פארמר שוחרר, גל מקל חתם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פארמר שוחרר, גל מקל חתם

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 ינואר 2016, 17:46

MTA2311 כתב:מקל כל הקריירה "אמור להיות מסוגל". בזמן שיוגב קורע את התחת ונותן תפוקה לא רעה בכלל למרות נתונים הרבה פחות טובים, מקל יושב על הספה בבית בגלל "צירופי מקרים".

ליוגב יש חוזה, לרוצ'סטי יש חוזה ואת מקל החתימו לכל החיים בערך (עם סעיף יציאה לנבא כמובן). מה יהיה עונה הבאה? איזה גארד נוסף אתה חושב שתקבל פה?
פדרמן החתים את מקל בשביל שיהיה הגארד הדומיננטי בקבוצה ביחד עם רוצ'סטי. זה מה שאמור להוביל אותנו בשנים הבאות.
בוכה רק מהמחשבה.

למקל יש קריירה ש״התפספסה״ עד עכשיו, והוא עדיין MVP של הליגה שלנו פעמיים, אלוף פעמיים ע״ח מכבי, והישראלי השני בNBA.
יוגב קורע ת׳תחת והגיע למעמד של פועל שחור במכבי. למקל יש אפסייד אמיתי לעשות יותר מזה וגם להיות שחקן מוביל.

מקל לקח הרבה החלטות רעות וריזיקות, אבל אם הוא כבר בא למכבי לטווח ארוך, צריך להשלים עם זה שהוא, יחד עם רוצ׳סטי ואוחיון, יכולים להחזיק את עמדה 1 בצורה הולמת, גם ברמות יורוליג.
עכשיו צריך להביא שחקנים שיתאימו לשחק סביב זה.

דיברו פה על בולדוגים קשוחים עם סייז, אז מקל אמנם לבן ואשכנזי, אבל הוא לגמרי כן מתאים להגדרה של בן זונה (מה זה, בן-בן של זונה) קשוח.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 10 ינואר 2016, 17:50

מה שמקל יביא למכבי זה מה שאין לה לחלוטין השנה , אופי וקשיחות. אל תזלזלו בפן הזה. אם מביאים סנטר במקום הבדיחה הזאת שמחתימים אותה כמו עוזרת פיליפינית כל חודש , אז זה יעזור אולי לקחת את הגביע , בוודאי לא את האליפות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי toja27 » 10 ינואר 2016, 17:54

אני מרוצה מאוד מהחתמת מקל. הוא מנהיג ומחוייב.הוא יקח את הקבוצה צעד קדימה , משהו שלדעתי אוחיון לא יכול לעשות בשלב הזה של הקריירה. עכשיו יש לנו שני שחקנים שיודעים לרכז, והוא גם שומר לא רע.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 10 ינואר 2016, 17:58

פשוט צוחקים עלינו. מליון דולר לעונה על מקל? ברצינות? הקו האחורי של ניז'ני ב- 3 מליון דולר לעונה זו הבשורה הגדולה של דני שובבני? על זה גובים $3000 למנוי?
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ינואר 2016, 18:00

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:מקל כל הקריירה "אמור להיות מסוגל". בזמן שיוגב קורע את התחת ונותן תפוקה לא רעה בכלל למרות נתונים הרבה פחות טובים, מקל יושב על הספה בבית בגלל "צירופי מקרים".

ליוגב יש חוזה, לרוצ'סטי יש חוזה ואת מקל החתימו לכל החיים בערך (עם סעיף יציאה לנבא כמובן). מה יהיה עונה הבאה? איזה גארד נוסף אתה חושב שתקבל פה?
פדרמן החתים את מקל בשביל שיהיה הגארד הדומיננטי בקבוצה ביחד עם רוצ'סטי. זה מה שאמור להוביל אותנו בשנים הבאות.
בוכה רק מהמחשבה.

למקל יש קריירה ש״התפספסה״ עד עכשיו, והוא עדיין MVP של הליגה שלנו פעמיים, אלוף פעמיים ע״ח מכבי, והישראלי השני בNBA.
יוגב קורע ת׳תחת והגיע למעמד של פועל שחור במכבי. למקל יש אפסייד אמיתי לעשות יותר מזה וגם להיות שחקן מוביל.

מקל לקח הרבה החלטות רעות וריזיקות, אבל אם הוא כבר בא למכבי לטווח ארוך, צריך להשלים עם זה שהוא, יחד עם רוצ׳סטי ואוחיון, יכולים להחזיק את עמדה 1 בצורה הולמת, גם ברמות יורוליג.
עכשיו צריך להביא שחקנים שיתאימו לשחק סביב זה.

דיברו פה על בולדוגים קשוחים עם סייז, אז מקל אמנם לבן ואשכנזי, אבל הוא לגמרי כן מתאים להגדרה של בן זונה (מה זה, בן-בן של זונה) קשוח.

