יום הזיכרון לחללי צה"ל ופעולות האיבה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יום הזיכרון לחללי צה"ל ופעולות האיבה

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 מאי 2016, 18:34

ושלא יובן לא נכון, אין לי שום חיבה או אמפתיה כלפיהם. בשום צורה.

זה פשוט מטומטם לצפות שיעמדו בצפירה ביום הזיכרון כמו שזה מטומטם לצפות שיחגגו ביום העצמאות.

זאת המציאות שאנחנו חיים בה. מה נעשה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 11 מאי 2016, 19:20

אור ואז בכנסת שמושמעת התקווה הם יוצאים... לא מקובל עליי. הם אזרחים והם צריכים להתחיל להעריך את זה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 מאי 2016, 19:47

גם את התקווה הם לא צריכים לשיר אבל זה דיון אחר לגמרי ולא צריך להיכנס אליו.

זה פשוט הזוי מה שאתם אומרים פה. זה לא אבל נייטרלי כמו ביום השואה, ששם זה נטו פרובוקציה. פה הם בצד השני של הסכסוך הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 מאי 2016, 19:48

MaccabiTA כתב:
חנו'ש כתב:אני דווקא חושבת שזה הפוך.
עצם זה שהיא הלכה לשירותים מראה על סוג של כבוד.
אי אפשר להכריח אנשים לעמוד בצפירה, אבל לשבת או להמשיך להתעסק במה שעושים בזמן הצפירה מול כולם זו כבר התרסה, ללכת לשירותים כדי שלא להגיע למצב הזה זה מתן כבוד.

זה יותר רצון להמנע מתסיסה ממקום שהיא נמצאת בו בעמדת מיעוט (אני מניח שכרמל לא עובדת ברמלוד)
כבוד זה לעמוד בצפירה ולהבין שהחיילים האלה נפלו בהגנה על המדינה שגם היא חייה בה ונהנית מפירותיה ושהיא חייבת להוקיר להם תודה על כך שבזכותם השריעה נדחקה למקומות חשוכים יותר כמו.. לונדון או פריז ולא רלוונטית אליה

תשמע, אנחנו לא יכולים להכריח אנשים לעמוד אם הם לא רוצים. אנחנו לא משטרת המחשבות כאן.
זכותה לעשות מה שהיא רוצה בזמן הצפירה כל עוד היא נמנעת מלעשות זאת מול אנשים אחרים שזה פוגע ברגשותיהם.

אתה חושב שהחרדים למשל עומדים? גם הם לא עומדים, אבל כל עוד הם עושים זאת בפרטיות שלהם ולא בפרהסיה כדי להתריס, זו זכותם.
יצא לאותה אשה לעבוד בין אנשים בזמן הצפירה ולא להיות בפרטיות ביתה, אז היא עשתה את הדבר הכי מתבקש והכי ראוי במצב הזה - הלכה למקום פרטי כדי שלא להפריע לאף אחד.
אין בכך שום דבר בעייתי בעיניי.

הם לא מאמינים באותם דברים שאנחנו מאמינים בהם. ומנקודת מבטם, חיילי צה"ל זה לא דבר קדוש כמו שזה בעינינו.
אבל ברוך השם שאנחנו עדיין חיים במדינה דמוקרטית בה זכותו של כל אחד להאמין ולחשוב כפי שהוא רוצה, רק אל תפגע ברגשותיו ובאמונותיו של האחר ואל תתריס כנגדו.

אם רוב הערבים היו כמוה, תאמין לי שמצבינו כבר היה טוב בהרבה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים