נבחרת ישראל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נבחרת ישראל

הודעהעל ידי misha » 21 יולי 2011, 05:36

דייויד בלו מסרב להגיע לנבחרת: http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/262/ ... =3&cat=620
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 22 יולי 2011, 07:19

misha כתב:דייויד בלו מסרב להגיע לנבחרת: http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/262/ ... =3&cat=620

נראה שכל העניינים הסתדרו שם. בלו הוא שחקן מיוחד מאוד שעבר שינוי עצום במהלך הקריירה. כבוד גדול לדייויד.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=416&DocID=103742&Lang=he
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי משה » 22 יולי 2011, 12:16

דירק נוביצקי הודיע שישחק עם גרמניה באליפות אירופה הקרובה:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 03775.html

עושה רושם שכל הכוכבים בבית ההישראלי מחליטים להגיע, חדשות לא טובות בלשון המעטה.
משה

הודעהעל ידי רועי » 23 יולי 2011, 17:22

הולכת להיות יופי של אליפות - מכל הבחינות. יש לי הרגשה של משהו טוב עבור הנבחרת שלנו. פניני, אליהו, כספי, בלו ויותם בהחלט יכולים להוביל אותנו למשהו יפה. גם בגזרת שאר הנבחרות לא משעמם. נוביצקי מגיע, טוני פארקר גם כן, האחים גאסול. בארניני ובנלילי מאיטליה. שמות איכותיים לא חסר. רוב הנבחרות באות עם סגלים טובים, ואף טובים מאוד, ויש הרגשה של אליפות מעניינת.

מישהו יודע כמה עולות מכל בית? אנחנו בבית 6. איך זה הולך?
רועי

הודעהעל ידי misha » 23 יולי 2011, 17:26

רועי כתב:מישהו יודע כמה עולות מכל בית? אנחנו בבית 6. איך זה הולך?

http://eurobasket2011.com/en/cid_4,w7Qj ... _2011.html
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 23 יולי 2011, 17:49

misha כתב:

אואה, אם הבנתי נכון, בשלב הראשון 3 עולות מכבל בית. הולכת ליהיות מילחמה בבית שלנו. יש 5 קבוצות שמתמודדות על 3 מקומות. יהיה מעניין..
asafb96

הודעהעל ידי misha » 23 יולי 2011, 18:15

asafb96 כתב:
misha כתב:

אואה, אם הבנתי נכון, בשלב הראשון 3 עולות מכבל בית. הולכת ליהיות מילחמה בבית שלנו. יש 5 קבוצות שמתמודדות על 3 מקומות. יהיה מעניין..

הבנת נכון. 3 עולות מכל בית. אחרי זה יהיו עוד שני בתים של 6 קבוצות (התוצאות מול שני העולות האחרות נשמרות והבית שלנו מצטלב עם הבית של ספרד, טורקיה וליטא), כשארבע קבוצות מכל בית עולות לרבע הגמר.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 23 יולי 2011, 18:34

וואו. הולך ליהיות קרב חזק מאוד בין כל הנבחרות, חוץ מלטביה. באמת שכל אחת מ5 הנבחרות האלה יכולות לסיים במקומות 1-5.
אגב, מה נסגר בסוף עם גלינארי ונואה? ישחקו או לא?
asafb96

הודעהעל ידי misha » 23 יולי 2011, 18:45

נואה בספק בגלל פציעה. גלינארי אמור לשחק.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי רועי » 24 יולי 2011, 03:09

נכון שלטביה אמורה להיות עבירה בלי כל בעיה, אבל בואו לא נתחיל עם הזלזול הזה. הבית שלנו מכיל 6 נבחרות, ז"א צריכים להיות טובים יותר מ-3 נבחרות וזה לא קצת, במיוחד שדירק החליט ללבוש הקיץ את המדים של גרמניה ובנלילי וברניני ישחקו באיטליה. לא הולכים ללקק דבש בכלל.
רועי

הודעהעל ידי asafb96 » 24 יולי 2011, 09:34

רועי כתב:נכון שלטביה אמורה להיות עבירה בלי כל בעיה, אבל בואו לא נתחיל עם הזלזול הזה. הבית שלנו מכיל 6 נבחרות, ז"א צריכים להיות טובים יותר מ-3 נבחרות וזה לא קצת, במיוחד שדירק החליט ללבוש הקיץ את המדים של גרמניה ובנלילי וברניני ישחקו באיטליה. לא הולכים ללקק דבש בכלל.