ממש לא מסכים איתך, אבל נראה.
לדעתי קו אחורי של רוצ'סטי, מקל ויוגב הוא רע מאוד. אלא אם מכוונים שוב ליורוקאפ בינואר,ואז הוא סביר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 ינואר 2016, 18:01

MTA2311 כתב:ממש לא מסכים איתך, אבל נראה.
לדעתי קו אחורי של רוצ'סטי, מקל ויוגב הוא רע מאוד. אלא אם מכוונים שוב ליורוקאפ בינואר,ואז הוא סביר.

זה מאוד מאוד תלוי מה אתה שם בעמדות 2-3.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 10 ינואר 2016, 18:09

מה קרה לפורום היום? שיהיה למקל בהצלחה. לאור איך שפרמאר נראה לא נפלנו בעמדה, אבל לדעתי אין מקום לו וליוגב ביחד בעונה הבאה.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ינואר 2016, 18:10

החציל האצטקי כתב:

אתה כבר יודע אבל פחות או יותר מה יהיה שם. דווין וסיל לא הולכים לשום מקום. בהתחשב בעלויות של כולם שם, ובצפיפות שגם ככה קיימת, מה עוד תוכל לדחוף שם?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ינואר 2016, 18:12

מעצבן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 ינואר 2016, 18:12

MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:

אתה כבר יודע אבל פחות או יותר מה יהיה שם. דווין וסיל לא הולכים לשום מקום. בהתחשב בעלויות של כולם שם, ובצפיפות שגם ככה קיימת, מה עוד תוכל לדחוף שם?

סווינגמן אמריקאי, אבל אחד מעולה, אמור לעשות את העבודה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ינואר 2016, 18:13

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:

סווינגמן אמריקאי, אבל אחד מעולה, אמור לעשות את העבודה.

ולמה נראה לך שיש לך כסף לאחד כזה עם הבזבוז שהולך כאן?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ינואר 2016, 18:14

ד"א רק גלדסטון כבר החתים אותו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 10 ינואר 2016, 18:22

יודעים מה, עזבו מקל לא מקל. כמה רחוק אפשר להגיע עם 2 גארדים ישראלים לא אתלטים, קליעה בינונית, הגנה בסדר, וניהול משחק סביר? ואם נכניס לזה את הגארד השלישי, שאמנם הוא קלעי מצויין, אבל לא אתלטי ולא שומר, לא נגיע לשום מקום. לא משנה מי הגארדים, מאחר ומכבי משחקת המון על אלתורים של גארדים, חייבים שיהיו להם יכולות אישיות גבוהות. למקל אין יכולות אישיות חריגות, ליוגב בטוח לא. הברכיים של סמית' גמורות(אבל עדיין נותן לא מעט משחקים טובים), סילבן צ'וקר, רנדל שומר מצויין כשהוא לא בבית חולים, ועל עמדה 5 הס מלדבר, כי כולם שם בגובה של פאוור פורוורדים\לא יודעים לשחק בצבע כמו שחקנים נורמליים.היקמן, רייס ויוגב עבדו טוב יחד כי כל אחד נתן משהו אחר, כאן יש שני שחקנים שנותנים אותו דבר, גם אם אחד מהם נותן את זה בצורה טיפה יותר מהוקצעת.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי מכביסט24 » 10 ינואר 2016, 18:22

אני לא מחובבי מקל בלשון המעטה, אבל ממהלך של להביא אותו ע״ח הפרימדונה פארמר נוכל בתקווה רק להרוויח.
הבנאדם לפחות שומר, חודר, מנהל משחק יותר טוב ומתאים הרבה יותר לשחק עם רוצ'סטי.
הדבר היחיד שמטריד אותי הוא גודל החוזה.. פאקינג 3 וחצי שנים במחיר מופקע. עוד פעם נתקענו עם שחקן לחוזה שאחר כך יהיה קשה לצאת ממנו..
טוב נו הוא כאן וזאת עובדה. חסר לו שלא יצדיק את זה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי jol9 » 10 ינואר 2016, 18:29

טוב, מעניין מה שקורה.

בצד החיובי - אני מניח שמכבי חסכה לא מעט כסף בעסקת פארמר. קשה לי להאמין שהיא שילמה לו יותר מאשר פיצוי סמלי.
כנראה שפארמר הבין שהוא קובר את הקריירה שלו, והעדיף ללכת להשתקם בסין או משהו כזה, גם תמורת הפסד כספי מסויים.
למכבי, השחרור של פארמר זאת כמובן סיטואציה חיובית, שהרי התרומה שלו היתה אפסית לחלוטין.

בצד השלילי - מקל, לא רק כשחקן, אלא כל הסיטואציה הזאת סביבו היא די בעייתית.
גם עברו עם מכבי, גם עברו כאוהד העכברושים, גם זה שהוא יושב על אותה משבצת בדיוק עם אוחיון, גם זה שלא באמת שיחק כדורסל בשנתיים
האחרונות, גם כל המגעים שלא הבשילו בשנתיים האחרונות,...
בקיצור, כ"כ הרבה סימני אזהרה, שיותר מזה לא יכול כבר להיות.

לגבי העתיד - הקו האחורי של מכבי לא יכול להישאר כמו שהוא היום לקראת היורוליג.
מכבי תצטרך לאלתר ולהביא שחקן מצויין לעמדה 2 - אתלטי, פיזי, משחק בשני צידי המגרש.
מכבי מן הסתם תהמר בגדול בעמדה הזאת. מה הסיכוי שנפגע? וואלה לא ברור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 10 ינואר 2016, 18:35

כיוון שצריך להביא עוד שחקן נוסף לעמדה 2, אני מוצא שללאנדסברג אין ממש מקום בסגל (כן אני יודע שאמרתי את זה הרבה פעמים), כלומר הוא לא מספיק טוב להיות ה-2 המשלים וגם לא פיזי וטוב מספיק לעמדה 3. אני לא חושב ששיחרורו עומד בכלל על הפרק מבחינת ההנהלה אבל אני חושב שהוא מיותר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 10 ינואר 2016, 18:39

הבחור שלי ג׳מאל פרנקלין אמור להתפנות עוד חודש ככה. חיית משחק.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ינואר 2016, 18:43

MTA2311 כתב:ד"א רק גלדסטון כבר החתים אותו.

יש עוד אתר, לא זוכרת אם וואינט או וואלה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 10 ינואר 2016, 18:46

toja27 כתב:כיוון שצריך להביא עוד שחקן נוסף לעמדה 2, אני מוצא שללאנדסברג אין ממש מקום בסגל (כן אני יודע שאמרתי את זה הרבה פעמים), כלומר הוא לא מספיק טוב להיות ה-2 המשלים וגם לא פיזי וטוב מספיק לעמדה 3. אני לא חושב ששיחרורו עומד בכלל על הפרק מבחינת ההנהלה אבל אני חושב שהוא מיותר.

לדעתי לאנדסברג פשוט צריך להיות בתפקיד של המחליף של סמית' בעמדה 3. ויד לזה כמה סיבות.

א) אין לו יכולת מסירה והוא לא עוזר בבניית ההתקפה. בהגנה הוא לא מספיק זריז כדי לשמור על גארדים.

ב) סמית' מזדקן כל שנה. כבר עכשיו הוא לא יכול לשחק טוב פעמים בשבוע, מה שאומר שבעונה הבאה, הוא לא אמור לשחק יותר מ 20 דקות למשחק. 20 דקות סמית', 20 דקות לאנדסברג, חלוקה טובה לדעתי.

לגבי הגארד הנוסף. אני מסכים איתך, שצריך עוד גארד. קומבו אתלטי עם סייז יכול להתאים. הבעיה היא שאני לא רואה את מכבי מחתימה עוד גארד (גם לא בקיץ). אולי מישהו זול מהליגה המקומית, מישהו כמו גארט מאשדוד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 10 ינואר 2016, 18:53

felix_r כתב:
toja27 כתב:כיוון שצריך להביא עוד שחקן נוסף לעמדה 2, אני מוצא שללאנדסברג אין ממש מקום בסגל (כן אני יודע שאמרתי את זה הרבה פעמים), כלומר הוא לא מספיק טוב להיות ה-2 המשלים וגם לא פיזי וטוב מספיק לעמדה 3. אני לא חושב ששיחרורו עומד בכלל על הפרק מבחינת ההנהלה אבל אני חושב שהוא מיותר.

לדעתי לאנדסברג פשוט צריך להיות בתפקיד של המחליף של סמית' בעמדה 3. ויד לזה כמה סיבות.

א) אין לו יכולת מסירה והוא לא עוזר בבניית ההתקפה. בהגנה הוא לא מספיק זריז כדי לשמור על גארדים.

ב) סמית' מזדקן כל שנה. כבר עכשיו הוא לא יכול לשחק טוב פעמים בשבוע, מה שאומר שבעונה הבאה, הוא לא אמור לשחק יותר מ 20 דקות למשחק. 20 דקות סמית', 20 דקות לאנדסברג, חלוקה טובה לדעתי.

לגבי הגארד הנוסף. אני מסכים איתך, שצריך עוד גארד. קומבו אתלטי עם סייז יכול להתאים. הבעיה היא שאני לא רואה את מכבי מחתימה עוד גארד (גם לא בקיץ). אולי מישהו זול מהליגה המקומית, מישהו כמו גארט מאשדוד.

אבל הבעיה שלי עם לאנדסברג בעמדה 3 היא שלדעתי אין לו מספיק סייז ופיזיות כדי לשחק שם. אני תמיד אוהב שהשחקנים קצת יותר גדולים מבחינה פיזית בעמדות שלהם מאשר קטנים(חוץ ממקרים מיוחדים כמו היינס ואולי טיוס למשל שקטנים לעמדה שלהם אבל יוצא שהם די עושים את העבודה). לדעתי אחת הבעיות שלו שהוא נופל בין עמדות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים