המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:עם כל הכבוד לאנתוני פארקר מייק מיצ'ל ופארגו אבל שחקן אדיר כזה עוד לא ראיתי , חודר לסל כאילו הוא באימון עושה סלאלומים מול קונוסים לא יאומן פשוט וזה עוד בלי לדבר על כל העבירות שלא שרקו לו .

yanay21 כתב:נכון שתמיד יש שריקות שמפספסים לשתי הקבוצות, אבל השריקות שלא שרקו להפועל היו בדקות המכריעות. מלא פאולים על רובינסון לפני ההארכה, ובטח הסל שלו שעשה שוויון.
felix_r כתב:yanay21 כתב:נכון שתמיד יש שריקות שמפספסים לשתי הקבוצות, אבל השריקות שלא שרקו להפועל היו בדקות המכריעות. מלא פאולים על רובינסון לפני ההארכה, ובטח הסל שלו שעשה שוויון.
והנקודה שהיו צריכים להוסיף להם, כאשר שחקן של ירושלים בוודאות נגע בכדור של זריקת עונשין, שנכנס בסוף לסל.
yanay21 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:נכון שתמיד יש שריקות שמפספסים לשתי הקבוצות, אבל השריקות שלא שרקו להפועל היו בדקות המכריעות. מלא פאולים על רובינסון לפני ההארכה, ובטח הסל שלו שעשה שוויון.
והנקודה שהיו צריכים להוסיף להם, כאשר שחקן של ירושלים בוודאות נגע בכדור של זריקת עונשין, שנכנס בסוף לסל.
גם זה. תהרוג אותי ,לא הבנתי איך לא הלכו למוניטור. מה שאני אוהב בNBA, זה שגם אחרי המשחק, הNBA מודיעים על טעויות שיפוט קריטיות, ומוציאים הכול לתקשורת(בלט במיוחד בסדרה של OKC ספרס בפלייאוף, אם להסתכל על אירועים אחרונים). תענוג. וזה לא ששם אין שריקות שערורייתיות, אבל עדיין, מקצועיים פי אלף.
LIAV10 כתב:כי גם אנשים אחרים צריכים לפתוח ת׳רדים.
אללה ליגה ישראלית!!!

my man כתב:LIAV10 כתב:כי גם אנשים אחרים צריכים לפתוח ת׳רדים.
אללה ליגה ישראלית!!!
מפרגן לך אחי
my man כתב:רק אני ראיתי עבירה בסל של רובינסון?
~Box & 1~ כתב:עם כל הכבוד לזה שפארקר הוא המייקל ג'ורדן של ההיסטוריה של מכבי, רובינסון זה שחקן שקלע 45 נקודות באן בי אי וניצח כמעט
במו ידיו סדרת פלייאוף. אנתוני פארקר באן בי איי נחשב לכלום ומעולם לא היה לו כישרון שנספר שם. נייט "דה גרייט" זה כישרון על אפילו
במונחים של האן בי איי. שחקן בכמה דרגות מעל למה שאנחנו רגילים לראות ובאמת כיף שיש לנו הזדמנות לצפות בשחקן כזה בליגה.
מופע בלתי נתפס שלו היום. מי שהיה במשחק אשכרה יכל להרגיש לרגע איך זה לצפות במציאות בקרי.

er79 כתב:ירושלים לא ניצחו. השיפוט ניצח. מעניין כמה בקשיש אורי אלון העביר להם
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־48 אורחים