אם אני לא טועה המפעלים של אפל מובילים את העולם במספר התאבדויות העובדים אז..יש לאן לשאוףMTA2311 כתב:תמיד כיף לבקר במקום שלאנשים בו יש את כל מה שאי פעם רצית אבל אתה יודע שלעולם לא יהיה לך שום דבר מזה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אם אני לא טועה המפעלים של אפל מובילים את העולם במספר התאבדויות העובדים אז..יש לאן לשאוףMTA2311 כתב:תמיד כיף לבקר במקום שלאנשים בו יש את כל מה שאי פעם רצית אבל אתה יודע שלעולם לא יהיה לך שום דבר מזה
החציל האצטקי כתב:יצא לי להרים עמדת קוקטיילים בהפי האוור של חברת הייטק לא מזמן.
״כלוב זהב״ היה התיאור של העובדים במקום.
מקווה בשביל מי מכאן שעוסק במלאכה זה לא המצב...
Holiday_Armadillo כתב:אם אני לא טועה המפעלים של אפל מובילים את העולם במספר התאבדויות העובדים אז..יש לאן לשאוףMTA2311 כתב:תמיד כיף לבקר במקום שלאנשים בו יש את כל מה שאי פעם רצית אבל אתה יודע שלעולם לא יהיה לך שום דבר מזה
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:יצא לי להרים עמדת קוקטיילים בהפי האוור של חברת הייטק לא מזמן.
מה זאת אומרת כלוב זהב?
כן. אני לא מכיר.החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:יצא לי להרים עמדת קוקטיילים בהפי האוור של חברת הייטק לא מזמן.
מה זאת אומרת כלוב זהב?
אני אמור לפרש לך את הביטוי?
MTA2311 כתב:תמיד כיף לבקר במקום שלאנשים בו יש את כל מה שאי פעם רצית אבל אתה יודע שלעולם לא יהיה לך שום דבר מזה
this ^jol9 כתב:כלוב זהב או מלכודת דבש...
אני אגיד לכם כמה דברים לגבי זה.
מי שמגיע לעולם הסה בגלל הכסף והתנאים, אכן ימצא את עצמו בכלוב מזהב שמצד אחד טוב לו ונעים שם, ומצד שני הוא די סובל.
מנגד, מי שמתחבר לעולם הפיתוח והחדשנות, למידה בלתי פוסקת ויצירתיות, באמת שלומד להנות גם מישיבה מול המחשב במשך כל היום, ובמיוחד מהאתגרים והקשיים האינטלקטואליים שהעבודה הזאת מייצרת.
jol9 כתב:כלוב זהב או מלכודת דבש...
אני אגיד לכם כמה דברים לגבי זה.
מי שמגיע לעולם הסה בגלל הכסף והתנאים, אכן ימצא את עצמו בכלוב מזהב שמצד אחד טוב לו ונעים שם, ומצד שני הוא די סובל.
מנגד, מי שמתחבר לעולם הפיתוח והחדשנות, למידה בלתי פוסקת ויצירתיות, באמת שלומד להנות גם מישיבה מול המחשב במשך כל היום, ובמיוחד מהאתגרים והקשיים האינטלקטואליים שהעבודה הזאת מייצרת.
שועל כתב:לא הרבה אנשים עוסקים ביום יום במשהו שהם אוהבים. ברוב המקרים זה הפוך, צריך ללמוד לאהוב את מה שעושים, ולא לעשות את מה שאוהבים.
jol9 כתב:פעם היה חשוב רק לעבוד, לא ממש משנה במה. להתפרנס.
החציל האצטקי כתב:בשעה טובה, אחרי כמה חודשים של חיפושים, מצאתי דירה ואני עובר לתל אביב.
טיפים של אלופים כדי לעשות את זה קל יותר (אני בהיי ואבוד לחלוטין כרגע) יתקבלו באהבה רבה.
החציל האצטקי כתב:בשעה טובה, אחרי כמה חודשים של חיפושים, מצאתי דירה ואני עובר לתל אביב.
טיפים של אלופים כדי לעשות את זה קל יותר (אני בהיי ואבוד לחלוטין כרגע) יתקבלו באהבה רבה.
גל גל כתב:החציל האצטקי כתב:בשעה טובה, אחרי כמה חודשים של חיפושים, מצאתי דירה ואני עובר לתל אביב.
הדבר היחיד שאני יכול להמליץ עליו זה מסעדות מצוינות!
החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:החציל האצטקי כתב:בשעה טובה, אחרי כמה חודשים של חיפושים, מצאתי דירה ואני עובר לתל אביב.
הדבר היחיד שאני יכול להמליץ עליו זה מסעדות מצוינות!
תביא, נראה מה עוד לא בדקתי...
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], שמואל1 ו־17 אורחים