המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:עצוב לקרוא ולא להבין על מה אתם מדברים..
החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:עצוב לקרוא ולא להבין על מה אתם מדברים..
פאק!
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:עצוב לקרוא ולא להבין על מה אתם מדברים..
גועל נפש
איתי-שגב כתב:החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:עצוב לקרוא ולא להבין על מה אתם מדברים..
פאק!
אל תדאגו.. אני אספר לנכדים על השילוב האגדי פארמר ורוצסטי.
MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:עצוב לקרוא ולא להבין על מה אתם מדברים..
פאק!
אל תדאגו.. אני אספר לנכדים על השילוב האגדי פארמר ורוצסטי.
או על הספרינט הקטלני של פבראני קוסט-טו-קוסט
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:עצוב לקרוא ולא להבין על מה אתם מדברים..
גועל נפש
תגידי את זה להוריי שהחליטו לעשות את זה רק בגיל 24.
אם היו מזרזים תהליכים עוד אולי איכשהו הייתי יכול לזכור משהו (בטוח שראיתי.. פשוט אין מצב שזוכר).
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:עצוב לקרוא ולא להבין על מה אתם מדברים..
גועל נפש
אם היו מזרזים תהליכים עוד אולי איכשהו הייתי יכול לזכור משהו (בטוח שראיתי.. פשוט אין מצב שזוכר).
''לעשות את זה''
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:עצוב לקרוא ולא להבין על מה אתם מדברים..
גועל נפש
''לעשות את זה''
לא רוצה לא לכבד.
Holiday_Armadillo כתב:מבחינתי הגעתי הנה עם חסידה שהניחה אותי בתוך שדה כרוב
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:מבחינתי הגעתי הנה עם חסידה שהניחה אותי בתוך שדה כרוב
את חושבת שמישהו אסף אותך מהשדה מבחירה?
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:מבחינתי הגעתי הנה עם חסידה שהניחה אותי בתוך שדה כרוב
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:מבחינתי הגעתי הנה עם חסידה שהניחה אותי בתוך שדה כרוב
תשמע, אני כרוב זוכה פרסים
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:מבחינתי הגעתי הנה עם חסידה שהניחה אותי בתוך שדה כרוב
כמו רוני?
מצטער, יצאה לי בדיחת כרמל
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:מבחינתי הגעתי הנה עם חסידה שהניחה אותי בתוך שדה כרוב
כמו רוני?
לא הבנתי
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:[quote="Holiday_Armadillo"]
מבחינתי הגעתי הנה עם חסידה שהניחה אותי בתוך שדה כרוב
כמו רוני?
לא הבנתי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־37 אורחים