עזוב באמת, לא צריך את הסיסמאות האלה של "לא צריך לזלזל". לטביה נבחרת באמת פח, בטח אחרי הסיפור עם נערות הליווי. אם ישראל לא מנצחת אותם לא מגיע להם לעלות
asafb96

הודעהעל ידי אלמוג » 25 יולי 2011, 12:50

לא יודע אם פספסתם את זה, אבל ישראל היא גם נבחרת פח.
ישראל בחיים לא משוגלת לסיים במקום הראשון, גם לגבי 2-3 אני בספק.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי Ofir@ » 25 יולי 2011, 16:47

אלמוג כתב:לא יודע אם פספסתם את זה, אבל ישראל היא גם נבחרת פח.
ישראל בחיים לא משוגלת לסיים במקום הראשון, גם לגבי 2-3 אני בספק.

ההבדל בין שני המשפטים שלך הוא כל כך גדול..
ישראל גם נבחרת פח? כמו לטביה? בישראל משחק שחקן רוטציה לגיטימי בנבא וחמישה שחקנים מסגנית אלופת אירופה. בלטביה השחקנים המובילים הם ילד מהמכללות ושחקן שולי בלובליאנה. אתה מוזמן לעשות את ההשוואת "פח" מחדש.

אגב, סדר המשחקים נראה טוב מאוד ליהודים. פותחים מול הגרמנים, כשניצחון אפשרי, ומסיימים נגד האיטלקים. לאיטלקים אמנם יש שלושה כוכבי נבא, אבל העומס באליפות הזאת הוא מאוד גדול. בעומק אנחנו ממש לא רעים. אני אופטימי.
סמל אישי של המשתמש
Ofir@

הודעהעל ידי שחף » 25 יולי 2011, 17:01

אני חושב שאין לנו סיכוי ממש מול הסייז והכישרון של הסרבים, אבל בהחלט אפשר להשיג ניצחון מול איטליה, צרפת או גרמניה.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 25 יולי 2011, 18:33

לא כדאי לכם לזלזל בלאטביה. עד כמה שזכור לי, המשחקים של הבית יהיה בעיר הכי קרובה לגבול עם לאטביה (במטרה למשוך קהל, שיכול לבוא מלאטביה תוך שעה באוטובוס)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 25 יולי 2011, 20:52

felix_r כתב:לא כדאי לכם לזלזל בלאטביה. עד כמה שזכור לי, המשחקים של הבית יהיה בעיר הכי קרובה לגבול עם לאטביה (במטרה למשוך קהל, שיכול לבוא מלאטביה תוך שעה באוטובוס)

ובכל זאת, הקהל לא מנצח משחקים. ישראל הרבה יותר מוכשת מלטביה. אם לא מנצחים, שלא לומר מביסים אותם, אפשר לשכוח מלהעפיל לשלב הבא
יש לנו היום את אחת הנבחרות המוכשרות ביותר בשנים האחרונות. אני מאמין שאפשר לעלות. יהיה קשה, אבל אנחנו יכולים. לדעתי סרביה תיהיה המאכזבת וסיכוי לא קטן שלא יעלו. סרביה הם אכן מעצמה, אבל היום שאני מסתכל על הסגל שלהם, הוא ממש לא מרשים, במיוחד הקוו האחורי. סך הכל, בעמדות 1-2 יש להם את תאודוסיץ' ובערך זהו. בשנים האחרונות הוא החזיק לבד את הקוו האוחרי. לקמפיין הזה הוא בא אחרי עונה בינונית, שלא לומר מאכזבת. לידו משחקים שחקנים כמו טפיץ' מרקוביץ' וראסיץ'. ממש לא מרשים. בעמדות הפורוורדים אנחנו עולים עליהם בהרבה. יש להם שחקנים כמו בייליצה, סבאנוביץ', ווליצ'קוביץ' וכו'.. זה נחמד, אבל ממש לא משהו שצריכים לפחד ממנו. מה שכן, בעמדת הסנטר יש להם יתרון ענק עם קרסטיץ' ופרוביץ'. אבל סך הכל, אני חושב שעם קצת מזל וחיבור נכון, אפשר לעבור אותם, כמו גם את הגרמנים והאיטלקים. צרפת לדעתי זה כבר משהו אחר, קשה לי לראות אותם לא מסיימים במקום הראשון. קל זה לא יהיה, אבל אני מאמין שאפשר לסיים מקום 2-3
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 יולי 2011, 10:28

