המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחר.ג. כתב:אני לא בטוח שכדי לקבל דווקא את ולנסיה ולא את ריאל. ולנסיה (-אם תעלה) תבוא
באנרגיה מטורפת בגלל העליה הסנסציונית- לדעתי עדיף לקבל את ריאל היא בנויה הרבה פחות
להתמודוד מולנו.
BIG sofo כתב:שחר.ג. כתב:אני לא בטוח שכדי לקבל דווקא את ולנסיה ולא את ריאל. ולנסיה (-אם תעלה) תבוא
באנרגיה מטורפת בגלל העליה הסנסציונית- לדעתי עדיף לקבל את ריאל היא בנויה הרבה פחות
להתמודוד מולנו.
מצד שני , ולנסיה קבוצה פחות טובה מבחינת חומר שחקנים.
לריאל מדריד יש סוללת גבוהים. שלושה גבוהים מעל 2.10 (2.11, 2.17,2.20). ואם אני לא טועה היא קבוצת הריבאונד הכי טובה ביורוליג.
מבחינת חומר שחקנים נטו, עדיף לקבל את ולנסיה.
BIG sofo כתב:שחר.ג. כתב:אני לא בטוח שכדי לקבל דווקא את ולנסיה ולא את ריאל. ולנסיה (-אם תעלה) תבוא
להתמודוד מולנו.
מצד שני , ולנסיה קבוצה פחות טובה מבחינת חומר שחקנים.
לריאל מדריד יש סוללת גבוהים. שלושה גבוהים מעל 2.10 (2.11, 2.17,2.20). ואם אני לא טועה היא קבוצת הריבאונד הכי טובה ביורוליג.
מבחינת חומר שחקנים נטו, עדיף לקבל את ולנסיה.
חביב אורנג'ד כתב:יש הבדל תהומי בין ג'יימס לפישר.
ג'יימס הוא לא רק אחד החוסמים הטובים ביותר ביבשת, אלא גם שחקן שנותן הגנה אישית טובה ומספק הרבה אגרסיביות בהגנה (וגם לא מעט בהתקפה).
לפישר יש יכולת חסימה טובה ובכך מסתכמת התרומה ההגנתית שלו. הוא מתקשה מאוד בשמירה אישית, במיוחד מול שחקנים חזקים ומאסיביים ובכלל, הוא שחקן הגנה די רכרוכי.
לגבי הפגרה, אני מסכים שהיא פוגעת במכבי, הרבה בגלל שלמכבי אין יריבות אמיתיות בזירה המקומית.
זהות היריבה הרבה פחות מטרידה אותי.
ankram כתב:חביב אורנג'ד כתב:יש הבדל תהומי בין ג'יימס לפישר.
ג'יימס הוא לא רק אחד החוסמים הטובים ביותר ביבשת, אלא גם שחקן שנותן הגנה אישית טובה ומספק הרבה אגרסיביות בהגנה (וגם לא מעט בהתקפה).
לפישר יש יכולת חסימה טובה ובכך מסתכמת התרומה ההגנתית שלו. הוא מתקשה מאוד בשמירה אישית, במיוחד מול שחקנים חזקים ומאסיביים ובכלל, הוא שחקן הגנה די רכרוכי.
לגבי הפגרה, אני מסכים שהיא פוגעת במכבי, הרבה בגלל שלמכבי אין יריבות אמיתיות בזירה המקומית.
זהות היריבה הרבה פחות מטרידה אותי.
לא הייתי ממהר להכתיר את ג'יימס כאחד החוסמים הטובים ביבשת , פישר לעומת זאת הוא חוסם מוכח ברמת יורוליג כבר 3 שנים.
יש גם נטייה להתעלם מיכולת החסימה של הנדריקס , הבן אדם נתן כמה חסימות אדירות בסדרה מול קאחה.
Allan Turing כתב:
מקרטע לאללה.. מישהו מצליח לראות בזה נורמלי?
Allan Turing כתב:
מקרטע לאללה.. מישהו מצליח לראות בזה נורמלי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], omerk, yon1 ו־24 אורחים