פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג טופ 16 - מחזור 3

14 ינואר 2016, 23:35

:frightened :frightened :frightened

14 ינואר 2016, 23:35

כל כך מגיע למשחק הזה הארכה

14 ינואר 2016, 23:37

כשרואים את הרמה של ההגנה שהקבוצות בטופ 16 מציגות , למכבי לא היה מה לחפש שם .

14 ינואר 2016, 23:38

איזה משחק מטורף. לא רואה פה הארכה, דילייני לא כזה בעניינים.

מדהים כמה הם רחוקים מאיתנו ברמה, גם בכישרון וגם בנחישות.

14 ינואר 2016, 23:40

ולחשוב שקובאן כנראה לא תהיה ביורוליג בעונה הבאה (ובכלל)

14 ינואר 2016, 23:41

rc4991 כתב:ולחשוב שקובאן כנראה לא תהיה ביורוליג בעונה הבאה (ובכלל)

הם לא, אנחנו כן. די משתלם לנו שאין צדק בכדורסל

14 ינואר 2016, 23:45

יש צדק בכדורסל והשריון של מכבי מוצדק לחלוטין
הצעתי לפני כמה ימים שיתנו שני כרטיסים ל-VTB וכרטיס נוסף לספרד ואז תהיה פה ליגה מטורפת וחגיגה אמיתית בלי קבוצות חזקות בחוץ

14 ינואר 2016, 23:45

לקובאן יש סגל קצר יחסית.
אחרי ששיחררו את פסנקו, אין להם סנטר שיעשה פוסט-אפ.
ברוקהוף הוא לא ממש ברמה הזאת.
ביקוב בעונה פשוט איומה.

וככה יוצא שביום שלדילייני כבר נגמר הדלק ולראנדולף לא הכי הולך בהתקפה, אין להם עוד איזה גארד ועוד גבוה שיתנו תרומה מהספסל

14 ינואר 2016, 23:48

yanay21 כתב:

בעיקרון היורוליג זו ליגה פרטית שמכבי ממקימיה (ובלי קשר, נראה לי שהרוויחה את המקום שלה כאחת מהגדולות באירופה), כך שזה לא קשור לצדק או לא צדק. פשוט שיטה קצת דפוקה.

15 ינואר 2016, 00:01

אחדשיודע כתב:
yanay21 כתב:

בעיקרון היורוליג זו ליגה פרטית שמכבי ממקימיה (ובלי קשר, נראה לי שהרוויחה את המקום שלה כאחת מהגדולות באירופה), כך שזה לא קשור לצדק או לא צדק. פשוט שיטה קצת דפוקה.

כמשוחד, אני סבבה עם זה שמכבי קיבלה שיריון ל10 שנים, מצידי שתקבל ל20, אבל בואו נודה שגם אם זו הליגה הבכירה באירופה, זה לא בדיוק גביע אירופה, כי האלופה "נבחרת" מתוך רשימה כמעט קבועה, והשינוי מזערי. לא שאני ממש תומך בשינוי השיטה, כי אלוהים יודע איפה נהיה.

15 ינואר 2016, 00:02

הבעיה עם הקבוצות האלה , זה שאין להן בסיס כלכלי קבוע. אז העונה יש ללוקו כסף, והיא הצליחה להרכיב סגל מצוין. אבל בעונה הבאה הם יחזרו למימדים שלהם, בדיוק כמו ניז'ני

15 ינואר 2016, 00:03

yanay21 כתב:
אחדשיודע כתב:
yanay21 כתב:

כמשוחד, אני סבבה עם זה שמכבי קיבלה שיריון ל10 שנים, מצידי שתקבל ל20, אבל בואו נודה שגם אם זו הליגה הבכירה באירופה, זה לא בדיוק גביע אירופה, כי האלופה "נבחרת" מתוך רשימה כמעט קבועה, והשינוי מזערי. לא שאני ממש תומך בשינוי השיטה, כי אלוהים יודע איפה נהיה.

מי החליט שחייבים להיות שינויים? השאיפה היא לליגה סגורה של הקבוצות החזקות באירופה- תוסיף את הרעיון של רוני וזו ליגה מושלמת!

15 ינואר 2016, 00:04

yanay21 כתב:
אחדשיודע כתב:
yanay21 כתב:

אותו דבר אתה יכול להגיד על ה-NBA, גם שם החברות נקבעו מראש. מדובר במפעל הבכיר באירופה, שהוקם ע"י הקבוצות החזקות באירופה, ולכן יש להן מקום מובטח בו.
בכל הקשור לכל "המוזמנות", השיטה החדשה מקפחת את הטובות מביניהן, בלי ספק. מצד שני, ביורוליג דאגו לציין שהליגה עוד תתרחב בעתיד ומספר הקבוצות עם רישיון A יתרחב.

15 ינואר 2016, 00:12

אחדשיודע כתב:
yanay21 כתב:
אחדשיודע כתב:
yanay21 כתב:

אותו דבר אתה יכול להגיד על ה-NBA, גם שם החברות נקבעו מראש. מדובר במפעל הבכיר באירופה, שהוקם ע"י הקבוצות החזקות באירופה, ולכן יש להן מקום מובטח בו.
בכל הקשור לכל "המוזמנות", השיטה החדשה מקפחת את הטובות מביניהן, בלי ספק. מצד שני, ביורוליג דאגו לציין שהליגה עוד תתרחב בעתיד ולא שוללים הגדלה של מספר רישיונות A.

