המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

פפףףףף שספאחיה יתאפק. במחיר הזה יגיע תאום דיאנדרה קיין רק בעמדות הפורוורד ואנחנו ממש לא צריכים שחקן כזה..Jack55 כתב:**מנהלים, לא ידעתי באיזה ת'רד לפרסם אז או שתהפכו את זה לת'רד שבו יהיו הדיבורים על החיזוק שקרוב או שתעבירו את זה לת'רד אחר
ספאחיה ייפגש עם וויצ'יץ'. המטרה: החתמת פורוורד
מכבי ת"א מעלה הילוך בחיפוש אחרי חיזוק. המאמן מעוניין בשחקן שיכול לתפקד בעמדות 3-4. המכשול: מעמסה על התקציב כתוצאה מפיצויים לשחקני עבר. כרגע: פרחוסקי נשאר
http://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fol ... 11&lang=HEאם אכן יעשו מהלך להחתמת שחקן חדש, ההערכה היא כי שכרו לא יעלה יעל 150 אלף דולרים כד סוף העונה.

האמת שהשאלה שלך מעולה.הצופה כתב:150 אלף דולר זה סכום עלוב אפילו לרמת מכבי. כמה שווה (כספית) עלייה לפלייאוף?
מכבי מנוהלת על ידי אנשים מפגרים, את זה כולנו כבר יודעים. לדעתי העפלה לפלייאוף זה מענק יפה מהיורוליג (וכמובן שגם כל משחק שמכבי מנצחת זה 40 אלף יורו), והחסויות, זכויות השידור, הכרטיסים והמרצ'נדייז שאפשר למכור ל1/2/3 משחקי בית יכולים להגיע לסכומים נכבדים שלידם השכר של שחקן החיזוק יייראה בדיחה.Rampel כתב:האמת שהשאלה שלך מעולה.הצופה כתב:150 אלף דולר זה סכום עלוב אפילו לרמת מכבי. כמה שווה (כספית) עלייה לפלייאוף?
אני שם רגע בצד את זה שאני לא מצליח למצוא כמה שווה עלייה להצלבה, אבל כל ניצחון ביורוליג שווה לקבוצה 40 אלף יורו. משמע שכבר מכבי הרוויחה 320 אלף יורו. אז למה מוכנים להשקיע רק 150 אלף דולר על שחקן? פשוט מתסכל..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
כי צריך לעשות רווחRampel כתב:האמת שהשאלה שלך מעולה.הצופה כתב:150 אלף דולר זה סכום עלוב אפילו לרמת מכבי. כמה שווה (כספית) עלייה לפלייאוף?
אני שם רגע בצד את זה שאני לא מצליח למצוא כמה שווה עלייה להצלבה, אבל כל ניצחון ביורוליג שווה לקבוצה 40 אלף יורו. משמע שכבר מכבי הרוויחה 320 אלף יורו. אז למה מוכנים להשקיע רק 150 אלף דולר על שחקן? פשוט מתסכל..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk

MTA2311 כתב:פעם הבאה שתקרא לספאחיה אידיוט קירח, תזכיר לי לשאול כמה נסיון יש לך בניהול משחק ביורוליג, חתיכת צבוע פתטי. כרגיל אצל האדון, רק הביקורת שלו לגיטימית.
הסגל הזה חלש. אם רוצים הצלבה, צריך חיזוק. זה שיתכן שיש סיכוי שלא יגיע שחקן טוב מספיק, זה לא בעיה שלי. אני לא צריך לעשות חישובי עלות תועלת בשביל ההנהלה.
toja27 כתב:על פי המקורות, סילי מועמד רציני לחזרה עם תשלום בייאוט לגראן קנאריה.

RomanR כתב:חשוב לציין שעל הידיעה חתום רועי כהן, שהוא כתב של ירושלים, וגם שם הוא מחרטט בלי הכרה
felix_r כתב:toja27 כתב:על פי המקורות, סילי מועמד רציני לחזרה עם תשלום בייאוט לגראן קנאריה.
אתה צוחק עלינו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־34 אורחים