המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:לבחור יש שק של מיסוי ישראלי שהוא סוחב על גבו...די נו!
אחדשיודע כתב:מאיפה אתה יודע כמה הוא יהיה שווה בקיץ? וזה לא שהקיץ קפצו עליו. אם לא מכבי, הוא מרוויח חצי.
די עם הקיצוניות שלכם אחרי כל משחק. חכו, סבלנות.
הרבה יכול להשתנות עד הקיץ.
MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:מאיפה אתה יודע כמה הוא יהיה שווה בקיץ? וזה לא שהקיץ קפצו עליו. אם לא מכבי, הוא מרוויח חצי.
די עם הקיצוניות שלכם אחרי כל משחק. חכו, סבלנות.
הרבה יכול להשתנות עד הקיץ.
אני דווקא מאוד בעדו, פשוט חושב שאם בונים על הטיקט של "המחליף הזול", אז זה לא ממש מציאותי.
מה המינימום שהוא יוכל לקבל? 300 אלף? וואלה לא כזה זול. זאת גם עמדה שמסורתית מכבי לא משקיעה בה ביותר משחקן אחד.
החציל האצטקי כתב:אגב, אותי אי אפשר להאשים בחוסר עקביות לגבי רנדל. גרמת לי לעשות ego-search ולוודא את עצמי. כן, לא שחור או לבן.
החציל האצטקי כתב:אגב, אותי אי אפשר להאשים בחוסר עקביות לגבי רנדל. גרמת לי לעשות ego-search ולוודא את עצמי. כן, לא שחור או לבן.
החציל האצטקי כתב:אתה מכניס הרבה משתנים למקום שלא בטוח שנכון להכניס אליו אותם.
רנדל יצטרך להיות טוב ובריא בחלקים משמעותיים עד סוף העונה, הוא יצטרך להסכים לקחת חוזה זול, לעלות מהספסל וכו׳.
הוא לא רק הסריח כמו כל הקבוצה, אלא היה פח אשפה מבחינה אישית.
לא הגיע לאף משחק חשוב עד כה, מעל הכל.
גם בשנה שעברה ההתקף שלו סיבך את מכבי קשות.
בקיצור- אין שאלה שכשהוא בריא וטוב הוא שחקן מועיל.
הבעיה שאין שליטה על המצב הזה, וטוב כשיהיה אפשר למצוא לנישה של 4 מחליף שחקנים שיוכלו להיות טובים ממנו, וכאלה שגם באים לפני הפיק ולא אחריו.
אף אחד לא ימות אם הוא יישאר או ילך (זה מעיד עליו הרבה), ואלה לא הסוגיות שצריכות להטריד את מכבי עד לשלבים המאוד מאוחרים של הקיץ.
Holiday_Armadillo כתב:יש גם בעיה עם לשים אותו שחקן מחליף בעמדה 4 אם אתה לוקח בחשבון את מי שיצטרך להחליף אותו אם הוא ייפצע או יקבל התקף
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים