מאיפה המידע הזה? מעניין הסיפור.

בכל מקרה לדעתי הם צריכים לשמור כרטיס אחד מובטח בצד, אולי לקבוצה שתגיע להישגים הטובים ביותר מבין אלה שאין להן חוזה מובטח.

זה סתם ניחוש שלי
יכול להיות שזה לא יהיה בצורה שאמרתי...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 19 נובמבר 2015, 09:59

אם במכבי היתה הנהלה ולא ערמת קרובי משפחה עם בעיות החלטה , אחרי האליפות המפורסמת היו פותחים את הארנק , משאירים פה את רייס , היקמן וטיוס על חוזים שמגיע להם ולא מבזבזים מליונים על חבורת שחקנים ושחקניות שעלו ביחד פי 3.
איך הם צייצו? "בשביל זה פירקתם את הקבוצה?" , היה פה קו אחורי ווינר , שומר , מתואם , מחובר , היה לנו שחקן ישראלי משנה משחק מהספסל בעמדה 5 , שטוב יותר מכל גבוה בדיחה שהחתמנו השנה , איזה חבורת מטומטמים מנהלת לנו את הקבוצה אלוהים ישמור....
ראבאק , במקום לשמור על תלכיד מנצח , מבזבזים פי 3 כסף כדי לבנות קבוצה חרא מ0.מייאש.

השחקנים של ריאל מחוקים לגמרי , אחרי יורוליג , אליפות אירופה,גביע בין יבשתי , זה נראה כאילו כבר לא בא להם לשחק. רודי הוא ללא ספק השחקן שמרוויח הכי הרבה בשביל לעשות כלום , האיש כבר 3 שנים הוא בדיחת פלופ עצובה , אלמלא העבר שלו הוא לא היה שווה היום 200K בלחץ. המשחק של ריאל שקוף ואנוכי , ואלמלא רודריגז הם היו מפסידים אמש בדו ספרתי קל. לדעתי יש להם נפילה עם ההוא מניז'ני שגם אנחנו רצינו , סטרץ' פור מאד בינוני , וטיילור שאנחנו רבנו עליו הוא שחקן הגנה טוב ותו לא , די נגר בהתקפה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי alex30 » 19 נובמבר 2015, 10:11

ankram כתב:אם במכבי היתה הנהלה ולא ערמת קרובי משפחה עם בעיות החלטה , אחרי האליפות המפורסמת היו פותחים את הארנק , משאירים פה את רייס , היקמן וטיוס על חוזים שמגיע להם ולא מבזבזים מליונים על חבורת שחקנים ושחקניות שעלו ביחד פי 3.
איך הם צייצו? "בשביל זה פירקתם את הקבוצה?" , היה פה קו אחורי ווינר , שומר , מתואם , מחובר , היה לנו שחקן ישראלי משנה משחק מהספסל בעמדה 5 , שטוב יותר מכל גבוה בדיחה שהחתמנו השנה , איזה חבורת מטומטמים מנהלת לנו את הקבוצה אלוהים ישמור....
ראבאק , במקום לשמור על תלכיד מנצח , מבזבזים פי 3 כסף כדי לבנות קבוצה חרא מ0.מייאש.

השחקנים של ריאל מחוקים לגמרי , אחרי יורוליג , אליפות אירופה,גביע בין יבשתי , זה נראה כאילו כבר לא בא להם לשחק. רודי הוא ללא ספק השחקן שמרוויח הכי הרבה בשביל לעשות כלום , האיש כבר 3 שנים הוא בדיחת פלופ עצובה , אלמלא העבר שלו הוא לא היה שווה היום 200K בלחץ. המשחק של ריאל שקוף ואנוכי , ואלמלא רודריגז הם היו מפסידים אמש בדו ספרתי קל. לדעתי יש להם נפילה עם ההוא מניז'ני שגם אנחנו רצינו , סטרץ' פור מאד בינוני , וטיילור שאנחנו רבנו עליו הוא שחקן הגנה טוב ותו לא , די נגר בהתקפה.

כמה נקודות - מכבי של פיני יש רק אחת(אולי למעט ספליט הגדולה), היו שהכתירו כאן את ברסה, היו כאלה שהתירו את ריאל מדריד - קבוצות כמו מכבי ההיא של פיני זו תופעת טבע...
המשכיות - טמטום של הנהלה! וזה קורה לנו פעמיים בפאקינג 4 שנים! פעמים הרסו את הרבוצה של בלאט, קבוצה מנצחת של בלאט! אם בפעם הראשונה זה עוד התקבל בהבנה(פארגו בארך, פרקינס.. :( ).
בפעם השנייה זה כבר גבל בפיגור שכלי! שחקן כמו רייס היו חייבים להשאיר, הבן אדם ווינר בנשמה!
alex30

הודעהעל ידי yzafrir » 19 נובמבר 2015, 10:41

ריאל באמת ניראת קבוצה עייפה וכבויה אחרי שבסגל הזהנרץ כבר 3 שנים...
הרענון שעשו עם תומפקינס וטיילור לא יכול לבוא לידי ביטוי כי שאר השחקנים הותיקים לא ממש סופרים אותם והמאמן לא ממש יודע למשתמש בהם .
טיילור אחלה סטופר הגנתי והוא היחיד אתמול שהצליח לעצור את רייס כששיחק אבל בהתקפה החברים שלו פשוט לא סופרים אותו (בעיקר בהתקפה עומדת) והוא לא נוגע בכדור. במשחק שבוע שעבר הוא היה נראה טוב גם התקפית...
תומפקינס צריך לפתוח לפני רייס אבל המאמן המרובע שלהם לא מוכן לשנות כלום.
בקיצור יש שחקנים שמעדיפים לקבל קצת יותר כסף בלי לשחק וחבל כי זה קיים גם בקבוצות אחרות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 19 נובמבר 2015, 11:25

yzafrir כתב:ריאל באמת ניראת קבוצה עייפה וכבויה אחרי שבסגל הזהנרץ כבר 3 שנים...
הרענון שעשו עם תומפקינס וטיילור לא יכול לבוא לידי ביטוי כי שאר השחקנים הותיקים לא ממש סופרים אותם והמאמן לא ממש יודע למשתמש בהם .
טיילור אחלה סטופר הגנתי והוא היחיד אתמול שהצליח לעצור את רייס כששיחק אבל בהתקפה החברים שלו פשוט לא סופרים אותו (בעיקר בהתקפה עומדת) והוא לא נוגע בכדור. במשחק שבוע שעבר הוא היה נראה טוב גם התקפית...
בקיצור יש שחקנים שמעדיפים לקבל קצת יותר כסף בלי לשחק וחבל כי זה קיים גם בקבוצות אחרות...

יבזורי?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yzafrir » 19 נובמבר 2015, 13:58

ankram כתב:
yzafrir כתב:ריאל באמת ניראת קבוצה עייפה וכבויה אחרי שבסגל הזהנרץ כבר 3 שנים...

יבזורי?

לזכותו יאמר שהוא כבר לא ילד , בגלל זה גם הבנתי את איידסון כשעזב וזה היה הטיעון שלו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 נובמבר 2015, 15:33

לטריי לא היה מקום בריאל. איפה הוא נכנס בין נוצ׳יוני, רייס ואיון אני לא יודע. זו הייתה טעות מבחינתו להגיע.
דווקא טיילור אמור להיות משמעותי שם ואני מאמין שגם יהיה. הוא הסטופר ההגנתי הכי חזק בריאל ולהגנה תמיד יש מקום על המגרש- בטח בקבוצה כ״כ משופעת בכשרון התקפי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 20 נובמבר 2015, 00:00

חח האיש שלא אומרים את שמו! לא בסגל
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי tzachMTA » 20 נובמבר 2015, 00:04

my man כתב:חח האיש שלא אומרים את שמו! לא בסגל

מי?
tzachMTA

הודעהעל ידי my man » 20 נובמבר 2015, 00:05

tzachMTA כתב:
my man כתב:חח האיש שלא אומרים את שמו! לא בסגל

מי?

האיש שיש לו מלא חברים בתקשורת. השחקן הכי אובר רייטד בתולדות הכדורסל הישראלי...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 20 נובמבר 2015, 00:36

השחקן של הכוכב האדום קווינסי מילר, סטרץ'-פור שחשבתי שמתאים למכבי, סופסוף נכנס לכושר:

23 נקודות (5/10 לשלוש), 11 כ"ח, 4 חסימות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2015, 10:26

חשוב לנו לעודד את ססארי היום.
אם ינצחו בבית את דרושפאקה, אז הפער מול מכבי יהיה רק נקודה, וזה לפני המשחקים שלהם מול צסקא ומלאגה בהמשך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2015, 10:31

jol9 כתב:חשוב לנו לעודד את ססארי היום.
אם ינצחו בבית את דרושפאקה, אז הפער מול מכבי יהיה רק נקודה, וזה לפני המשחקים שלהם מול צסקא ומלאגה בהמשך.

חשוב לעודד גם את ססארי וגם את מלאגה שמשחקת בבמברג. אם גם דרושפאקה וגם במברג נמצחות היום, המצב של מכבי הופך מקשה לאנוש.
אני לא חושב שיש סיכוי ממשי שססארי ינצחו את דרושפאקה. הטורקים טובים מדי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2015, 10:34

roy1000 כתב:

חשוב לעודד גם את ססארי וגם את מלאגה שמשחקת בבמברג. אם גם דרושפאקה וגם במברג נמצחות היום, המצב של מכבי הופך מקשה לאנוש.

זה המשחק שלהם לנצח... אני לא מאמין שהם יסיימו 0-10, ואני מאוד מקווה שהניצחון שהם כן ישיגו יהיה מולנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2015, 10:44

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

זה המשחק שלהם לנצח... אני לא מאמין שהם יסיימו 0-10, ואני מאוד מקווה שהניצחון שהם כן ישיגו יהיה מולנו.

הטורקים פשוט טובים מדי בשביל היינס ושות'. זה עצוב, אבל הסיכוי היחידי של ססארי זה מולנו.
דרך אגב, כרגע מכבי עדיין יכולה לסיים במקום השני מבחינה תיאורתית, אבל בעוד שבוע היא גם יכולה להיות מחוץ לטופ 16 לגמרי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2015, 11:02

roy1000 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

הטורקים פשוט טובים מדי בשביל היינס ושות'. זה עצוב, אבל הסיכוי היחידי של ססארי זה מולנו.
דרך אגב, כרגע מכבי עדיין יכולה לסיים במקום השני מבחינה תיאורתית, אבל בעוד שבוע היא גם יכולה להיות מחוץ לטופ 16 לגמרי.

מקום שני? אתה מניח שמכבי מנצחת ארבעה משחקים רצופים ומלאגה/צסקא מפסידה את כל המשחקים שנותרו להם (כולל מול ססארי)...
אני חושב שיש יותר סיכוי לחתום על הסכם שלום...

מכבי צריכה לנצח את ססארי ואת באמברג. המלחמה תהיה מול הטורקים.
בהנחה ומכבי לא תוכל למחוק שום הפרש, אבל כן תצליח להשיג 3 ניצחונות, אנחנו צריכים לקוות לסיבוב של 1-4 של הטורקים,
וזה מתחיל היום במשחק מול ססארי
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2015, 11:15

בדקתי שוב... באמברג מחוץ לתמונה. הם עם 3-2 חיובי, ולפניהם עוד משחק בית מול ססארי. בקיצור - זה לא יקרה.

לכן, אנחנו צריכים לקוות שבאמברג תנצח את דרושאפקה (זה יהיה משחק חוץ לגרמנים), ושטורקים גם יפסידו היום מול ססארי.
אלה שני משחקים קריטיים לגמרי. אם הטורקים מנצחים בשניהם, אז הסיפור גמור. אם הם מפסידים בשניהם, אז יש סיכוי, ומכבי תהיה
אפילו תלויה בעצמה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2015, 11:43

jol9 כתב:מקום שני? אתה מניח שמכבי מנצחת ארבעה משחקים רצופים ומלאגה/צסקא מפסידה את כל המשחקים שנותרו להם (כולל מול ססארי)...
אני חושב שיש יותר סיכוי לחתום על הסכם שלום...

מכבי צריכה לנצח את ססארי ואת באמברג. המלחמה תהיה מול הטורקים.
בהנחה ומכבי לא תוכל למחוק שום הפרש, אבל כן תצליח להשיג 3 ניצחונות, אנחנו צריכים לקוות לסיבוב של 1-4 של הטורקים,
וזה מתחיל היום במשחק מול ססארי

את צסק"א כבר אי אפשר לעבור (גם תיאורטית). את מלאגה אפשר לעבור אם מנצחים אותם יותר מ- 11 במלאגה והם מפסידים את שאר המשחקים.
אין סיכוי לסיבוב של 1 - 4 של הטורקים. הם פשוט קבוצה טובה מדי בשביל זה.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], yon1, עידן ו־23 אורחים