המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:עכשיו רשמית קליבלנד הפכה לקבוצה השנואה עליי ב- NBA.
קדימה WARRIORS. בואו נקווה שההצעה של סטיב קר עדיין תקפה, ושבלאט יחבור לקבוצה הטובה בעולם.
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:אני ראיתי את כל המשחקים פחות או יותר. הם היו טובים מאוד בחלקם, ובחלקם (בלט מול הפייבוריטיות האחרות) זה עדיין לא זה.
מישהו אחר לא יעשה שם שינוי.
המאמן בקליבלנד לא פקטור.
יש את ה"המלך" והוא מחליט הכל. זאת הקבוצה שלו. המאמן בובה על חוט.
עד ששלטון הדיקטטור לא יגמר, הם לא באמת יגיעו להצלחות.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:עכשיו רשמית קליבלנד הפכה לקבוצה השנואה עליי ב- NBA.
קדימה WARRIORS. בואו נקווה שההצעה של סטיב קר עדיין תקפה, ושבלאט יחבור לקבוצה הטובה בעולם.
בחיים לא יקרה.
הבן אדם לקח קבוצה למרחק של שני נצחונות מאליפות בתור מאמן רוקי.
הוא ילך לקונטנדרית אמיתית או שיחזור הביתה למשפחה ולמעמד האלוהים שיש לו בארץ.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:עכשיו רשמית קליבלנד הפכה לקבוצה השנואה עליי ב- NBA.
בחיים לא יקרה.
שמואל1 כתב:זה פשוט לא ייאמן שקליבלנד פיטרה מאמן שנמצא במקום הראשון במזרח, מקום שלישי ב- NBA (!!) שהיה אמור לעשות היסטוריה להיות המאמן של נבחרת המזרח באולסטאר!
שמואל1 כתב:השאלה איזו קבוצה רצינית תיקח אותו בשלב הזה של העונה. לא חושב שיש כזאת בנמצא.
לא יקרה כלום אם הוא יהיה עוזר מאמן ויחזור לקדמת הבמה עוד שנה-שנתיים.
זה פשוט לא ייאמן שקליבלנד פיטרה מאמן שנמצא במקום הראשון במזרח, מקום שלישי ב- NBA (!!) שהיה אמור לעשות היסטוריה להיות המאמן של נבחרת המזרח באולסטאר!
לברון ג'יימס שבר את כל שיאי הגועל.
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חשבתי על נקודת אור אחת בכל העניין - כששומרי השבת ייכנסו לפורום הם יהיו בטוחים שזה עוד ת'רד פיקטיבי שפתחנו בשביל להבהיל אותם אבל הפעם הם ייגלו שזה נכון
אורי הולך להישבר.
yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:עכשיו רשמית קליבלנד הפכה לקבוצה השנואה עליי ב- NBA.
בחיים לא יקרה.
למה שיחזור הביתה? גם את נתעלם מהעובדה שהוא מאמן של מעל מיליון דולר בקלות, אתה באמת חושב שלמאמן ברמתו, שהוכיח את עצמו בכל רמה אפשרית, יש את העצבים להתכסח עם ההנהלה על שחקנים? עם כמה שאני אוהב את בלאט, ואוהב את מכבי, מגיע לו יותר.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:עכשיו רשמית קליבלנד הפכה לקבוצה השנואה עליי ב- NBA.
בחיים לא יקרה.
למה שיחזור הביתה? גם את נתעלם מהעובדה שהוא מאמן של מעל מיליון דולר בקלות, אתה באמת חושב שלמאמן ברמתו, שהוכיח את עצמו בכל רמה אפשרית, יש את העצבים להתכסח עם ההנהלה על שחקנים? עם כמה שאני אוהב את בלאט, ואוהב את מכבי, מגיע לו יותר.
זה רק עניין של זמן עד שיחזור.
Since last season, LeBron James and his agent Rich Paul have been strong advocates of Lue becoming head coach, league sources tell Yahoo.
yanay21 כתב:למכבי?אני לא מצליח להבין למה זה הגיוני בעיניכם. הרי כולנו יודע איזה דם רע היה בין בלאט לבין ההנהלה. הוא הוכיח את עצמו פה. אני בטוח שהוא אוהב את המועדון ואת האוהדים, אבל הוא גם מקצוען, ואני מאמין שיעדיף לקבל קבוצה שהוא באמת ראוי לה, בקאליבר של צסק"א, או ריאל. תחשבו שהוא בעצם המאמן היחיד ברמתו באירופה שבחיים לא קיבל צ'ק פתוח, כמו ז'ליקו, או מסינה, או בערך כל מאמני צסק"א בעשור וחצי האחרונים, מאמני אולימפיאקוס עד עידן הצנע(כולל פיני גרשון). הוא יחזור לפה רק במקרה המאוד לא סביר שהוא יקבל שליטה מקצועית מלאה, זה מה שהוא גם ביקש בקיץ שבו הוא עזב, לפני שידע שהוא עוזב.