הNBA זה ממש לא דומה, כי זה לא שיש וויילד קארד שממתין לעשרות קבוצות שמחכות להיכנס לליגה הנכספת. אם כן, זה היה כאילו אנחנו, על תקן מינסוטה(סתם זורק) נמצאים ביורוליג, וקובאן, על תקן מיאמי, לא נמצאים.

בסופו של דבר, ליגה אירופית תקנית, היא ליגה שאליה אתה נכנס לפי הביצועים שלך פר עונה, או לפחות להחליט על הקבוצות פעם בשנתיים-שלוש לפי ביצועים. וכמובן שזה לא רק עניין של מכבי, הרי בטח לא חסרות טורקיות שישחקו שערורייתי ויהיו שם. מכבי, עד השנה, הייתה מאוד עקבית בהישגים שלה. יחד עם זאת, בסופו של דבר, הקבוצות שיהיו ביורוליג בשנה הבאה הן לא בהכרח הקבוצות הטובות ביבשת, למרות שהיא כוללת את רובן. ושוב, לא כזה מעניין אותי מהקבוצות האחרות, אבל שלא נשלה את עצמנו.

15 ינואר 2016, 00:15

ליגה אירופית תקנית? מי קבע עת התקנות? אתה? ה-NBA זו דוגמא לליגה סגורה עם חברות קבועות, כמו המצב שהיורוליג שואפת להגיע אליו.
במצב הזה, הקבוצות שיהיו שם, כנראה גם יהיו הקבוצות הכי טובות באירופה - בזכות זכויות שידור, חסויות ומענקים גדולים.

15 ינואר 2016, 00:21

לא צריך להיות גאון כדי להבין מה זה ליגה אירופה תקנית. אין לי בעיה שהיורוליג תהיה ליגה סגורה, זה מועיל לקבוצה שלי. אבל זה לא גביע אירופה, אלא גביע היורוליג. ושוב, ההשוואה בין הNBA ליורוליג היא ממש לא אותו דבר, כי בNBA אין הקבלות ליורוקאפ ויורוצ'אלנג'(או איך שלא קוראים לזה היום).

אני לא מעוניין לשנות את היורוליג, כי זה יפגע בנו.

15 ינואר 2016, 00:22

yanay21 כתב:לא צריך להיות גאון כדי להבין מה זה ליגה אירופה תקנית. אין לי בעיה שהיורוליג תהיה ליגה סגורה, זה מועיל לקבוצה שלי. אבל זה לא גביע אירופה, אלא גביע היורוליג. ושוב, ההשוואה בין הNBA ליורוליג היא ממש לא אותו דבר, כי בNBA אין הקבלות ליורוקאפ ויורוצ'אלנג'(או איך שלא קוראים לזה היום).

בגלל זה זה נקרא יורוליג, ולא גביע האלופות

15 ינואר 2016, 00:24

אולי בפורמט החדש סופסוף נקבל ליגה ריווחית, כמו הליגות בארה"ב. ליגה בה קבוצות עושות כסף, ולא חיות על כספם של בעלים משוגעים

15 ינואר 2016, 00:26

felix_r כתב:
yanay21 כתב:לא צריך להיות גאון כדי להבין מה זה ליגה אירופה תקנית. אין לי בעיה שהיורוליג תהיה ליגה סגורה, זה מועיל לקבוצה שלי. אבל זה לא גביע אירופה, אלא גביע היורוליג. ושוב, ההשוואה בין הNBA ליורוליג היא ממש לא אותו דבר, כי בNBA אין הקבלות ליורוקאפ ויורוצ'אלנג'(או איך שלא קוראים לזה היום).

בגלל זה זה נקרא יורוליג, ולא גביע האלופות

כן, אבל מתייחסים לזה כ"אליפות אירופה"(כמובן שגם אני מתייחס לזה ככה), אבל בתכל'ס זה לא. זה הליגה הכי בכירה ביבשת, אבל אי אפשר להגיד שזו אליפות "אירופה". ובלי קשר, זה הזכיר לי שבארה"ב קוראים לאלופת הNBA אלופת העולם, שזה תלוש פי אלף מהמציאות, נורא מרגיז.

15 ינואר 2016, 00:42

קודם כל, כמו שאמרתי ואגיד שוב - היורוליג רוצים להגיע למצב של ליגה סגורה, ולכן ההשווואה ל-NBA היא ועוד איך נכונה.

ואם כבר ב-"תקני" עסקינן, אז גם לפני השיטה החדשה של היורוליג קראו למפעל "יורוליג" ולא "גביע אירופה לאלופות".
עם זאת, כמו שה-NBA לא נקראת "גביע העולם לאלופות" ולא כל קבוצה יכולה להשתתף בה (ליגה סגורה), הרי ברור לכולם שהזוכה בה היא הקבוצה הטובה בעולם.
כנ"ל לגבי היורוליג. אמנם ייתכן שנראה בשיטה החדשה קבוצות חזקות שנשארות בחוץ (אם כי צריך להגיד שוב - קבוצות שלא ישתתפו ביורוליג, לא יזכו במענקים גדולים ופחות ימשכו משקיעים, ולכן יהיו פחות עמידים כלכלית לאורך שנים), אבל עדיין הקבוצה שתזכה בה, תיחשב בעיניי הקהל והתקשורת לקבוצה הטובה באירופה. מה גם שעם כל הכבוד לקובאן, חימקי, דארושפקה ומלאגה, הן לא זכו מעולם באליפות אירופה, ולא בדיוק יאיימו על המעמד של הקבוצות הגדולות באירופה בגלל עונה אחת.
פרסם תגובה