פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: די.ג'יי סילי חתם במכבי לעונה

28 יוני 2016, 12:08

MTA2311 כתב:זה או רוצ'סטי או כלום.

(איזה כיף לפתוח את הבוקר עם סמס ממכבי על החתמה של שחקן בשיעור קומה כזה, ואפס עדכוני רכש ממכבי רגל. תמות ג'ורדי)

מי יודע אולי עוד יפתיע אותנו.צריך לראות אותו בפעולה.

28 יוני 2016, 12:09

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:זה או רוצ'סטי או כלום.

(איזה כיף לפתוח את הבוקר עם סמס ממכבי על החתמה של שחקן בשיעור קומה כזה, ואפס עדכוני רכש ממכבי רגל. תמות ג'ורדי)

מי יודע אולי עוד יפתיע אותנו.צריך לראות אותו בפעולה.

האופציה הזאת תמיד קיימת..

28 יוני 2016, 12:12

כדאי לו (ולמי שהחתים אותו) שיהיה טוב. אני רק לא מבין את הקונספט (החוזר) של "גארד זר כגיבוי לגארד הזר שלא הוחתם".

28 יוני 2016, 12:16

אחדשיודע כתב:כדאי לו שיהיה טוב. אני רק לא מבין את הקונספט (החוזר) של "גארד זר כגיבוי לגארד הזר שלא הוחתם".

זה יותר בכיוון של "זה הגארד הזר הבכיר שלך העונה, גם רייס, פארגו והיקמן לא באו ככוכבים גדולים, 30+5+2, #חוזריםחזקים וכו'" .

28 יוני 2016, 12:17

אמנם כבר ראינו הכל בשנתיים האחרונות וזה בכל זאת הפרדמנים.. ועדיין, אני לא מאמין שהוא בא על תקן הגארד השני בחמישייה. בתור מחליף זו יכולה להיות החתמה סבירה.

28 יוני 2016, 12:19

אחדשיודע כתב:כדאי לו (ולמי שהחתים אותו) שיהיה טוב. אני רק לא מבין את הקונספט (החוזר) של "גארד זר כגיבוי לגארד הזר שלא הוחתם".

אולי בסוף רוצ'יסטי כן ישאר. אגב קראתי בפורום אחר שמכבי דרשו מאולימפייקוס לשלם את מלוא השכר על רוצ'יסטי. זה הגיוני הדבר הזה? ואם כן אז הם באמת מעוניינם לשחרר אותו?

28 יוני 2016, 12:26

מהמעט שראיתי סילי דווקא מוצא חן בעיניי.
גארד גבוה וחזק, הולך חזק פנימה, סיומת טובה, קליעה טובה וגם מוסר לא רע

28 יוני 2016, 12:32

שועל כתב:מהמעט שראיתי סילי דווקא מוצא חן בעיניי.

אך אחד לא אומר שהוא מחליף לא טוב... הבעיה שהביאו אותו כחמישייה..

28 יוני 2016, 12:33

my man כתב:

לכן החתימה שלי

28 יוני 2016, 12:33

my man כתב:

אי אפשר לדעת את זה. אולי רוצ'יסטי ישאר.

28 יוני 2016, 12:34

מה שאהבתי אצלו ממה שראיתי בסרטונים זה שהוא סוג של מנהל משחק מעמדה 2.מזכיר את אידסון במובן הזה.

28 יוני 2016, 12:43

לא אוהב את ההחתמה. קו אחורי חלש מאוד אם לא מגיע גארד בכיר.

28 יוני 2016, 12:47

צ'שר כתב:אמנם כבר ראינו הכל בשנתיים האחרונות וזה בכל זאת הפרדמנים.. ועדיין, אני לא מאמין שהוא בא על תקן הגארד השני בחמישייה. בתור מחליף זו יכולה להיות החתמה סבירה.

אני לא בטוח שזה טוב יותר. אם מלכתחילה לא בונים עליו כגארד פותח ומתכוונים להחתים אחד נוסף, אז למה מלכתחילה החתימו אותו? למה זרקו חצי מיליון דולר על שחקן מחליף עוד לפני שיש להם ביד את "הדבר האמיתי"? גם אם נתעלם ממגבלות הזרים בארץ, זה פשוט עקום מידי.

אז יכול להיות שישחקו אותה בהחתמה שלו (או לפחות באופן יחסי ל-"שחקן מחליף"), אבל גם יש סיכוי לא רע שמכבי תשלם על ההחתמה שלו במקום אחר - אם באיכות הגארד השני שיגיע או לא יגיע, או באיכות שחקני (/שחקן) הפנים.

28 יוני 2016, 12:49

אחדשיודע כתב:
צ'שר כתב:אמנם כבר ראינו הכל בשנתיים האחרונות וזה בכל זאת הפרדמנים.. ועדיין, אני לא מאמין שהוא בא על תקן הגארד השני בחמישייה. בתור מחליף זו יכולה להיות החתמה סבירה.

אני לא בטוח שזה טוב יותר. אם מלכתחילה לא בונים עליו כגארד פותח ומתכוונים להחתים אחד נוסף, אז למה מלכתחילה החתימו אותו? למה זרקו חצי מיליון דולר על שחקן מחליף עוד לפני שיש להם ביד את "הדבר האמיתי"? גם אם נתעלם ממגבלות הזרים בארץ, זה פשוט עקום מידי.

אז יכול להיות שישחקו אותה בהחתמה שלו (או לפחות באופן יחסי ל-"שחקן מחליף"), אבל יש סיכוי לא רע שההחתמה שלו תעלה למכבי במקום אחר - אם באיכות הגארד השני שיגיע או לא יגיע, או באיכות שחקני (/שחקן) הפנים.

אני די משוכנע שלא יגיע עוד גארד מלבדו

28 יוני 2016, 12:51

שועל כתב:
אחדשיודע כתב:

אז יכול להיות שישחקו אותה בהחתמה שלו (או לפחות באופן יחסי ל-"שחקן מחליף"), אבל יש סיכוי לא רע שההחתמה שלו תעלה למכבי במקום אחר - אם באיכות הגארד השני שיגיע או לא יגיע, או באיכות שחקני (/שחקן) הפנים.

אני די משוכנע שלא יגיע עוד גארד מלבדו

שנאמר 'אין עוד מלבדו' !

28 יוני 2016, 12:51

toja27 כתב:יש סיכוי שרוצ'יסטי ישאר? קשה לי להאמין.
דרך אגב, שמואל יאכל את עצמו עוד לא מעט זמן אחרי הנפילה של היום. התגובות שלו זה לא מה שהיה פעם.

הוא מזדקן, אבל בסופו של דבר זה קצת כמו בסבב הטניס. הכל תלוי בשמואל היום.
אני מעריך שהוא יסיים את הקריירה עם משהו כמו 20 גראנד סלאמים.

28 יוני 2016, 12:53

אני מאוד מקווה שהוא יתגלה כמציאה ששווה כל שקל, אחרת צפויים לנו פלאשים מסויטים מהיינס ושות' והמון (המון) עצבים.. שיהיה בהצלחה.
12#_שחקני_יורוליג

28 יוני 2016, 12:54

jol9 כתב:
דרך אגב, שמואל יאכל את עצמו עוד לא מעט זמן אחרי הנפילה של היום. התגובות שלו זה לא מה שהיה פעם.

וואלה אהבתי פעם טניס... אתה פשוט ממאיס את זה

28 יוני 2016, 13:07

jol9 כתב:

אני אגב רואה בדמיוני את הבהילות של שמואל לפתוח את התרד ראשון משהו שמקביל לבהילות של קוסטנזה שבורח מהשריפה בבית ודוחף ילדים וזקנות כדי להציל את עצמו(למי שראה וזוכר את הפרק) :)

28 יוני 2016, 13:15

my man כתב:
jol9 כתב:

וואלה אהבתי פעם טניס... אתה פשוט ממאיס את זה

כנראה שלא באמת אהבת....
נושא נעול