מישהוא יכול להסביר לי את ההתאוששות המופלאה של יניב גרין פתאום כשהוא אומר שהוא בכושר טוב אחרי עונה שלא שיחק והיה פצוע בה חצי
מהתקופה ?
קצת מוזר הסיפור הזה עם הכתף שלו במכבי והכול. אני זוכר ששאלו את בלאט לפני חודשיים או שלושה על הפציעה שלו והוא טען שאין לו מושג
לגבי חומרת הפציעה, שזו תגובה מוזרה בפני עצמה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 26 יולי 2011, 13:40

yarinsaky כתב:מישהוא יכול להסביר לי את ההתאוששות המופלאה של יניב גרין פתאום כשהוא אומר שהוא בכושר טוב אחרי עונה שלא שיחק והיה פצוע בה חצי
מהתקופה ?
קצת מוזר הסיפור הזה עם הכתף שלו במכבי והכול. אני זוכר ששאלו את בלאט לפני חודשיים או שלושה על הפציעה שלו והוא טען שאין לו מושג

הוא חזר מהפציעה קצת לפני סיום העונה והיה בסגל של הקבוצה, אבל לא שיחק. אני מאמין שהוא התאמן חזק וחזר לכושר, הוא רוצה לקבל את החוזה הבא שלו דרך האליפות
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 26 יולי 2011, 15:50

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:מישהוא יכול להסביר לי את ההתאוששות המופלאה של יניב גרין פתאום כשהוא אומר שהוא בכושר טוב אחרי עונה שלא שיחק והיה פצוע בה חצי
מהתקופה ?

הוא חזר מהפציעה קצת לפני סיום העונה והיה בסגל של הקבוצה, אבל לא שיחק. אני מאמין שהוא התאמן חזק וחזר לכושר, הוא רוצה לקבל את החוזה הבא שלו דרך האליפות

והוא גם יקבל, רק שזה יהיה רבע מהחוזה בו זכה במכבי.

מה שכן, גרין הוא עוגן לנבחרת שלנו. הוא גם בדר"כ משחק מצויין במדים הלאומיים, ומקווה שגם הפעם זה יקרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 26 יולי 2011, 16:50

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
מהתקופה ?

והוא גם יקבל, רק שזה יהיה רבע מהחוזה בו זכה במכבי.

מה שכן, גרין הוא עוגן לנבחרת שלנו. הוא גם בדר"כ משחק מצויין במדים הלאומיים, ומקווה שגם הפעם זה יקרה.

ברור שהוא לא יקבל ת אותו החוזה, וגם לא משהו קרוב לזה.. מה שהוא עשה זה שוד
בקשר ליכולת, גרין לדעתי טוב לא רק בנבחרת, שהוא מקבל הזדמנות הוא נותן את התפוקה. גם העונה הוא נתן איזה משחק טוב מול קאחה, וגם שנה שעברה מול פרטיזן. ברור שזה לא מצדיק את החוזה שהוא נותן משחק-שניים טובים בעונה, אבל אני חושב שזה בגלל הפציעות וחוסר הצ'אנסים שלו
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים